jag fick nypa mig i armen


Jag fick verkligen nypa mig i armen nu på morgon när jag vaknade och undrade om gårdagen verkligen exicterade. Men, självklart var det sant och jag vet inte om jag någonsin har varit så exalterad över något.. Vickan och jag hoppade omkring och skrek och skrattade som tokar, jag är glad att mina bröder drog iväg till mormor och morbror Hasse för att se hockey för hade de varit hemma hade det ju trott att det är något som inte stod rätt till med oss. Haha..

Och angående färgningen och slingningen så blev det faktiskt bra, bortsett från att slingorna syns inte så mycket, men i ljuset syns det jätte bra, och enligt Vicky så blev det en väldigt snygg skiftning i håret=) Det låter ju positivt det med, eller hur!? =) Jag har kvar massor med färg så till veckan ska vi göra fler, och då syns det kanske bättre...

Nu ska jag plugga, ska dra iväg till kalix vid ett idag och lilla mormor ska åka med till Morjärv där hennes Olle ska hämta upp henne.. Jag önskar att min Johan också kunde vara så nära mig! Men men, nu är han ju inte det.. Men han är ändå världens gulligaste!  :)

helt ofattbart


Det bara snurrar och snurrar, jag hinner knappt uppfatta något av det som händer..
Vi har gjort det, gjort det som många trott bara är dill och aldrig kommer att bli av, men ta mig faan vi har gjort det, Vicky och jag har gjort det som vi länge har pratat om att göra, som vi längtat så hemskt mycket efter och har varit ett ständigt ämne som vi pratat om när vi har pratat med varandra.. Vi har länge velat göra något tillsammans, och nu ska vi det, det kommer att vara ett fint minne som kommer räcka livet ut, även om allt vi gör sätter sina spår i vår historia och vår framtid...
Men, här kommer det...........

Vi har äntligen bokat den efterlängtade resan till Kreta, Almirida! Resan till Paradiset!!

Hjulet snurrar och snurrar och jag kan knappt fatta, det känns så ofattbart, jag har så svårt att verkligen föreställa mig att vi ska åka.. Men det känns helt underbart!

a la Veronica


Ojoj, snart kommer Vicky, vi ska göra a la Veronica make over, vi ska färga min utväxt och sen ska vi göra slingor(!) och lila slingor till på köpet!!! Hoho... Gissa om jag är nervös, jag vill bara kräkas upp den enormt goda köttfärssåsen som jag nyss har stoppat i mig (och som jag förövrigt har gjort, alldeles själv:))

Nu har hon kommit, så nu ska vi strax till att börja, kanske jag uppdaterar med en fin blid?? Om det inte blir misslyckat vill säga och jag måste gå med en påse på huvudet:)

Over and out!

Stressad


Nu sitter jag och tok skriver, har säkert en miljon stavfel med den farten.. Ska och träna klockan tolv med Vickan så jag känner mig lite stressad, och sen så skulle vi kanske ta en promenad för det är ju så underbart väder så det är bara att passa på:):):)
Och inte nog med det, här sitter jag och trycker i mig ifrån gårdagens bio godis=) Mmmmmm, så gott!

duschen väntar


Tja, vad ska man skriva.. Vickan hade inget att göra så då ska hon ha mig till att skriva blogg.. men det hade varit mycket enklare om man hade haft något att skriva om... Hmmm..

Tjaa, som jag sa åt henne, då skriver jag om min träningsvärk=) Haha.. JAg var ju och träna i går, och det har gett bra resultat eftersom jag nu har träningsvärk, inte allt för mycket bara lite lite så där så det känns nästan skönt=) Haha.
Och så har jag ju varit nu på morgon också, så få se om det blir värre till i morgon=P

Neee, nu kan jag inte sitta här längre, duschen väntar..

See yah.
Hoppas du är belåten nu Vickan!!!

Bomben!


