Tiden går fort när man har roligt :)


Nu när jag fått min egen dator måste jag ju ta och lägga upp lite bilder! Lite fina bilder från fina tid på Stav!






XoXo
Veronica

Little Sweet S, we gonna Miss you! BIG time!


Snart är vår galna månad på Stav över.. det enda som vittnar för att vi varit här en månad och inte ett par dagar bara, är mitt röda hår (som nu är typ mer rödbrunt än intensiv rött), att våra kollegor vet att det bästa vi vet är gotte, som bakelser, tårta, godis, you name it.. att rummet ser ut som ett bombnedslag i jämförelse med när vi kom hit, att kroppen värker på ett helt annat sätt än om man varit på gymet och kört ett ordentligt träningspass.. haha, jaa annars så känns det som att det bara var någon dag sen vi kom hit. Vi har skrattat åt allt och inget och den här dagen har nog tagit priset, S har bara svammlat och surrat och vi har knappt fattat hälften av det hon sagt men ändå så har vi nästan legat dubbelvikta på golvet och skrattat så magen gör ont.. Men när klockan började närma sig 15:00 så blev vi alla tre plötsligt allvarliga, att säga hejdå är inte något som någon av oss tycker om så det var tråkigt att säga hejdå och se henne fara hem och inse att på måndag när hon kommer till jobbet så är inte vi här och busar och lever om som vi gjort den här månaden.. Usch, vad vi kommer att sakna Söta S!

XoXo
Veronica

time is slipping by..


Vi gick in med inställningen om att den här veckan skulle kännas som månader bara för att vi skulle åka hem på fredag.. eller ska jag säga, det var faktiskt Vicky som var pessimisten i detta fallet, men hur som helst. Nu har vi båda jobbat våra sista pass och kan inte fatta att det är i MORGON vi åker hem!! Bara så där.. Som jag trodde så hade vi för mycket att göra den här veckan också för att hinna oroa oss över hur långsamt tiden kommer att gå.. Så vips är det torsdag eftermiddag och i morgon är det fredag, alltså dagen D.


XoXo
Veronica

Maybe, I can more then I give my self credit for?


Jag måste säga att jag haft en jätte bra dag. Den började med att vi kom upp för att äta frukost där vid kvart i sju innan vi skulle gå och städa. Väl där uppe möts vi av en lite stressad nattvakt, hon talar om att hon ringt flera gånger och varför inte vi svarat.. (jag drog ur gnälltelefonen från telefonjacket när vi kom ner och hade jobbat färdigt) hihih.. Vår köksansvarig, han som skulle jobbat idag har blivit dålig och låg då hemma med migrän Så jag fick hoppa in  och vara i köket idag.. Och inte nog med det, securitas som haft utbildning hela veckan var förfarande kvar och skulle ha mat. så det skulle fixas, så jag kan stolt meddela att jag gjort ugnsstekt lax, karbonader med en massa tomat,champingoner,lök och broccoli på, en kycklingwok, potatis och ris, och en underbar sås till dessa som skulle äta.. De som känner mig vet att jag är väldigt nervös av mig när det gäller vad andra ska tycka om det jag gjort.. De ÄLSKADE laxen! Hon som hjälpte mig i restaurangen kom ut till mig i disken och berättade att de tyckte den var super god! Så jag svävar lite på moln just nu.. Kanske det är som Johan säger, att jag ändå är bra på att laga mat :)


XoXo
Veronica

Everything will be fine, I don't how, but it will. Don't worry be happy


Nu är dagen vi väntat på i flera veckor här... Min dator har äntligen(!) anlänt. Hade fått en avi som Vicky den söta kom och viftade med  under nästan på mig och såg så där finurligt busigt glad ut innan hon berättade att min dator hade kommit.. Hihi.. Blev super glad, för jag har inte vågat på att hoppats på något..
Sen det enda problemet var att den var att hämta ut i Hommelvik, villket är ett litet samhälle en bit härifrån och då var det ju det att jag skulle ta mig dit.. Det slutade med att vår chef Frode Skjutsade oss.. SÅÅÅÅ snällt gjort av honom, he made my day.. Så nu sitter vi här som två små nördar i vårt rum, i varsin säng och plippar på varsin dator.. Den ena mer nöjd än den andra.. Vad skulle jag göra om jag inte hade Vicky som min bästa vän?
Nu ska jag ringa min underbara pojkvän just, saknar honom så otroligt mycket!


