Party party :D


Party's in the house.. Måste jag säga mer!?? :D

Happi happi happi :)


Jag känner mig så upprymd och glad idag, jag vet inte varför men jag känner mig väldigt uppåt i alla fall.. Och det är ju kul tycker jag, ikväll kommer jag att skämma bort mig själv och Johan, jag har klarat rättskunskapen så det känns bara så himla gött! Det är ju absolut värt att fira, måste bara komma ihåg att jag måste fixa resten med!
En anledning till varför jag är så glad är kanske för att vi ÄNTLIGEN har fått omtapetserat(!) vardagsrummet blev kanon fint, köket blev också rätt fint, och nu håller de på att tapetsera om i sovrummet, eller de har bara hunnit spackla så det håller på att torka nu så de har knallat iväg för att äta frukost.. Om man frågar mig så är de inga direkta hårtarbetande män inte, igår kom de kring kvart över åtta och började spackla sen när klockan var 10 minuter i nio då gick de iväg på frukost, efter drygt en halvtimmes jobb, lite slappt kan jag tycka men men.. Det sjuka var att de kom inte tillbaka förrän klockan var 10, så de kostade på sig en timmes frukost(!) Sen tapetserade de klart i köket och gick på lunch, 11:30.. Haha, som jag sa inte såå hårt arbetande män.. :)
Jag är då på väldigt gott humör, och känner att jag vill göra tusen saker idag, jag vill ner på stan och kolla runt, jag har kommit på en grej jag ska köpa åt min älskling, för i morgon är det dagen D! :) Hihi..


OCh Vicky, jag läste din blogg, jag blev alldeles rörd över det du skrev om Johan! Så rörd att jag fick gåshud :)
Love you Darling!

Och på allt detta saknar jag min lilla söta Älskling!<3

Nu ska jag ta och se färdigt mitt favvo program, eller i alla fall morgon favvo, Vakna! Med the voice..


Tjiiing!

Godis förbud...


Jaaag vill Haaaa Goooodis! Vi har godis förbud här i huset.. Ojoj hur ska jag klara mig till på Lördag!?? Huuu..

När jag vaknade på morgon och kolla mig i spegeln fick jag en liten chock, jag kom inte ihåg att jag hade klippt mig så jag blev lite rädd.. Jag kan tycka att det är lite för kort, det hade kunnat vara typ 5 cm längre tycker jag.. Men men, det är ju liksom omöjligt att ordna nu så det är bara att vänta tills det har växt ut lite grann.. Det växer ut så fort för mig... Men det är klart, jag saknar mitt hår!! huhu..

Nu ska jag äta lite frukost och plugga..


Tjiiing!

Jag har klippt mig idag!


Vilken dag det här har varit, vaknade av att jag inte hade migrän längre (JIPPI!) men det sjuka var att jag har inget minne av att jag har märkt att Johan kom och lade sig igår kväll.. Jaja, huvudsaken är att vi har sovit båda två, och det har vi..
Har haft en väldigt lugn och skön morgon förutom att ångesten har hängt över mig fram tills jag var och klippte mig..
Jag har klippt mig idag(!), och inte så lite heller..

Nyklippta jag

Snart ska jag knalla iväg till Gymet, jag och Johan ska och träna idag med sen ska vi hem och då blir det att laga hemma gjorda fisk pinnar och koka potatis..
Nu ska jag gå och fixa till i köket innan jag går iväg, då blir det inte så mycket att göra sen..


Tjiiing!

Migrän..


Fan vilken dag detta är! Jag trodde jag skulle dö på morgon när jag vaknade jag hade så sjukt ont i huvudet så jag knappt kunde hålla upp ögonen, det tryckte och bultade bakom högra ögat.. Så jag tog mig två panodil och kröp i ner i sängen och somnade efter en stund om.. Sen när jag officiellt steg upp så hade jag fortfarande ont, men inte alls lika mycket.. men jag känner att det är påväg tillbaka nu.. Mammsen och pappsen tror att jag har någon slags migrän.. det har jag misstänkt många gånger men nu känner jag mig nästan övertygad om det..
Ska snart promenera till Gymet och träna med min Älskling, fast jag har migrän..