Klockan är bara 08:15 och jag har redan hunnit med en massa, tycker jag, först har jag stigit upp klockan sex (TUNGT!) skjutsat mina bröder till bussen kvart i sju där efter har jag varit och tränat (!) Inte illa för att vara jag:) Med en förkylning på moset så jag har varit riktigt duktig om jag får säga det själv.. Och samma blir det i morgon..
Det var igår som jag kom på den fiffiga idén om att fara och träna direkt på morgon när jag varit med grabbarna till bussen, för man kan väl träna lika bra på morgon som på eftermiddan tyckte jag.. Kanske bättre till och med.. PLUS så sparar jag en massa tid för det har jag inte mycket av..
Men då slog bomben ner igår, Johan ska åka utomlands på två veckor, till Jordanien eller hur det nu stavas.1, han kommer bli JÄTTE brun och 2 han har jätte lätt för att bli det också så jag kommer se ut som ett lik i jämförelse med honom så 3 jag MÅSTE börja sola solarium och få i alla fall lite färg så det inte ser så hemskt ut (och så jag slipper vara så avis på honom för att han redan har varit och att jag måste vänta enda till augusti innan vi drar iväg) Haha..Så, är det någon som vill låna ut sitt solarium till mig, si så där 2 gånger i veckan 20 min/ gång??? var snäll och hör av er då! =)

Nu måste jag hoppa i duschen..


Ciao

LIKADANA


Jag hämtade ut min nya bikini igår:) Den var super fin så jag ville bara dö, men måste tyvärr byta den mot en storlek större.. :S Hmm, jaja.. Man kan ju inte rå för hur man ser ut.. Eller hur!?=) HAha..

Och det roliga är att Vicky har beställt en likadan, fast en GRÖN(!) Och jag har ju SJÄLVKLART en ROSA! =) Hihi..
Och en annan sak som är lika kul är att vi har en annan bikini som vi har beställt som OCKSÅ är likadan, fast olika färger=P Hihi.. Tänk vad snyggt det kommer att vara när vi struttar omkring på stranden i Almirida, med likadana bikinisar! =)

08:03


Det är kallt som attans ute idag, man fryser av sig näsan om man sticker ut den genom dörren :) Haha.. Det var Hela -32 grader när jag vaknade klockan sex i morse.. Bruuu.. Hoo.. Jag skjutsade brorsorna till bussen och körde hem i rykande fart.. När jag kom hem surrade jag med mamma ett tag sen gick jag upp på mitt rum och somnade om..
Klockan 08:03 ringde telefonen, det var ett nummer som jag inte kände igen, men rösten, jaa den kände jag igen.. Och jag tror inte att jag någonsin har blivit så lycklig av ett samtal, någonsin! 

spårar iväg..


Jag orkar inte vara ensam just nu, jag vill inte vara ensam med min hjärna för den har sååå lätt att spåra iväg på vägar där den inte ska vara...

Puss och kram

Broken


 

My heart is Broken. And it can't be fixed


inte alls sugen på att fara...


Idag sätter jag mig på tåget och åker hem.. :( Är inte alls sugen på att åka hem, men jag måste. Så är det bara.
Vi har just kommit hem från en promenad, det var jätte skönt väder och vi bara gick och gick.. Hur underbart som helst.. Johan sitter och tittar på American Choppers, och jag sitter här och känner mig deppig.. Usch..


Kollat Melodifestivalen.


Nu har vi kollat på Melodifestivalen, kan inte påstå att det var någon som var så där himla bra, ingen som hade DET där extra.. haha.. Men trevligt har vi då haft det, suttit här och surrat och dippat morötter, paprika och gurka.. Jam jam.. Och nu håller Fredde på att luras, han tror att han kan lura i oss att han kan trolla, haha.. Kul kul..

Men nu ska jag gå och vara lite social..

Och Vickan, Jag såg tyvärr inte dina päron och Saga..

Puss och kram


Mysigt

Jaa, då var det alla hjärtans dag, inte för att det är något speciellt med det men jag är ju väldigt romantisk av mig och gilar såna här dagar.. Fast, jag gillar ju alla dagar, alla dagar då jag får vara med min sötis, det är mina alla hjärtans dag:) Hihi.. Jag är lite fånig av mig, men det kan inte hjälpas..

