-


Dagens kommentar:"Jag undrar hur Jidé ser ut naken"






Ex animo


Never want to let her go.....



Bästa helgen hittills!! Vill aldrig att Vicky ska åka hem!! <3

I just can't get it!


Jag lovade ju ett en inlägg  i morses då jag som snabbast var in och skrev så antar att jag måste fullfölja det löftet. Fast jag inte har riktigt tid.. Ska städa lite i köket tänkte jag, Dammsuga och skura.. Sen dressa om och fixa till mig så jag inte ser ut som den snorisen som jag känner mig som..

Igår hade jag varken tid eller ork att skriva något, jobbade till 13,00 sen var det bara snabba sig hem och började baka lussekatter.. Hade en massa andra saker på schemat som skulle göras, städa kök, sovrum och badrum.. samt byta sängkläder. Som sagt köket blev ogjort men resten fick jag gjort.. Plus, nu höll jag på och glömma att jag tvättade ju också! Hade verkligen massor att göra igår. och med en förkylning på allt detta så var jag hel död.. och har sovit super dåligt och lite. men det är värt det.. Vicky kommer ju på bara någon timme och jag vill att allt ska vara perfekt! :) Kan inte fatta att hon sitter på planet påväg till lilla mig! Åhh, det känns så fint att någon kan göra något sånt för mig, det är värt mer än alla pengar i världen..






not enough of time..


Det är så mycket jag vill skriva om, men tiden räcker inte till så tänkte bara höja förväntningarna med att tala om att det kommer senare :D
Ska iväg och jobba några timmar, sen kommer jag hem :)

I wish I could stop the time


Jag vill hinna så mycket på så kort tid, har ganska pressat tidsschema.. Hade tänkt och städa klart nu i eftermiddag, men jag orkar helt enkelt inte, med en liten basil i kroppen så är jag nu helt död efter dagen på dagis.. Det hade inte varit några problem om jag bara inte hade åkt på och jobba i morgon med, och då har jag fått helt plötsligt en massa saker att göra i morgon.. Inte för att jag oroar med för att hinna med dem för det vet jag att jag hinner men, jag hatar att stressa.. Som tur är så jobbar jag bara till 13,00.

Nu är det bara två dagar kvar...


Ska gå och slänga mig på soffan och vila tills johan kommer hem, kanske det känns bättre då :)



Snowstorm



När jag som minst brhöver bli förkyld blir jag det, såklart! Åhh!! Har sovit sämst och sitter redan uppe när jag kunde ha sovit till halv åtta ungefär.. jaja det är bara att göra det bästa av det och bita ihop. :) Alltid optimistisk :)
Så idag blir det att jobba 8,30-14,30? eller var det 15,00 jag slutade? Hmm, hur som helst så vet jag i alla fall när jag börjar och det är det viktigaste.. Sen blir det att skynda hem och städa köket och eventuellt sovrummet.. Vi får ju besök snart, på torsdag, om 2 dagar!!! Wiiiiie..

Nu ska jag gå och leta fram någon frukost och sen packa ihop lite grejer och kläder så att jag inte försvinner i snöyran.. Jag älskar snö men det är nästan storm ute nu och känns inte så säkert då, sist det snöade gick det inga bussar och det vill jag inte inte råka ut för igen..


Tjiiiing!

A phone talk here a phone talk there..


Jag skulle städa var det tänkt, vardagsrummet var planen, men vart tog det vägen? sitter nu och tittar ut över rummet och vill ta tag i det, jag vet vem som ska hjälpa mig, som så många andra gånger har hon gjort det i städtemats tecken, Kat Deluna.. lite dunka dunka och så är jag igång, lätt som en plätt..
Men det finns faktiskt ett bra skäl till varför jag inte börjat än, och det är att det har varit mycket annat som kommit ivägen, Vicky behövde mig, så det blev att prata med henne på face, plus ett långt telefonsamtal, sen behövde jag mamma tid så pratade med henne ett bra tag också.. sen har dagen bara sprungit iväg, har inte ens kommit ihåg att äta lunch.. Inte bra, Johan kommer inte att tycka om det..