XoXo
Veronica

No, it's even worse..


Är trött och slut i hela kroppen, det värker överallt känns det som.. och hjärnan den bankar på bakom skallbasen. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.. Låter lite tragiskt, men så känns det idag.

Och så sitter jag här på helspänn i sängen och väntar på att Vicky ska ringa i gnälltelefonen och säga att jag får komma upp och äta middag snart.. förhoppningsvis. Men jag hatar telefonen och dess ringsignal.. det slår aldrig fel, hon ringde precis men inte för att säga att jag får komma upp och äta, utan fråga vart en sån där värmeplatta är.. Och så talade hon om att det är Kaos, som vanligt då svarar jag.. Neej, ännu värre svarar hon tillbaka.. Ojoj, jag vill dö lägger hon sen till.. Jaa, så känner jag med här jag sitter och småhysteriskt fnissar för mig själv. Herre Gud..
Och nu har luftventilationen dragit igång så nu är det svinkallt här inne på rummet så jag har fått bädda ner mig under täcket..
Sen när jag har ätit ska jag nog vila en halv timme eller så, det känns som att det behövs efter den här dagen..

NU ska jag allvarligt talat hoppa i nå kläder och gå upp och se om de behövs någon hjälp, känns dumt att sitta här nere när jag vet att Vicky springer benen av sig där uppe..

XoXo
Veronica

Make the best of what you got and be happy :)


Haft en fin helg. Fredagen var toppen, gårdagen var lite (läs:ganska) jobbig och denna söndag var ungefär som alla andra söndagar, lugn och stillsam.. men jag har jobbat förståss. Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag och Vicky kommer hem.. Längtar hem, men när jag väl kommer hem kommer jag att sakna Stav, och allt vi har gjort här. Allt fika som vi mumsat och allt vi skrattat åt.. Vi har haft det väldigt bra, jätte bra:)


Nu är det dags att sova, egentligen för länge sen, men jag är fortfarande ganska pigg så få se hur det går..
God Natt!


XoXo
Veronica

--


Överraskningen gick suuuuper! Och den var i form av två tårtor till våra fina mammor och duktiga tjejer på Mossvägen i Ökx..



Good, Great, perfect!


Nu är biljetten hem också bokad! Den 1:a april landar jag på Svensk mark kl 12:20 i Stockholm, och därifrån bär det av söderut! Kan det bli bättre?:)
Vicky den söta ligger och sover och här sitter jag och ler för mig själv, det går bra idag, riktigt bra :)
Ska försöka få igenom min plan tänkte jag.. Ehm, men Vicky måste nog vakna först.. :)

XoXo
Veronica

a little thing can make so many other things feel so much better


Jag kanske inte är den mest tillförlitliga när det gäller att uppdatera bloggen, men när jag gör det så gör jag det med besked!!
Först ska jag ta och berätta att jag är ledig idag!! helt friiiii, skulle egentligen jobbat i köket ikväll men Vicky är ledig idag och jag har redan hunnit med 8 pass den här veckan, så lite ledig förtjänar jag väl att få vara? inte sant?
Sen så igår skickade jag ett argt mail till posten här i norway och frågade varför det tar sån tid att få hit min lilla dator? det kan väl inte vara så svårt tänkte jag. Så nyss när jag loggade in och kollade mailen hade jag fått ett svar, nu är mitt paket påväg och jag behöver inte(!) betala någon tullavgift.. Är det inte helt underbart!? Det lönar sig att säga till på skarpen ibland ;)
Plus att jag har fått min lön från dagis, tack så mycket! det var mycket mer än jag trodde.. Och nu ska jag beställa flygbiljett hem också :)
Så jag känner mig på väldigt gott humör just nu, so don't ruin it!
Och, jag har en plan! En överraskning, hoppas den går igenom..


