Crazy day!


Vilken dag! har hunnit vara till Poolen och badat med Mickis innan jag skulle iväg och jobba.. Gud så roligt ungen hade det (och jag med dessutom)! Och hon var så duktig som man kan vara, lite små bråkig när vi skulle hem, men det är väl alla barn!? eller? haha.. Så strax före tre var vi hemma så för min del var det bara att byta om och pusta ut ett par minuter innan jag skulle iväg och jobba.. Här går det undan ska ni veta..

Var lite halvstressad (ganska stressad faktiskt) när jag kom, och jag vet inte hur jag gjorde men på något vis så tappade jag telefonen i handfatet (som var fullt i vatten) på toa.. Jaa, ni kan ju lista ut hur jag reagerade, en och annan svordom och en massa torkande.. Hade den en stund i ugnen, det blev väl lite bättre men njaa.. funkade fortfarande inte.. men så fick jag tips om att prova lägga ut den på bordet i solen, för det var ju varmt, plus att det blåste varma vindar.. Så där låg min telefon i ett par timmar.. Sen jag jag provade starta den igen så fungerade den!!!!!! Lite små konstig är den väl men vad tusan, den funkar!! helt underbart, men det blir väl att köpa en ny i alla fall, senare i augusti eller så :)

Nu blir det inte så mycket mer än att jag ska lägga mig och sova på en liten stund, har jobb i morgon som väntar :)





XoXo
Veronica♥

there's nothing to be worried about:)


Efter en vansinnesfärd med Dennis nya bil fram och tillbaka till jobbet, så måste jag fråga mig själv vad det jag var så gruvsam över? Det gick ju hur bra som helst på jobbet idag!
och i morgon väntar det mera jobb, delad tur dessutom! blir fint det :)

Nu ska jag belöna mig med en film med lillasyster och lite godis :)




XoXo
Veronica♥


Best friends are those you can laugh with until you start crying.. and those you can cry infront of without feeling embarrassed




...Best friends are those you can count on no matter what..
                If you fall I promise I'll catch you...




XoXo
Veronica♥


I wish I could say that I was doing something better then that.....


Jag önskar att jag hade kunnat säga att jag gjort något mer vettigt än att pratat i telefonen hela dagen igår.. men det kan jag faktiskt inte, jag var verkligen i telefonen i princip hela dagen.. Och jag har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag så tack!

Har annars haft en rikigt lugn och skön helg efter fredagens midsommar firande.. och vilken kväll! Kommer aldrig att glömma den..
Men idag är allt det roliga över, idag går jag på mitt första av 10 pass i rad... Känns lite tungt och över ambitiöst, men men.. det ska nog gå bra tror jag. Hoppas jag..

Nu ska jag gå ner och umgås med mina fina systrar, kanske vi tar och går ut och ligger på studsmattan och njuter av solen...?
För idag allihopa, är det sommar :)





XoXo
Veronica

on the phone


Pratar med Lilla Patrik på telefon:) Han är söt och tycker om mig


PS. I like him too!


Lost shoe need to be found


Midsommar, jaa vad och vart ska jag börja? Det var en helt underbart rolig kväll som åkte av spåret där någonstans hos Boudinarna i Bränna.. Haha, heelt sjukt var allt..
Vi grillade och hade det jätte roligt med en massa skratt och massa gott att dricka i Allsån.. Sen fick vi för oss att vi skulle in till bränna och se.. Det skulle vi inte ha gjort, det var dumt.. men men, man  gör alltid tokiga saker på fyllan.. som att tappa en sko.. Det positiva är ju att jag fick den andra med mig hem. haha.. Satans kul!

Men något jag bara måste få sagt är att folk kan ju fan inte bete sig!? Sen när är det okej att stå och skrika en tjej som inte har gjort den andra något rakt upp i ansiktet? Och dessutom kalla henne en massa fula namn som jag inte ens tänker bry mig om att nämna..? och sen när är det okej att en annan tjej har rätt att stå och gapa åt henne om saker som inte ens den människan har något med att göra!? Kan bara konstatera att dessa människor är så sjukt små och avundsjuka på den här tjejen så det måste slå på henne med ord och annat skit för att försöka känna sig bättre än henne, men sorry kan bara säga som så att ni är bara tragiska och kommer aldrig att någonsin kunna mäta er med henne!




