Let me find some motivation..


Ibland får jag såna vansinnes idéer, som att stiga upp kl 5 på morgon och åka från luleå för att jobba 7-14 på BG.. Och inte nog med det, sen släpar jag med mig Lina och åker till Kalix för att svassa omkring där på stan.. Vi var inte hemma förrän vid 21 någon gång.. Jaja, vi hade roligt i alla fall, sjukt roligt till och med.. Skrattade, pratade, kollade, och svamlade sjukt mycket.. Men gud vad utmattad och helt slut igår kväll och idag.. Jag har knappt orkat med det jag skulle ha gjort, eller bara hälften har jag fått gjort, tvätten är på tork så jag har bara städningen kvar att ta hand om. USCH, orkar inte, vill inte men måste verkligen ta fram dammsugaren och röja upp här lite grann. men vart ska jag finna ork och lust till det?
Well well, ska strax ut i tvättstugan och därefter får vi se vad som orkas med :)






XoXo
Veronica<3

Give a girl the right shoes and she can do what ever she likes to do..


Haft en toppen dag för mig själv på stan, nog för att jag saknade att ha någon som står utanför provhytten och hjälper till som smakråd och en vän att luncha med, fyy fan vad tråkigt det är att äta ensam, jag kom på mig själv med att kasta i mig maten bara för att slippa sitta där någon längre stund alldeles för mig själv.. Neej, äta gör man tllsammans annars kan det lika gärna få vara..
Hur som helst så hittade jag till slut ett par skor, det var kanske inte direkt den modellen jag tänkt mig från början, men de är fina och fyller sin fuktion.. och framför allt så är de HELA.. Vilket mina gamla inte är :P haha.. sen så hittade jag en fin vårgul topp på gina som jag passade på att köpa.. Sen så hittade jag lite smått och gott på ö&b när jag var på storheden.. och ett underställ från stadium outlet blev det också.. kanske jag kastar upp någon bild lite senare på mina fynd? Vem vet, den som lever får se..
Nu ska jag återgå till att laga mat, det blir lite special, alltså lite a la carte så här mitt i veckan.. Gott gott, jag vet i alla fall någon som kommer bli Glad :)








XoXo
Veronica<3

Sometimes, pain is good...


GUD vad härligt! Har kommit hem från ett sjukt härligt och jobbigt träningspass med bästaste Lina! Det var länge sen sist, och välbehövligt.. ska verkligen satsa på att fortsätta med träningen. för det är ju faktiskt roligt, och skönt när man väl gör det. och i slutendan så ger det ju resultat, i form av viktminskning och kondition, och allmänt välmående. Dessutom är det väldigt bra för min arma rygg som värkt så mycket på sistone..
Nu blir det att kolla film och sen blir det sängen, har planer på att åka till luleå i morgon, om det inte dyker upp något jobb, för jag behöver verkligen nya skor!









XoXo
Veronica<3

I wanna grow old with you. I wanna die lying in your arms. I wanna grow old with you. I wanna be looking in your eyes. I wanna be there for you. Sharing everything you do. I wanna grow old with you


Det var ett bra tag sen sist.. Men har verkligen inte orkat ta tag och skriva något.. Men jag gör ett nytt försök att ta tag i det nu..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Med det som hänt på sistone eller kanske med att säga att jag är sjukt lycklig? Så himla Lycklig med Jimmy så jag får nypa mig i armen en massa gånger innan jag fattar att detta faktiskt är på riktigt.. Jag kan som inte låta bli att le vid tanken av honom, eller bara skratta åt honom när han lyssnar men samtidigt inte lägger något av de viktiga detaljerna på minne.. sjukt irriterande men så roligt så jag kan som inte bli arg.. Han är verkligen det bästa som hänt mig! Tillsammans med honom vill jag bli gammal och grå och sitta på en alltan i en gungstol och se våra barnbarn springa omkring.. typ.. Han tycker om mig precis som jag är, jag duger mer än nog, jag är bäst enligt honom.. Han är inte så dålig han heller, lill skrutthjärtat mitt <3
Jag behöver inte ändra mig eller göra mig annorlunda för att bli omtyckt, jag kan vara mitt lilla knäppa energiska jag utan att behöva oroa mig över att jag inte duger och vad folk ska tycka, och vad Jimmy framför allt ska tycka om mig..



