Nu klarar jag mig nog resten av veckan...



Nu tror jag att jag kan klara resten av veckan till på söndag.. Då kommer Johan hem från Israel!!
Johan skickade lite sms på morgon och jag blev så klart gladast i världen..
Det räddade min dag, kände mig så trött och nere för att det var måndag..
Men han måste ha läst mina tankar,
min Älskling <3


Härligt med Fredag..


Härligt härligt nu är det fredag och det blir skönt med helg.. Men, min älskling far iväg till Israel i dag och kommer inte hem förrän nästa söndag, de åker från norge så då blir han borta två extra dagar.. Så vi kommer inte att höras på över en vecka... Huhu.. OCh jag som saknar honom och längtar hem så förskräckligt.. Den här veckan har nästan känts som en hel månad.. Men snart får vi ses, på ungefär 3 veckor! :)
Men ikväll blir jag kvar i Kalix, ska till en kompis som jag inte har träffat/umgåtts med på super länge och vi ska kolla idol och ha det mysigt.. Ska nog sova där också :)

Neej, nu måste jag gå, ska ta och lägga mig i soffan och vila ett tag..
Ha det gött..




Tjiiiiing!

Lilla ÖKX..


Jaha, då var man här då, i lilla Överkalix, och hemma hos mamma och pappa..

Pappa, Josefine och Rikard kom och hämta mig på Kallax, men eftersom de (personalen i cityairline) hade pajat min väska så gick vi till reklamations disken, och jag ska få gå och köpa en nyväska, för max 100 euro så då ska jag köpa mig en riktigt bra väska, och en rosa! :) hihi..
SÅ när vi hade gjort det så hoppade vi i bilen och skyndade hem och fort gick det tyckte jag och så sviiiich så var vi hemma.. och när vi kom ner för vägen till gården så såg jag att mammas bil stod på uppfarten (hon skulle ha jobbat idag) och då blev jag orolig och trodde att något hade hänt, men hon hade gjort en kupp mot mig, hon hade lurat mig och tagit semester och sen inte talat om det.. Och det var ju så kul, jag blev jätte glad och hon gjorde det bara för att jag skulle komma! Underbart :)
Sen så hade hon gjort pizza och hemmagjord pizza sallad.. MUMS var det! Men gladast av alla var nog Mikaela, ojoj vad hon var/är glad...

Klockan är mycket och jag har varit igång hela dan så jag känner mig ganska mör i kroppen..


En låt som får mig verkligen att tänka på min Älskling i Borås... 

Sabaton - Purple Heart

Han brukar lyssna på den så, of course it brings my thoughts to him when I hear it... :)

Tjiiing!

Måste ÅKA.... :(


Jaha, Då bär det snart av till Överkalix och Norrland.. JAG VILL INTE FARA!! Åhhh, jag har en stor klump i magen, jag vill fara men ändå inte......... Det ska bli roligt att träffa alla, men jag får inte se Johan förrän på en månad! Usch, jag vill inte åka, hade det handlat om en eller två veckor hade jag inte sagt något men det blir heeeeela December och till början på januari.. Jaja, Jag får träffa alla där hemma som går och längtar efter mig och det känns super, vi ska ta igen det vi missat och jag vill vara ute i den friska luften och dricka vårt goda vatten det har jag saknat jätte mycket, här är det som att dricka vattet från bassängen i ett badhus, så äckligt är det.. tänkte att jag skulle ta och lägga upp lite bilder på mitt hem, så att ni förstår varför jag inte vill lämna mitt fina hem och min Älskade Älskling! <3

En liten del av hallen :)







Vardagsrummet från lite olika vinklar, har tyvärr inte fått upp tavlorna
på väggarna så det är fortfarande lite tomt..






Och här är vårt mysiga kök, I LOVE IT! :)

Något mer rum får ni inte se, för sovrummet ser ut som ett bomb nedslag :)
haha..


NU MÅSTE jag skynda iväg, har en del kvar att göra...

Tjiiing!
Next time I write I'm far far away...

