Välkommen sommaren!


Den här dagen har jag till största del tillbringat utomhus, nu kan ¨man börja säga att sommaren har kommit, sommarvärmen har hängt i luften och fastän det har blåst så har det varit varmt och skönt.. Men, eftersom jag är en rastlös person så har jag inte legat och solat som säkert många andra har gjort idag... Nee, jag har flängt runt och gjort en massa annat i stället:) HAha..

Jobbet är i fullgång, har jobbat HELA helgen och har i morgon intro på moss, och det är en delad tur också:) Men det är bra, det blir pengar:)

Nu ska jag göra annat, välja tapeter:P


Byee byee

Spöregnet...


efter en jogging runda i spöregnet tidigare i morse så bestämde jag ,mig för att bara ta det lugnt. har kollat två filmer och det var ganska bra går absolut att se och en mysig historia bakom båda så det funka för mig:)
Idag är det bara 19 dagar kvar till Johan kommer och bara 1 dag tills jag börjar jobba, alltså i morgon.. Hoooo...

Jaja, vad ska jag göra nu då?! Hmm, Kan ju inte ligga i soffan hela dan, hur skulle det se ut... Jag får ta och hitta på något, annars blir jag galen..

jaja, nu ska jag gå..

Byee Byee

Inte ens när jag blir gammal och senil...


Sitter här och trycker i mig min frukost.. det är mindre än en timme kvar tills jag ska fara till bränna och fixa en grej och sedan plocka upp mormor.. Efter det bär det av till kalix, till Ronny och hans student.. tänk att det var jag förra året, tänk! Vilken tid det var, det kommer jag aldrig att glömma inte ens när jag blir gammal och senil:) Hihi..
Och det är ett under att jag har hittat vad jag ska ha på mig, och det gjorde jag direkt när jag öppnade garderoben och började rota bland alla mina kläder:) det blev min skjort klänning, den är super söt och passar till detta tillfälle så jag är nöjd..
Jaja, men nu har jag inte tid att skriva något mer, måste rusa har mycket att göra.. bråttom bråttom:)

Byee byee

Endast två dagar...


Nu har jag endast två dagar kvar av detta skolår, i morgon en dag på praktiken och på onsdag en dag på skolan.. Det känns göööör skönt.. och så kommer johan snart hem också så allt känns toppen toppen liksom:) Tihi..
Men jag blir så arg, mina nya linser har inte kommit än och jag blir så förbannad.. Ojoj, jag behöver ju dem nu nu nu! det är jobbigt att gå omkring i glasögonen och sen när jag ska någonstans så måste jag stoppa i linserna, en som är på tok för svag och en vanlig. Not a good combination... Jeo jeo, men nu ska jag gå.. blir att fasta på middan idag, det är fiskbullar och alla som känner mig vet vad jag tycker om det........ HAHA..

Byee Byeee

Det känns otroligt underbart!


Idag är det en grå och trist dag, det regnar och har gått åska och jag vill bara krypa ner under en skön filt och somna och drömma mig 140 mil bort.. Men även om den här dagen är grå och trist så finns det lite ljus som tittar fram bland de gråa molnen, idag är det bara en månad, exakt en månad kvar tills Min Johan kommer hem.. Åhhhhh, jag hoppas att tiden ska gå fort.. har bara en vecka kvar av skolan innan sommarlovet och sommar jobbet.. och då kommer tiden att bara susa iväg.. Hihi.. Det känns otroligt underbart! Jag kan knappt tro det...

Men nu ska jag gå och se vad hundarna skäller åt, om det är bara regnet och vinden eller om det är något annat.... Hmm.. Haha..!


Byee Byee

RSS 2.0