Is it possible to be more happy then this?


Söndag kväll var en riktig stjösso kväll, Lina och jag var och åt Kebabrulle på Köket sen for vi och hyrde film på OK.. Därefter bar det av hem till mig..
Vi satt där i flera timmar och girade, skrattade och svamlade.. -Som vi brukar göra! haha.. Jag har nog inte skrattat så på väldigt länge känns det som, vi hittar alltid på galna upptåg och denna gång är inte ett undantag..
Livet just nu är helt underbart, jag har underbara vänner, en helt fantastisk familj.. och jaa, som toppen på isberget, jag är Kär.. <3









XoXo
Veronica<3

A day I'll Never forget


Vilken helg!
Först ägnade jag två timmar av min fredag till att åka buss till luleå, nog märker man hur bra man har det när man bara kan hoppa in i bilen och åka dit man vill.. Men samtidigt var det väldigt skönt att inte köra bil, och så kunde jag ju åka med J till Ökx på lördagen..
När jag väl kom fram gick vi en sväng på stan, jag köpte mig nya leggings, och ett linne, hårfärg och armband lördagen till ära.. Sen bar det av mot systemet på storheden och sen avrundade vi med att äta lite max mat.. sen åkte vi och körde en sväng och såg..
Vi hann också med ett Bio besök senare på kvällen, The Stig Helmer story.. haha, måste ju bara säga att den är ju bara för söt! satt och tyckte han var gullig hela filmen, medans någon annan sov sisådär en 1/3 del av filmen :P

på lördagen sov vi lite längre än vad jag tänkt så fick stressa lite, hoppade upp ur sängen och började färga min utväxt som såg hemsk ut.. Men sen fick jag vänta som tusan på J som tog sån förskräckligt lång tid på sig... Mest för att retas med stressiga jag.. haha..
Sen när vi väl kom oss iväg och fram till Ökx åkte vi och hälsade på mamma och pappa, det var sjukt trevligt men jag hade verkligen inte tid att sitta där så länge som vi var där... jaa herre gud vilket stress monster jag var.. Men hur som helst så var kvällen helt sjukt bra! vi hade jätte roligt och alla var så fina! En helt obeskrivligt fin kväll.. Jag kommer aldrig att glömma den.








XoXo
Veronica<3



XoXo
Veronica<3


Thank you Mammi!


Tack snälla Mammsen! <3
I torsdags när jag åkte för att hämta mina skor på Gyljen, fanns det även ett annat paket där... från Gina.. Mamma ringde och berättade att hon köpt mig och Josefine en lite present och att jag gärna fick öppna paketet och kolla... Jag skulle märka vilken som var min sa hon.. Sagt och gjort så öppnade jag paketet och hittade två par garn fina byxor, ett par lila och ett par cerise rosa!!! Åååhh, vad lycklig jag blev, för jag har velat ha dem sen jag först såg dem på reklamen på tv.. och det var där mamma sett dem och snabbt skyndat sig och beställa dem från hemsidan..



Tack sötaste Mammi!! <3







XoXo
Veronica<3

when everything feels down, just remember what makes you smile, and then you'll be fine


Trött som ett Äääägg! Som Lina skulle säga.. Jag är så trött så jag vill kräkas.. vill bara hem och krypa ner under täcket och aldrig stiga upp igen.. eller, joo det vill jag visst det, men just nu känns det bara så jobbigt allt.. och alla mina planer för dagen, jaa de kunde ju ha varit färre, men jag är som jag är, en sista minuten person och det kan inte hjälpas..






XoXo
Veronica<3

WE FEAR REJECTION, WANT ATTENTION, CRAVE AFFECTION AND DREAM OF PERFECTION


Stora Torsdags planer! Sova en kort stund och eventuellt fara och skjutsa Dennis till AF. Sen tänkte jag tvätta och städa, bädda rent och diska innan jag ska hämta Mikaela från Lekis och då får hon lov att sitta snällt och titta film eller sysselsätta sig med något annat medans jag rustar på där hemma.. 
Sen väntas det besök, en av veckans höjdunkter:) 






XoXo
Veronica<3

-



Every girls dream is to sometime in her life, have the opportunity to feel like a princess



Everything is good, but it can also become much better!


Maskeradklänningen,- Beställd och påväg- CHECK!
De fin fina Heelsen,- Vunna på Tradera och påväg hem till mig!- CHECK!

En mycket bra start på den här veckan.. Och den kan bara bli bättre, för på lördag väntar den efterlängtade Maskerad Festen!!!





XoXo
Veronica<3

I wish, I wish that she will be fine again..


Det är sällan jag önskar mig saker, alltså verkligen önskar.. Men nu så vill jag något väldigt mycket, och det är att min älskade Lilla Fina Mormor ska få bli frisk! få bli frisk och få komma hem!!!!! Snälla, uppfyll detta så ska jag inte klaga!!




When you're waiting to end the day and go home, the minutes feels so much longer than they use to..


Disken väntar, magen kurrar och jag sitter här och längtar att klockan ska ha slagit 21 och jag får gå hem från jobbet, och jag kanske ska tillägga att jag inte ens har hunnit börja?
Natten gick super bra, var jätte trött på morgon när jag stupade i säng och sov fram till kl 13..
Nu har jag hunnit med och duscha, plocka till lite granna så det inte ser alltför gräsligt ut här med alla kläder lite överallt och sånt..

Neej, nu kan jag inte sitta här längre, have things to do!






XoXo
Veronica<3

I have a plan...


Jag vill åka på IKEA, och jag vet en annan som också vill det.... :)



Enough!