Attans bananer


Det kan bara inte vara sant! Det ringde här tidigare, och vet ni, jag fick ett Jobb erbjudande! Super kul, om det inte vore för att jag drar Norrut på fredag... Bläääääää...
Jag hade haft ett vik framtill jullovet som elev assistent, och det hade ju varit jätte roligt men neej jag var tvungen att tacka nej :(
Men vi pratade lite, och hon skrev upp mig på Vikarie listan och skulle (förhoppningsvis) höra av sig i Januari, efter Jul och det.. SÅ, hoppas hoppas det blir av.. :)

Nu har jag i alla fall kommit hem efter att ha varit på klappjakt, och nu ska jag plugga fast jag är sjuuuuukt trött, jag sömnade i bussen och det tar bara 15 minuter att åka hem..



Tjiiing!

So little time, so much to do..


Ojoj, även idag har jag massor att göra, förrutom det vanliga som jag måste få gjort så måste jag fara ner på stan och inhandla en present till Camilla som fyller år idag, vi ska dit ikväll på födelsedags fika... Åhh, jag känner mig sjukt stressad!! Huvva.. Usch..
Jaja, det finns bara en sak att göra, köra igång och hoppas på att man hinner med allt..



Tjiiing!

Önskelista


Jag minns när jag var liten, eller i alla fall yngre, så brukade vi alla syskon (som kunde skriva) samlas vid köksbordet med penna och papper i högsta hugg och en massa Julklapps kataloger... Vi tyckte det var bland det roligaste, för det fanns så mycket att önska sig men innerst inne så visste jag ändå att jag inte skulle få allt det jag skrev på min lista, men det var bara så roligt att sitta där och skriva, TILL Tomten, det var bara så roligt.. Sedan stoppade vi ner alla våra önskelistor i ett kuvert och klistrade igen det och skrev sedan på framsidan,
Till/ Tomten
Nordpolen

Sedan tog mamma eller pappa det och sa att de skulle köpa frimärke och posta det så att han hinner få det i tid.. Alla säger att Julen är alla barns högtid, men jag tycker inte att det stämmer, jag har alltid Älskat julen, det är den mysigaste tiden på året.. Pynta och baka och fixa och dona det är så mysigt... Sen att gå runt i affärer och handla Julklappar och titta på affärernas arrangemang i skyltfönstren, allt det gör mig varm inombords.. Jag har en stor förkärlek för Julen, så är det bara..

Snart är det Jul, och jag brukar inte önska mig något särskilt, men jag har kommit på några få saker som jag väldigt gärna skulle vilja ha, till vårt hem.....


Nr 1
Ungsfasta formar, det har vi så få av, och de är ju så bra att ha..



Nr 2
uppläggningsfat i rostfritt stål, mamma har hundratals och jag har inga och de är ju så himla användbara :)



Nr 3
och så vill jag ha något för bara mig själv, en vågtång! hihi..


SÅ, Tomten, du vet vad du har att göra...!

Och jag kom på en extra liten sak, det skulle inte skada att få en slalom weekend till något fint ställe.. Tänkte bara nämna det i fall att.. ;)

Men om jag nu inte skulle få något utav dessa saker så är jag glad ändå, för egentligen så.....


All I want for Christmas is you....<3

Not to bad..


jag måste ju säga att denna helg inte har varit fy skam, på fredag var vi och åt tacomiddag hos Eve och där satt vi och sedan spelade spel fram till halv ett då vi alla tyckte att det var dags att bryta upp.. Sen igår sov vi ganska länge Johan och jag.. Vi gjorde inte så mycket under dan, han var på gymet och då passade jag på och pluggade lite och läste min bok som jag håller på att läsa.. sen så drog vi iväg till MAXI och handlade lite middag. Sen låg vi i soffan och myste jag hann till och med somna av en liten stund.. Eftersom vi hade bokat biljetter till den nya filmen 2012, så var jag ganska laddad för den 2 h 40 min långa filmen. och jag kan säga så här att jag vart inte alls besviken, jag gillade den verkligen.. Så jag förstår inte varför den har fått så dålig kritik, för den var verkligen bra, det hände saker hela tiden och det bästa, Johan somnade inte(!) haha, så det är mycket positivt.. tycker jag i alla fall.
Sen idag höll vi båda på att dö av tristess, vi hade inget att göra, så jag föreslog att vi skulle fara till Knalleland, vilket vi också gjorde, där fördriver man mycket tid och det är kul att gå ut och in i affärer, även om man inte handlar :)


Ikväll ska vi bara ta det lugnt och Njuta av den här söndagens slut, för nästa söndag kommer jag inte att vara här...

