Tiden den bara rinner iväg...


Nu är det inte många dagar kvar av praktiken, det är en dag i morgon, fem nästa vecka plus en till dag veckan därpå.. sen ska jag tillbaka till skolan två dagar och gå igenom och avsluta detta skolår.. Vilken snabbis det har gått, man har ju knappt hunnit med, och tänk förra året den här tiden Gick jag och väntade på att det skulle bli bal.. Åhhh, vad tiden går fort och vad mycket man har hunnit med sedan dess.. Börjat plugga på nytt, Hittat min Johan, bokat utlandsresa och mycket mycket mer..

Tiden bara rinner iväg, och jag vill inte missa något av det.. Vicky säger att jag inte har något liv, eftersom jag i princip varje dag vill göra något, fara ut och promenera osv, men det beror inte på att jag inte har något att göra, utan jag vill ha massor att göra, inte så att jag ska stressa utan för att jag ska känna att jag gör något och att jag är aktiv.. Jag gillar när det händer saker, och det ska ju så klart vara bra saker, för då mår man kanon...

Jag har tänkt att jag ska försöka vara så positiv som möjligt till det som finns runt omkring, och vara glad för det som finns. Allt går som mycket enklare om man är positiv, bara att säga " Äsch då, det löser sig" ger mycket, och man mår ju så mycket bättre om man är glad, för tänk på dem som inte mår så bra i själen, hur lätt är det för dem att vara glada? då gäller det för oss i omgivningen att stötta och visa glädje jämtemot dem, för är jag glad så smittar det ofta av sig, det har jag nu så många gånger sett så då kan jag nästan konstatera att om man är glad och snäll mot någon som har det lite sämre så blir denne lyckligare och mår då bättre.... Jag vill så gärna hjälpa dem som mår sämre att bli bättre, för det finns ett ljus någonstans för oss alla, det gäller bara att hitta det..

Woh, nu har jag skrivit så mycket att jag inte ens vet om det är någon som kommer idas läsa detta, men det är en liten tankeställare och ett litet tips, man ska inte vara så ego och tänka att man har så dåligt, för det finns faktiskt dem som har det sämre.. Och dessa är bara saker som jag tycker, och tänker om detta..

Nu ska jag gå och göra något vettigt, hare gött..

Byee Byee

........................


Livet är för kort för att glömmas bort...

Hjälp dem i din närhet på det bästa sätt du kan, det behöver inte vara mycket, bara att få prata av sig lite gör mycket:)


Åhh, jag gillar verkligen att hjälpa andra människor, alltså hjälpa dem att hjälpa sig själv.. Jag blir otroligt lycklig då.. det är nod därför somjag har valt den linje som jag valt, för det är med människor jag vill jobba med..

Har haft hembesök idag, det är lika intressant som vanligt, och väldigt roligt tycker jag.. Och v'ädret har varit fint, soligt och varmt, det känns verkligen som att sommaren är påväg:) Håller på med projekt arbetet, men det är inte lätt när det är så fint väder ute.. Haha,,

Jaja, nu ska jag dra..

byee byee

Babbelmaja


Jag har varit mycket lat och frånvarande på sistone, jag har inte hunnit kolla mailen på flera dagar och nu har jag typ 70 medelanden i in korgen och sist jag tömde så hade jag bara ett par enstaka.. Hoho.. weird weird.. Jag har inte ens hunnit/idas blogga, jag har inte haft något att säga och har antagligen inte mycket mer att förtälja just nu heller men de som känner mig vet att jag av någon anledning alltid har något svammel att surra om.. särskilt Vicky, hon vet verkligen vilken babbelmaja jag är:) Haha..

Men men, ska kanske ta och uppdatera vad som har hänt på sistone..
för det första så har jag då börjat min praktik här i överkalix, som är både rolig och ibland lite långsam när det inte finns så mycket att göra (en sån dag har det varit idag, dödsjobbigt kan jag tala om att det var)..
Sen så har våren kommit och solen lyser så gott som dygnet runt, vilket är både bra och dåligt, det som är bra är att det inte blir så där otäckt mörkt som det blir på vintern, och det dåliga är att det är så ljust när man ska sova och när man vaknar..
Och så fyllde jag 20 i lördags, först så firade familjen mig i kalix på fredag och sen på lördag så hade jag ett litet party här hemma där jag bjöd på mat och tårta och annat gott.. Vi hade super kul och det kommer att alltid vara en dag som jag kommer att minnas, mitt lilla 80-tals party:):) Hihi..
Sen så har det inte hänt så mycket mer...
Eller, kanske en och annan lite plan kan finnas instoppad i jackärmen, men det är inget som jag kommer att berätta om.. Inte än i alla fall.. Man vill ju vara säker på hur det blir innan man berättar det för en massa folk.. Eller hur!?! ;)

Jaja, nu sitter jag och väntar på att min älskling Johan ska ringa eller komma till datorn så att jag får berätta om mina nya springskor, super bra pris, och de var både sköna och fina vad mer kan man önska sig!??! =)

Nu har jag inte tid att sitta här längre..

Byee byee

.......


Ibland så säger jag och gör dumma saker.. Idag har varit en sån dag..
Förlåt!
Jag är bara för korkad ibland..

Hjärtat mitt



Min fina Johan<3



Jag orkar inte göra någonting

Gah! Åhh vad jag hatar att vara sjuk! Jag orkar inte göra någonting, så fort man ställer sig upp från liggande så snurrar det till i planeten och man måste snabbt sätta sig ner för att inte ramla omkull.. Och sen så har jag en jäkla hosta.. Och sen så vill jag vara hos min prins, åhh.. det är snart en vecka sen jag kom hem och jag vill åka tillbaka nu nu... Men det lär ju inte hända, jag får vänta på att träffa honom till 3:e juli! Huhu.. Det är länge dit!!

Jaja, nu ska jag gå och fixa mig some breakfast,.jag är hungrig..


Byeee byee


Så tomt, så ensamt..


Jag har sovit i min egen säng för första gången på nästan två månader.. Hade för det första väldigt svårt att somna när jag väl kom i säng efter att ha kommit hem efter tolv i natt.. Alla var väldigt glada att se mig, och jag att se dem.. Men jag vet vart jag mest av allt vill vara just nu.. Men det kändes så tomt i sängen, så ensamt, ingen Johan som frågar försiktigt om jag inte kan klösa hans rygg en stund innan vi somnar.. Åhh, det var kallt och alldeles för mycket utrymme för att det ska kännas okej.. Jag längtar helt enkelt tillbaka till Johan i Borås!
Men annars har det varit roligt att komma hem, alla var så glada att se mig och det känns ju kul.. JAg har även hunnit vara en sväng till Ewa och vi surrade som vanligt om en massa och hade det allmänt trevligt..
Nu sitter jag i kalix, har varit och skjutsa mamma och mina mostrar till min andra moster för de ska ha "syster träff", så då ska jag vänta på dem, men jag tror jag ska dra ner på stan och köpa nå karra och gotta ner mig i soffan:)


Byee byee

RSS 2.0