Very NICE!!^^


helgen var super mysig, hotellrummet jätte lyxigt och super fint! Vi var och gick lite omkring på stan och kollade lite i affärer, Johan som inte hade tänkt köpa något hittade sig en ny Peak Performace tröja på rean.. Jag tror att man hittar saker när man inte letar, för annars är det sån hysteri.. Jag försökte kolla lite efter en Skinnjacka, men hittade ingen såklart, men våren och sommaren är ju inte här än, så det är ingen brådska än i alla fall..
Snart ska jag iväg till tandis och sen ska jag och jobba på Daaagiiiiiss till kl 16.00. Sen är det hem och fixa någon mat.. (kylen är tom).. typ..



When you realize that there is no one more to call..


När man inte har någon mer att ringa upptäcker man hur lite folk man egentligen känner..
Hur ensam man egentligen är..


Nu ska jag dra ner till MAXI köpa en semla till mig, och kanske till Johan,ska ringa och fråga honom om han vill ha:) Sen ska jag gå hem igen och sätta mig och se Twilight.....


Happy and scared as hell..


Är glad och livrädd på samma gång.. Glad för jag såg precis att det allra nyaste avsnittet (som jag väntat på i hundra år) av Vampire Diaries ligger och väntar på att jag ska se den :)
Sen så är jag livrädd för idag är dagen som jag vetata kommer så småningom.. Ska till tandläkaren idag, och laga ett hål.. Och jag kan inte sluta tänka på bedövningssprutan som de ska sticka in i mitt tandkött.. Usch vad ont! Huvva.. Jag vet att jag inte behöver vara rädd eller tänka på det, men jag kan inte låta bli.. Huhuuu..

Nu ska jag försöka få tankarna på annat och slå igång VD avsnittet som ligger och väntar.. :)



First I have to make a phone call..


Jag känner mig sjukt sugen på att fara ner till MAXI och köpa hårfärg och härja lös med hårfärg och gjort den förändringen jag vill göra.. Men jag vet inte.. jag har lite svårt att bestämma mig för om jag ska göra Kate Winslet rött eller super duper rött.. Men till att börja med så måste jag bleka håret först.. hoho. Jag minns hur det blev sist.. haha.. Jag måste ringa ett samtal innan jag bestämmer mig :)



Diffrence...


Vara i Sverige- Sola solarium.. bada badkar.. gå i snön och få snö i skorna ..
Åka utomlands- sola utomhus.. Bada i havet.. Gå i flippflopp på stranden och få sand mellan tårna..



I'm been thinking..


Har suttit och funderat, är sjukt sugen på att låta någon annan göra håret åt mig.. Någon proferssonell person/frisör. för en gångsskull skulle jag vilja färga håret hos frissan.. Men det är så sjukt dyrt! Och jag med allt mitt hår..
Jaja, får fundera lite till.. Nu ska jag gå och fixa till mig, ska och dricka en kopp tea med Kristin och ta igen lite tid sen vi sågs senast.. vilket är väääldigt länge sen, så det ska bli trevligt! :)



Grattis....


Grattis min älskade J som fyller 25 år idag!
<3

The most stupid thing I've done


Jag fick en snilleidé igår, så som många gånger.. Jag fick för mig att jag skulle försöka "bleka" håret med sköljmedel.. Fick höra av Viktoria som läst det på nätet att det tydligen ska funka.. Så jag tänkte "give it a go", vad skadar det liksom!? Jag kan säga så här, håret kanske bleknade liiiiiite lite grann, men sen så har håret luktat sköljmedel hela natten och så nu har jag en alldeles sjukt jobbig huvudvärk! Har så ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Och dessutom ska jag och jobba halv nio.. Jaja. det går det också, slutar halv två så det blir inte alls så länge.
Hur som helst så var det där med sköljmedlet det dummaste jag gjort, ångrar det som tusan!



Are you sleeping.. Mee? Noo, not really..