Nej nu måste jag få något gjort..


Tjiiing!


P.S Jag är kär! Otroligt kär i min Johan<3

Pretty as a princess






I am what I am and Im damn proud of that


Jag är glad för den personen jag är idag, jag är tacksam för allt mamma och pappa gjort för mig och fortfarande gör. Jag är den jag är, lite tokig och lite för fnittrig, har kanske inte det bästa självförtroendet men vad gör det, den kan jag bygga upp. jag kanske har några kilon för mycket på höften men vad tusan, jag är frisk och glad! Jag har en underbar familj, en fantastisk pojkvän och en allra bästa vän som jag skulle kunna göra vad som helst för och veta att om det behövs skulle hon göra detsamma för mig.. Sen vad andra tycker om mig, att jag är för fnittrig eller att jag ser ut på ett visst sätt eller att jag säger och gör saker på mitt sätt det bryr jag mig inte ett skvatt om för de som verkligen älskar mig bryr sig inte heller om de sakerna, de ser mig, inte mina dåliga sidor, mig Veronica ser de och det är allt som räknas...

Time to face the reality?


Ojoj, Ibland fattar jag inte hur en del tänker? Dags att komma ur sin bubbla kanske? Jag vet inte hur jag ska, om jag ska skratta, gråta eller vara flyförbannad.. Tjaa, inget av det gör det bättre så vad är det för mening egentligen?

Just Like that..


Tänk om drömmar gick i uppfyllelse? Bara så där mitt i allt? Tänk om man för en gångs skull skulle kunna få precis som man ville? Bara så där.. Jag inser att det inte är en rimlig önskan men drömmar är ju faktiskt tillåtna..

Dreamcatcher


Det kändes bra och dåligt på samma gång.. vissa drömmar kan man bara inte förstå hur man än funderar..

Full of good idéas


Jag älskar att läsa hennes blogg, hon skriver så mycket roligt, har så många fina bilder och så mycket tips på musik, vi har i princip samma musik smak hon och jag.. jaa, förrutom Lars Winnerbäck honom kan hon få ha för sig själv.. Nu är det bara fem dagar kvar tills vi får fin besök, eller jag får fin besök och Johans kusiner kommer samtidigt så roligt kommer vi att ha det den helgen..

thired or what?


Jag är så sjukt trött! Och ska strax och jobba.. Det känns väldigt tungt.. Men sen när jag tänker på vart jag ska så känns det lite lättare, idag ska jag vara på mitt favoritställe Hestra Midgårdsförskola på vättarna.. Super kul! :)
Det var extremt svårt att stiga upp i morses, till och med för Johan som låg och drog sig nästan till kvart över sex (han brukar gå halv sju så det blev lite brådis). Och nu ska jag med bussen fem i sju, och har lite grejer kvar att göra innnan dess..

Jag får skriva när jag kommer hem :)
Ses efter fyra!



Tjiiiing!

Happy Birthday to you, happy birthday to you......


Nu är vi hemma efter att vi varit och överraskat Camilla på hennes födelsedag med en massa god mat.. Hon vart helt förvånad och räknade med att vi skulle komma vid sju halv åtta någon gång på fika.. Men det var trevligt. Johan hade förståss bråttom hem och skulle se något fiskeprogram som har börjat nu halv tio, vilket enligt mig inte är något att stressa upp sig för, men och andra sidan så kan jag förstå honom, jag är likadan när det gäller saker jag vill se eller göra..

Nu ska jag ta och hitta något att göra, det kryper i lästarmen  men då man har så bråttom med att läsa ut de böcker man har får jag ju faktiskt skylla mig själv.. Nu vill jag bara ha något mer att läsa! Tex Vampire Diaries Nightfall..
Ge mig! Vill ha!! Om jag skulle ta och klicka hem den?? Hmm... Är grymt frestad.. ;) tihi..