XoXo
Veronica

Small problems can be so big depending on when you're having them


Jag har ett litet problem... Mitt godis börjar ta slut! har bara ett par stycken kvar i påsen och några rader kvar av chokladen.. vad gör jag!?




Don't think a lot about tomorrow, live like today is your last


Har nu avslutat mitt arbetspass. belönar mig själv med att mysa ner mig under filten och ta på mig myskläder och bara ta det lugnt och invänta dagens middag som kommer betå av Soppa(?) rester från igår, vilket vill säga, Karbonader (för er som inte vet vad det är så är det typ köttfärsbiffar av något slag) och potatis..
Dessutom så får vi ju äppelpaj till efterrätt, vilket jag ser mest framemot! :) haha.. undrar hur jag kommer att se ut om ett par månader efter allt ätande på det här stället? Ehm, vill varken oroa mig eller tänka på det så jag låter det bara vara och njuta av nuet. :)

Nu ska jag vila lite så tjiiingeling..

Lots of Love

XoXo
Veronica

The bad news is the time flies. The good news is that you're the pilot.


Att vi aldrig lær oss att lægga oss i tid! Nu vart det sent igår, IGEN. och inte nådigt sent heller, utan kl 03:00 typ. Minns att jag sa: "Shit, klockan ær ju halv tre", och då hade vicky precis lagt ifrån sig datorn før att gå och tvætta bort sminket. Haha.. Men vi kom oss ju ændå inte i sæng førræn en stund senare. Och de sista jag sa innan jag somnade var: "Jag ær inte alls så trøtt, utan ganska pigg".. hehe, joo tjena.
Det slår aldrig fel, nær man sovit som minst så ringer telefonen att man behøvs hær uppe før kocken som skulle varit i morses i køket har blivit sjuk.. Jaha, då var det att hoppa i klæderna fixa sig lite så man ser representabel ut klistra på ett leende och gå upp.. men faktiskt så har det gått riktigt bra, och jag har haft roligt. Ska snart gå och gøra en æppelpaj, det ær ju trots allt søndag och då borde man få unna sig lite, och kan behøva något som kickar igång næsta vecka. så varfør inte min underbara æppelpaj?

Hittat lite grejer på CDON.com som jag ska klicka hem! En TV-serie och en film till mig sjælv och en film box till Johan :) det blir great!!

XoXo
Veronica

A few seconds of spring makes the spirit free from all worries


Idag, när vi måste putsa fönstrena, ja då är det vackert väder och det droppar från taket. VÅR! Ja, årets första riktiga vårkänsla har infunnit sig och mer hoppas vi på att det blir. Men med vår tur så lär det väl snöa i morgon och den där känslan vi hade idag kommer vara bort glömd.. Men vad är det man brukar säga?  Man ska Vara glad för det man har just nu och inte oroa sig så mycket för framtiden? Carpe Diem vill säga.:)
Jag längtar till våren och sommaren då man kan ha picknick i gräset, njuta av den lilla värmen som solen ger. Gå och ta en fika på café viskan och sitta ute under en filt. det längtar jag efter, så den som vill får gärna följa med, ju fler desto bättre :)

"Men det blir bättre om vi é tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för ooooh oss."