Idag Har jag och Johan tagit en lååååång promenad, enda till knalleland, och dit är det rätt långt från Hulta.. Vi har varit och tagit en fika och haft det allmänt mysigt, han och jag.. Ikväll skulle några vänner till Johan komma förbi och vi ska ha Shlagerkväll med mycket nam nam så det har vi varit och handlat. Innan vi promenerade hem från stan var vi och åt pizza, och som vanligt var jag proppmätt efter halva men som jag har lärt mig så försökte jag att inte lämna något kvar på tallriken, men jag fick tillslut ge upp..

Så denna dagen har varit en härlig dag, det kunde inte ha vart bättre promenad väder heller, solen sken och det var lite så där kyligt i luften och varmt i solen.. När vi var på väg ner på stan så fick Johan för sig att vi skulle gå runt en lite sjö, han i värsta vandrar kängorna med foder och allt, och jag i vanliga gympa dojjor. Men gissa vem som var blöt om fötterna när vi kom hem!? Ja, inte var det då jag kan jag säga:)

Och, inte att för glömma, min lille bror fyller 11 år idag, och jag är inte hemma och äter tårta med familjen, aj aj, men men.. Grattis Rikard! (Inte för att jag i min vildaste fantasi kan tro att han kommer att läsa detta, men i alla fall:) )

Men nu ska jag gå och se om sötisen sover, jag tycker det låter ut som att han gör det =)

Puss och kram

Ps. Vickan jag kommer snart hem, och då ska vi ha skoj:) Hihi..

Köttbullar och mos


Jag vill ha Hemma gjorda köttbullar och vanlig riktig potatis mos till middag idag. Hihi.. Kanske jag tar och lagar det, är grymt sugen ;)

Fredag den 13:e:)


Jag vill aldrig mer drömma mardrömmar, usch vad jag hatar dem, och det sjuka är att jag gör det jämt nuförtiden, men det kan bero på att jag har så mycket att göra och då stressar jag, vilket inte gör det hela något bättre..
Och så är det fredag den 13 idag, Wooouuuhuuu, jag kommer säkert att blu påkörd av någon bil eller lastbil.. eller ännu värre, jag kanske blir knivmördad.. Man vet aldrig, och jag är expert på att råka ut för såna saker så det är absolut inte omöjligt..

  
                                                                                                                                


Jaa, och jag tänkte att jag skulle stiga upp tidigt och plugga lite, men jag är fortfarande lite trött, eller ganska mycket trött faktiskt.. Jag tänkte fara ner på stan sen idag också, se om jag hittar mina små syskon några presents =) Rikard fyller 11 år i morgon, och MIkaela fyller 4 nästa fredag så jag tänkte ta och passa på och köpa dem någon present när jag är här=) Och så hade jag tänkte göra några ScrapBooking kort, men jag har inte ens börjat med dem.. Har ju trots allt pluggat hela dagarna och när Sötisen kommer hem från jobbet så vll man ju umgås och prata med honom, inte sitta bland ett myller av papper och pärlor och pynt:)

Haha, nu har jag Messat och väckt Vickan=P Haha. Så nu har jag pajat hennes sovmorgon, och jag känner mig riktigt nöjd med mig själv=P Hähähä..
Under tiden jag har varit här har vi ständigt pratat med varandra, hon har lämnat kommentarer här på bloggen som: "kom snart hem jag vill ha någon att äta onyttigheter med" osv.. Hihi, jag tror minnsann att det är någon som saknar mig..!? eller vad tror ni..!? :)
Men det har varit roligt att i alla fall någon av mina vänner har varit envisa med att höra av sig, och skriva SMS och vara allmänt gullig:) Hihi..

Men nu ska jag gå

Men vi hörs kanske sen:)

Hemmakväll


Jag trodde ju aldrig i min vildaste fantasi att Min Johan skulle ens tänka tanken på att ladda hem och gilla en film som jag gillar, eller han tyckte att det var lite för mycket sång i  den men shit the same, han gillade den i alla fall.. Kunde aldrig ha föreställt mig att Fantomen på operan skulle vara något för honom, men men där hade då jag fel..
Efter det att vi varit ut och ätit så bestämde vi oss för att vi skulle se film när vi kommer hem så då gick vi til en godis butik som heter HEMMAKVÄLL och köpte en massa godis(Hade vickan varit med så hade hon fått fnatt och sprungit omkring som en yr höna och sagt, den och den och den, för det fanns godis typ ÖVERALLT =) Haha)..
När vi då kom hem slog vi igång filmen och mös ner oss i soffan..

