Nästan tusen år sen...


Det känns som att det är nästan tusen år sen jag skrev blogg senast, och typ lika längesen jag var på datorn.. Men det är ju inte hela världen, jag har ju inte lidit någon nöd av det..

Snart är det nyår och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, vi hade ju lite eventuella planer, men jag vet inte vad det blir av dem, om det bara blir pannkaka eller om det blir av..

Nu ska jag gå och se vad Mickis gör, hon sitter med sitt lilla DS och spelar in my pet shop, tror jag.. Hon har suttit här tidigare idag och tittat på Skrållan och Mysak... Så man vet aldrig vad hon kan hitta på för trolltyg :)



Tjiiing
!

Jag BORDE..


Nu är det bara 4 dagar kvar tills Johan kommer upp till mig i vinterlandet! Jag BORDE ju överleva tills dess, men man vet ju aldrig :) Hihi.. Skönt som tusan är det i alla fall, jag har varit hemifrån i en månad nu och det har inte gått en dag då jag inte har längtat hem så jaaa, det känns fantastiskt att han nu kommer upp hit under jul och det :)

Idag sitter jag barnvakt, mor och far har dragit iväg till luleå och de kommer inte hem förrän ganska sent så de har lämnat över allt åt mig, NICE or NOT! Jaja, som vanligt är jag väldigt rastlös och har inget att göra, men vi ska väl fara en sväng in till bränna och kolla läget, kanske vi tar och bakar något gått sen, det vet man aldrig..

Neej, nu måste jag gå och kolla till lill trollet som sitter i köket för mitt vad det är så har hon rivit hela huset, haha.. inte för att det har hänt tidigare men som sagt, ingenting är omöjligt :)
OCH jag vet att jag har sagt att jag ska lägga upp någon bild här nå men det har inte blivit av än, och så skulle jag behöva byta header, men jag är inte så teknisk så jag vet inte hur man gör =)


Tjiiing!

Vill göra en massa saker...


vaknade med världens huvudvärk på morgon och ville bara vända mig mot väggen och somna om, Men ojfan justja det gick ju inte, ont ont i armen... jaja, det var bara att masa sig upp ur sängen och gå ner till mikaela, som förövrigt var jätte pigg då, men inte nu längre hon har hunnit somna hon :) tiihi.. Hon är så söt!

Idag känner jag att jag vill göra en massa saker, fara till bränna och bara ta det lungt har någon enstaka klapp kvar att inhandla, så när Lillgumman vaknar ska vi äta lite frukost och sen ska vi fixa till oss och eventuellt dra iväg till bränna.. Men det är fortfarande ganska kallt ute så jag får nog sticka i bilen innan vi kan fara någonstans överhuvudtaget :)


Tjiiiing!

Ute är mörkt och kallt..


...Ute är det mörkt och kallt, och tur är det ju att det är varmt här inne annars skulle det göra detsamma om jag gick ut och satt i en driva.. Huvva...
Jag ska bara gnälla idag, för jag ids inte hålla på och låtsas vara positiv när allt känns så tungt.. Mickis och jag var och tog vaccinet idag (Mikaela har redan fått en dos tidigare så nu var det dags för den andra).. Hon tog först och det gick hur lätt som helst, och glad i hågen hoppade hon ner från britsen och talade om med ett leende på läpparna att det är min tur (FAAAN), visst är det ju inte så farligt, men vissa råkar nu vara rädd för sprutor så här sitter jag nu, men riktigt ont i armen och känner mig halv som ett fyllo.. Haha.. 


Jaja, nu ska jag gå till Mikaela, hon har nu legat i sängen och ropat på mig en kvart så det är nog bäst att gå till henne nu :)


Tjiiiing!  


Julhysteri.....


Nu börjar jag känna av julhysterin, blir galet nervös för att jag fortfarande har typ 3 julklappar kvar att köpa...!! Hohoh.. Men nog vettja det fixar sig, hade hoppats igår på att hitta mer i Luleå än vad jag gjorde.. Men man kan ju inte få allt här i världen och allt ska ju inte vara lätt heller så..

Idag har Mickis och jag tillbringat större delen av dagen vid köksbordet, vi har nämligen suttit och byggt julkort (!) hon har sutti och jobbat med sitt medan jag har suttit och gjort några stycken jag med..
Före det så badade Mickis och sen klippte jag henne (!) luggen fixade vi till, och så klippte vi bort en bra bit av hennes långa hår, för det längst ner var så slitet.. Hon blev jätte fin och det blev faktiskt rakt så jag kan vara nöjd..

nu måste jag gå och börja med maten, sen ska vi dra iväg till bränna, Mickis och jag :)



Tjiiing!