XoXo
Veronica ♥

At the fullmoon everything can happen


Hundred years no see.. Jag vet att jag varit tok dålig på att skriva, men har varit sjukt trött och haft jätte mycket att göra..
Men vad har hänt sen sist? hmm.. Det har gått en hel vecka sen sist så mycket har det ju hänt..
Veckan som gått har varit fullproppad med jobb, massor av jobb.. mat och alldeles för lite sömn.. Min dator sitter fast i tullen så här sitter jag fortfarande utan dator och turas om med Vicky om hennes. Känns inte så jätte schysst att sitta vid hennes, för jag vet att hon gärna vill ha den för sig själv, hon har en ängels tålamod :)
Igår var nog höjdpunkten på veckan tror jag, (veckorna bara springer iväg) jag var i köket från 7-12 sen så sprang jag och hjälpte Vicky i städet. Vi fick även våra personnummer igår så vi racade iväg in till Trondheim och skulle fixa konton, men nej, det gick inte, när vi inte ska stanna så länge till.. irriternade, plus att hon i receptionen var sjukt otrevlig och stroppig.. så vi återvände tillbaka till hotellet och städade färdigt och sen åt middag. Därefter klädde vi oss och for ut i halvmörkert, genom skogen på vår genväg och fram till malviksköpsentrum, GODIS var målet och massor fick vi oss, och gott var det. När vi sedan begav oss hemåt så var det kålmörkt ute och stigen genom skogen kändes inte lika lockande men tanken på att den går 10 min fortare än den vanliga vägen fick oss att ändra oss ganska snabbt. Så där traskade vi i mörkret och skrattade och tittade på månen och skojade om vampyrer och varulvar.. Haha, att det alltid är något svammel när det är jag och vicky det har vi ju lärt oss nu :)


XoXo
Veronica

The sun is saying, Spring is coming. But when I look down at the ground it says something different.


Här borta har vi precis vaknat, vi kikade ut genom gardinerna och ute skrek det: Kom ut!! Solen den skiner och det känns jätte friskt så vi ska alldeles snart gå ut en sväng innan jag börjar jobba klockan 15..
Idag blir det nog betydligt mycket lugnare när de 60 skidåkarna som checkat ut idag har farit, kvar blir det väl kanske en 15 gäster kanske? lite mer kan hända, men det är ändå väldigt lugnt..
Nu ska vi dra oss på oss nå kläder och knalla ut!

Lots of Love

XoXo
Veronica


Run forest run!


Igår spräng jag för glatta livet mellan köket och resaurangen, vi hade en massa gäster, var en massa mat som skulle läggas upp, kantiner att bytas ut, sallad att fylla på och tonvis med disk..
Men det var rolligt med det där sorlet av röster ute i restaurangen, det är ju nästan alltid väldigt tyst, man brukar bara höra små samtal men igår var det skratt och vilda samtal..
Jag hade roligt, men var riktigt trött sen när jag slutat och stupade i säng.
Mina fötter värker, mitt huvud bankar och mina axlar värker, men vad gör det när jag hade så roligt?
Ikväll blir det samma pass, få se om det går lika smidigt som igår, var ju som sagt massor att göra så Anne-Mari som var i receptionen hjälpte till att duka av borden, hon är så himla snäll :)
NU sitter jag här i vårt fina lilla rum, och Vicky den söta är uppe och städar, stackarn vad hon ska vara trött.. Hoppas hon snart är klar så kan vi ligga här i varsin säng och vila/surra tills jag börjar kl 15:00..

Jag återkommer nog senare med något kul att berätta :)

XoXo
Veronica


Time is free, but it's priceless. You can't own it, but you can use it. You cant keep it, but you can spend it. Once you've lost it you can't never get it back.

Haft en lite tung morgon.. Fått alldeles för lite sömn, men så är det ibland.. Har faktiskt gått ganska bra, allt gick som på räls, fick lite dåligt samvete för att vi väckte några gäster, men vad gör man när städet är på morgonen?? Det var i alla fall ingen som blev arg och kastade saker så det var ju bra :)
Ibland är det så skönt att få saker klart för sig.. en gång till så att man är helt säker.. Man kan aldrig vara för säker på något eller vänta sig att det alltid ska bli som det är sagt. Saker ändras på vägen, det gör det ju alltid.
Spådde mig just i spåkulan på face den sa till mig:
-"Ta inte med dig jobbet hem. Var närvarande i det du gör. Ta vara på ögonblicken."
Och
idag känns det som att det stämmer faktiskt.

Nu ska jag ta det lugnt fram tills jag börjar i köket kl 15, tänkte sova en liten stund nu innan, känna den lite kalla brisen som letar sig in genom fönstret som står på glänt och genom de fördragna gardiner som håller ute det underbara solljuset som infunnit sig på den dagen då jag är som allra tröttast, så himla typiskt.. men jag njuter ändå, fast från insdan..