XoXo
Veronica

flowers...

Den blomstertid nu kommer, med lust och fägring stor. NU nalkas ljuva sommar då gräs och gröda gror. Med blid och lidlig värma till allt som varit dött. Sig solens strålar närma och allt blir åter fött......


Somebody, help?!


Sådär, nu var prototyp kransen klar, blev faktiskt riktigt fin, men vill ha prästkragar och rödklöver också! Någon i  ÖKX som vet vart jag kan hitta dessa blommor?! Det skulle hjälpa mig väldigt mycket :)

Jaja, snart blir det att åka iväg och jobba, känner att jag har lite huvudvärk på G, vilket inte är så passande med tanke på att jag ska jobba..



XoXo
Veronica♥

Beautiful LIFE♥


Det känns redan som att jag fått en masa gjort idag, men har bara klippt brorsans hår.. Antar att jag drömt mycket för det känns verkligen som att jag fått gjort en massa.. haha.
Idag har jag verkligen en hel del att ta itu med, ska på systemet och fixa mig lite midsommar dricka, måste och handla något kött också, vi ska ju grilla.. Plus att jag ska på blomjakt! Ska bli roligt att se hur kransen blir, om den inte blir fin idag, så hinner jag ju faktiskt att göra en ny i morgon, smart framförhållning är det här!
Sen så kommer hela familjen hem idag, vet inte när de kommer, men de gör väl det såsmåningom.. Sen så har vi ju en liten annan detalj, jag jobbar ju ikväll... 16-21 igen, men det brukar gå bra, så varför ska det inte göra det ikväll?! :)

Nu blir det frukost, för sen blir det in till bränna och göra ärenden och skjutsa iväg Dennis till bussen!



XoXo
Veronica♥

Det ekar över hela staden. Åh nått stort på gång, för det är kö från gatan upp till Hallen...


Är så sjukt trött nu, har bara jobbat 16-21 men känns tusan som om jag jobbat från morgon till Kväll, har sprungit som en idiot fram och tillbaka genom korridorerna.. så mina små fötter värker och har sig.. men det går över.. har annars haft en toppen bra kväll, man ska inte klaga mer än nödvändigt :P haha..
Men dock så är jag hungrig, det var jansonsfrestelse till middag idag och för mig är det ingen hit, så det blev en macka istället..
Ska nu söka mig något att äta och kanske kolla en film (?) fast är lite sugen på att hitta på något roligt.... :)



XoXo
Veronica♥

Finnaly!


En bra dag eller? svårt att säga än, men än så länge har den varit bra tycker jag! (peppar peppar ta i trä...) Mitt simkort till det mobilainternetet har (ÄNTLIGEN) kommit, så har haft hållit på och installerat det :P
Håller nu på och tvättar min jobb tunika i panik, vet inte om jag hinner få den torr tills jag ska och jobba men får då kasta in den i torktumlaren där då.. men det löser sig :) annars håller jag på och planerar inför mitt midsommarkrans bygge i morgon, ska ägna hela dagen (förmiddan i alla fall) åt att fixa mig en vacker midsommarkrans.. och nej, jag ska inte fuska och fara på blomsteraffären och be dem göra en till mig, detta kan jag själv klara av :) haha..

Ojoj, nu hör jag hur det smattrar betydligt mycket mer på taket... Regnet det bara öser ner, och det blir så där jobbigt blött överallt, egentligen borde man väl ha gummistövlar, men jag hatar det! Så nix, jag tar mina rosa converse och blir lite blöt om fötterna istället..

Nu ska jag sminka mig lite innan det är dags att åka iväg och jobba..


