Stanna eller åka hem!?!


Vi har fått världens erbjudande ifrån hotellchefen, att stanna en vecka till, betala för rummet, men åka gratis på flyget tillsammans med dem! Låter som en sjukt bra idé, men vi har inte bestämt oss än.. :)

Så vad göra!?!?!



XoXo
Veronica

Tiden går alldeles för fort!


Känns sjukt att det redan är torsdag idag, veckan har bara flugit iväg och det känns som att det var igår vi kom.. TRIST! Är så sjukt fint här! Och trivs riktigt bra:)

XoXo
Veronica


Uppdatering från Fina Kreta!


Vicky var så säker på att det skulle bli dåligt väder, men efter att vi legat och sovit en timme till efter frukosten så sken solen när vi drog undan gardinerna. vi kunde inte komma oss fort nog ner till poolen :)
Vicky var så klart en badkruka och satt i sin solstol och lät solen steka medans jag hoppade i och låtsades att det var lika varmt som när jag badar badkar (vilket det verkligen inte var) och log mot henne och sa att det inte alls var så farligt.. Ikväll blir det att gå ut och äta och kanske ta sig en drink eller cider.. sen vet jag inte vart det bär iväg, you never know..;)



XoXo
Veronica

Kalla kårar


Vi hade ställt klockan att ringa 7.30 men vi vaknade redan 7.15 och kändes oss hyfsat utvilade.. Konstigt var det att Vicky låg där ovanför och sov, jag hade svårt att vänja mig vid att jag inte såg henne.. hehe..
Så när Vicky steg upp för att gå och duscha så låter det något bakom dörren, som ett gnällande ljud.. Påminde väldigt mycket om något vi hört tidigare men vi kunde inte komma på vad. Det kändes sjukt obehagligt i alla fall. Så jag fick lov att stiga upp jag med, för inte tänkte jag låta vicky gå själv (och jag ville inte bli kvar där inne på rummet ensammen med det där ljudet bakom dörren) så gick vi ut i korridoren och upptäcker källan till det där gnällnade ljudet.. en autistisk tjej i rullstol.. Och det var då det slog mig, då förstod jag vartifrån jag hört det... Usch, så här i efterhand var det ju inte så farligt men fasen så rädda vi blev..


XoXo
Veronica

Glad och förväntansfull


Så var dagen kommen, den där dagen vi sett så framemot sen den 25 december då vi satt där i Vickys flickrum och hade bokat flyget till Stockholm.. Men det känns ungefär som när jag kom hem från Trondheim, glad och förväntasfull inför att få komma hem.. Kanske det är det, att det känns som att komma hem!? Tjaa, i alla fall så sitter vi nu här och väntar på att få gå och lämna våra väskor, våra fina stora väskor som nu har varit med lite överallt :)


XoXo
Veronica

Arlanda Airport


Nu sitter vi här igen, på arlanda och ska åka iväg i morgon förmiddag på äventyr! Ser sjukt mycket framemot den här resan, och tillsammans med Vicky kan det aldrig bli tråkigt.. :)



XoXo
Veronica

Väskan är packaaaaad! :)


Nu är väskan packad och klar, känner mig sjukt duktig så här tre timmar innan jag ska börja åka ner mot bussen som ska ta mig till flygplatsen..
Men jag har lite kvar här hemma att fixa så att Johan blir glad när han kommer hem.. Tänkte också hinna till Karin en sväng och lämna en liter mjölk så jag inte behöver kasta den :) Undrar om hon och Sara har vaknat till liv än?! hehe..



