....


Jaha, så var det tisdag, dagen då jag ska åka upp till de norrländska skogarna och träffa familj och vänner och förhoppningsvis äta en massa god mat :) hihi. det sista nämnda är inte så viktigt, men när mamma och pappa lagar mat så kan man vara säker på att det blir något gott=)

Hur jag ska åka slalom och köra skoter, eller det är i alla fall den stora planen! Sen vet jag inte hur det blir :)

Som vanligt har jag lite separations ångest, inte mycket men nog mycket för att jag ska få en liten klump i magen.. Det är Tur att en vecka går fort! hoho..

It didn't went to well....


Det gick inte så bra som jag hoppats på, men det är lugnt, det är bara att bita ihop och fixa till så blir det väl bra.... Antar jag..


Ska ta och fixa till mig lite grann, ska ju snart iväg på praktiken, men jag hade helst bara velat vara hemma..

Så förresten årets första fjäril i fredags! Ett gott tecken på att våren är på ingång!





Got to go!


Tjiiiing!

Sommar känslor


Rostbiff och potatissallad, hur mycket sommar är inte det!? Jag var och handlade tidigare i morse och blev så sugen på just rostbiff och potatissallad så jag köpte hem lite.. Och det smakade himelskt, och fick mig att längta efter sommaren!

Just nu sitter jag i soffan med en massa skolböcker och pluggar, men helst skulle jag vilja gå ut och ta en promenad i solen!






Neej, nu måste jag återgå till böckerna..


Tjiiing!

Sleeping, but still awake!?


Plugga, tvätta och äta flott mat och titta på antingen fuskbyggarna eller Gray's! Det är vad jag gör/ska göra idag.. 

Jag vet inte vad, men jag drömmer så konstiga drömmar om nätterna, om saker som vi pratat om bara så där annars, saker som jag ska göra och jag vet inte vad.. Har i alla fall en konstig känsla och känner mig jätte trött när jag vaknar om mornarna, nästan som att jag inte alls har sovit..



Neej, nu ska jag gå och plugga  och knapra på hallongrottor :P



Tjiiing!


Trist och mörkt..


Trist och mörkt.. Det regnar och blåser kallt.. Tror inte att jag ska sätta min fot utanför dörren idag.. Den där promenaden i regnet var inte så bra, men det kändes som en bra idé just då.
Men jag måste nog släpa mig till Gymet i alla fall, det känns som att det är dags nu, att ta tag i träningen fast jag fortfarande är lite förkyld..
Jag får se hur jag gör!


Just nu har jag ingen lust att sitta här och skriva om ett bekymmer som inte har något av en stor betydelse.. Än..




Tjiiing!

Mys söndag med Hjärtat och New Moon!


Ska strax dra på mig nå kläder och sen blir det att springa ner till bussen, har handledning nere på stan idag..
Men lite update från i helgen hinner jag nog med:

På lördag hade jag praktik så jag började då kl 12:45 och det var riktigt kul, mycket svammel och surr.. Sånt gillar jag.. Även på lördag köpte Älsklingen New Moon åt mig! Så den tittade vi på igår eftersom det blev så sent på lördag innan jag var hemma igen..
Jag har alltså haft fullt upp till igår halv två då jag kunde gå hem med gott samvete. Sen blev det handla och Tacos till middag.. Efter det kunde jag inte vänta lägre, jag skynda mig till soffan ville slå igång filmen, jag hade väntat hela dan och ville inte vänta en sekund till.. Och jag måste säga att den var bättre denna gången när jag såg den, men det kan bero på att den första hade väldigt dålig bildkvalité..






New Moon, fantastisk film, med mycket effekter och bra skådespel.
Men, det känns som att första filmen,
"Om jag kunde drömma
" är den bästa filmen hitills :)


Nu måste jag dra, massor att göra tider att passa!


Tjiiing!

Flickan från ovan


Jaha, då var det slut på uppehållet, regnet faller ner utanför vårt fönster och regnar bort all snö.. Men det har varit förvånandsvärt mycket och länge snö detta år, här nere. annars brukar det regna bort ganska snabbt.