Stressen är total! Maskeraden är om en vecka och jag har inte ens en orderbekräftelse på mailen.. Detta är ett faktum.. Det finns så många fina jag vill ha, och jag kan tusan inte bestämma mig, så i morgon kväll när jag slutat kallar jag in förstärkning och låter någon annan få bestämma åt mig vilken jag ska välja och sen är det bara att köra på det. då får jag se ut hur som helst för nu är det färdig velat fram och tillbaka. Jag blir bara så stressad inombords så det får faktiskt vara nog! Någon måtta får det ju faktiskt vara. haha..

Natten går fint, än så länge. Men jag längar ju förstås hem till sängen enormt mycket. Dock kommer jag inte vara så sugen att stiga upp.. Jobb igen kl 16.. Usch.. Men sen får jag helg igen, eller i alla fall till söndag kl 16, om jag nu inte gör något åt saken..... ;)

Nu ska jag knalla iväg och se vad det kan finnas att sysselsätta sig med medans de sover så sött de små gamligarna (Lyckostarna)..







XoXo
Veronica<3

Don't Dream your Life, Live your Dreams..


Alla har vi drömmar om hur det "perfekta livet" ser ut, en del fortsätter att drömma och gör inget åt saken, och andra jaa, de lever sina drömmar..

                      



                                                   

Vad än ens drömmar är, det kan vara att få resa världen över, tjäna sig en massa pengar eller rent utav få gifta sig.. Så tycker jag att man ska satsa på dem, vad har man att förlora? Livet är fullt av möjligheter, det är bara att hoppa på när nästa tåg går förbi...





XoXo
Veronica<
3


I'm totally hopeless


Jag är helt hopplöst när det gäller att vila innan jag ska gå på och jobba natt. jag skulle vara så duktig och gå och vila i tid, Men som vanligt blev det inte mycket av det, jag lade mig ner men kunde tusan inte somna.. Neej jag låg där och vände och vred på mig tills jag fick ett ryck och hoppade upp och klädde på mig igen och for och hämtade Mickis badkläder som hon glömt på lekis, och på hemvägen for jag förbi med semlor till Mormor.. Väl hemma igen så la jag mig igen och försökte somna igen, men det gick ju såklart inte.. Men jag låg kvar en bra stund till och så fick jag ett sms, Så då for jag med Lina på Köket och åt Pizza och surrad järnet.. Hur vi har det roligt alltid, och tiden bara flyger iväg.. Och vi skrattar i massor!
När Lina for för att ha basketträning med små flickorna så försökte jag slutligen en sista gång.. Då somnade jag tillsist, men det blev inte mer än högst en timme.. Jaa, jag är helt hopplös helt enkelt..






XoXo
Veronica<3

Those days Maybe the best days of my life...


Gör min vän en tjänst och uppfyller hennes önskan om att uppdatera min blogg.. det börjar väl vara en vecka sen nu, eller?? ;)

Helgen som varit har nog varit den mysigaste, finaste jag varit med om.. Den var helt obeskrivligt bra!

Idag har jag varit ledig, sovit ut riktigt ordentligt.. men med två avbrott dock, ett kl 5:45 då jag fick ett sms och ett vid 10 tiden då jag vaknade och fortfarande kände mig trött, så vände mig bara och somnade om..
Var och såg till Hundarna uppe på Gyljen och hade de ute på gården till att springa av sig lite grann..
Sen fick jag den fina idén att baka semlor, så när jag kom hem var jag och handlade lite ingredienser till det och satte igång.. Medans bullarna var på Jäsning så hann jag med en fika på B-valls med Finaste Lina och sen en snabb sväng till Outleten och ett litet kort besök hos Erika och Jocke på Tallvik.. Därefter gasa vi hem och jag gräddade bullarna och fixade fin fina semlor.. De var verkligen goda faktiskt! Inte torra eller något! Så jag är gode stolt över mig själv. Fick gott betyg av Mamsen och Mickis, och Lina också, så något måste jag ju ha gjort bra..

Så efter att flängade idag fick jag mig en lång skön dusch, one piecen är på och jag ägnar kvällen åt att mysa ner mig i soffan och kanske till och med somna här jag ligger.. Det vore ju inte så dumt det heller..



XoXo
Veronica<3

It's a beautiful day!


Små timmarna kryper fram. Det är en trött Veronica som sitter i den gröna soffan i Personalrummet på BG.. Kan inte klockan bli 07:00 om ett par minuter, snälla? Well önska kan jag ju göra, men inte lär det ju bli så.. Neej än är det fyra timmar kvar av detta arbetspass innan jag får fara hem och krypa ner under täcket..
Planen för dagen är att sova till ca 12 eller 12:30, sen ska jag fixa mig och fixa lite där hemma och sen hämta lilla Mickis från Lekis och fara upp på Gyljen och ha mys resten av dagen tills Mamma kommer hem efter 21, sen kanske det bär av åt annat håll.. men det får vi se ;)
Hur som helst så blir det en riktigt fin fin dag!







XoXo
Veronica<3

She owns a very specual place in my heart

Jag har en vän som jag saknar varje dag jag inte ser henne.. Hon där som är så klok så att man ibland får fundera om hon är 21 eller 41? Hon är så sjuk stark och kan göra precis vad hon vill..! och hon är min allra bästa och äldsta vän, och har en mycket speciell plats i mitt hjärta <3



Vicky, Du är bäst! <3

Feels like nothing but in fact it's a lot..


Det känns som att jag inte gjort något idag.. bara varit.. Eller, egentligen har jag ju gjort en hel del. jobbat till tolv, tvättat 4 maskiner tvätt, hängt upp och vikit de, fixat mat, duschat och tittat på tv..
Nu nu fick jag ett sånt där il.. jag måste rita.. Go with the flow var det va??? ;)






XoXo
Veronica<3

RSS 2.0