Telefonen ringde..... vaknade till och tittade vem det var... MOR stod det på skärmen.. Okeej tänkte jag, vakna till nu så det inte låter helt att du legat och sovit.. Svarade heeej.. Veronica, sover du? Neej inte riktigt.. Hahahaa.. Ibland är det så kul när de ringer och man är så där lite halvt i sömnen.:) haha..

Ska nu gå och fixa någon frukost sen blir det att baka tårtbotten för min älskade J fyller år i morgon :) tihi..



Pasta a la Veronica


.. Det är pennpasta, wokgrönsaker stekta med vitlök, kryddor, grädde och lite riven ost. när man gjort det häller man det bara över pastan och voila! Där har vi pasta a la Veronica.. fiffigt va!!? :)

Nu ut med soporna och sen diska undan allt så det inte ser ut som en svinstia när J kommer hem :)


Girls night out


Jag tror att halva Sverige sover.. Det är mysigt med söndagar för det är så lugnt överallt, på stan, mindre bilar på vägen och allt.. Och allt detta för att de flesta var ute igår kväll och slog klackarna i taket och hade det roligt.. Jag saknar det lite att bara kunna ta en cider eller ett vinglas mitt i allt och bara sitta och surra och njuta av musiken och sen bara fara ut någonstans.. Girls night out :)




Crazy things said and done..


Ikväll kommer hjärtat hem! Då har han varit borta sen i torsdags..
Idag är vädret lite grått och trist, vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Jag har precis sett klart den andra Sex And The City filmen, och shit vad bra den var, jag förstår varför Viktoria tyckte den var bättre än den första, hände en massa galna saker det sas en massa tokigheter.....



Sorry daling, I was wrong and you where right


Vad tycker ni om min nya header? Är den inte fiiiiiin!?! Viktoria behöver en massa credit för den för jag älskar den!
Har varit tyst i min telefon sen klockan 16:00, bortsett från några sms från J och ett samtal från mamma och och ett från pappa.. Och med tyst så menar jag, inga sms eller samtal från Viktoria.. Detta är mycket ovanligt, men beror på att de är ute och firar hennes J's farmor som fyller 80 år med att gå på en Italiensk restaurang (ursäkta stavningen). Myspys! Men snart lär det väl pipa till..
Jag sitter och tittar på Sex and the City, den första filmen.. Och jag måste medge att jag haft väldigt fel om denna serie, jag såg något avsnitt när jag var sisådär 17 eller 18 och väldigt pryd och tyckte att de var en skit serie som bara handlade om sex.. Nu kan jag faktiskt uppskatta den på ett annat sätt.. Tänkte se båda filmerna ikväll och ska nog klicka hem serien också tror jag.. Sorry daling, I was wrong and you where right this time..
Det är nog kanske sant att du känner mig bättre än jag känner mig själv..





I Love it!


Jag älskar min nya header! Det är sjukt hur bra Viktoria känner mig och vet vad jag tycker om!
Jag gillar den jätte mycket, den är så jag! :) texten, bilderna, allt!
Tack Gumman! <3

who says that you can laugh to much?


Vicky och jag har kommit överrens om att hon ska fixa min blogg.. göra den finare och mer jag.. Tänkte först försöka göra det själv men, ja det är ganska vågat, och i och med att jag inte har photoshop så blir det nog inte lika fint..
vi har suttit och skrattat, skickat sjuka bilder till varandra, letat citat och dött ett par gånger halva förmiddagen. haha, jag har skrattat så jag har ont i magen. Hon har den inverkan på mig, tänk om vi hade bott två minuter från varandra som vi gjorde förut.. haha.. Stackars Viktorias Johan och min Johan, de skulle inte se mycket utav oss :) haha.
Nu när jag tagit tag i dagen och slutat prata med Viktoria så har jag äntligen kommit mig för att dusch och strax ska jag torka håret och ge mig iväg ut.. Är fundersam över vad jag ska ta för skor, tennisarna som är bara lite halkiga, eller stövlarna som det är sladdvarninig på (alltså livsfarliga i halka) eller ska jag inviga året med att ta mina fin fina converse? Hmm.. though choice..