Jag var på stan tidigare idag, jag tänkte att det kanske hjälper med friskluft..
Självklart handlade jag en del, en ny klocka, en rosa super fin! En rosa halsduk, ett par rosa vantar, och ett förkläde till då jag lagar mat och bakar, jag är världens bästa på att smutsa och grisa när jag är i farten i köket :)

Nu ska jag gå och göra mig färdig för att bara hoppa i ytterkläderna sen
:)


Tjiiing!

Alla cylindrar


Man känner sig helt slut efter helgen, det är ju som meningen att man ska vila upp sig och ta det lugnt men i helgen har vi då gjort allt annat än att ta det lugnt, vi har gått på alla cylindrar. Victoria har åkt hem till Oslo idag så nu har jag ingen som håller mig sällskap när Johan inte är hemma.. Vi har haft det super kul i helgen, jag är göör nöjd, med sällskapet och shoppingen och maten och ALLT..

Nackdelen är bara att jag är så himla trött!
Nu ska jag kila vidare.
Goood Night liksom!
Tjiiing!

20 gånger!


Nu har vi varit på MAXI, alltså det händer saker hela tiden idag, jag hinner knappt sätta mig ner så ska vi någonstans eller så ska vi göra något..
Vi ska käka tacos vid Sju någon gång, då ska killarna få visa sina kok kunskaper (om det nu blir de som lagar maten, det kanske slutar som det brukar, att jag får göra den!)
Jag orkar inte skriva något mer, det är lite distraherande att sitta här och höra dem skrika "kom igen Lars-Åke, du tar den!" när de sitter och ser på en fiskefilm som Johan (och jag för den delen) har sett typ 20 gånger!


Tjiiing!

lite små jox


Det blev ganska sent igår kväll innan vi kom oss i säng.. Och lite väl tidigt gick jag kanske upp, vid nio vaknade jag och kom på att jag skulle dusch så då var det bara att masa sig upp och sängen och kasta sig in i duschen..

Nu har vi precis kommit hem från en (läs:nästan) heldag i Knalleland med Shopping, men det enda jag handlade var ett par strumpbyxor (svarta), ett par benvärmare (gråa) från Gina. sen så handlade jag lite små jox på lager house och köpte en eventuell Julklapp på EKO hallen..

Nu ska jag ta och vila mig lite, känner mig ganska trött och slut..


Tjiiing!

Jag vet...


Jag vet, jag sover inte än, men jag måste bara säga att jag inte har hört en så bra kille som sjunger covers förr, boyceavenue med låter closer! Kolla in han! Han är så sjukt bra! Har förövrigt lyssnat på poker face med Chris Daughtury, Nu kan inte något gå fel, jag är på gott humör och kommer med all säkerhet att sova som en prinssessa och Johan spelar nu Fields of gold med Sting för mig, Hur gullig är han inte!? Om ni frågar mig så är han världens gulligaste!

Härlig dag...


Det börjar strax vara dags att gå och krypa ner i sängen, de (Johan, Vickan och Freddan) ligger däckade i soffan efter en underbar middag, en massa Ben n' Jerry glass, coca-cola och karra.. Plus att vi har kollat på idol, där det var Michael Jackson tema, blev dock väldigt besviken på att det var Camilla som fick åka hem, för jag tyckte att den andra var betydligt mycket sämre än henne! Men jag säger bara en sak, Camilla, you had my vote! Hihi..
Vi har haft det riktigt kul idag, Victoria och jag vi har sprungit på stan, prövat kläder och skrattat åt vissa utstyrslar.. Jag har i alla fall haft roligt.. Och det bästa av allt är nog att det har snöat idag!!!!! Men vi var lite osmarta som valde att promenera hela vägen ner till stan i blöt snön, det resulterade i bara en sak, blöta och kalla fötter.. Haha.. Men annars har det varit bra..
Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med Johan, han ligger där och väntar på mig, Min lilla älskling!

Tjiiing! Och God natt!

Uppe med tuppen...


Veronica är uppe med tuppen idag, ska snart ställa fram någon frukost åt Victoria.. (fast hon gjorde det själv)
Vid nio ska vi promenera ner till stan, vi ska först förbi till Polis stationen och ta pass.. Sen ska vi väl gå på stan och shoppa och titta runt lite.. Jag är ute efter en rosa/vit mössa, vantar och eventuellt en halsduk.
Sen blir det lunch på stan, på något av våra mysiga caféer :)

Nee nu måste jag gå och få på mig nå kläder, sitter här i min PJ fortfarande.. :)


Tjiiing!!

bed time


Nu ska vi börja krypa i säng, har varit och hämtat upp Viktoria från Bussen.. I morgon blir det en dag på stan, vi ska uträtta lite ärenden och sånt så timmarna hinner nog springa iväg..