XoXo
Veronica

fix och trix


packningen är i fullgång, har så gott som klart för mig vad jag ska ha med mig, men som sagt har jag lite grejer kvar att fixa.. Något som gjorde mig extra glad var att när jag provad mina bikinis så kunde jag faktiskt ha dem som jag hade med mig sist när vi var till kreta! Överraskande nog om jag skulle säga det så, för jag har ju gått upp i vikt sen dess.. :)
Ska börja masa mig ner till stan på en liten stund, sen måste jag packa färdigt :)




XoXo
Veronica

Unbeliveble


USCH, Jag hade sjukt svårt att somna igår, och sen vaknar tidigt som tusan, före tuppen känns det som, det är inte tänkt att jag ska sova ensammen..
Har massor att göra idag, i morgon går flyget till Sthlm och sen på lördag bär det av mot varmare breddgrader! Har nog inte fattat det än tror jag.. Åhh, men känner mig lite stressad, tänkte hinna göra det fint här hemma också. Ska nog dra igång med det projektet snart på en stund så det blir gjort. Efter det MÅSTE jag komma igång med packningen..!! Men det känns som att jag har inget att ha på mig.. :(


XoXo
Veronica♥


Checklista


Den här dagen har gått väldigt fort.. Vaknade tidigt med Johan och hade jätte svårt att somna om sen, det krävdes att han skulle ringa och prata med mig ett par minuter så fick jag ro och somnade en stund.. Förkylningen är på bättringsvägen, vilket är väääligt bra! Happy happy!:)
Idag har jag försökt att bocka av saker som jag behöver så jag har varit på stan, men hittade bara två saker från listan. Sen var jag på maxi och där hittade jag en del grejer så, inte många saker kvar nu. Ska fortsätta i morgon, med Karin och några av hennes vänner som sällskap :)
Det är så tyst när Johan inte är hemma.. när han  inte sitter där i hörnet och binder sina flugor och pratar för sig själv eller när han sitter här i soffan bredvid mig.. Lilla Nallen min
Nu ska jag kolla lite tv, kanske slår jag igång någon film och går och sover tidigt ikväll.. vi får se..



XoXo
Veronica

It SUCKS!


förkylningar SUCKS! Sitter här och snorar och ska nog gå och lägga mig igen en stund... Det positiva i mörkret är att det känns som att det håller på att gå över. Lite i alla fall :)
Så idag ska jag ägna dagen åt att driva ur den här djävulska förkylningen ur kroppen och fixa till här hemma så Johan blir lite glad.. och påtal om honom, så åker han till Överkalix idag!!! Vad jag kommer sakna den lille nallen!



XoXo
Veronica

Mycket har blivit gjort och mycket är det kvar att göras..


Det känns som att jag hunnit med tusen saker idag.. Klippt mig klockan nio, handlat lite, fixat påskägg, betalat räkningar och provat kläder.. Men har fortfarande en massa saker kvar att göra, tvättid kl 14, gå och posta påskägget och fixa här hemma med lite städ och sånt..


Köpte även en fin bukett med tulpaner när jag var på Maxi..:)


XoXo
Veronica

Helst skulle jag...


Att betala räkningar kan ge en sjukt med ångest.. Men det är nödvändigt och skittråkigt, not much to do about that..
Nu ska jag gå och steka mig blodpudding till lunch och sen dra igång med städningen, fast helst vill jag sitta ute i solen och njuta :)



XoXo
Veronica

Dagens...


God morgon Veronica



Roliga fester är på gång. Du bör se över din garderob. Snart behöver du något nytt att sätta på dig som får dig att hamna i blickfånget.


Dagens spåkula! Lite spännande är det ju att trycka på den varje dag och se vad som kommer upp..