NÅGOT HELT ANNAT ÄN VAD JAG TÄNKT


Kvällen visade skulle bli något helt annat än vad jag väntat mig.. Jag trodde att jag skulle bara ta det lugnt, fara på natt öppet och titta runt lite, och sen kolla på IDOL finalen och därefter krypa ner i sängen och sova ut till i morgon bitti men nej.. Där hade jag fel, på bara en kvart blev det bestämt att jag skulle komma på fest hos Ewa och Danne eftersom Danne fyller år idag.. Så jag hann in på systemet och inhandla några cider OCH jag har till och med hunnit köpa en present på den där korta stunden innnan bussen gick från busstationen :) Ibland är man ju bra så sjukt effektiv..

Nu dessvärre måste jag gå och vara med Mickis lite och sen måste vi ju äta någon slags middag också..

Jaja, och efter allt det så ska jag fixa mig också..


Tjiiing!

The last one..


Sista skoldagen idag! Den allra sista sen har vi hem studier i en och en halvvecka.. Och allt detta betyder att det är bara 12 dagar kvar tills Johan min Älskling kommer upp till Norrland för att fira Jul.. Och det betyder att jag snart får träffa honom!! Hihi.. Det är en underbar känsla kan jag tala om för er som inte vet..
Jag har ännu 4 julklappar kvar att köpa och på tisdag bär det av för mig och mamma till luleå, då ska det väl förhoppnings vis inte finnas något kvar att köpa när vi åker där ifrån..

Neej, nu måste jag gå, vi börjar halv nio idag istället för nio..


Tjiiing!

Svart??


Nu sitter jag hos Vicky i lägenheten och har nyss färgat håret.. Det skulle bli mocka brunt, men det blev nästan svart! Ojhoj, och det ville jag som inte ha. Men men, det blir väl mer brunt såsmåningom... Förhoppningsvis :)

Får väl ta och lägga in en bild här nå, men det får bli en annan gång :)


Tjiiing!

......................................


Jag är verkligen super trött! Jag fattar inte varför, eller det gör jag visst, har varit på skolan hela veckan, stigit upp 05:20 varje dag och nu ska jag jobba hela helgen också.. Har avverkat dagens pass, jag började 06:45 och har slutat 16:15 (!) Och jag är nu ganska, väldigt trött men det gör inget.. gruvar mig bara hur jag ska orka hela veckan när jag inte fått vila ut något alls.. Jaja, nog vettja det går..
I morgon kommer Johan heeem!! Hoppas bara att resan har gått bra och att de är välbehållna när de nu landar i Oslo, jag vet inte när det kommer, eller om de redan har gjort det.. Hmmm, jaja.. Har varit frestad att fylla på Johans telefon, men har låtit bli för det skulle bara verka konstigt och helsjukt, som om jag är knasig eller nått.. så neej, det gjorde jag inte..
Sitter nu och försöker fördriva tiden med att  vara vid datorn men det går inte särskilt bra, jag har gjort det jag skulle sen hade jag inte lust att göra något mer men jag tvingade ändå mig själv att sitta kvar och stirra i skärmen.. Kan inte Ewisen ringa snaaaart! Haha. jag är ju rastlösheten självt! :P

Nu ska jag gå och göra något, har inte ro att sitta här..
och slänga iväg ett sms till Ewa..

Tjiiiing!

En bild...


Jag har verkligen hemlängtan, jag går av och an när jag kommer från skolan och har inget att göra och är bara i allmänhet väldigt rastlös, och det gör mig både frustrerad och irriterad på mig själv för att jag inte kan fixa detta, detta att bara ta det lugnt och inte fundera så mycket.. Men jag saknar Johan hela tiden, och jag tänker på honom nästan hela tiden med, när han är i Israel, även om det inte är krig där han är så vet man ju ändå inte..
Så tidigare ikväll när jag hade varit ut på prommis med Vicky så provade jag ringa för jag tänkte att han ändå har den avslagen, men det hade han inte utan den var på (!) och jag blev så klart jätte glad, men han svarade inte... Och det beror nog på att han inte har några pengar, för det är ju jätte dyrt att ringa utomland och då förstår jag att han inte svarade, men ändå, jag ville bara få höra hans röst, ett litet hej och det hade räckt.. Men men, han kommer ju hem på söndag, så jag kan nog hålla ut lite till.. :) Det är en sån där kväll då jag känner att jag behöver få prata med honom, jag behöver bara det, och sen skulle det kännas bra.. Men nu kan jag det inte så, det är bara att försöka bita ihop. det är ju ändå bara tre dagar kvar! Tre dagar så får jag prata med min Älskling!




..säger mer än tusen ord
......

Behöver jag säga mer!?


RSS 2.0