God Natt Och sov gott!



Tjiiing! Och god natt

'Couse it will be!


Jag har lite grejer på G men det är lite svårt och lite krångligt.. Vi får se hur det går, kanske jag skulle ta och ringa och prata med mamma och pappa och höra vad hon/han tycker, de har alltid något svar när jag är rådlös..
Vicky är alltid, och har alltid varit till stor hjälp så hon har uppmuntrat mig så det kanske ändå blir som jag har tänkt, då behöver jag inte bekymra mig för att det inte blir speciellt,
'Couse it will be!
Nu kan jag återgå till att plugga i lugn och ro när jag har en liten plan utstakad..
Det jobbiga är att jag måste hålla det hemligt, ojoj.. Hoho..

Jaja måste jag sluta skriva och börja plugga..


Tjiiing!<3

Relativt pigg


Nu är man vaken och uppstigen. Jag har kommit fram till att jag ska börja stiga upp när Johan åker till Jobbet på morgonen, för då är jag relativit pigg också.. NU ska jag gå och fixa min frukost, fil mjölk och myslii.. Mums..
Sen måste jag få något gjort på plugg fronten..
Och snart är autionerna på Tradera över och jag leder! Woooohooo. :)

Jaja, nu går jag..


Tjiiing!

Inget plugg ikväll...


Det blev inget plugg ikväll trots allt, vi var på gymet och körde stenhårt så att jag mådde illa efteråt, sen promenerade vi hem och jag hoppade snabbt i duschen och sen var det bara att fixa middagen, inte för att det var speciellt avancerat men ändå.. Blodpuddig tar så länge innan den är klar, och innan den är som jag vill ha den.. Jaja, då käkade vi och sen så hängde jag i soffan framför TVn typ 10 minuter sen sa Johan att vi skulle dra ner till MAXI och posta ett paket.. Jahapp, då var det bara att ta på sig ytterkläderna och promenera dit.. När vi väl kom hem upptäckte jag att vi missat nästan hela avsnittet av bonde söker fru! Skiit också! Jaja, men vi hann i alla fall hem innan Gray's började (tack och lov!) Så då har jag suttit som i trans och tittat på Gray's.. Efter det var det bara skit på TV så jag har roat mig med att titta på Johan när han har suttit vid datorn, han märker nämligen det nästan aldrig förrän efter ett bra tag=) tihi..
Är helt slut i kroppen nu, och återigen, det blev inge plugg ikväll, men men det går ju inte att göra något åt det nu..
Nu ska vi i alla fall med all rätt gå och sova så God Natt och Sov så gott..

Och förresten, jag har lagt bud på flllleera fiina papper på tradera så håll tummarna på att det är jag som vinner :)


Tjiiing och God Natt!

Bad hair day or what?


Nu ska jag snart fixa mig färdig och gå till Gymet, på typ en timme..
Har suttit och kollat runt på olika bloggar, och bara tagit det lugnt ska senare ikväll plugga ska pröva köra så någon gång, kanske jag kan koncenterar mig bättre då när Min Älskling är hemma och det inte är så tyst..


Antingen har jag en dålig hår dag eller så känner jag undermedvetet att jag behöver/vill klippa mig...

Eller?
Jag vet inte!?


Neee, I get out of here.

Tjiing!



Nu är det som det ska vara...


Nu kan jag med ett leende meddela att internet fungerar som det ska.. Jag kan konstatera att det hjälpte att vara lite ond och aggressiv.. Haha..
Och jag har äntligen fått det mail som jag gått och väntat på så nu återstår bara en liten sak för att jag ska vara helt nöjd.. Men jag får nog vänta lite innan det händer något, förhoppningsvis så händer det idag eller så i morgon.. Hoppas snart snart snart..

