Mmmmm:)

Att det var gott!! Fast bottnen kunde ju har varit lite bättre, men men då vet man det till nästa gång i alla fall :) Tihi... För er som inte vet vad jag pratar om så menar jag Taco pajen som ja gjorde till middag :) Den var exchaptionellt god (om det nu stavas så det vet jag inte, men den var väldigt god i alla fall :D ) Tihi.. Lars är då så mätt så han orkar knappt gå:P:P:P Haha..

Det var allt från mat fronten idag.. Och by the way, det blir glass till efterrätt, om man nu orkar någon sådan vill säga..

Gotta go..

Vet inte hur jag ska...

Jag har en massa planer måste bara få in det i schemat mellan fem och typ nio halv tio.. Jag ska ut och promenera, INNAN det blir mörkt, gillar nämlgen inte att gå i mörkret ensammen, hoppas Ewa hänger med då, så att jag slipper gå själv för det är ju inte ens kul att gå ensam, skönt och fridfullt ibland men inte kul..
Sen har jag och Lars pratat om att laga någon mat, och kanske se någon film men jag vet inte, han slutar sex och så ska vi laga mat efter det och så, så klockan hinner bli rätt mycket för jag vill sova ganska tidigt ikväll..: ) Men om det nu blir som vi har tänkt oss så blir det nog taco paj=) Tihi

Vi har svenska, ska skriva en argumenterade text, och jag ska skriva om droger bland ungdomar... Vad jag tycker om det och vad man kan göra för att det ska minska..


Men nu kära vänner så måste jag gå, har stora ting att uträtta.. Haha, skoja bara..

Elinaaaaaa, endast två dagar kvar!!!!!!! Miss U soo F*ing much! Tihi

Skriver kanske senare, vi får se, om jag har tid..

Dags att bli seriös

Vickan och jag har kommit fram till att vi ska börja träna, gå på gym ( super trist men vill man komma i form så måste man ta till alla medel), ta långa promenader osv.. Vi ska även försöka äta nyttigt, INGET godis!!! Haha, men det är svårt för det är ju så gott :) Hihi.. Det är våran plan, åt nyss ett äpple, MYCKET nyttigt:D.. Gud så motiverad jag känner mig fast jag är förkyld, vi pratade tidigare i morse om att vi skulle ta en promenad, om nu inte Vicky får några läxor.. Hoppas hoppas..

Jaja, Jag är på skolan nu, har Etik fram till klockan tolv sen ska jag och min gumma Jennifer och äta lunch nere på stan, kanske om hon inte åker på att jobba.. Hoppas hoppas..
Efter lunch ska vi ha psykologi, det är rätt kul.. Lite långsamt men det går an:) 

Vet inte vad som händer sen, ska hem med bussen halv fyra och sen äta middag..... Kvällen är lång och mycket kan hinna hända..... Ojoj vad jag är svammlig:) bus.. Tihi.. 

Neee, men nu måste jag sluta.. Haha.. 

Thinking of you til it hurts :)

Puss och kraam 

Jaaa..

Om jag var trött igår, vad är jag inte idag då..? Jag har inte sovit mångatimmar ka jag säga, väldigt irriterade och det beror på flera saker.. Inget som jag orkar och kan ta upp hära..

Jag har inte gjort så mycket idag, tvättat bilen :) Vad duktig jag är:) Tihi.. sen har jag inte gjort något mer.. slött.. Men detär söndag och då sa man ta igen sig så att an orkar med skolan... Och en ny förkylning är på väg in, fan också det vill jag minst av allt..

vet ine om jag ska skriva mer.. Kommer då inte på något i allafall :;)

En sak är då säker, Jag mår mycket bättre än Vicky idag..Fylle gumman min:) Tihi..
Hon kommer bli lite sur när jag skriver om henne, men det går över snabbt
.. Tihi..

Utkast: Vad trött ...

Vad trött man kan känna sig!! Haha..
Pratade med Vickan för en stund sen, Hon var full, eller lite grann.. Men lill fylle apan min.. Nu måste Elina Komma hem och styra upp detta.. Misssss Uuuuuu:) Tusan också, vad VI längtar.. Ojoj.

Men  men, idag har jag städat rummet, det var bajs trist.. :(


Haha, blanda nån konstig drink nyss, med nå sprit från bulgarien och nå granat äppel juice..


Have too go:)


Vick

RSS 2.0