-

"Take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. You just have to live life to the fullest, dance in the pouring rain, fall asleep watching the sun come up, and smile until your face hurts. Live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back"

Why can't I sleep when I really need it?


Ny uppstigen, fattar inte varför jag vaknar så tidigt när jag verkligen vill och behöver sova.. När Johan är hemma då kan jag lätt sova till tolv på helgerna.. haha.. det är lustigt sånt där..
Är fortfarande trött också känner jag, synen vill inte rikigt vara med, och så brukar jag ha när jag är trött.. '
En sak som jag skulle behöva göra det är att fixa min blogg, bliden börjar vara lite för gammal (ser inte så ung och fräch ut längre) och sen så skulle jag vlija ha något kul kanske fler bilder vad vet jag.. jaja, vi får se vad vi hittar på:) Jag kan kanske få Vicky att göra det åt mig på photoshop, för jag har inte det programmet... Pleaseeeee :)


Musik, bilder, skratt, och en sista önskan..


Vad har det för betydelse om man varit trött hela dagen och haft huvudvärk halva när man pratat med Viktoria nu ikväll och fått mig på toppen humör, det är drygt en timme sen vi satt och skrattade på var sin sida av data skärmen, hon i Luleå och jag här i Borås. Och jag skrattar fortfarande inombords.. för hur jävla dålig dagen än har varit så lyckas hon få upp mitt humör på en sekund eller två.. Vi är som två små dumhuvuden båda två, på ett bra sätt då.. Och tillsammans, jaa då kan det bara bli bättre <3


Vad skulle jag göra utan dig!?!

 


funky friday :)


Då var denna dagen till enda.. Och dessutom är det Fredag idag! Kan det bli bättre? Eller, joo faktiskt, Johan kunde ju ha varit hemma.. men men, nu är han inte det så får göra det bästa av det.. Vet inte ens vad jag ska hitta på och äta till middag idag.. Hmm.. :) Men det löser sig, får väl fara till maxi och se om de har något gott att rebjuda :) haha..



Time for bed..


Nu kallar sängen.. har tittat lite på film och lyssnat på bra och lugn musik så nu känner jag mig redo för att sova. ska bara ta en liten snabb dusch och värma upp mig lite.. fryser som om jag stod ute på balkongen utan sockor.. huuu..
Kommer att kännas väldigt tomt i sängen när Hjärtat inte är hemma, men det måste gå ändå..
Miss u my sweetheart! <3


"vad är du på en skala ett till tio"


Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag var nu ikväll när han ringde och hade telefonintervju med mig... Jag skakade som ett asplöv i hela kroppen, usch har fortfarande inte riktigt hämtat mig ifrån detta.. Och när han frågade sista frågan höll jag på dö! "Chockera mig, säg vad som helst..." Jag dog nog ett par sekunder där.. Jag svarde i alla fall inte fel på någon fråga, jag vet då minsann vad vår kung heter, och vad USA's presidents fullständiga namn är.. haha.. Men seriöst, man blir som blockerad när det kommer en sån fråga.. Vissa små skitungar fick ju bara prata om poker och fick inga såna jobbiga frågor.. haha..
Nu Spelar jag en massa lugn musik för att varva ner och ska slå igång en film bara för att lugna nerverna..

I'm still shaking..



....


Nu är Älsklingen påväg till Oslo.. Var och följde honom till bussen tidigare ute i kylan.. Nu blir han borta till på söndag kväll så jag är helt ensammen hela helgen, så är det någon som vill komma och hälsa på och göra mig sällskap så är den välkommen jag har lik inget för mig :D hihi..

Sitter nu och tittat på Master chef på 3:an.. Sjukt bra program! Har hamnat i något slags träsk där jag bara sitter och tittar på matlagningsprogram.. Det kan ju bero på att Vampire diaries och gossip girl har uppehåll.. men nästa vecka börjar vampire diaries igen så det ser jag mycket framemot :)

Sleep like a princess


Har sovit som en prinsessa i natt! Så himla jätte skönt som jag själv skulle säga :D haha.. vaknade i så där lagom tid efter att jag gått och lagt mig igen när Johan åkte till jobbet och vaknade sen av mig själv, det är det bästa som finns!