Idag ska jag med Johan på gymet så då får jag mig en promenad före och efter gym passet! NICE! Jag ska träna axlar idag, Johan och jag har konstaterat att jag har brosk i dem, (fan fan fan) så jag kommer att få autros (eller hur det nu stavas) när jag blir gammal och grå, och det innebär att jag kommer ha väldigt ont i mina axlar.. Jag hade hoppats på att det går att göra något åt.. Men det vet jag inte om det gör.. Jag får helt enkelt träna och försöka hålla igång så får vi se vad som händer.. Johan erbjöd sig att köra lite akupunktur, men jag vet inte om jag törs.. Haha.

NU ska jag återgå till att plugga, skulle vara skönt att vila en stund för jag känner mig trött men jag tror inte det..


Tjiing!

Irriterande


Jag blir så jäkla irriterad när inget fungerar som det ska göra, jag kommer ut på internet men jag kommer inte in på mailen eller på min MSN! Ojoj, vad är det för fel, är det någon som har samma problem som jag?? Det verkar ju hel mysko.. Ett tag kom jag inte alls ut på Nätet men nu är det bara hotmail och MSN som inte fungerar! Åhhh.. Jag blir så leds ska det alltid gå så dåligt för mig!

Jaja, jag ska nog dra ut på en liten promenad på ett litet tag, det är soligt och fint och typ 12 grader varmt, men det är så svårt att klä sig, för det är ju som kyligt i luften och så.. Hmm, vi får se hur jag gör..

Nu ska jag gå och käka lite lunch och kolla lite Kanadas next top model.. Repris avsnitt så klart..


Tjiing!

Morgon mys i soffan


Har vaknat halvåtta idag, ställer klockan varje dag på det klockslaget men det är inte så ofta som jag orkar upp då, men idag drog jag mig upp ur sängen och släpade med mig mitt varma täcke och kudde och har nu legat och myst i soffan sen dess.. Det börjar vara dags för frukost, för att förhöja mysfaktorn ytterligare så blir det varm coco och någon god smörgås.
Sen blir det dessvärre att plugga efter frukost, man kan ju inte lyxa hela dagen inte då skulle det inte bli mycket gjort kan jag ju säga.. haha.

Jag får ta och skriva något senare


Tjiiing!

Happ, ensam igen...


Jag har gått hela dagen och väntat på att Johan ska komma hem.. Och så ringer han strax där vid fyra och säger att han bara kommer hem och äter och att han sen far och fiskar med Jöran.. Happ, så nu är jag ensam igen, faaan också! Jaja, det går inte att göra något åt.. Jag får försöka roa mig själv,och godis sugen som tusan är jag men, jag ids inte gå till maxi och köpa något, det är lika bra att låta bli :)

Så vad ska jag ta och hitta på och göra nu då? Hmm, ingen aning!!!
Btw, så hittade jag här på bloggshopen en klänning som jag vill ha, super fin lila klänning! Måste bara höra vad Johan tycker så får vi se hur det blir :)

Jag vill att målarna ska komma och tapetsera om så att vi kan fara till IKEA och köpa de grejer vi vill ha här hemma så att det blir färdigt någon gång! Inte för att det är så himla dåligt just nu men det känns så halv färdigt bara...

Jaja, nu ska jag gå och rota i skåpen och se om jag kanske hittar något  gott :P hihi.. Eller så tar jag och kollar på lite scrapbooking grejer på tradera, och förresten, på tal om scrapbooking grejer jag har upptäckt att en affär som jag burkar handla i har en massa scrapbooking prylar! Hoho.. Ska fara dit och kolla mer noggrant senare i veckan :)

Tjiing!

Min underbara mormor


Mitt närminne räcker inte särskilt långt idag, jag kommer på en sak som jag ska göra och så gör jag en snabb grej där emellan sen kommer jag inte ihåg vad det var..! Det är så sjukt.. haha.. Jag som i vanliga fall minns ALLT! jag är som en uppslags bok när det gäller sånt men nu idag har mitt minne lagt sig på lat sidan eller något liknande. Jag hatar att vara ensam, jag vill att Johan ska komma hem, hem till mig!

Jag försöker plugga med det går inge vidare, kanske det beror på att jag inte har ätit någon lunch, eller så beror det på att jag har mycket i huvudet som snurrar i tankebanan..

Jag är i alla fall glad för en sak, min underbara Mormor ringde, hon har fått komma hem efter att hon har varit tvungen att åka in til VC, och jag har varit så orolig.. Min mormor, det får inte hända henne något, det får det bara inte göra.. Så nu behöver jag inte oroa mig så mycket, hon är hemma!! Men det är en envis och lite tjurig mormor jag har, hon hade hållit på och dammsugit när hon vet att hon måste ta det lugnt..
Jaja, lilla mormor <3

Nu ska jag återgå till att försöka plugga, ska ta och måla om naglarna också, färgen börjar försvinna och det är så fult..