Fantastiskt väder


Jadu Vickan, jag kommer snart hem och mumsar på allt onyttigt med dig, men det är alldeles för snart tycker jag..
But let's talk about something more fun..
Det är  fantasktiskt väder här nere idag, igår var det grått och trist medans det var kanon fint uppe i norr och idag har vi bytt:):) Hahaha.. Jag tänkte jag skulle ta mig en promenad faktiskt, och sen fortsätta att plugga, för en sån här dag kan man verkligen inte bara sitta inne..
Neee, nu går jag..

Seee yah

Suddenly I see..


I was walking in circles
Used to know the way
but I couldn’t find it anymore
i thought the world had no colors
Tried to eat, but nothing would taste

The same as before

But now I look into your eyes
I feel something I can’t disguise
It’s like I’m meeting someone new
Makes me wanna get it with you

Suddenly I see, what you mean to me
And what we lost is found, Love is all around
And do you think of me, like I think of you
Can you hear the sound, love is all around
Love is all around

≈Ricki-Lee- Love is All around≈


Busigt


Jahapp, nu var jag här igen, med frukosten stående just bredvid mig.. Haha, jag tror inte att någon hälso guru skulle rekomendera kebab rulle till frukost.. De skulle nog tvinga mig att springa tills jag spyr upp den.. Eller vad tror ni?! =) Haha.. Nu ska jag strax börja plugga igen, det gick jätte bra igår flöt på som på rälls:)
Och förövrigt har jag sovit rätt gott inatt faktiskt, och för ovanlighetens skull så somnade jag inte direkt som jag lade mig ner på kudden, nej jag och Johan låg och svammlade, eller min tanke var att få sova men han började kittla mig och då förstår ni, då var det kört =P Haha.. Vi såg en bra film igår också, den handlar om slaget mellan Perserna och spartanerna.. Lite blodigt kanske men det är väldigt intressant med såna filmer som faktiskt har hänt i verkligheter:)

Nu ska jag sluta blogga och börja plugga :)

Hio hio!


Nu har jag stigit upp:)


Nu har jag stigit upp.. Vaknade tidigare på morgon när Johan skulle fara, och jag i sömnen vädjade att han inte skulle fara utan stanna hos mig, han skrattade lite för jag såg nog lite fånig ut alldeles rufsig i håret och sömnsvullna ögon=) Haha.. Han gav mig några pussar och sa att nu måste jag gå så jag inte missar bussen... Jag skyndade att vira täcket om mig och skyndade ut på balkongen för att titta på min sötis där han gick, och han var så söt... Men det är han ju alltid=) Hihi..

NU har jag frukost och läxor som väntar.. Om jag är riktigt duktig 'och flitig idag, så kanske jag kan sätta mig och göra lite scrapbooking:) Men bara om jag har varit duktig:):)

Örnen har landat=P


Nu är jag framme, hel och hållen, och det har gått bra hela vägen till Borre, frånsett att man har fått sitt sår i baken men vad gör det när man åker för att träffa världens underbaraste??? :) Absolut ingenting! Hihi.. Så nu är jag här, men jag är väldigt trött, har inte sovit mer än två timmar så man känner sig lagomt pigg och Fräsch.. Haha.. Men frånsett allt det så är det jätte bra:)
Josefine, jag saknar dig med och jag kommer snart hem, på en vecka ungefär=)

Neeee, nu ska jag gå och Mysa ner mig i den soffan med min sötis:) Hihi..

See yah..



