Irriterande och stressande


Jag vet att jag skriver allt för sällan, men det beror på att jag har mycket annat att stå i.. Just nu är jag på jakt efter praktik plats, vilket inte går allt för bra, jag ringer och ringer men antingen svarar de inte eller så tar de inte emot praktikanter, snart har jag tömt telefonen på pengar, igen.... Jag är så leds på att komma till  växel, och telefon svarare så jag skulle bara vilja skrika! Men det blir ju så klart inte bättre för det.
Egentligen finns det så mycket jag skulle vilja berätta och skriva om, som tex böckerna jag läst på sistone, mina roliga ensamma shopping rundor, och mina fynd :) Men det känns som att jag inte har tid för det, jag måste plugga, jobba ibland, så det finns inte så mycket tid till annat.. Och jag hade tänkt fara och hälsa på min gamla praktikplats, men det stormar och blåser så jag stannar hellre inne och drar på mig mina mysiga pyjamas byxor och raggsockar och drar en mysig filt över mig och gnugga geni knölarna..

Nu ska jag gå och se om jag hittar något ätbart i kylen :)



Tjiiiing!

I like the feeling...


Jag gillar känslan när jag har varit ute på¨stan och hittat saker som jag vill ha.. Rent ut sagt shoppat lite grann :)
Så det blev lite sånt idag, och jag älskar den känslan.. ( jag är inte beroende, jag tycker bara om att handla ibland) hihi.. Jag känner någon annan som också tycker om att handla, Ibland.. V.E :P




Måste gå nu, ha det bra..


Tjiiiing!

RSS 2.0