Plopp vs. Center


Åhh, vad jag blev sugen på Plopp! Sitter och pluggar och samtidigt har jag igång TVn på kanal 5, och de visar Vakna! med the Voice och Josefin gjorde alldeles nyss godis test, och denna gång var det mellan Center och Plopp, och självklart var det inga problem att skilja dem åt :) Och plopp var ju självklart den godaste! Hihi.. Men problemet är att jag nu blev super sugen på Plopp... Åhhh, och jag har en bit till affären också.. Men jag ska väl på en promenad vid lunch så jag kanske går förbi MAXI.... Hihi..

Neej, nu måste jag fortsätta med mitt pluggande, PEPP PEPP PEPP! :)



Tjiiing!

jätte jätte jätte trött..


Jag är jätte trött, så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig igen och somna på direkten.. Men det kan jag inte göra, jag har andra, viktiga saker för mig som jag måste få gjort. Så jag ska alldeles strax köra igång med läxorna, äta lite frukost och kanske slå igång en film...

Imorgon är det bio prämiär av 2012, och jag tror ju att den är suuuper bra, jag vill se den! men det finns många andra filmer som jag också vill se men inte har sett än.. Jaja, ska försöka övertala Johan att vi ska gå och se den,
om han inte har planerat något annat förstås..




Tjiiing!

Lägenheten ligger öde


Tyst, tomt och ensamt är det nu när våra gäster åkt.. Lägenheten ligger öde förrutom att jag är här och spelar lite musik och har igång TVn..
Nu önskar jag bara att min Älskade Johan ville komma hem och hålla om mig och värma mig.. Jag har inte blivit av med förkylningen ännu och det är bara så jobbigt för jag orkar inte göra något..

Jaja, nu måste jag försöka plugga lite i alla fall..





Over and Out....

Söndag..


Vilken seg söndag, vi har bara degat och inte gjort ett dyft, nada, ingenting! Vi har alla gått omkring i mys kläder och bara varit, det var skönt så länge jag inte kände att jag måste göra något, som till slut kom krypande.. Så jag har diskat och plockat här i köket, för det har sett ut som att vi har haft någon slags brakfest, för det har stått glas och flaskor och allt möjligt överallt..

Snart ska vi gå ut en sväng, jag har inte varit ut på hela dagen och det känns som att det är dags för lite frisk luft..

Over and Out.....

Förkyld, lycklig och förvirrad....


Jag känner mig väldigt förvirrad, när man inte har haft dator på ungefär två veckor blir man lite handikappad.. Så när jag gick på min kära bloglovin och började ränsa bort en massa blogginlägg så läser jag att Vicky, min Vicky skulle komma hem i går kväll, fem minuter i tolv.. Och det dyker upp tusen frågor i mitt huvud, vad här hänt, varför och allt möjligt...? Jag försökte ringa till henne men hon svarade inte, det är kanske förståeligt, hon kom ju hem så sent igår, men i alla fall, jag vill ha svar, på en gång..
Annars är det bra med allt, förrutom att man här gått och dragit på sig en jäkla förkylning.. och veckans höjd punkt på denna vecka är: EWA ÄR HÄR MED DANNE PÅ BESÖK HOS OSS! Och jag är jätte glad..:)

Och en annan sak är också en höjdpunkt på denna vecka, det är att Veronica har skaffat sig ett par rosa nike skor! Hihi.. NU kan jag klara av precis vad som helst, för med de skorna på fötterna är allt möjligt :)
Idag är det fredag, vilket betyder att Johan är hemma heeela helgen, alltså inget jobb att fundera över! Lycklig,lycklig och mera lycklig :)



RSS 2.0