Nice Surprice


Här sitter jag med min tea kopp i högsta hugget och ska just kolla så pengarna som Johan lånade mig till klippningen har gått in och så har jag en massa andra siffror på mitt konto!!! Jag höll på att sätta i halsen av förvåning och lycka.. Som jag har väntat och svettats för pengarna där! hohoho.. Jaja, nu ska jag gå och göra mig klar för idag ska håret klippas! :)



XoXo
Veronica

Måndag


En härlig underbar måndag med solsken och fågelkvitter.. Och vad gör jag? Tjaa jag är inomhus och städar och diskar och snyggar till.. Den här veckan kommer antingen att kännas fruktansvärt lång eller så kommer det gå fort som tusan, Så jag ska försöka hålla mig sysselsatt och inte tänka så mycket..
Förutom att jag njuter av dagen så har jag blivit lite förkyld eller vad jag nu ska kalla det, fick helt plötsligt igår jätte ont i halsen (det känns som att jag har en potatis nedtryckt i halsen) och snorig.. USch, hoppas på att det går över fort som attan..
Nu ska jag återgå till städningen.. Sen till middag blir det very spicy köttfärssås och spagetti, och förhoppningsvis så ska förkylningen vara borta sen :)


XoXo
Veronica

Kamera


Är på jakt efter en ny fin bra kamera.. tur att man har en bästa vän som kan hjälpa mig att se ut vad som är bra, och prisvärt.. Det viktigaste är att det blir fina bilder :) Jag har hittat en kamera, men den har vanliga AA batterier och det suger! köper jag den så lär jag ångra mig.. Så jag vet inte vad det blir för någon än..


XoXo
Veronica

To apologize

Ehm, var det inte idag det skulle vara toppen fint väder? får väl hoppas att det kommer senare..
Måste erkänna att jag blir nog tvungen att säga bort min klipptid på tisdag, hinner inte få min lön tills dess.. Får ta en ny tid och hoppas att de kan senare i veckan, innan fredag.. eller också fredag, men då blir det suuuper stressigt.. Vi får väl se vad vi kan göra åt saken:)
Jag har nyss sett senaste avsnittet av Vampire diaries, det är en helt sjukt bra serie, den bästa jag sett hittills.. Och det blir bara mer spännande för varje avsnitt som går :)
Har någon slags klump i magen, vet inte vart den kommer ifrån och varför jag har den.. Känner mig bara väldigt illa till mods, och lite halv stressad.. Ehm, nu när jag tänker efter vet jag nog varför jag känner mig lite stressad, men det förklarar ändå inte varför jag har den hemska knölen som stör mig så.. Det går väl över.. Måste nog skriva och be en person om förlåtelse.. Kanske det är det??

Nu ska jag gå och göra mig färdig för att jobba, börjar nio idag! and what else!?!?!?!?! It's friiiiiiiday!


XoXo
Veronica

In all rain there is some sunshine




Våååååår!
Känns skönt att våren är här och sommaren snart är påväg!

Shit I'm so pissed


Gick jätte bra och jobba igår.. Var ganska trött när jag kom hem men hade inte tid med att vila utan slängde in Kycklingen i ugnen och Sen hoppa jag in i duschen och försökte piggna till.. Middagen var färdig till J kom hem så vi åt och sen blev det så att Johan ville se sin nya fiskefilm så jag passade på att snozza lite :)
Sen kollade vi Hockey.... Jaa hockeyn.. FAAAN! fan vad arg jag fortfarande är!! Jäkla skellefteå!!! Hur kunde ni förlora en match som ni ägde så totalt!!!? Usch, vad ledsen jag blir! Vi förlorade med 1-2! HUVVA!




XoXo
Veronica


Adele - Someone Like you

You know how the time flies,
Only yesterday was the time of our lives,
We were born and raised in a summer haze,
Bound by the surprise of our glory days,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"


Nothing compares,
No worries or cares,
Regrets and mistakes,
they're memories made,
Who would have known how bittersweet this would taste?

Lunch outside in the sunshine!!


Nu ska jag ta min lunch och gå ut på balkongen och äta den ute i solen!




XoXo
Veronica

Sunshine!!


Har nu fått i mig lite frukost och sitter nu här och njuter a morgonen.. Nu på en liten stund ska jag klä mig och gå ner i förrådet och gräva fram våra fina balkongmöbler.. Sen blir det att sitta ute så länge jag orkar och vill.. Helt underbart!