Det går på TV reklamen om en film som snart kommer ut på bio, den heter Flickan från ovan. Och handlar om en flicka som blir mördad, hon vakar över sin familj och mördaren.. Hur som helst så verkar den vara jätte bra, och jag vill gå och se den.. Ska kanske säga att det känns som att den är en sån där typisk Veronica och Vicky film, lite snyft snyft och allvarlig..
Förövrigt har det blivit en hel del Bio tittande på sistone, men jag gillar det! :) Det har även kommit ut en ny svensk film, jag är inte så noga om svenska filmer egentligen men denna verkar vara riktigt bra den med, Änglavakt, handlar om Ernst och Cecilia som lever ett lyckligt och välordnat familjeliv. tills det en dag drabbas av något som vänder upp och ned på deras tillvaro.

Hoho, men jag får nog hejda mig lite, man kan ju inte gå på Bio jämt, då försvinner det speciella med att gå på Bio, förr var det väldigt exsklusivt att gå på Bio. I Överkalix gick man bara när det var något riktigt bra, annars så hyrde man bara filmerna när de kom ut på film för det kändes inte värt att se vissa filmer på Bio..


Det bästa med idag är att det är fredag, johans sista arbetsdag för veckan!! Hihi. men tyvärr så har jag praktik i morgon från 12:45 till på kvällen och sen så har jag på söndagen också, men vet inte riktigt när jag slutar då...


Nu måste jag gå och göra något vettigt känner jag...



Tjiiing!

To real


Jag vaknade av att det lät illa, först så trodde jag att det var en del av drömmen men det var för verkligt för att vara en dröm.. Satans jävla skit bygg gubbar ute i trappuppgången! De har levt om sen före sju på morgon och håller fortfarande på, eller nu blev det tyst så de har antagligen gått på lunch.. Sååå förutsägbart. Åhh, nej, det börjar låta igen... kan de inte låta mindre? Så man kan tänka ifred utan att de dundrar och låter!?



Neej, nu ska jag ta och äta lite lunch tror jag.. Sen blir det att byta sängkläder i sängen och vika ihop tvätten som inte hade torkat igår..



Tjiiing!



Först till kvarn...



På lördag kommer New Moon ut i affärerna, Gissa vem som kommer stå utanför ICA Maxi på lördag morgon klockan åtta!?? Jag måste ju vara säker på att jag får ett eget exemplar, Så klart!

Två veckor!


Min bästa vän åker till Thailand idag.. Hon och jag brukar höras varje dag och nu ska hon lämna telefonen hemma i två hela veckor! Tänk, två veckor utan att höra något ifrån henne.. Hoppas inte det händer något, som att hon blir kidnappad av någon Thai eller nån elefant..



My crazy Bestfriend(!) and me


Måste gå nu, börjar praktiken på en timme!



Tjiiing!

Tröttdagen


Jag har varit jätte trött idag, hela dan.. Jag var på Handledning mellan 10-12 tidigare idag, och visst är det intressant och så men ack vad trött jag var under hela "mötet".. När jag kom hem tryckte jag i mig lite mat från igår, jätte gott var de, Green curry chicken! Mums:)
Sen hamnade jag här i soffan och kom fram till efter ett tag att jag skulle gå och lägga mig i sängen och vila lite, vilket var otroligt skönt, men Johan ringde och väckte mig och tog mig tillbaka till verkligheten.
Nu ska jag alldeles strax börja med middag, det blir enkel falukorv med mos. Snabbt och rätt gott..

Hade planer på att gå på Pass med Kristin i eftermiddag, men jag kände att förkylningen jag har kommer att hindra mig från att prestera bra, och den skulle definitivt bli mycket värre än vad den redan är..


Jaja, nu ska jag gå och fixa middan..




Tjiiing!

Åt var sitt håll..


Gårdagen var suverän, vi hade jätte kul och skrattade och pratade så det tjattrade i hela lägenheten. det blir lätt så när det är bara ett gäng tjejer :) Vi får även ut på Krogen, det blev Harry's och det var väl rätt kul och så men jag och Kristin bestämde oss redan strax efter ett att vi skulle åka hem och sova, så vi tog var sin taxi och åkte åt var sitt håll..


Men nu tycker jag att Johan kan ta och komma hem, det är ensamt och jag är trött och vill bara gosa mig ner i soffan med honom och kolla Tv.. Men han kommer inte förrän sent ikväll, tråkigt nog.. Jaja, finns inte så mycket att göra åt.
NU ska jag (alldeles själv) ta och sätta mig i soffan och kolla film, en dans film.. Det är bland det bästa jag vet!!