XoXo
Veronica♥

Outside the box


Lördagen blev något utöver det vanliga, jobbade hela långa dagen från 7.15 till 21.15 och sen hoppade jag i bilen och följde med lillebror (och lillasyster) till Gällivare.. På Crusingen! Nämnde jag att jag dessutom körde :) haha.. Jag är lite riktigt klok, ni kan ju bara gissa vad klockan var när vi var hemma.. Jag beräknade i bilen att vi skulle vara framme ganska precis halv fyra vilket vi också var, då var det en riktigt trött Veronica som somnade och sov till 12.40 då telefonen ringde och det var mammsen i andra endan.. haha.. Men vi hade sjuk roligt i alla fall. träffade roligt folk, tog oss in på området med vår lite sluga list.. Och vi konstaterade, Lina och jag att alla killar som var snygga var så korta! Varför? är det någon som har något bra svar på det är jag öppen att lyssna:)

Om nu Josefine skulle vakna snart skulle jag kunna börja städa men hon sover än.. jaja, bara jag hinner innan jag ska iväg till jobbet och lyfttekniken klockan 13.. :)



XoXo
Veronica♥

Not up for it


Myggbetten kliar och jag är inte alls sugen på att dra iväg och jobba. Känner mig även lite irriterad på att "simkortet" till mitt mobilabredband inte har kommit.. Jaja, får väl hoppas att det hinner komma till i morgon då..
Nu ska jag gå och göra mig färdig för att jobba (BLÄ) och sen bara ta det lugnt fram tills dess det är dags att åka..




XoXo
Veronica♥

Busigare än busigast


Ska strax dra iväg och skjutsa världens busigaste till dagis, hon har bara ett fåtal dagar kvar (2 st?) så får hon också snart sommarlov.. Tänk att få ha riktigt sommarlov, det var länge sen..
Blev en hel del film igår, och en ganska tidig kväll, och med ganska menar jag typ 23:30 eller något sånt.. haha.. Blir jobb ikväll, ska bli trevligt.. Däremot så är det en kort tur så hinner typ dit och tillbaka så är det nästan till och fara hem. haha..
Kanske jag tar mig en promenad nu när jag varit och skjutsat henne? Då det blir alldeles lugnt och tyst i huset, vi får se, för de där förbaskade myggen är ju inte så trevliga.. Nämnde jag förresten att jag har redan fått en massa bett, typ en 20-30 stycken, varav kanske 7 av dem är på mina händer.. Inte okej! Jag kommer nog vara helt död innan sommaren här är över... Är det ingen som har något smart trick för att bli av med dem? Och inte bäckolja snälla jag vill inte lukta som en gammal eka!





XoXo
Veronica♥

Movie marathon


Ikväll ska ´jag ha en sån där typisk myskväll! Med film. och PJ :) haha..  bara ta det lugnt alltså :)

Antingen blir det att nöta Vampire diaries eller så blir det att kolla en massa olika filmer, däribland bröderna karlsson.. :)

jaja, nu ska jag gå, orkar inte sitta här hela kvällen heller :)


XoXo
Veronica♥

LIVE for today, no thinking about tomorrow.


Skjutsat lillasyster till Bränna, jag minns då jag var i den åldern och var i behov av skjuts.. det känns som igår, men jaa.. lite längre sen är det ju :)
Efteråt fick jag för mig att åka upp till Grelsbyn och vattna på gravarna, älskade bortgångna vila ifrid. ♥

Nu är jag i alla fall hemma, få se hur det går med lägenhets historian hära.. jaja, det löser sig väl, förhoppningsvis..


Tänkte ta och bjuda på en fin fin bild, Looooove it! ♥





XoXo
Veronica♥


Is it Cheating or what....!?


Har avslutat ett litet arbetspass klockan tolv idag, och i morgon är jag ledig hela långa fina dan'! Är det inte fint va!?
Fick skynda mig hem till Selma som varit ensammen med Benji från strax innan sju i morses, jag kan bara säga att man var väldigt efterlängtad! hon skulle upp i famnen och skrek av lycka :) fint välkomnande alltså! :)
Annars håller jag på och tvättar lite kläder, har en del sen vår lilla tripp.. och nu börjar det vara middags tid så fredrik har beställt köttbullar (köpes) och pulvermos a la Veronica.. det ni kan jag kalla fusk middag.. haha..
Nu är det dags att kila, han skulle vara hemma på ca 15 min så.. have some to do then :)




XoXo
Veronica♥

Our Last night

jaha, da har det nastan gatt en vecka, mycket sol (massssssssor med sol!) och bad.. en helt underbar vecka har nere.. men som vanligt vill jag inte aka hem! Wish I could stay! men men, jobbet kallar och allt annat.. Mickis och hela familjen vantar.. och stackars mormor hon oroar sig alldeles for mycket.. jaja..
Nu ska jag och vicky ha en riktigt bra kvall har, blir kanske till och med ett nattdopp idag.. haha, vi far se vad vi styr upp.. :)
XoXo
Veronica♥

An other day in paradise....