Tjiiing!

The Fury and Dark Reunion


Nu har jag läst ut den andra boken (Vreden och återkomsten), eller det är ju egentligen två böcker i en i båda böckerna.. Hur som helst så har jag läst ut den nu och vill att de andra ska komma ut på svenska inom kort! Jag upptäckte att det finns sex noveller till om denna serie, så jag är överlycklig att det inte är över än, inte för att det var ett dåligt slut precis men när man börjat läsa något man tycker är bra vill man bara inte att det ska ta slut! Böckerna finns redan på engelska men jag vill gärna ha de på svenska mest för att det blir en fin samlig sen, eller jag får se om jag köper de på engelska. Har svårt att tro att jag kan vänta tills de svenska kommer ut, men det återstår att se :)

Really worried for a while..


Nu fungerar allt igen! Förrutom lampan i hallen, men den har varit gränsfall i ett par dagar så nu måste jag byta den.. Men jag är glad att det lyser i mitt hus! Åhh, var riktigt nervös där ett tag och hann tänka att vaktmästaren inte skulle komma och jag skulle få sitta här i mörkret hela dan.. Usch, hemska tanke...

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en filt och min bok.. :)


Tjiiing!

Can it be worse?


Vi har ingen ström i varken hallen toan eller vardagsrummet. så datan går på sitt eget batteri för tillfället.. Jag vaknar och ska tända lampan i hallen och det säger bara POFF så small den efter det har ingen annan lampa fungerat.. jag tror det är propparna med Johan ville att jag skulle ringa vaktmästarna, men kan inte göra det än, de börjar inte förrän sju, eller var det åtta? Hur som helst, så låg det disk kvar från igår (jag orkade inte ta itu med den då) så jag riktade min irritation mot den.. Men så insåg jag att det står ju ett mjölkpaket på bänken..... DÅ hade inte Johan ställt undan det igår när han använt den så nu har nästan 1,5 liter mjölk stått och surnat(!) Och alldeles nyinköpt var den och allt! aaaahg...


Men se det från den ljusa sidan, jag lever och allt är.... Toppen? Hmmm..



More than thousand words


Då var tandläkarbesöket för denna gången avklarat.. Men ska på återbesök i januari, men tills dess kan jag ta och glömma bort det tycker jag.. Usch, dit går jag bara om jag MÅSTE.. Usch..

Nu ska jag sätta mig med min bok igen, den är sjukt bra, påminner inte särskilt mycket om TV serien, men vad gör det? Den är toppen ändå!



Det här med bilder är faktiskt riktigt roligt! Jag kanske inte är världens bästa fotograf, men de säger att
en bild säger mer än tusen ord..



happy now?


Jag har någon som hela tiden tjatar och gnäller om att jag ska lägga upp bilder på mig själv.. för det första så är det inte så roligt att ta bild på sig själv och för det andra så blir det inga fina bilder.. Men nu får hon ändå vara nöjd och skylla sig själv att min utväxt syns i bilden men what a hell..




Är det bara jag, eller ser jag likblek ut??

This books...


Nu har äntligen mina efterlängtade böcker kommit! Jag älskar TV serien så vad är oddsen att jag inte skulle älska böckerna? Och dessutom är jag lite av en bokmal så en god bok då och då är aldrig fel..