Har slipat på min tattoo som är i antågande här snart.. har gjort lite små ändringar på den och jag hoppas att den ska bli perfekt.. tanken bakom den är att jag ska kunna titta på den och finna lite styrka när saker känns svåra och omöjliga, den ska få mig att tänka på det postitiva i saker och ting :) Därav lite glada färger.. Nu väntar jag bara på domen av han som eventuellt ska göra min tattoo.. :)

sleeping monkey


Jag har varit så himla trött i flera dagar nu.. Men så igår kväll så orkade jag inte vara "vaken" så jag låg i soffan och halvsov hela kvällen tills efter 22 då jag gav upp och gick och lade mig och somnade bums.. Sovit som en stock sen dess tills klockan ringde klockan 06.. inte lika kul.. Men gick och lade mig igen efter det att Johan gått till jobbet och sov till kvart i åtta då de ringde från dagis och ville att jag skulle komma och jobba så på 20 minuter var jag ute ur lägenheten och påväg med bussen dit. Jobbade bara till 13;00 men det är ju ändå ett par timmar :)

Nalkas piZZa till middag idag.. MUMS! så himla gott! Och riktigt flottigt..
Nu ska jag sätta mig och se de allra äldsta OC avsnitten, lite nostalgi dära :) hihi..

Tuesday


Har sovit dåligt i natt igen, men är glad ändå.. Det var kul att få ett glatt besked så fort :) tihi.. Ska snart iväg och jobba ett arbetspass, 9:00-16:00.. Super! Och det som är ännu roligare är att jag ska vara med småbarnen:) tihi.. Sitter i mjukbyxor och sweetshirt men funderar på om jag ska byta till något annat, för detta är ju lite slappa kläder. Men men, nu ska jag gå och göra mig färdig och dra och jobba snart.. Vicky, när du läser detta, Call me!! :)



I'm walking on sunshine!


Är super glad! Telefonen ringde igår kväll, det var Vicky, trodde jag i alla fall men när jag svarade var det i själva verket Krille (hennes lille bror) och jag blev så paff så jag slägde ur mig bara, varför ringer du mig? haha.. dumma jag. I alla fall så sa han bara, vi ska på intervju.. Vaa, neej skojar du med mig? Neej det är seriöst vi ska på intervju..! Meen, seriöst? får jag prata med Vicky nu..... haha.. jag var helt borta, jag kunde inte bara fatta att vi blivit utvalda! Så snart kommer vi att ha en telefon intervju, är lite pirrig inför det, men det ska bli roligt.. Jag ska bara vara mig själv, glad och sprallig som Vicky sa:)


Finally!


Nu har mitt efterlängtade H&M paket kommit! Var precis och hämtade.. Allt var super fint, inte för att det var något stort paket men lite kan göra så mycket ändå :)
Är lite osäker på skorna dock, jag måste gå med dem lite till och känna efter om jag kanske måste skicka efter en storlek större, Eller så går jag bara till H&M i stan och provar 38:an och ser då om det är någon större skillnad i storleken.. Men fina var de då i alla fall!



Nu är fina julen slut slut slut, julegranen bäres ut ut ut, men till nästa år igen, kommer han vår gamle vän, för det har han lovat


Nu är Julen utstädad och tomt blev det.. längtar redan till nästa jul!
Fast, nu vill jag ha sommar, sol och glass i stora lass, en fin bikini och en stor sandstrand..!



Do what makes you Happy. Be with who makes you Smile. Laugh as much as you breathe. Love as long as you Live.


This weekend..


Middagen i lördags var toppen, hade super trevligt, och dessutom var maten super god! hihi.. får ta och göra varmsmörgåstårta någon gång, enkelt och gott.. det är det bästa.. till dessert fick vi kladdkaka med glass.. sååå gott!

igår regnade det hela dagen, så var inne nästan hela dagen och hade huvudvärk.. Vi var och handlade en sväng på eftermiddan sen var det bara hem och fixa middan som blev mjölkstuvade makaroner och stekt korv, gott!

