Onsdagsgöromål..


Min plan var att jag skulle fara ner på stan och titta på H&M lite grann, men jag vet inte längre.. Eller vad fan, jag far.. Man behöver ju inte alltid handla något(!) (Trodde jag ja). Dessutom så måste jag på en bankomat och ta ut pengar till Flått pizzorna vi ska äta till middag ;P haha.. Och nu har mina filmer som jag beställt kommit så jag ska och hämta ut dem från ICA MAXI.. Sen så funderade jag på om jag skulle packa en kappsäck och fara ut och plocka blåbär, det kan ju vara trevligt :)

Jaja, nu måste jag kila, om jag alls ska hinna med något av detta idag :)




Tjiiiingeling!

It's sucks!


Det suger att vakna upp på morgonen och ha sån huvudvärk så att det bara bankar bakom ögonen = MIGRÄN.. Det behöver jag verkligen inte just nu, har känt mig lite halvdålig sen i Söndags och igår var jag tvungen att gå och lägga mig för att jag frös så hemskt... Så jag hade varit väldigt tacksam om jag hade varit fri från den här skiten när jag vaknade men ICKET!

Jag hade jätte gärna gått ut men det blåser och regnar om vartannat och man vill ju inte att det ska bli värre än vad det redan är..

Nu ska jag försöka fixa till här, började packa upp från min resväska igår, men har fortfarande lite kvar att göra.. och så ligger det ju en annan väska här på golvet i vardagsrummet och skräpar (den har legat där i typ 2 veckor).. Säger inget mer, men jag får snart spunk för att den inte är uppackad och bortplockad..


Tjiiiing!

Resume


Det känns som att det var hundra år sen senast jag skrev.. Men det är ju faktiskt bara sommaren som har passerat.. Så, vad har egentligen hänt under dessa två månader i underjorden?? haha, skämtosido alltså.. Jag har tillbringat sommaren med att jobba, jobba och åter jobbat.. Jag har även försökt att umgås med mina vänner så mycket som möjligt och bara försökt njuta av sommaren.. Inte för att det har varit mycket till sommar kan jag inte påstå. Det har varit en hel del turer till Luleå också, mer än vanligtvis måste jag säga! BIO implus shopping, Luleå kalaset m,m.
Men nu när jag äntligen är hemma igen så hoppas jag kunna uppdatera bloggen här lite oftare.. Det är ju trots allt roligt att skriva.. :)
Jag måste bara så här mitt i allt berätta att jag aldrig har sett så mycket liftare efter vägen som det har varit i sommar! Jag kan inte skryta med att jag plockat upp någon för det har jag inte.. Men jag hoppas verkligen att de kom dit de skulle och att de inte blev för besvikna att jag inte stannade när de stod där med tummen i luften och ville med..

Visst är det underbart att vara hemma igen, men då ser man också vad man saknar, jag är ju en person som behöver mycket för att trivas och jag tycker det är lite kalt här hemma, på väggar och överhuvudtaget i hela lägenheten behövs det lite grejer här och där.. Så det blir väl att inhandla lite prylar eftersom.. Funderar även på att måla om vår hall, för den är påtok för mörk.. Så en ljus färg skulle sitta fint :)

Nej, nu har jag en del att ta i tu med..

Tjiiingeling!

RSS 2.0