Hihi..
Tjiiing!

Seg och trist söndag


Denna söndag har varit trist och seg.. Har gått i min PJ halva dan och vi har legat i soffan och myst framför TVn låter kanske som det sorgligaste men det var super sköönt och jag känner i kroppen att jag håller på att bli bättre men jag har inte så mycket ork.. Men men.
Vi har även hunnit med att städa igenom hela lägenheten, det känns rätt skönt när det är rent och fint, men det är ju såå himla tråkigt! annars skulle det gå hur lätt som helst, men när man är två om det så går det ju så mycket fortare;) Vi ska strax knalla iväg till Maxi och handla lite, men johan är i telefonen med sina föräldrar så det lär dröja ett tag innan vi kommer oss iväg..


Suttit inne hela dan..


Idag har det inte hänt särskilt mycket, har sovit rätt länge och jag mår inte helt schysst så det är säkert mycket därför jag inte har orkat göra så mycket idag.. Vi, jag och Johan drog ner till stan nu på eftermiddan för att äta och komma ut lite eftersom vi suttit inne hela dagen. jag Kände mig inte särskilt upplagd för att fara ut, jag kände mig så ofräsch och trött men vi for ändå, såna optimister som vi är.. Men jag kan säga att jag är heeelt slut nu, har bytt mina snygga jeans mot mina (fula) hockey brallor som Johan och mamma (läs: INTE!) älskar.. Haha. men de är stora och rymliga och sköna! Me like..
På vägen hem var vi förbi på hemma kväll, där blev det att hyra film, fast and the furious IIII.. Så det blir väl att kolla den och smaska godis senare ikväll...

Neej, nu ska jag se repris avsnittet av ensam mamma söker :)



Tjiiing

Sjukdom påväg?


Jag vet inte, men jag känner mig lite hängig, har ganska ont i huvudet och jag tror nästan att jag har feber, jag svettas och fryser om vartannat.. Och jag som har lovat Johan att jag ska komma och träna med honom.. Ojoj, jaja.. Har jag lovat så har jag finns inget att göra åt det.. Får ta det väääligt lugnt så att det inte blir värre..
Och vi som tänkt åka till göteborg i morgon och hälsa på matilda.. Men vi får se hur det blir med det då..
Fan att det ska bli så här just idag, på fredag när vi ska få helg och allt! Gaaaah! Nu vill jag bara krypa ner under täcket och somna ett tag..

One done, tree to go.. Förresten, jag har en kurs helt klaar! Det känns grymt skönt.. Nu har jag bara tre kvar att ta itu med.. Men inte idag, jag orkar inte..

Nu går jag och vilar på sängen en stund..

Tjiing*

Baby don't worry

baby don't worry, You are my only you wont be lonley
even if the sky is fallin' down.
You’ll be my only, no need to worry, baby are you down down down down down
Down down
baby are you down down down down down
Down down
Even if the sky is fallin' down


Jay Sean feat. Lil Wayne


Tea Time!


Nu är det tea time! Haha. Lite trist bara att måstast sitta här ensam, det är ju mycket roligare om man har någon vän eller någon som håller en sällskap..
Ewa, om du läser detta så ska du veta att jag saknar våra stunder i soffan med en av dina gigantiska koppar (jag har till och med köpt några som liknar din) med tea där vi kunde sitta i timmar och bara prata och mysa framför TVn. Det är så otroligt mysigt!


Nu ska jag fortsätta att plugga och dricka mitt Tea i ensamhet.

Armbåge i ögat


Jag har börjat dagen med att få en armbåge i vänstra ögat.. Johan gjorde en hastig rörelse och jag låg i hans famn och då fick jag hans armbåge i ögat.. Och det gjorde jätte ont och han blev så ångerfull och ledsen och pussade mig på ögat och allt.. Han är så söt älsklingen min!
Sen så försökte vi somna om, klockan var väl typ halv fem så vi hade ju någon timme kvar att sova innan han skulle stiga upp och fara till jobbet..