Nästa helg är Johan borta i Oslo hos sin syster, han åker redan på torsdag kväll så bara tre dagar kvar....


What to wear when I don't have anything???


Jag har inget att ta på mig!! Antingen är det använt för många gånger för att kännas fint, eller så är de för fint att ha alls om man nu inte ska på fest.. Eller, så är det för litet!!! Jobbigt, behöver nya fina kläder i fina färger:) haha..


H&M


H&M är verkligen en glädjekälla för dem som behöver lite tröst, Förstår varför en del fastnar i träsket där på H&M's hemsida, de har ju så mycket fint! Skulle säkert kunna spendera ett par tusen där, lätt! :) haha.. Har klickat hem ett par urläckra vanliga svarta pumps, hoppas jag kan ha dem.. Lite underkläder, och en liten fin svart kjol att ha på mig när linnet inte räcker till på längden.. jag tror den kommer vara lika väl använd som mina leggings är.. Haha. Nu måste jag gå och göra mig färdig för att åka och jobba... Dagis kids, here I come..


Making todays dinner allready....?


Haha, jag måste ha förlorat förståndet, jag har stått och lagat korvsoppa sen halv åtta i morse, haha.. Säg vem som står tidigt på morgonen och lagar dagens middag? Inte många tror jag. Men jag gjorde det i alla fall för att slippa börja med det när jag kommer hem från jobbet klockan 17:00.. Dessutom är soppan mycket godare när den fått stå och dra sig innan man äter den. Nu ska jag gå och se om jag kan hitta mig något att äta, ska snart och jobba, kl 10:30..




I hate to miss all the specual accations..


Jag hatar att missa saker, födelsedagar och annat roligt som är värt att uppmärksamma! Som den här dagen, Vicky fyller år och här sitter jag, i Borås si så där 140 mil bort och kan inte ens få henne att svara telefonen så att jag kan sjunga åt henne.. Ojoj vad jag hatar att missa saker..
Nu ska jag återgå till att vänta på att Hon, Viktoria Engman ska ringa mig :):)


Happy Birthday!!!




Min allra bästa vän i hela världen Fyller 21 år idag!
Grattis Gumman!

Jag önskar att jag hade kunnat komma förbi till dig och grattat dig ordentligt, men det vet du att jag inte kan..
Så present och besök för vänta lite :)

LOVE U <3



I know someone who would love that..


Har jobbat idag, det brukar gå som segt när man inte jobbat på ett tag och inte att tala om den huvudvärken som man brukar ha när dagen är slut.. Men jag har faktiskt klarat mig väldigt bra, lite skallebank har jag dock men den är inte så farlig.. Det var faktiskt trevligt att träffa alla barnen igen efter juluppehållet och allt.. Och dessutom var det mindre barn på dagis idag så det är kanske därför jag inte är helt död? Hmm kan hända..
Ska väl dra igång och städa här i huset, men inte städa bort julen än, till på torsdag får grejerna vara, men efter det måste jag ta bort dem, det  anses inte okej att ha dem längre än till 20:e dagknut eller vad det nu kallas..
Funderar på att åka upp och hälsa på min familj och vänner en snabbis under en helg då ungarna får sportlov, men får fundera lite mer på det... Jag vet vilka och VEM som skulle tycka om det ;) alltså att jag kom upp en sväng :) haha..


"One of the greatest things a Father can do for his Children is to Love their Mother"

~Howard W. Hunter~

And My does!


