To be or not to be..


Helgen har varit toppen! Fredag var super kul, ringde till Norge, pratade med Chefen FICK jobbet! bokat biljetten, åker i morgon.. Shiiiit vad det går undan.. Har gått varit lite halv (läs: jävligt) stressad hela helgen, särskilt lördag för jag könde att jag hade som mycket att göra.. Men det gick över.. Så igår var jag till Knalleland och gjorde några ärenden, alltså köpte en byxa och skjorta, skjortan hade jag provat tidigare så den var inga problem, men byxorna var hemska... Jag provad nog ca 6 par innan jag hittade ett par som passade och var sköna.. sen var jag gode leds..
Men till slut hittade jag det jag sökte..
Nu sitter jag här i soffan och väntar på att J ska komma hem.. Lot's to do.. Men har ännu inte drabbats av stresspanik, and that's a good thing.. Har dock fått en liten huvudvärk som gnagar mig i huvudet.. Men det ska nog gå det med:)



XoXo
Veronica

Visit..


J har åkt iväg till Resesentrum för att möta upp Victoria.. Och här sitter jag, lite trött, men blir nog uppe minst en timme till..
Få se vad morgon dagen har att erbjuda.. Har minst ett samtal att ringa, jag ska ringa Chefen på hotellet där jag hoppas få jobba.. We'll see vad som händer, vad han säger.. och jag som inte kan typ någon norska alls, och så ska jag ta det på telefonen och allt.. Det känns lite pirrigt.. och är sjukt rädd att göra bort mig, men förhoppningsvis så ska det gå bra.. :)
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och ta det lugnt tills de kommer hem:)



XoXo
Veronica

Mikaela Karlström, min lilla tjej!

Jag saknar den här lilla stjärnan så himla mycket!
Så om nu någon av mina syskon skulle vara in och läsa det här kan ni väl visa henne det och berätta att Veronica tänker och saknar henne varje dag, Okej!?

Det skulle göra mig jätte glad!


Måste bara ladda upp den här bilden med, hon ser så himla proffsig ut med mobilen där när hon ska fota.. Min lilla stjärna! Hon kommer bli något stort, det vet jag!
ÄLSKAR DIG MICKIS!

-Hur mycket då?
-Tusen miljarder, det vet du gumman!


XoXo
Veronica

Tvångstankar kanske??


Städar sovrummet och snorar.. Jaja, jag ska inte klaga, förkylningen är ju inte allt för jobbig, den har nästan gått över.. Nu ska jag dra igång någon riktigt bra tempo musik och avsluta städningen.. J ringde tidigare, han ska ha med sig Göran hit hem och att de skulle binda flugor, så jag antar att jag inte kan gå omkring i mjukisbyxor och linne? eller, jag sa det helt fel, jag kan ABSOLUT inte visa mig för någon annan än J och mina allra närmsta i slit och släng kläder... Jag är sån som brukar ringa och fråga om det är okej om jag inte sminkar mig innan jag kommer.. Har skit svårt för att visa mig orepresentabel för folk.. Jag måste alltid vara i mitt essä.. Men en sak som är skönt är att Älskade J och Göran skulle fixa maten, kan näääästan gissa vad det blir.. Men säger inget än, för jag kan ju ha fel.
Förövrig saknar jag V! Hoppas det blir som vi tänkt oss.. Annars så längtar jag tills April och vårt vår äventyr.. You never know what's around the corner til you step forward and check it out ;)
Neej nu kan jag inte sitta här längre, ska dra igång någon gooo musik och städa klart.. och hinna byta om och dra lite make upp så man inte ser ut som någon vampyr som bara kan vara inomhus om dagarna :) haha.. där spårade det ur, men det bjuder jag på :)

XoXo
Veronica

Didn't last for long..