Lots of Love

XoXo
Veronica


Cero, Noll, NADA, finito!


Vicky står och plattar håret inför i morgon, smart, då slipper vi stiga upp så tidigt :)
Varje gång vi vill höra en bra låt på Spotify så slås det igång en bra låt på musik kanalen, helt sjukt..
Vi är förföljda av något.. hehe..
Just nu spelar de Comin' home.. sjukt bra.
och jag känner att jag har ett stort behov att skriva av mig lite.. eftersom det inte blivit något på ett par dagar, plus en viss frustration över att jag inte får över NADA bilder från mobilen! j
ag fattar inte hur jag ska få det att funka.. antingen är det fel på min USB kabel eller så är Vicky's USB port vääääldigt glapp, jag röstar för det sista alternativet, för jag hoppas verkligen inte att det är min telefon det är fel på.. haha.. Jaja, men snart kommer min dator, Johan har varit och postat den idag, så hopefully får jag den väldigt snart, helst på fredag men det tror jag ju knappast, så kanske måndag? tisdag?
Igår när han hade varit och hämtat ut den så tvinga jag honom att packa upp den så att jag skulle få se den i camen.. Och ojoj vad fin den är! Och förresten så var han inte så motvillig med att packa upp den, han var nog minst lika spänd som jag! ;) tihi..

XoXo
Veronica


Suicide

Christian Walz- Like Suicide
Saying I love her, won't get me sober
This is the point of no return
She's like a fever, I can't defeat her
I guess I love the way it burns
But tonight, I'm letting it hurt
Cause I'm going in under
Nothing's like being with her, with her

She's like suicide but it feels alright
I could die today, give my life away
She's like suicide but I just can't fight
Her gravity tonight
She's like suicide alright
She's like suicide all night

I'm on the needle, I know it's lethal
But it's the only remedy
I'm crossing over each time I'm hold her
But it's the weapon that I need
Nothing's like being with her, with her

She's like suicide but it feels alright
I could die today, give my life away
She's like suicide but I just can't fight
Her gravity tonight
She's like suicide alright
She's like suicide all night

Oh, oh
I guess I love the way it burns
Oh, oh
I guess I love the way it burns
Oh, oh

She's like suicide but it feels alright
I could die today, give my love life away
She's like suicide but I just can't fight
Her gravity tonight
She's lik
e suicide alright She's like suicide all night She's like suicide alright


-


Take the chance to fall- But hope for the chance to Fly


I've found that if you Love Life, Life will Love you allways

Friskt vågat hälften vunnet!
var  i städet idag.. Städade som tokar och lyssnade på Radion, på norska P4.. Haha, vicky och jag diskuterade lite det som de pratade om (vi lyssnade på samma kanal), tex att det var någon som hade bytt till sommar däck, redan nu.. Haha, undrar från vilken planet den människan var i från? Här i Norway är det ju så himla halt.. eller som de säger här, glatt..
Morgonen börjar med att vicky kommer in till mig i ett rum där jag är och städar, Vero, Kom. de ligger där inne! Vi koxade in en gång till och jag skynda mig och sa stäng dörren! Inget mer med det, vi fortsatte städa och gästerna fick sova vidare.. Men så var jag klar med rummet och gick vidare till nästa där jag i min tur väckte upp en som låg och sov där.. Haha.. Han satte sig upp i sängen och sa No problemo, It's ok! Och jag skyndar mig och frågar om de vill ha nya handukar och byter ut dem lite snabbt och skyndar mig ut därifrån..
Vilken morgon kan man ju lugnt säga..!
När vi slutade så klädde vi på oss och gick iväg till Malviks Sentrum och tog ut pengar, kollade i affärer, och köpte lite godis, med betoning på Lite.
På vägen tillbaka till hotellet så fick vi för oss för att ta en "genväg" och gena över en äng(?) och sen genom en skogsdunge.. Men när vi kommer fram till skogsdungen ser vi att de har satt upp stängsel längre bort på andra sidan skogsdungen på den andra ängen.. Vart tog allemansrätten vägen? JUST JA, det finns ju inget sånt här i Norway.. haha.. Så vi fick snällt vända tillbaka och förtsätta gå efter vägen.. Jag har dessutom sett en massa djurspår, det skulle nog pappa ha gillat..:)

Lots of Love

XoXo
Veronica


Dessa svenskar

 


Ehm, what to do??