Thank you mum and dad, love you lots! <3


Min mamma och pappa är nog bland de klokaste människor jag känner.. De säger jämt när jag är upprörd över hur folk beter sig, och inte säger som det är rätt ut utan kör med falskspel eller är allmänt taskiga och elaka: Du har något som de vill ha, så de är avundsjuka på dig.. Men jag kan inte sluta undra över varför man inte kan vara ärlig mot varandra istället för att bygga upp en mur av avsky och oförståelse hos varandra? Jag är förstås från Överkalix där detta är väldigt vanligt, bakom ryggsnack, missunsamhet, oärlighet, fördomar. Jag låter väldigt fördomsfull, men med 140 mil hem till mina föräldrar och min bästa vän så får man perspektiv på saker så som denna. Jag blir väldigt ledsen för detta är ett ställe som jag bott och tyckt om, för det mesta i mitt liv. Jag är uppfostrad så att inte bry mig om skvaller, mina föräldrar har aldrig suttit hemma hos oss och pratat skvaller för det har vi aldrig tyckt är något att bry sig om, men många gottar sig i andras olycka och otur. Istället för att glädjas åt andras lycka och glädje. Det jag vill komma till är att jag är så trött på att folk inte kan vara ärliga och raka mot varandra! Att det ska snackas så jävla mycket om allt och alla.. Och har man gjort något dumt mot någon så tycker jag att man ska stå för det istället för att gömma sig och hoppas att det försvinner, för det kan jag tala om att det inte gör, tillslut kommer det ikapp dig och då får du igen det tusen gånger fallt.

Jag älskar mina föräldrar, och är så stolt att säga att jag är deras dotter, för vad som än sägs om mig, så kan man inte säga att jag snackar illa om folk för det har jag som sagt lärt mig att det tjänar jag inget på, och vad har jag för glädje av det?




Fabulouse 5


Huvudvärk och sitter och ser fab5 på trean, att de där gay killarna är roliga.. Synd bara att han som har hand om hår och skönhetsprodukterna är gay, för snygg som tusan är han! Haha..


In a little box


Vi går mot ljusare tider.. började igår med att regna hela eviga dagen, snart har vi ingen snö kvar och våren och sommaren är snart här.. Känns underbart, men samtidigt så gillar jag vintern väldigt mycket också..

Och jag längtar som tusan till mitt och Vickys äventyr som väntar i april.. Som i en liten ask.. Måste köpa ett till par converse nu när jag tänker efter, och en snygg fin brun skinnjacka.. Ska redan nu börja leta efter de perfekta conversen och den fina jackan :)

Annars då? Jaa inte mycket alls, har pratat med mamma idag och jag säger det att man ska aldrig sluta förvånas över sina småsyskon, i alla fall inte min lilla Mikaela i alla fall.. hon är så himla smart, och hon ska bara fylla sex.. Åhh.. På tal om det, så måste jag bara säga att fyyyy vad gammal stora syster Veronica börjar bli! Jag minns när mamma berättade att hon väntade Mikaela, det var den sommaren när jag precis fyllt 15 i maj.. Tänk vad tiden går fort..
Idag blir det inte så mycket mer att göra än att titta film och förhoppningsvis Gossip Girl ikväll.. men är inte säker på att det har börjat gå igen efter uppehållet..
nu ska jag krypa ner under en filt och vänta på att Johan ska komma från Gymet, jag hade alldeles för mycket träningsvärk i hela över kroppen för att följa med idag.. :)




She's been right from the begining..


Vicky och jag har nu konstaterat att röd är MIN färg! Alltså kommer håret att bli rött nästa gång jag färgar det på allvar.. men det blir nog inte förrän på någon månad..
-How can she know everything..?



Just do nothing...


Freeeedag! Underbart! Och känner inte för att göra något alls den här helgen, gå på gymet och kanske en promenad, men annars känner jag bara för att titta film under en filt tillsammans med Johan :)
Tvätten är äntligen tvättad, det är typ hälften kvar att vika (TRÅKIGT) tänk om jag hade varit en häxa och bara behövt svänga med trollstaven så hade tvätten skött sig själv.. Men nu är jag ju inte det och får då göra det på det gamla vanliga viset och vika den för hand... Men är det någon som har något tips för att slippa göra det så kan ni väl ringa mig?! Hahaaa...
Jag saknar Vicky, att kunna sitta i samma soffa och prata och skratta.. att kunna se henne i ögonen och veta att det hon säger menar hon till 100%! Men mest så saknar jag våra skratt för det blir många när vi är tillsammans, alla våra galna planer och upptåg slår allt! :)

Sweet!