Själv har jag sen stigit upp klockan 08:00 och legat i soffan och kollat på Vakna! Med the voice.. Mitt favorit program så här på morgonen.. Det är typ som barnens barnprogram:) haha..

Men men, nu kan jag inte sitta här och skriva hela dan.. får ta och skriva något vettigt senare :)

Tjiiing!

Tjurig?


Gympasset igår var rätt okej, men jag hatar att gå på gymmet, jag känner mig så grymt dålig och så känns det som att alla stirrar på en.. Är ju låååångt ifrån lika stark som johan är, så då känner jag mog ännu sämre.. Han tycker att det är jätte kul att jag följer med och vill träna med honom, och att han får lära mig en massa olika övningar.. Men jag är hopplös, jag blir jätte sur när jag inte kan, när jag gör fel för jag är grymt tävlingsinriktad, och jag ska kunna allt på en gång, på första försöket, detta låter ju lite bissart men det är så.

Igår var det säsongspremiär för Ugly Betty, jag vet inte varför jag gillar det så mycket men jag gör det.. (för Johan var det pest och Kolera).. Det är något oskyldigt och ärligt med henne som inte går att beskriva, och så är det ju så kul när hon gör bort sig..

Nu står det på schemat för resten av dagen:
*Tvätta (ett ton) kläder
*Plugga
* Fara på pass med Kristin kl 16-17..
*Hem och äta middag med Johan
* Mysa ner mig i soffan med Johan resten av kvällen..


Måste kila nu..

Tjiiing!

100 000 dollar...



Jag ligger i soffan och är vääääldigt trött, vet inte varför för jag gick och lade mig (som vanligt) före Johan skulle så stort ligga och läsa men det blev inte många sidor kan jag ju säga..
Slog som vanligt på Tv:n när jag vaknade, det har blivit lite av ett tvång att se Vakna med the voice varje morgon, så jag försöker stiga upp vid åtta så att jag hinner se en timme ungefär.. Har suttit nu och skrattat ganska mycket.. Det är bara för sjukt hur alla, ALLA pratar om Anna Anka, det var det sista avsnittet av Hollywood fruar igår och det kändes lite trist, för de är ju alla tre rätt roliga, förrutom att alla i Sverige gastar all uppmärksamhet på Anna.. De ska väl visa ett extra avsnitt nästa vecka, då blir det mer sånt som de inte har tagit med i de tidigare avsnitten som de kommer att visa.. Men hur blir det med det där, läste i aftonbladet för typ en vecka sen att Anna Anka har kräft att hon ska ha 100 000 dollar om de ska göra ett till avsnitt, i och med att de har bara kontrakt om 4 avsnitt.. Jaja, det är så mycket svammel........

Snart är det breakfast time, så då ska jag äta lite.. Sen kanske jag tar och promenerar ner till stan till statsbiblioteket och hämtar en bok som jag har ställt mig i kö på.. Men vi får se, kanske jag sätter mig och pluggar istället. vi får se, kan ju vara skönt med en promis :)

Senare idag har jag tänkt göra en kupp... Haha..

How will I know....



How will I know if he really loves me
I say a prayer with every heart beat
I fall in love whenever we meet
Im asking you what you know about these things
How will I know if hes thinking of me
I try to phone but Im too shy (cant speak)
Falling in love is all bitter sweet
This love is strong why do I feel weak
Oh, wake me, Im shaking, wish I had you near me now
Said theres no mistaking, what I feel is really love

How will I know- Whitney Houston

Klackarna i taket..


Lördagen blev väldigt lyckad. Jag hade det super kul, och jag så ut som en party princess också, men tyvärr tog jag inga bilder så ingen annan än de som var på paartyt vet hur jag såg ut.. Tråkigt men sant. Jaja..
Vi var hon Fredde från klockan sju, fast vi blev lite sena, eftersom vi väntade på Eve som tog lite längre tid på sig=) Haha.. Hos fredde käkade vi lite wraps och fikade tårta.. Vi var ganska många, typ 21 stycken så det blev ganska mycket surr i lägenheten.. När vi då sen skulle ut så for vi på Devine, ett nytt ute ställe i stan.. Jag trodde det var 20 års gräns så jag funderade inte så mycket, förrän jag såg på dörren, och där stod det 23.. Och de var ganska hårda med legkontrollen så jag trodde det nästan var kört.. Men då pratade Fredrik och Marie med vakterna och sa att vi var ett gäng på typ 20 pers så vi fick gå förbi, utan att visa leg! Haha..
När vi väl var inne så dansade vi tills de stängde, och roligt hade vi, jag slog klackarna i taket och var helt blöt i svett från att dansa.. Men det brydde jag mig inte så mycket om, för jag hade verkligen jätte kul!
När de sedan stängde promenerade vi hem i regnet tog en dusch och hoppade i säng med en flaska vatten vid sidan av sängen.. Sen somnade vi strax före fyra på morgonen:) haha.. Det var ett tag sen jag hade så kul!
Sen igår samlades vi på café Viskan och fikade tillsammans innan vi skilldes åt och alla for hem till sig :)