Somnade om efter att Johan gått till Bussen.. Men den sömnen blev inte långvarig, mamma råkade än en gång ringa tidigt på morgon, hon har nog blivit van vid att jag är uppe före fan.. så det blev då att ligga där i sängen och surra med henne om allt.. Norway bland annat.. Hon säger KÖR och likaså säger pappa.. Hoppas det är klart med Chefen då. Att jag får komma..
Ikväll kommer Victoria, J's storasyster på besök och blir här hela helgen, så det blir buskul:)


right infront of me


Cancer hosta och en massa jävla slem.. Kan det bli värre..? Eller joo, det kan det nog, fattas bara att jag får feber och då kan jag inte jobba.. Så det hoppas vi att det inte inträffar..
Ska gå och mysa ner mig under täcket ett par minuter, Känns sjukt bra när jag inte börjar förrän 8.30..
Håller fortfarande på att fundera över hur jag ska göra, jag har världens chans mitt framför näsan på mig, men det blir inte samma sak utan Vicky, vi skulle ju göra detta tillsammans! Så jag vet inte alls hur jag ska göra.. :/ HJÄLP!



Vojvoj....


Bihålorna spökar lite.. Ajaj, hoppas det inte blir något mer utav det.. För då blir det kämpigt.. Har precis städat badrummet så nu äre rent och fräscht! Så det så.. Ska snart steka lite falukorv och koka makaroner, fullkorns dessutom så lite nyttig är man så här mitt i Svensson middagspysslandet.. J blir nog nöjd han pratade redan igår om att han var så sugen..
Ojoj, så galet!!! hände precis en grej som jag verkligen inte var beredd på!! hoho.. heeeeeeelt galet!




Good company can really make hours feel like a few seconds..


Ibland är det så sjukt trevligt att få besök när man är lite förkyld och behöver piggas upp.. Karin dök upp där precis vid elva och har alldeles nyss gått hem.. Tiden bara sprang iväg, vi satt och skrattade, pratade om oss själva, skrattade lite mera och var allmänt tokiga.. Sovrummet och toan som skulle städas har inte blivit städade än.. Men tänkte ta tag i det nu innan älskade J kommer hem.. Så han slipper göra det, för han har ju jobbat hela dagen, och jag är ju bara lite förkyld så nog pallar jag detta..
Förövrigt så har Vicky kommit sig fram till Norway och talade om att norskan var mycket svårare än vad hon mindes den.. Men det löser sig! Du fixar det gumman! Och jaa, jag vet att jag lovade en bild på mitt hår, men.. Jag är risig och förkyld, måste jag?? hehe.. jaja, men här kommer en, försöker se lite piggare ut än vad jag känner mig.. :)


Kan förövrigt konstatera att jag har gröna ögon idag...
Inte bra, jag vill ha suuuuuper bruna!!


XOXO
Veronica

Little baby


Jag trodde aldrig att jag skulle skriva om detta i bloggen.. Men tänk om man själv får en liten bebis någon gång? i framtiden alltså.. Satt på H&M's hemsida och tittade på Bebis kläder åt Anna och Daniels lilla tjej:) Jag har bestämt att vi snart ska åka och hälsa på den lilla sötisen och då ska jag ha med mig någon fin liten present i form av något sött klädesplagg.. Jag måste ju medge att man blir lite bebis sugen, de luktar så himla gott och är så små och söta..


 



She makes me so Proud!


Har haft en super mysig helg med J! vi har bara varit, haft det mys och glömt både tid och rum..
Nu har hon bestämt sig, hon velade fram och tillbaka men tillsist så blev det ändå som hon tänkt från början, så lik mig själv.. Gumman åker till Norge i morgon! Jag är så stolt över henne att hon åker! och det känns som att jag också vill iväg..! Helst i morgon! men det får nog vänta lite.. antingen tills efter resan eller så strax innan.. Vi får seee :) Är i alla fall sjukt stolt över Henne! 