To early in the morning for disasters...


Vad jag blir trött och leds! När man är så sjukt trött och på något sätt ändå lyckas släpa sig upp ur sängen för att gå ner i tvättstugan för att tvätta ett ton med tvätt så går inte den förbannade dörren in till tvättstugan att låsa upp! Det är säkert någon liten idiot som sparkat på handtaget så låset hängt sig! Åhhhh! Så j*vla irriterande, att jag ska få börja ringa och göra en "felanmälan" där de lovar att de ska se till att det fixas så fort som möjligt, undrar om det betyder nu direkt eller om det kommer dröja hela dagen? Får jag tvätta alls idag, det är den stora frågan!




Best friends are the siblings God forgot to give us


I miss you everyday <3



then I'll be prepered..


Trodde verkligen inte att det skulle komma någon mer snö utan bara börja töa bort.. men igår och i natt kom det en massa! Vi tittade på matchen mellan Sverige och Ryssland igår kväll och det slutade med en stor besvikelse. Vi förlorade med 4-3 efter straffar.. Men  Sverige spelade i hel het en ganska usel match, det var inte förrän i sista perioden som det tände till och gjorde tre mål och kom ikapp.. Tråkigt tråkigt.. Men vi har en stor chans att vinna bronch pengen, men vad är det jämfört med att gå till final och vinna guld?
Jaja, det är inget att älta nu i alla fall..
Fick en himla lust att rita, det händer iinte så ofta nuförtiden.. Men jag satt i alla fall i soffan och ritade medans Johan satt och tittade på hockey.. Och han höll på att skrämma ihjäl mig! Jag höll verkligen på att kissa ner mig där jag satt helt oförberedd på hans vrååååål av missnöje när ryssarna gjorde mål.. Usch, jag blev lite av ett nervvrak efter det och satt hela tiden och spejjade bort mot honom under resten av matchen så att jag i alla fall nästa gång skulle vara beredd.. haha..



-


Narnia kung Caspian och skeppet Gryningen


Vi var på bio igår Johan och jag, Jag sa innan jag åkte upp till mamma och pappa över Jul att den här filmen vill gå och titta på när jag kommer hem.. villket vi också gjorde..



Den var också så bra som jag tänkt mig, till och med lite bättre. jag har lite svårt för en del uppföljare men denna håller faktiskt samma klass som de förra, om man frågar mig..
Sen så tror jag också att det kommer att komma ännu en film, jag har det lite på känn att Narnia äventyret inte slutar där...
Sen så måste jag nämna att jag välte ur halva min bägare med varmachips under bion, var väldigt frustrerande.. och Johan konsterade att jag har motorikfel så som jag håller på och famlar.. Sen så tror han också att jag är en adopterad Italenare, så som jag viftar med händerna när jag pratar och så.. haha.. Jaja, nu ska jag gå och se om det behövs göras något innan jag drar iväg..


"You have bewitched me, body and soul



"Do you dance Mr Darcy?"



"What are men compared to rocks and mountains?"


Jag älskar verkligen den här filmen baserad på Jane Austens bok "Stolthet och fördom". Jag kan se den hur många gånger som helst utan att ledsna på den..


Happenings of 2011..?


Sitter hemma ska iväg på gymet med Johan när han slutat.. Är egentligen inte så sugen men har man lovat så har man..
Så var jul och nyår snabbt passerat, fattar inte hur tiden går så fort..
Det här året kommer förhoppningsvis att ha en massa saker att bjuda på, det känns som ett "händelserikt år"! Har redan en massa idéer och planer för det här året så jag hoppas bara att allt kommer att verkställas också.

Nu ska jag gå och leta reda på mina träningskläder och damma av dem.. Kanske jag till och med kan gå ner lite i vikt det här året, det vore ju inte helt fel det heller :)

RSS 2.0