Tyvärr så får jag det fortfarande inte till att fungera med bildöverföringe från mobilen:(
Vet inte vad jag gör för fel.. Man kan ju inte vara bra på allt, men faaan jag vill ju få det att funka!!
Vad Göra?


XoXo
Veronica


What shall we call it?


Känner mig jätte trött nu så ska skriva ett kort Inlägg och sen lägga mig och vila.. tänkte försöka lägga upp bilder sen när jag varit och ätit middag :)
Söta Vicky har gått upp för att jobba i receptionen så nu sitter jag själv här på rummet. Vi pratade tidigare om vad vi skulle kalla vårt "hotellrum", och faktiskt så bor vi ju här för just nu så varför inte kalla det hem istället för rummet? Ehm, det låter mycket bättre i mina öron;)
Jag själv har varit i städet på förmiddagen, från 7-12.. sjukt slitit men skönt att veta att det blir fint :)
Har släpat på stora sopsäckar och tänkt på pappa, och känt mig lite "rejäl".. haha. Om inte annat så tyckte jag att jag var riktigt duktig.. tiihii..
Vi fick Pizza till Lunch, Thomas gjode home made, och sjukt gott var det.. Hade tänkt och fota den, men hann glömma bort det och när jag väl kom ihåg det var Pizzan slukad och nere i magen :)

Nu ska jag vila en stund!

Lots of Love

XoXo
Veronica


Is it possible to die if we laugh to much?


Har nu varit duktiga och stigit upp på riktigt..
Har bara njutit av den här förmiddagen och pratat om gårdagskvällen som bestod av en massa skratt, godis och Nutella och en flaska rödvin som vi smuttade på fram till på småtimmarna.
Sen blev jag väckt i morses av en fint sms från mitt ♥ ;) Helt värt att bli väckt utav om man frågar mig..
Som han sa sen när jag skrev att han väckte mig "men du vet ju att telefonen skall vara avslagen då man sover:)".. Jaa men jag glömde.. det är inte så lätt att komma ihåg allt;)
Har hunnit beställa en dator i morses, Vicky börjar tröttna på att dela sin med mig, och det förstår jag..
Och kan ni gissa vad för färg den är???
De som känner mig vet nog redan innan jag hunnit fråga vad de tror.. hehe..
 

Så här ser den ut..
Och heter så mycket som:
Acer Aspire One Happy Rosa

Var det inte gulligt namn så säg?? hihi..
Men den kommer att komma hem, så Johan kommer bli tvungen att skicka den så förhoppningsvis kanske jag kan ha fått den till på fredag? Hoppas det ;)

Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från gårdagen, men jag får inte det att fungera så jag får prova i morgon i stället eller senare ikväll..
Nu ska jag göra mig färdig för att jobba, skulle egentligen varit ledig men fick hoppa in, så ikväll blir det sparrissoppa till middag och något gott till efterrätt, för idag är Veronica in the kitchen! :)

Lots of Love

XoXo
Veronica


Kjempe Flink!


Vilse i skogen.. Eller ska jag säga vilse i Norge? haha. det är bara att välja.. Det händer alltid en massa sjuka och roliga saker när vi är i farten, Vicky och jag.. OCh Annikas karta, jaa den var super nackdelen var bara att hon glömt ta med en hel jävla bro. Haha, som sagt väldigt sjukt.. Vicky har skrivit mer utförligt på sin blogg om vårt dags äventyr i snöstormen som hint från Gud att vi gått fel.. Så gå in på hennes blogg och läs, wiktoriaengman.blogg.se, (jag har inte ännu lärt mig hur detta med länka funkar så det får bli nästa projekt).
Har jobbat i köket ikväll, hade super roligt plus att det gick som smort, jag var Kjempe Flink som Anne Mari sa till mig ;) Alltid lika roligt med Postitiv kritik.
Nu sitter vi på hotell rummet och mumsar godis och har det riktigt bra.. Passar på att lyssna på min nya favorit låt för just nu medans Vicky for upp för att fixa något.. Like a Sueside med Christian Walz..


