Nothing is impossible, The world it self says - I'm Possible



Jag vet inte hur jag ska orka/hinna med allt jag har tänkt idag. Tvätta kläder, laga Vickys byxor, hitta mina Jesus sandaler som verkar ha gått upp i rök, SOVA inför jobb natten, fara med Mickis på kyrkis avslutning.. Och på allt detta få i mig lite mat.. Jaja, nog vetja jag hinner det jag ska.. I hope.. Känner att jag behöver få lite semester innan allt sommar jobb drar igång, för jag har en känsla av att det blir mycket av den varan i sommar.. :)
Verkar som at vi kanske får våra scheman idag, så tänkte att jag ska åka förbi till jobbet innan jag hämtar Mickis.. Yey, Hoppas hoppas hoppas HOPPAS jag får det idag och framför allt hoppas jag att det är suuuuper bra!

Nu måste jag fixa mig lite och röja upp här hemma innan jag beger mig..
Ciao!




XoXo
Veronica<3

...








XoXo
Veronica<3

I'm not worried, not yet anyway...


.... 20 minuter kvar tills det är endast 3 dagar kvar tills vi lämnar svensk mark för lite (läs: Mycket) sol och bad i underbara Alanya...!!

Helgen som just passerat har varit en av de bästa i mitt liv, hängde med de bästa, där ibland finaste Vicky och Lina.. Vi skrattade, drack och sjöng och lyssnade på sjukt bra musik.. Och framför allt, åkte raggar bil och var allmänt bäst.. haha.. fina minnen! :)
Söndagen spenderade jag med att laga en massa god mat åt min älskade Jimmy så att han inte ska svälta ihjäl under veckan.. Och glad och lycklig blev han ju också så det gjorde min dag.

Måste bara flika in och säga att packningen kunde ju ha gått bättre. Mina Jesus sandaler är försvunna och jag vet inte vad för klänningar jag ska packa med mig, velar så fram och tillbaka så jag blir alldeles yr.. Tur man skrivit en checklista i alla fall så man har lite koll på vad jag bör ha med mig.. Men det löser sig, det är ju en dag i morgon också, ska passa på att tvätta lite då, och kanske få rätsida på packningen, och om inte annat så har jag ju torsdag och fredag också :) Jag är lugn.. So far anyway..





XoXo
Veronica<3


Young or Old?


Igår fyllde jag 23 år... gammal, eller ung..? Jag röstar för det sist nämda! Man är inte äldre än vad man känner sig, och jag känner mig då allt annat än gammal! :D haha...

Hade en helt fantastisk födelsedag, hade besök i princip hela dagen. Först kom Vicky, och den tokan hade med sig ett super gulligt litet blomarragemang så då blev det tårta och massa surr, under tiden kom Mamma förbi med Mickis som ville fika tillsammans med Vicky villket hon då också gjorde. När då gums hade farit så kom mormor och mamma och de hade båda presenter med sig.. Av la familia fick jag ett våffeljärn (som jag så länge velat ha) och av mormor fick jag en liten slant. Vi fikade och surrade länge länge.. Mickis tog sig sin andra omgång med tårta.. När mamma väl skulle bege sig till jobbet så bestämde sig Mikaela för att följa med.. sagt och gjort så blev jag helt själv helt plötsligt.. Så jag hoppade i bilen för att åka och släppa ut hundarna på gyljen och för att ta årets första dopp i bäcken tillsammans med Vicky, Saga och Jesper. Hur det var kallt och hur jag var stolt sen att vi hade gjort det! Vi är lite bad ass av oss måste jag ju säga ;)
när vi då hade gjort det åkte jag till bränna igen för att hämta Mickis från Mammas jobb, hon ledsnar efter ett tag så det var bara fara hem och ta det lungt och kolla på barnkanalen tills daddy och gänget kom.. Då blev det fika igen, inte för min del men för deras och Mickis fick i sig sin 3:e tårtbit! Haha..(Men ni ska inte tro att jag är helt knasig och matar henne bara med tårta, neej innan de anlände så åt vi faktiskt hot dogs med bröd! Och sjukt gott var det!) Såklart så hade de med sig en present de också, ett presentkort på Fritz ohlssons fick jag av galningarna! fina familjen! <3
Då de väl hade farit väntade jag bara in Lina som jag kände på mig skulle komma efter fem.. och där stod hon i hallen med en blombukett och ett kort.. TOK! vi fikade och surrade som vanligt.. och skrattade massor.. när vi ledsnade på att sitta hos mig hoppade vi i bilen och for och körde kring bränna, en sväng till boheden blev det också bara för att vi ville åka färja.. Sen körde vi runt så vi skulle komma ut i svartbyn och där efter grusvägen träffade vi på ca 12 renar och 4 orrar.. När vi kom tillbaka till bränna for vi en sväng till Johanna för att se vad de pysslade med, blev där ett tag också tills det blev dags att fara hem för att vänta in hjärtat som var påväg.. Hur jag saknat honom när han är borta och jobbar i boliden på veckorna.. Han fikade tårta han med och sen kollade vi tv tills jag somnade i soffan, då blev det dags att gå och sova.. Sen har jag sovit så himla gott! Vaknade på morgon och kände mig så lycklig, det är det bästa som finns!<3






XoXo
Veronica<3

One year has been passing by...


Den här tiden, för exakt ett år sedan satt jag på tåget i en hytt och läste en bok.. Jag gjorde det bästa val som jag någonsin fattat åt mig själv. Jag bestämde mig för att flytta Hem. Hem till mina nära och kära. Hem och hittade tillbaka till mig själv. Ett år exakt. Och det har hänt så mycket roligt, och tråkigt sedan dess. Miljontals skratt och några skvättar tårar.. Min första egna lägenhet.  Pirr i magen, och kärlek.. Det har verkligen hänt massor sen dess. Och jag skulle inte ändra på något om jag fick göra om det igen.
Men jag har många underbara människor att tacka för att de funnits där för mig, mina allra närmsta vänner och min familj ni är guld värda, Love you! <3





XoXo
Veronica<3

RSS 2.0