Jaja, nu ska jag återgå till att plugga!


Tjiiing!

Födelsedagskort.


Ikväll ska vi på födelsedags party hos Fredde, som fyllde 25 här tidigare i veckan..
Jag fick göra hans födelsedags kort, blev väl inte så värst bra om man frågar mig..
Hoppas bara att han gillar det!  :) Det är ju som viktigast av allt ;)



Så blev framsidan...


Och så här ser det ut innuti..
Vad tycks?!

Bilder...


Ska snart knalla iväg till ICA Maxi och posta ett viiiiktigt brev åt Johan, han sa att jag MÅSTE posta det där, han ska minsann inte posta det i någon vanlig brevlåda.. Jahapp, så jag lovade att jag skulle gå dit och posta det.. Och han sa innan han for på morgon, du kan väl köpa något gott till oss ikväll, och det kan han räkna med! Jag ska köpa GOODIS och chips, är grymt sugen på sour creame union, de bästa chipsen ever och jag har inte ätit dem på gaarn länge!! Hihi..

Jag var ju igår iväg med Eve och Kristin och två till till en liten affär i gånghester och kollade på scrapbooking grejer.. Och Shhhit så mycket prylar hon hade! Jag gick runt som i en dimma och tittade, och pekade det där och det och det vill jag ha!! Jag hittade jätte mycket grejer, men priserna var kanske inte det lägsta upptäckte jag senare när jag började titta ordentligt.. Men men, jag köpte lite grejer i alla fall..


Lite papper i fina färger, lite glitter- vitt silvrigt och moss grönt. Stickers och 3 kuvert plus såna där Klister kuddar :)

Sen förra helgen var det ju Marknad här i Borås, hittade massvis med grejer som kan kan använda till mitt scapbookande :)


Det är en massa klistermärken,- änglar,julmotiv, älvor,nalle puh, bebis grejs och ett sett med lite julkort och sånt smått och gott :)



Måste strax gå iväg till Maxi med det där brevet, men jag kanske måste äta något innan!? Hmm, jaja.. Här kommer en bild på min nya hår färggggg..  :)





Inte illa va!?


två dagar, mycket has been going on.. :)


Det är två dagar jag skrev senast. Det har hunnit hända en del sen dess, har köpt en Grrrrrymt fin vinter jacka i tisdags, en brun blev det och den sista i min storlek så jag hade ju väldigt tur :) tihi.. får lägga upp någon blid här snart.. den gamla jackan ska jag nog kasta för den har börjat bli lite sliten och så.. Sen igår så bakade jag en tårta till Fredrik eftersom han fyllde 25 ;) Det blev en schwarzwald tårta a al Veronica :) utan nötter och laktos fri! Super god var den så jag är väldigt nöjd. 
Och jag knatar på och pluggar så gott det går, men det är lite jobbigt och lite trist.. Men jag måste ju så.. det är bara att bita ihop..

Johans syster skulle ha kommit på besök idag men hon har blivit sjuk så då kan han inte, och det är ju trist hade sett framemot att ha henne hos oss på besök i helgen när vi ska på födelsedags fest hos Fredrik.. Men men man kan ju inte rå för att man blir sjuk.. Och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig!!! Jag vet aldrig det..! Vad det känns jobbigt.. Jag har kanske något av de nya som jag har köpt, har ju köpt snygga leggings på Rut M.fl! :) Ikväll ska jag och Eve på mingelkväll hos en kvinna som har en scrapbooking affär! kommer att bli gör skoj!!

jaja, nu ska jag ta och göra något vettigt!
Och kanske jag har en överrasking åt johan då han kommer hem :)

RSS 2.0