Breakfast...!


kall O'boy, knäckisar med smör på är så himla gott.. Känns så där lagomt att äta till frukost.
Det var så skönt att bara kunna ta det lite lugnt på morgonen, och inte stressa iväg. Snart så ska jag gå och dra en snabb sminking och fixa håret lite..
Ha en underbar dag! LOVE! <3


Sleepwalker


Haha, jag är så sjuk.. Igår Satt jag i soffan med J efter det att jag gjort honom lite ägg och bacon till middag.. Vi kollade lite TV fram till vid åtta, då jag kände mig så trött så jag gick och lade mig på sängen och "vilade.. hehe,det slutade med att Hjärtat kom och väckte mig strax före 22! HAHA.. Tänkte då att jag måste ju stiga upp lite så var vaken till strax efter halv elva, då skulle också J komma och lägga sig.. Och jag lommade till sängen ganska nöjd med mig själv och så somnade vi.. Sen vaknade vi när klockan ringde kl 05:55, och jag kände att jag inte behöver sova mer, så nu sitter jag och tittar på lite Vakna! med the voice och surf the internet.. Börjar inte jobba förrän klockan 9:30.. Men då jobbar jag dock till 18:00.. Men det ska nog gå bra! Ska ju dessutom jobba med Karin(!) idag så dåligt kan det ju inte bli :)



Soon I hope...


Jobbat massor, har knappt varit hemma känns det som.. Och än mindre har jag varit på datorn.. Och världens värsta blåsväder har dragit in över stan, man kan inte klä sig tillräckligt för detta vädret, hur mycket man än tar på så blåser det enda in i märg och ben..
Jag är i valet och kvalet om mycket just nu.. Vet tusan inte hur jag ska göra med allt.. Jag blir galen på mig själv ibland för att jag håller på och velar som jag gör.. Jaja, nog vettja jag får det på rätsida någongång.. Snart Hoppas jag..



I think I got a new friend...?


Jag tror jag har en ny vän.... Karin, jaa vad ska jag säga..?! Hon är lite som jag fast mycket mer crazy!? Låter inte det helt underbart??? hihi..
Igår var vi iväg på promenad och det blev sent, men jag som är så rädd för mörkret tänkte inte alls på att det var mörkt och klockan var mycket.. Jag hade det bara så otroligt roligt! Det får gärna bli fler såna!!
Förövrigt är jag riktigt party sugen! Gå ut och dansa ta en drink och surra.. Blir kanske av i Helgen, Hoppas(!):)

Nu ska jag fara till maxi, köpa kyckling och laga underbar middag!



Crazy Beautiful


Inser att jag måste uppdatera lite oftare, har blivit lite dåligt med det på sistone, men har haft mycket jobb och för lite ork till att sitta och surf the internet..
Håret är färdigt och färgat i en underbart galen röd färg.. Har tänkt på en sak, den speglar lite min personlighet.. Lite underbart galen.. Får ta och lägga upp nå bilder lite senare någon dag, är alldeles för trött för att våga mig på det nu i fall det blir fel..



Why why?..


Jobbigt att stiga upp när man egentligen inte behöver.....
Har inget jobb idag, om man bortser från Besöket jag ska göra på ett dagis där jag ska vara nästa vecka.. Men dum som jag var bokade jag tvättid från 7-11.. Dumt, jag hade kunnat ligga och sova i alla fall en timme längre.. Men men det är lätt att vara efterklok..
Igår ägnade jag i princip hela kvällen åt att avfärga och bleka håret, det var lite kul faktiskt.. Men lite jobbigt att vänta bara.. Jag får ta och lägga upp någon bild, men får nog vänta tills det blivit lite ljusare, för det är fortfarande väldigt mörkt ute  :)



"BOMB"


Tidiga mornar är inte min grej, men vad gör man inte för pengar? haha..
Har tryckt i mig lite frukost och ska nu gå och borsta tänderna och göra mig klar :D
Ikväll eller i morgon blir det att börja fixa med håret, min "bomb" från revlon professional som jag beställt från Lycko.se kom igår plus att jag köpte blondering igår också, ska det va så ska det!



My favorite..


Var så sjukt trött igår kväll så jag somnade strax efter tio.. Såg Johans "favorit"program på 2:an och sen gick jag och lade mig och somnade som en stock på direkten..
Nu sitter jag och äter lite frukost innan jag ska dra och jobba, har en långkörare framtill klockan 16:30.. Det verkar som att jag har jobb hela veckan, förrutom torsdag än så länge.. Ser ljust ut.. :)

Nu ska jag snabba mig på och borsta tänderna ;)




RSS 2.0