Nu sitter vi här mätta och belåtna, jag med en cheece burgaren i magen och vicky med en chicken fajhita :)
Ännu en dag på stranden under den gassande solen har passerat, timmarna bara springer iväg och jag tycker mig se att brännan blir bättre och bättre, nu ska jag nog förhoppningsvis klara mig i sommar.. Känner mig sjukt mycket snyggare med den gyllenbruna färgen än den där ljusa bleka svenska hyn..

Som vanligt har vi inga planer än för ikväll, och som alltid så vet vi inte heller vad vi ska ha på oss, men det gör inget, för det löser sig. och blir denna kväll hälften så bra som den igår så är det bara toppen!

Nu blir det en dusch för att tvätta bort all sololja och salt från havet. :)




XoXo
Veronica

Dansar aldrig nykter


Igår var vi till den vackraste stranden jag någonsin sett, sanden skiftade i rosa och havet var så där alldeles blå/grönt.. som i en dröm.. och dessutom var det riktigt varmt, till och med Vicky tyckte det var skönt :)

Idag har vi legat på stranden och stekt oss lite, med betoning på steeeeeeekt.. haha.. helt underbar dag, varmt och fint.. liten bris så att man inte dör i värmen.

Ikväll blir det att fira nationaldagen med en massa goda, och förhoppningsvis gul blå drinkar, en massa skratt, och kritor.....;) och inte att förglömma jordgubbarna, kan det bli mer svenskt?? :)




XoXo
Veronica

I could use a dream or a genie or a wish


Det blev lite stressig precis när vi skulle åka, för Johan hade lite problem med att stiga upp ut sängen.. han låg och drog sig in i det sista.. haha.. men vi hann och det var ju huvudsaken..

Och Nu sitter vi här på Arlanda Airport.. Flyget går om ett par timmar och vi har suttit här utanför i solen och för stekt oss, för den kommande veckan kommer vi få mycket av den varan.. Så vi passar på och njuter lite av den svenska solen medans vi kan, vi vet inte hur det kommer att vara sen när vi kommer hem..

Helt galet och helt underbart att kunna vara så här impulsiv, och chansa att inte alltid tänka på morgondagen. För det viktigaste är ju faktiskt det som vi har idag, här och nu.


Älskar min familj! Vi ses om en vecka! Hälsa Mormor att hon inte behöver oroa sig, att jag klarar mig fint! Vi har ju varandra, Vicky och jag :)
Bye Bye Sweden!



XoXo
Veronica♥




The wheel is spinning and I don't know how to stop it..


Jaha, då var intro nätterna till sin enda. Det ska bli roligt att få börja göra saker och ting på sitt eget sätt, att få vara med vårdarna själv och lära känna dem..
Idag när jag vaknade så hade jag fått två sms, ett ifrån söta Vicky, där hon skrev bla: "hör av dig när du vaknat. Puss.."
Och det andra hade jag fått av Magnus,(på boendet där jag nu ska jobba) även han ville att jag skulle höra av mig när jag vaknar, så att han kunde ge mig mer jobb.. Så båda samtalen, som handlade om helt skilda saker var mycket givande..

Annars har den här dagen varit lite crazy, sovit lite för lite.. Glada besked, bakslag, och sen löste sig allt tillslut.. Saker sker av en mening, och denna sak var meningen.. Så jag är glad och upprymd.. Men har egentligen inte särskilt mycket energi kvar efter den här omtumlande dagen.. Nu ska jag bara gå ner i tvättstugan och tömma tvättmaskinen och torktumlaren och fylla på med mer blöt tvätt så att det får torka upp, jag vet lite väl tråkig info men vad fan.. skyll er själva.. haha..
Sen blir det att ta på PJ och lägga mig under täcket slå igång en film och somna :) För i morgon är det Jobb som väntar, 7-16 och sen så får vi inte missa ÖKX balen klockan 18:oo!




XoXo
Veronica



Have to have to have to...

'



Måste leta, måste hitta, måste duscha, måste vila.... Men hinner inte hinner inte....


RSS 2.0