"I want to grow old with you"





XoXo
Veronica<3

Uppe med tuppen


Uppstigen sen före fan på morgon, Mamma skulle lämna av Mickis här på morgon så hon slapp lämna henne på fritids när hon själv skulle iväg till jobbet.. Så jag har hunnit vara barnvakt på morgon, dammsugit och snart ska jag fixa och plocka lite till.. Jag får ju fin besök i helgen så det kan ju inte få se ut hur som helst här heller.. 
 
Har för tillfället inte något mer att skriva om.. Så nu ska jag gå och göra något vettigt! :)







XoXo
Veronica<3

I just can't wait to see you smile at me


Så var det fredag igen..
Veckorna går fort när man har mycket att göra. Som att jobba, det tar upp mycket tid. och när man väl är ledig så hopar sig sysslorna på hög, tvätten, disken, städningen, sängbäddning etc. Och utöver alla MÅSTEN så finns det saker som jag VILL göra, som att få åka till eller i alla fall få umgås med Jimmy varje liten sekund jag får.. Så nu sitter jag och längtar och hoppas att jag ska få hoppa i bilen och åka dit redan ikväll.. Men troligtvis blir det väl inte så, han får mest troligt jobba över ikväll. Men jag kan ändå inte låta bli att hoppas. Dessutom står jag typ i startgroparna, redo att plocka ihop och åka på 5 minuter..





XoXo
Veronica<3

This Weekend..


Jag måste ju låtsas att jag haft massor med tid att skriva blogg när Vicky kommer hem.. så ska försöka skrapa ihop ett riktigt långt inlägg så hon glömmer bort att bläddra ner och se efter fler inlägg, Smart va!? ;) haha...

Helgen som just passerat var toppen bra.. Lördagen spenderade vi på Leos Lekland och Mikaela var så glad och trött när vi sen efter det begav oss till toys n rus för att köpa henne en maskeraddräkt, hon ska nämligen på ett kalas där de ska klä ut sig, så att hon ska vara Askungen är väl inte så förvånande!? -Min lilla prinsessa. Sen så skjutsade mami och daddy mig till Jimmy medans de själva skulle iväg och äta.. Fick då kramas med hjärtat mitt ett tag innan det sen bar iväg hemåt..
Tidigt på söndag steg jag upp och packade in mina saker i bilen och åkte iväg till Luleå för en skoter dag ute med Jimmy och hans vänner.. Det var riktigt härligt ute i solen.. Men dagen tog inte slut där, när vi åkt tillbaka hem till henke med skotrarna bestämde vi oss för att följa med och hjälpa till att flytta hans flickvän från en liten skrubb till en fin lägenhet, ska kanske nämna att detta skedde i Haparanda. Så det blev en ruskigt lång dag, så när vi väl kom hem ville jag inget annat än att få sova, så jag somna som en stock.. Måndagen spenderade jag ensammen på stan, tog en valentine och strövade omkring.. köpte en tröja, en kjol och ett par strumpbyxor på H&M och for hem till läggan och gjorde mig fin, varför tycker man det är så roligt att klä upp sig och fixa sig fin för sin pojkvän? :) När Jimmy slutade jobba åkte vi för att äta, som vanligt så spårar det ur och vi åkte enda till Piteå för att äta på Den blå Ängeln, jag tror han sa att vi skrapade ihop ca 20 mil på den lilla färden.. Ett gott skratt fick vi oss i alla fall. och så fick jag tillfälle att prova GPSn, en riktigt rolig liten pryl..
Tanken var att jag skulle åka hem på kvällen men ändrade mig ganska snabbt, det är ju betydligt mycket mysigare att få sova med honom en extra natt om det går än att fara  hem och sova helt själv.. så kvart över fem ringde klockan och redan tjugo i sex var jag påväg hemåt för jobb mellan 07-12.. Så en riktigt bra helg har det varit och jag kan inte vänta tills den här helgen som kommer!!





XoXo
Veronica<3

RSS 2.0