Filmkväll?


Jaha, då har man kommit en liten bit på vägen vad gäller packning och tömning av mina saker i mitt rum.. Det kändes tungt i början, för man vet som inte från vilken enda man ska börja, men till slut så... :) Jag har fått ner en massa grejer i kartongerna som jag har tagit hem, men jag behöver nog kanske en eller två(?) till.. Har i princip bara det som ligger under sängen kvar att packa.. Och sen kommer jag till det jobbigaste, att packa i min resväska det jag SKA ha med mig när jag drar iväg, när jag åker hem till mig och Johan:) Hihi..

NU, för att komma mig bort från att packa och greja så hyrde jag en film här tidigare i eftermiddag, men jag har inte fått tillfälle att se den än.. I alla fall så heter den Vicky, Cristina Barcelona och verkar vara bra.. det är en sån där typisk "Veronica film" med kärlek och allt:)
Så jag får ju se om det blir någon filmkväll ikväll, det skulle vara mysigt att gosa ner sig i soffan med en filt och bara se filmen..


Byee byee

Så lite tid så mycket att göra...


Allt händer bara så snabbt, man vet inte om man drömmer eller om man bara råkar ha många bollar i luften för tillfället.. Jag har för bara ett par dagar sen kommit hem från min och Vickys utlands resa till Kreta, hoppade bara på skolan direkt utan att hinna fundera över vad vi läser för ämnen..

Nu har vi bara den här veckan och fyra dagar nästa vecka sen är det klart, då börjar distans studierna.. Och till och med nästa fredag MÅSTE jag ha hunnit packa ihop allt som jag inte ska ha med mig i kartonger och sendan resten i resväskan och sportbagen.. Perppar peppar bara det inte blir för tungt... Hmm.. jaja, och man undrar väl vart i hela friden jag har tänkt åka nu igen..

Tja, jag ska flytta! Jag ska flytta till min älskling i Borås, vi har fått en ny lägenhet och han får den på tisdag så min plan är att jag ska vara där på lördag och då ska vi packa upp allt tillsammans, en alldelles ny start..Vi börjar på något helt nytt, tillsammans.. Och en spontan känsla bara så här är att jag känner mig otroligt lycklig, just för att jag har hittat det som många söker, jag har hittat min ädelsten och inte att jag någonsin skulle byta ut den mot någon annan! Nej, aldrig! Och att vi får den här chansen att göra detta tillsammans gör mig bara mer lycklig..
I'm the lucky one!

Kreta 2009!


Vår resa till Kreta var så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig.. Vi hade så fantastikt roligt, saker som vi hann med ¨på en enda kväll, det skulle man egentligen vid normala tillfällen ha hunnit med på en vecka, men nu pratar vi ju faktiskt om mig och Vicky, och då finns det inget som är omöjligt:)
Det har varit en helt underbar resa med en massa skratt så att man fått ont i magen.. Vi har dansat till fötterna värkte och vi har druckit flera goda drinkar, men testa för guds skull inte Bloddy Mary, det är verkligen det vidrigaste jag någonsin druckit.. Haha..
Denna vecka har varit bara så himla kul, vi har dock inte sovit mycket alls, jag har aldrig sovit så lite som vi har gjort under vår "semester".. Men roligt har vi haft, och jag kommer alltid att minnas den med ett leende på läpparna.

Jag vill bara döööö


Jaha. så var dagen kommen, nu sitter jag här, har varit vaken sen sju och hade stora planer på att få något vettigt gjort, som att packa väska klart, men ha! det har jag inte gjort, har börjat men det ligger fortfarande en massa prylar runt omkring i hela sovrummet som jag eventuellt ska ta med, och sen så måste jag sålla min väska, kan ju inte ha med allt jag har packat.. Gaah! Det känns tungt.. Och allt detta och lite till ska jag komma ihåg och tänka på medans jag har myror i brallorna och fjärilar i magen.. Ojoj, jag har en frukost som väntar, men frågan är om jag alls kommer att få ner någon eller om jag sen måste gå och kräkas för så nervös är jag!! Det pirrar i hela kroppen och jag vill bara dööö!!! Hoho.. alltså, Vicky och jag åker till Kreta, IDAG! jag har inte fattat det än och lär inte fatta det före jag verkligen befinner mig på den där tropiska ön..

Jaja, nu måste jag gå och få i mig någon mat, kan ju inte sitta här hela dan och vara nervös:)

Byee byee

Lång väntan...


Efter månader av väntan, veckor av tjat, och dagar som blivit räcknade så är det nu bara två dagar kvar tills vi åker, Vicky och jag.. På torsdag bär det av till Kreta, och jag kan inte med ord beskriva hur nervös, och uppjagad jag är.. Jag har nu hela veckan sprunigt omkring som ett nerv vrak och varit helt galen.. jag kan bara konstatera att jag har RESFEBER! Hoho.. Och jag är nog inte den enda som är det.. Haha.. Det ska bli så otroligt roligt att åka, deet är som en början, en början på något nytt..

Nu ska jag gå..

Byee byee

RSS 2.0