Helgen har varit helt underbar förrutom natten mellan lördag och söndag, den var något helt utöver det vanliga..
I Lördags åt jag årets första Mjukglass tillsammans med J i solen, smakade helt otroligt gott! :)
Igår tog vi en promenad hem efter vi varit på Knalleland, solen den sken och det blåste bara lite så jag kunde till och med gå utan jacka på! Kändes helt underbart för kropp och själ :) När vi kom hem så lade vi oss i soffan och kollade film och bara hade det skönt.. Älskar att vi bara kan vara med varandra, inte behöver prata bara vara tysta och njuta av varandras sällskap..


XoXo
Veronica

Then It will shine


Fredag betyder att J är ledig hela helgen och har tid att bara ägna sig åt mig, låter inte det skönt!?:)
Är på toppen humör idag med, Solen skiner och vinden viner i balkong dörröppningen och drar lite lätt i gardinerna.. Men det finns en sak jag måste göra innan jag kan gå ut och njuta av det fina vädret. Det hände en lite olycka igår när jag skulle göra hemma gjorda chips... Jag tyckte väl att det lät orimligt hur länge och hur varmt de skulle vara i ugnen.. Men men, det löser vi med lite vatten och disk medel:)


XoXo
Veronica

Summer's on it's way!


Är på toppen bra humör! Solen skiner och det är så skönt att ha balkongdörren öppen så det strömmar in en massa skön sval luft och en massa solljus.. men solen har lite svårt att bestämma sig för huruvida den ska vara framme eller gömma sig bakom molnen:)
Nu ska jag kila iväg till återvinningsstationen med en massa pappkartonger, så.. På med brillorna och conversen, sommaren är påväg!


XoXo
Veronica

Gosefilt :)


Nu sitter jag här med frukosten i högsta hugg.. Har haft en rätt lång morgon med spring fram och tillbaka till och från tvättstugan.. Stunderna jag inte har sprungit har jag legat i soffan under min nya gosefilt och halv sovit :)
Idag blir det en sån där ta de lugnt dag, ska plocka till här hemma lite, laga någon mat, titta på film och längta efter Johan som inte kommer hem förrän senare ikväll, för de ska ha någon slags "temafest" på jobbet. Fusk tycker jag.. Jag hade väl kunnat få vara med, älskar ju sånt.. :) Men men, man får snällt stanna här hemma och rå om sig själv istället..

Nu ska jag återgå till min frukost..


XoXo
Veronica

Our livingroom


Det märks nog att jag har liiite tråkigt.. Men jag vet inte om jag har hunnit berätta om jag och Johan har gjort i princip klart i vårt vardagsrum? Jag trivs super bra här inne nu, vill aldrig gå ut härifrån för det är så fint nu :) tänkte bjuda på lite bilder :)



Nya lampor, och nya hyllor! Älskar fina nya saker :)
Har även en ny gosig filt men lägger upp någon bild på den senare..:)

XoXo
Veronica

Hjulet är i rullning..


Mitt i allt tråkigt självömkande kom jag just på en sak..
Det är bara 16 dagar kvar tills jag åker utomlands med min bästaste bäste vän! alltså, det är två veckor och två dagar kvar.. Jag fattar det inte, Hjulet snurrar..




XoXo
Veronica

Jag har träffat henne. Men det var längesen. Jag vet inte om hon lever.


Sammy's Äventyr
Jag kollar inte så mycket på barnfilmer, men när jag såg omslaget på den här så kunde jag inte hålla mig, jag läste inte ens på baksidan utan sa bara till Johan: den här vill jag se.
Tyvärr så var den svensk dubbad, och orginal språket fanns inte med, och detta missade jag när jag inte läste baksidan.. Men men, den var bra i alla fall:)

XoXo
Veronica

The weather God


sitter med en mugg varmchoklad i handen och läser lite bloggar och svammlar runt.. som vanligt då :)
Och det regnar ute! Varför kan det inte bara sluta! Sluta regna och de kalla ruskiga molnen kan dra iväg och solen kan komma fram och värma upp lilla Sverige?