XoXo
Veronica


Hastigt uppvaknande


Igår somnade jag medans jag höll på att prata med Vicky, haha.. lite trött..
Nyss så blev jag hastigt väckt, vicky kommer inrusande helt upp i varv- Sover du?? vakna, kolla nu är det fint väder! jag sätter mig upp i sängen och tittar ut, - jaa det är supert!
Nu går vi! Så strax så bär det iväg till Malviks köpcentrum där vi förhoppningsvis ska finna lite godis och få sola lite solarium :) Härligt! Skulle lagt upp någon bild om jag haft någon, men icket.. det får bli nästa uppdrag att fota lite bilder, det blir ju så mycket roligare med bilder istället för en massa text :)
Saknar mitt <3 jätte mycket! hoppas du läser detta :)
Nu måste jag dessvärre gå, vi har ju inte hela dagen på oss :)


XoXo
Veronica


I stort behov av sömn!


Idag har vi haft upplärning i städet, ingen större sak om man frågar mig. handlar mycket om sunt förnuft, och det har jag ju mycket av.. Eller? Ehm, eller jag tror det i alla fall ;)
Har annars haft en bra dag, är fortfarande lite trött sen allt resandet, har drömt om jobb i natt.. hehe..

Tänkte dela med mig av en bild av Vicky in action i baren :) tihi.. 

Här har vi henne, i fullfärd med att hälla upp en öl :)

Nu för min del blir det att tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa i säng typ.. Måste ju vara utvilad i morgon bitti när jag ska upp och jobba i städet kl 7 plus att jag måste få i mig någon slags frukost innan det. hur nu det ska gå är en annan femma.. jaja, det är ett senare bekymmer..
God natt Trondheim och god natt till alla er i Sverige! <3
  
                                                                              
                                                                                                                                         XoXo
                                                                                                                                              Veronica
     


It feels lika yesterday..


Det känns som att det var igår jag kom, men fan, jag kom faktiskt i morses.. Har hunnit vara in till Trondheim och fixat Skattekort innan min "upplärning" började kl 17:30, jag trodde jag skulle vara hel död, men att det har gått bra, roligt har jag haft också.. Personalen verkar super trevlig och det är ju braaa :D hihi..
Det är så här i efterhand tröttheten kommer upp inpå mig.. Känner mig helt slut och vill bara gå och lägga mig i duschen och somna där.. Låter inte det helt underbart? ;) Har hunnit prata med Vicky om en massa skoj, helt´otroligt vad jag har saknat hennes sällskap!

Jaja, men nu ska jag ta och gå och lägga mig, behöver nya krafter tills i morgon..
Sen så har vi alltid nya planer på G kan jag tala om.. 



                                                                                                                                                                  XoXo
                                                                                                                                                             Veronica


Where ever I go, you're allways with me.

Nu ska vi iväg igen, MiniNalle och jag.. Han har varit med överallt dit jag farit..

Har ju såklart fått honom av min älskade J!

XoXo
Veronica

Miss you allready!


Har bara lite kvar att packa.. Och har dessutom massor i väskan, mer än vad jag behöver? Njaa, faktiskt inte, jag kan inte tänka mig att plocka bort en enda grej därifrån.. Jag vill ha allt det där med mig.. So what om det kanske blir jobbigt att släpa på när jag ska dit? Kom på att jag måste ner till apoteket och köpa lite grejer som jag MÅSTE ha med mig.. Så ska strax fara ner och göra bort det.. Sen blir det att färdig ställa väskan som är fullproppad med mina underbara saker och kläder.. hade J fått plats så hade jag tagit med honom!
Jag kommer att sakna honom så himla mycket!




XoXo
Veronica


RSS 2.0