Ha det gott!




Tjiiing!

Blake Lively


Igår kväll när jag stod på toa och borstade tänderna hörde jag en massa tjejer i lägenheten bredvid? ovanför? under? där de sjöng kareoke, och ABBA till på köpet.. Saken är den att de var inte särskilt tysta av sig,så jag hörde klart och tydigt vad de sjöng, (även lite falsk men det är inte hela världen) men de höll på till en stund efter tolv då det blev knäpp tyst. Sen efter 5-10 minuter så hörde jag hur det tjoade ute på gården.. Haha, lät kul med Kareoke..

Idag Det är strålande väder ute, solen skiner och himlen är alldeles blå. Idag har jag många järn i elden, kl 13 är det scrapbooking mässa på Åhaga så dit ska jag med Kristin (och Eve?) sen ska jag hem och äta middag, duscha, fixa hår och smink och sen 18:27 bär det av med bussen mot Norrmalm.. Jag hoppas jag slipper stessa, för det är bara jobbigt.. Ska rulla upp håret och försöka fixa en fin frisyr, typ som Blake Lively. Hon har grymt fint hår, jag önskar att jag hade det där svallet som hon har och inte bara lite halvlockigt som jag har.. Men kanske när det växer ut :)


Blake Lively

Typ något sånt här, vet inte om jag fixar det, men vi får se..


Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att fara ner mot MAXI och Åhaga, ska köpa lite spolar till frillan och fylla på mitt busskort..
Om jag hinner sen så kanske jag lägger ut en bild på min outfit :)


Tjiiiing!

Tankar om håret...


Jag saknar mitt långa hårsvall.. När jag kände det långt ner på ryggen, när jag kunde fläta en stor fläta över ena axeln.. När jag lockade det och jag såg ut som en pudel,eller när jag våfflade håret så jag såg ut som en hårdrockare från förr.. jag älskade mitt långa hår, och så mitt i allt fick jag för mig att jag skulle prova något nytt och lyssnade på tok för mycket på vad andra tyckte.. Till en början tyckte jag om det, men jag har hela tiden vetat att jag trivs bäst när det är långt och når långt ner på ryggen..
Det är med det håret jag har kunnat skapa de finaste frisyrer jag någonsin haft, Balfrisyren som jag grät över när jag såg den, den var bara så vacker och så mycket mer än jag trodde att det skulle vara..
Nu har ju håret växt en heldel sen jag klippte av det, men det lär ju dröja till i sommar (minst) innan det blir vad det en gång har varit...

NU ska jag gå och läsa mig till söms, God Natt alla!




Tjiiing!

Halka


Det är väldigt tyst här hemma, skulle inte TVn stå på så skulle bara mina andetag höras, om ens det..
Och det, det skulle få mig i panik.. Det märks verkligen att Johan inte är hemma, det är så tyst överallt och jag känner mig framför allt ensam.. Men men, det är inte så farligt..

Jag glömde berätta i mitt tidigare inlägg att jag igår bokstavligen halkade och föll nedanför trappan precis utanför min praktikplats. Ont som tusan gjorde det och pinsamt var det också men jag tror inte att någon såg mig, men man kan aldrig vara för säker.. Men som jag sa då: Jag börjar praktiken med att halka omkull, TYPISKT!

Efter jag slutade idag for jag ner på stan, tidigare i veckan när jag var på H&M hittade jag ett super snyggt linne, men de fanns inte i min storlek då, men så chansade jag och gick dit idag.....



Är det inte fint?

Nu ska jag se reprisen av Vampire Diaries..


Tjiiing!

valet och kvalet..


Jag är just uppstigen från sängen.. Där hade jag kunnat ligga och gotta mig ett litet tag till i värmen.. Men måste man upp så måste man. Börjar på en timme ungefär så jag hinner kurera halsen litegrann innan jag går iväg dit..
Jag är lite i valet och kvalet om jag ska fara på stan efter  jag slutar eller om jag ska gå hem och prata med Johan på Msn!? Vad gör man!??!


Nej,nu måste jag gå och göra mig färdig!





Tjiiiiing!

I will Miss you very much!