XoXo
Veronica

The Queen is never late, everyone else is rather urly


Träffade fina Karin igår och tog en promenad ner till stan och tog en fika på café Viskan (stans inneställe just nu) och pratade om allt mellan himmel och jord, som vi brukar. skillnade var bara att vi hade VÄLDIGT mycket att prata om när jag befunnit mig i Norge en månad, mycket har hunnit hända sen dess. Bara det faktum att det har blivit vår här hemma och all snö i princip har försvunnit.. Insåg att jag saknat henne jätte mycket, bara det att vi kan gå i vår egen värld och flamsa och inte bry oss om folk tittar, jag kan vara mig själv med henne och det är inte vanligt.. finns bara ett fåtal som jag kan släppa allt och bara vara jag med..
Nu ska jag gå och göra mig klar för ännu en fika, fast denna är med Mai vi ska ses på exakt en timme så lite brådis är de om jag ska hinna äta lite lunch också.. jaja, det löser sig. Fint folk kommer alltid sent...



XoXo
Veronica

Sleepwalking....


Jag har gjort det igen... Nu måste jag sluta gå i sömnen! Nu har jag gjort det två nätter i rad och väckt Johan som ska upp och jobba.. Det är så synd om honom för han är så lättväckt.. JAG VILL INTE GÅ I SÖMNEN! Hur gör jag för att bli av med det??? Läste på någon sida att det uppstår när man är stressad och typ utmattad, och jag måste ju erkänna att mitt Norge äventyr tog väldigt mycket på krafterna.. Men vill ändå inte gå i sömnen! det stod även på den sidan att det är en tredjedel av alla barn som går i sömnen och en halv procent av alla vuxna som gör det.. Jag vill minsann inte vara en av de där som tillhör den där halvprocenten..!
Så jag hoppas att det går över snart och att kroppen återhämtar sig och kommer i balans :)



XoXo
Veronica

Sometimes we have to do things that makes someone more happy than you are about it


Livet leker och är toppen! Vi har ett fin fint hem med en massa nya fina inköpta saker till vårt vardagsrum! Kan det bli mycket bättre?
Gårdagen var super rolig, vi var först på Fiskemässan dära som Johan har pratat om sen i Januari(?), det var roligt att se honom så.. Uppspelt.. Vid ett tillhåll stod han nog 20-30 minuter och pratade med en farbror om ett fiskespö och jag stod där utanför och väntade snällt :)
Sen stannade vi till och åt innan vi skulle iväg dit jag väntat hela dagen på... IKEA! Vi hittade så mycket fina saker, hyllor,lampor,ljus, lådinsatser, har jag glömt något? Ehm, hur som helst så är jag helt förälskad vid alla saker.. Johan som var helt slut när vi kom hem tvingade jag att börja bygga ihop hyllorna (med hjälp av mig och Göran då).. Sen så hade vi en myskväll framför TVn och en film som Johan valt, och denna gång var det en film som var ganska händelselös och tråkig.. Men det gjorde inte så mycket, vi hade det bra ändå :)
Snart ska jag börja fylla upp hyllan med Böcker som ligger lite här och var för att det inte funnits plats för dem någon annanstans.
Men Först lite Lunch!


XoXo
Veronica

The smell of new baked muffin makes me warm and fussy..