Påväg


Jaaa, snart är jag på väg, resan neråt Sverige drar snart igång, på si så där en timme ska bär det i väg.. Jag ska åka med bror min enda ner till Gävle, där jag sen ska ta ett tåg och fortsätta mot Borre:) Haha.. Undrar hur det kommer att gå, jag har åkt en gång tidigare och då behövde jag inte hålla reda på någonting så jag vet ju typ inget.. Hoho.. Men sån optimist som jag är så tror jag att det ändå kommer att gå bra, det får bara lov att göra det, det finns inget annat. Men gud så ont i rumpan jag kommer ha.. Sjukt ont.. Så här sitter jag resfärdig med lite fjärilar i magen, allt är packat och klart (för ovanlighetens skull=) Haha) och nu väntar jag bara på att Dennis och Jenny ska bli färdiga... Plus så önskar jag att Mamma hinner hem innan jag drar iväg..
Men nu ska jag gå, nästa gång jag skriver är jag nog framme I Borås hos min Krigare, Min älskling:) Hihi..


Puss och Kram!

Film kväll med Vickan:)

Ojoj, tusan också..
Jag och Vickan har sett film ikväll, Systrar i Jeans faktiskt..
och gissa vart den var inspelad..
Hmm, i Grekland!! Åhhh, gissa om vi vart något hypeeeeer av det..
Alla blå dörrar och vita byggnader..
Och bergen och HAVET!!
Ojoj, vi har nu suttit vid datorn rätt länge och drömt oss bort via bilder.. Hoho.
Vi har bestämt att vi ska åka! Vi har inte boka något än, men vi har så gott som gjort det, och dessutom var det inte alls dyrt att fara..
Tänk, somna och vakna till havets brus och en sol som går ner och stiger upp i skyn..Och den lilla balkongen där vi ska sitta och äta glass och njuta av vyn:)

Hur underbart låter inte det?

konstigt..

Jag skulle till att boka en biljett, en flyg biljett ner till min älsking, but guess what , alla, och då menar jag verkligen ALLA flygbiljetter var slut sålda, jag och mamma satt och kollade flera veckor/dagar fram och tillbaka men alla var slut.. Till och med in i slutet av denna månad, super konstigt tyckte jag, men så frågade jag mamma om det är något speciellt den här månaden och då kom det fram, det är sportlov mellan vecka 9 och 10.. Men det som är ännu sjukare är att jag var och kollade igår och då fanns det kvar.. det är lite orättvist tycker jag, så nu ska Veronica åka tåg, och det har jag endast gjort en enda gång i mitt liv och det var för si så där 7 år sedan och då var vi med klassen till Sthlm.. Hvvva, gissa om jag kommer ha något ont i rumpan... Haha.. Men om jag har tur så får jag åka bil halva vägen ner kanske=) Tihi..
Nee, nu måste jag sätta mig och göra lite viktigare saker..

Hare gött =)

Hur ska jag...??

Jag sitter här hemma vid datorn och funderar över om jag ska fara till kalix eller inte.. Hmm, det vore ju som trevligt, jag och vicky ska i såna fall gå och äta liunch tillsammans sen så ska jag träffa min grupp, Kalix Gruppen:) Men det finns en hake på allt, Jag är väldigt trött, och har dessutom rätt så ont i huvudet och det har ju haft i flera dagar nu och den vill inte riktigt ge med sig... Men jag vill och behöver komma iväg lite känner jag..
Men hur jag nu ska göra får jag bestämma efter frukost, då kanske det känns bättre, och man brukar ju säga att med mat i magen är det lättare att fatta beslut... Eller, säger man så?? :P Haha.. NU har jag i alla fall sagt det så..



Breakfast is waiting:P

Till Kreta....

Jag känner mig väldigt nöjd med mig själv, fick en väldigt fin kommentar utav min lärare ang en uppgift som jag lämnat in, hon skrev: "Mycket roliga och bra tankar".. Hihi, så då blev jag väldigt glad:):):):) 
Back to subject...
Hmm, jag sitter och pluggar nu, men det matar och då menar jag matar SMS från en viss Vickan, hon är helt uppe bland skyarna, och har tjatat nu i ett par dagar om att vi ska fara till Kreta, men de som känner mig vet att jag säger, jaa det låter ju kul, men jag lovar inget.. Haha,. Men nu verkar det som att vi nästan är på väg.. Hoho.. Det är helt sinnessjukt.. Men då måste jag ta ett par dagar ledigt från skolan, och det vet jag inte om jag får.. Men det måste jag höra med mina lärare om. Hoho..  welkome Veronica to hotel Almurida beach..?? :P Haha..

RSS 2.0