I'm Gonna miss you darling while you're away..
<3

Gott humör


Okeej, idag drar Johan iväg till Oslo, och jag ska iväg på min första dag på praktiken -Spännande! Lite pirr i magen är ett bra tecken sägs det.. Hihi..
Jag är på väldigt gott humör, fast Johan har smittat mig lite med sin förkylning, och fast han ska åka iväg och vara borta hela helgen.. Men jag ska ha kul ändå, hänga med Kristin på scrapbooking mässa (SUPER KUL!) sen har hon bjudit över mig på Tjej Party så jag lär ju ha fullt upp på lördag ändå.. På tal om det så hittade jag inte någon topp igår, eller jag hittade en super snyggt linne men det var en storlek för liten så jag tänkte dra ut till knalleland och kolla om jag hittar den där, plus kanske ett vanligt linne under, vi får se!!

Nej, nu är det frukost time!



Tjiiing!

städdax


Taylor Swift och dammsugaren i högsta hugg! Hon har världens vackraste röst som får mig att vilja gråta, och vilka texter sen! Sing hallelujah..

Idag bestämde jag mig för att börja städa, börjar med vardagsrummet sen tar jag sovrummet och köket när Johan är borta så jag ha något att göra :) haha..
Sen drar jag ner på stan och jagar tuskosa strumpbyxor och någon snygg topp, plus att jag ska köpa lite andra grejer också.. sen blir det att skynda hem och laga mat och ha en mys kväll med Johan, för i morgon innan han går till jobbet är sista gången innan söndag kväll som jag ser honom, han åker till sin syster i Oslo i morgon kväll och då är jag på praktiken så... Jag missar honom.. Men det går nog bra, ska ju bara vara hemma ensammen hela helgen :P

Nu ska jag återgå till att städa, har fortfarande kvar att skura golvet..


Tjiiiing!

A small problem


Jag har ett problem av mindre karakär... Jag ska på fest hos en tjej jag känner och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig, något som hänger i garderoben? Något Nytt? något nytt och något som jag har? Som sagt har jag svårt att bestämma mig...
Och sen är det en annan sak, jag vill ju köpa henne en liten "gåbort" present, men vinflaskor hit och dit börjar kännas tråkigt och uttjatat.. Några förslag??

Som vanligt när jag ska någonstans så har jag svårt att bestämma mig, och Johan är inte alltid till så stor hjälp, när jag frågar: -vad ska jag ta på mig!? Så svarar han alltid något i stil med: -Jaa, du kan ju ha... kläder...
som sagt, inte alltid till så stor hjälp..






Mitt i frukosten


Nu sitter jag här med min frukost igen, jag lyxar till det med lite manna gröt :) hihi..
Handledningen igår var jätte bra, och intressant. Ska verkligen bli kul att börja på Torsdag och träffa ungdomarna..

Jag känner mig lite bekymrad, inte för min egen skull, utan för en annan persons skull.. Jag tror det har hänt något oväntat som tagit henne lite på sängen.. Så nu sitter jag här och väntar att det ska pipa och leva om i min telefon, då får jag förhoppningsvis reda på om det hänt något, och om det är allvarligt..


Idag ska jag försöka komma mig iväg ensam till Gymet, Johan och jag var igår, men Älsklingen har blivit förkyld så han kan inte hänga med idag.. Så jag ska försöka ge mig iväg under dagen någon gång..


Förövrigt är det underbart väder ute och nu önskar jag att vi hade haft de där små balkong möblerna, för solen ligger på precis över vår balkong :)



Nu ska jag återgå till att äta frukost, ha en underbar dag för det tänker jag!



Tjiiiing!

Lugnt och skönt


Sitter här och försöker tvinga i mig själv en skål med fil och flingor, det är lite jobbigt med frukost på mornarna.
Ska klockan tio iväg på Handledning med personalen från ungdomsboendet, där jag ska ha min praktik, detta är min första dag så det blir en mjuk start. Problemet är bara att jag hittar inte dit vi ska, så jag måste ringa min handledare och höra om vi ska mötas någonstans och gå dit tillsammans.. Hmm, jaja det löser sig alltid..

Helgen har varit jätte skön, vi ägnade halva lördagen åt att promenera i det vackra vädret, men tyvärr fick vi gå väldigt försiktigt för det var riktigt halkigt överallt.. Sen igår hade vi det också jätte skönt, sov till klockan elva kanske sen käkade vi frukost och knatade oss ner till äffären och veckohandlade.. s¨å helgen den har varit super skön! men jag har drömt jätte konstiga drömmar, ena natten drömde jag att jag åkte vasaloppet (och det var på rikigt igår så det kändes skumt :P!) sen natten till igår drömde jag om Thailändare, flygplan och en massa massa saker.. jaa, jag fattar ingenting :P

Nu måste jag fokusera på frukosten :)


Tjiiing!