Vampire Diaries
Gissa om jag kommer att vara lite frånvarande!?
:)

"Peace and happiness all over the world"


Då var helgen förbi och måndag än en gång.. Vädret är grått och trist, som vanligt.. Jaja, jag är optimist och tror på att det kommer att vända och att vintern snart kommer..
Jag kom på världens bästa julklapp åt mamma och pappa, de vill egentligen inte ha något men den här kan de inte tacka nej till.. Det är något som alla kan vara glada för, och det är ju nästan det bästa med presenter :)
Men jag har inte gjort några större framsteg med de andras julklappar, Johan envisas med att hela tiden säga att han önskar sig fred och lycka på hela jorden när jag frågar.. Och Vicky är inge bättre hon heller.. Mickis är ju den som det är enklast att handla åt så henne oroar jag mig inte det minsta över (eller kanske ska jag oroa mig lite grann att pengarna inte räcker till de andra när jag väl satt igång och köpa grejer till henne, haha..). Sen så har jag några till att köpa åt.. Men som jag nog nämnt (hundra gånger?) tidigare så kommer Vicky på besök och vi ska sysselsätta oss med julklappsinköp :)

Jag hade ju en plan om att gå ner typ 5 kilo till Jul, vilket känns som ett rimligt mål, men ska jag höja ribban och göra det till en utmaning?? Hmm, får fundera på det.. :)
Nu ska jag i alla fall gå och köra lite hemma träning :)


Tjiiiing!

Slööö helg


Helgen är nästan över och jag kan komstatera att det inte hänt särskilt mycket. Igår tvättade jag hela förmiddagen och gjorde bort att handla inför nästa vecka.. Sen kollade vi Sagan om ringen och tog det lugnt.. Idag har det hänt ännu mindre.. Vädret är kasst och kallt så ut vill man inte riktigt gå.. Men det har ändå varit en skön helg, efter att man jobbat hela veckan behöver man lite pause..

Jag tycker att dagarna bara kan springa iväg och bli den 25 november, och sen bara stå stilla.. är det någon som kan ordna det åt mig?
Vad skulle jag ta mig till om jag inte hade denna fantastiska bästa vännen i mitt liv? Vicky slår alla med hästlängd när det gäller att vara en bra vän, Nej jag menar BÄSTA vän!



The Best moments I ever had is when I've spend them with you


Nu står vårt besök bakom dörren så nu ska jag gå och vara social..
Ha en underbar Söndag!


Tjiiing!

Escape the boring rainy morning..



Freeedag! Underbart! Men, det regnar ute! Usch.. Och jag som ska vara på dagis och jobba hela dagen.. Ännu ett nytt ställe för mig, jag börjar bli känd i dagis kretsarna, Haha.. Neej men det är roligt att de ringer. Så den här veckan har jag hunnit vara på tre olika ställen.

 

 


Tänkte förgylla denna tråkmorgon med ett par bilder på mina favorit djur i Borås Djurpark..


Nu måste jag dessvärre gå och fixa mig i ordning för att åka och jobba :)

Ha en härlig dag! ;)


Tjiiiing!


Gotta run....


Är super trött, med lite ont i magen och det beror inte på frukosten, så jag vet inte rikigt vad det är.. Men men, jag lär ju märka om det blir värre..
Ska iväg och jobba idag med, börjar klockan nio så tänkte hinna med bussen som går 8,42.. Haha..
så jag hinner inte skriva något mer just nu.. ;)


Tjiiing!

Winter in Borås


Snön har äntligen kommit till Borås! På morgon då jag kände mig som segast och tröttast så tittade jag ut genom fönstret och såg att det snöade för fullt.. Jag bara tjöt av lycka och blev genast mycket piggare. Johan var dock inte lika glad som jag och tystade ner mig. Men jag har varit på väldigt bra humör hela dagen och det kan ingen ta ifrån mig! Nu hoppas jag bara på att det kommer mer snö och blir riktig vinter här nere också.




tog en bild för ett par veckor sen när det kom lite snö..





what you think about me, means a lot..


Jag har mycket tankar runt tatueringar, ord och saker som symboliserar just mig.. Jag kommer nog aldrig någonsin glömma det Vicky skrev i ett sms, som hon beskrev mig.. Jag tänker inte dela med mig av det, för det är väldigt speciellt och personligt.. För mig..

Och snart kommer den där sötbullan och hälsar på, det kommer att vara som heaven on earth! Längtar som tusan :)

RSS 2.0