Det har knappt hunnit gå en dag och jag står vid spisen och bakar :) haha..
Jag intalar mig själv att det bara är till bilfärden i morgon. men jag måste erkänna att jag känner ett behov att få skapa, baka och laga mat.. På riktigt, inte med en massa halv färdiga saker.. Oavsett vad klockan är verkar det som.. klockan ringde för lite mer än 5 minuter sen.. Mina muffins är färdiga och det luktar kladdmuffins i hela lägenheten, MUMS! Så jag lär ju sova väldigt gott sen:)


XoXo
Veronica

"Just because I talk a lot doesn't mean I always know what I'm talking about".-Caroline Forbes (VD)


Kastade i lite hårfärg i håret för att få lite liv i det och för att slippa se den förbaskade utväxten varje gång jag ser mig i spegeln.. Är faktiskt rätt nöjd med resultatet, rött och fint.. fast, lite halv slarvigt.. Men det får vara tills jag varit hos frissan, då ska jag färga det riktigt ordentligt, för jag har bestämt mig för att vara rödhårig ett bra tag nu... Men jag har lätt för att bli rastlös så vi får se hur länge den trenden håller :)
Annars då? Jaa jag har lite halv tråkigt, lyssnar på musik, ser TV och sitter vid datorn.. Men jag funderar på att lägga ifrån mig allt och slå igång Vampire diaries och kolla några avsnitt, nu när jag har boxen behöver jag inte hålla på att leta fram nästa avsnitt utan kan bara trycka play och njuta :P

Nu ska jag gå och plocka ur linserna och mysa ner mig i soffan under ett täcke.. Funderar lite på flitarna som Johan visade mig idag, det hade varit fint med en av varje, en ljusrosa, en ljusgrön och en vit :) lurvig och gooo! men vi får se :)
Ha dé!

XoXo
Veronica

Life is to short


Jag hade glömt bort hur det var att vara ensammen, att inte ha folk omkring mig hela tiden.


Fortfarade hemma, fortfarande i soffan och funderar över huruvida jag ska fortsätta sitta här och mysa och ha lite halvtråkigt eller om jag skulle ge mig ut i dimman och åka ner på stan eller nått bara för att ha gjort något idag.. Men jag vet inte, hade ingen större lust att vara ensammen hela dagen.. Såå, Ehm.. får väl slå igång någon film eller så?


XoXo
Veronica

Dilemma..


känns underbart att vara hemma! helt fantastiskt!
hade stora planer för dagen, skulle ut på knalleland och fixa en massa, sängkläder, hårfärg, en router, gå på den nya converse affären, ta en fika.. jaa bara njuta av att vara hemma.. Karin skulle med, men stackarn är så bakis så hon orkar inte och det förstår jag.. Men jag har ingen lust att gå alldeles själv, det är absolut inte lika roligt.. Så vad gör jag? antingen går jag själv och har det tråkigt eller så stannar jag här hemma och har det bara mys..? det är frågan...
Jaja, jag ska fundera en stund sen får jag se vad jag gör...


XoXo
Veronica

I knew it but I was hoping...


Sitter nu på arlanda och väntar på att mitt flyg ska komma någon gång så att jag får åka hem.. Vicky har jag lämnat av vid hennes för en stund sen, men fick ett sms för en liten stund sen.. flyget är försenat, kanske 25 minuter, kanske mer.. Jag har ju sagt det från början, hon kan inte hålla på och skämta om allt, till slut kommer något dåligt att hända..
Ringde till Johan för en stund sen och hoppades att han på något mirakulöst sätt kunde hämta mig från flyget.. Men icket, det visste jag redan innan jag ringde men man kan ju alltid hoppas :) ikväll blir det max mat som gäller! Som jag har längtat efter all halvfabrikat mat.. :) hihi.. Men det känns sjukt märkligt att vara påväg hem, att vara i Sverige..


XoXo
Veronica

bye bye miss american pie


Då var de sista av våra tillhörigheter ihopplockade och skräpet kastat.. Städerskan har nog mycket att göra så varför inte hjälpa henne lite? :)
Snart så åker vi och lämnar lilla Stav bakom oss för den här gången... Men man vet aldrig när vi kommer tillbaka :)

Soo long!



XoXo
Veronica

RSS 2.0