Thursday night out!?


Det blev inte riktigt som jag tänkte mig igår, jag skulle gå och Gymma lite senare, alltså på kvällen när vi ätit middag. Sen skulle jag sitta och kolla Vampire Diaries och bara ha det lugnt och skönt.. Men inget av det blev av, jag pratade med Mai och sen var alla mina planer borta. Vi gick ut och jag ALDRIG brukar gå ut en torsdag så det var lite weird.. Men weird och rätt kul på samma gång, det spelades bra musik, allt dricka var på halva priset fram till klockan 24:00, inträdet var gratis för alla med student leg, annars kostade det typ 40 spänn tror jag. Åldersgränsen var 20, och det var mest studenter, om inte bara studenter..
Men eftersom jag skulle upp tidigt idag var vi inte till stängning, utan kvart i ett knallade vi hemåt och var rätt nöjda med kvällen, fast så här i efterhand kan jag tycka att det hade varit lika kul att ligga i soffan med Johan och ha det mysigt och kolla på TV :) haha..



Tjiiing!

Guardian Angel


Jag har som sagt inte tyckt att jag har tid att skriva blogg tidigare, men då var det någon som kom med lite klagamål och måste jag ju ta tag i det faktum att jag måste komma igång igen..
Jag har hittat en del grejer på rean, bla ett par jens av märket only som skulle ha kostat typ 500-600 kr, men jag betalade inte mer än 100 kr för dem! Ett riktigt kap kan man ju säga, och det bästa av allt var att de är den storleken jag brukar ha så jag var mer än lycklig då jag gick därifrån med dem i min lila kasse:)
Bara en vecka senare så for Johan och jag ner på stan en söndag. För att få lite friskluft och få röra på oss lite.. Vi for in på Intersport, och eftersom jag fått stränga order av Johan att jag inte får åka slalom utan hjälm så hittade jag självklart också en hjälm på REA, för bara 250 kr! och det ordinarie priset hade varit 750 kr.. Så jag gjorde verkligen ett fynd när jag köpte den, plus ett par glasögon till då förstås..





"Guardian Angel"
står det uppe på hjälmen och det kan verkligen behövas =)




Neej, nu ska jag gå och söka fram något att äta...




Tjiiiiing!

BASKET


Hej och god morgon! För mig är det i alla fall morgon ett litet tag till :)
Basket matchen igår var rätt kul, förutom att jag vet i princip ingenting om basket och dess regler.. Men det var kul, Mai är ungefär som jag är när jag ser på Hockey.. Väääldigt livlig och ropar för full hals.. Haha..
Vi var till och med på presskonferensen, men den var inte särskilt märkvärdig.. I alla fall så förlorade Borås Basket Herrar mot Sundsvall med 81-88.. Så de var inte särskilt långt borta från att vinna..

Jaja. Nu har jag skrivit om den, senare idag kommer jag nog att lägga upp lite bilder och sånt, så håll utkik! :)



Tjiiiing!

Utpressning


Jag vet jag vet, long time no see.. Jag vet, men det har bara blivit så.. jag tycker att jag har haft för mycket att göra för att sitta och skriva blogg.. Men och andra sidan så har jag mycket jag kan skriva om.. Men idag blir det bara ett kort inlägg, för jag ska gå iväg på basket match med Mai på en halv timme och jag har fortfarande lite saker att ta i tu med innan dess.
För att återgå till ämnet, så ska jag som sagt på BASKET match (!) ni som känner mig vet att jag inte är särskilt intresserad av basket (bollarna är så J*vla hårda) men på något märkligt vis så har Mai lyckats övertala mig att hänga på... Och inte nog med det, vi ska gå hela vägen dit, dit bort långt åt tjotahejki.. Men men, det går nog bra, bara jag slipper gå hem själv, och det har hon lovat att hon inte tänker mig göra så då är det problemet löst!

Jaja,nu har jag skrivit lite grann, för ta och uppdatera i morgon så det inte kommer in fler klagomål och utpressningar.. HAHA.,


Tjiiing!

RSS 2.0