Having fun is what we do


Har återigen haft en sjukt bra helg.. De verkar återkomma som ett brev på posten. Men jag är glad för alla fina glada ögonblick och tar dem inte förgivet. :)
Det blev en sväng till Kalix igår kväll, ish, klockan var kringom 23, så egentligen är det nästan natt då.. men i alla fall.. Och denna gången (åter igen) körde jag, och lika roligt som alltid.. vet egentligen inte varför jag tycker det är så roligt. och när det är bilar som är lite fräschare och finare, och dessutom har lite mer under huven blir jag som förtjust..
Hur som helst, nog om bilarna.. :P haha.
Nykter med ett gäng galna onyktra kan ibland bara göra ens dag total.. Skrattade och hade det riktigt roligt.. Lina och jag hade lyckats än en gång, vi har jämt och ständigt väldigt roligt, och det är väl inget fel med de? :)

Har en stupad liten flicka i min säng, Mickis sover över ikväll och ska tillbringa hela dagen med mig i morgon. Stackarn saknade mamma lite innan hon skulle sova så hon grät en skvätt men somnade ändå ganska snart.. så nu sitter jag här i min ensamhet och funderar huruvida jag ska sova nu eller senare.. hade verkligen behövt få mig sömn, sov bara 1 timme och 10 minuter inatt/morses..





XoXo
Veronica♥

When it get though we stick together, even if it feels hopeless..


Nu var det länge sen sist.. vet inte varför, men har haft rätt mycket annat att göra, många järn i elden så att säga..

Har jobbat i princip hela långa dagen, från 12 till 21..
Och inte nog med det, idag har jag börjat med Cambridge. Gick bra fram tills jag började jobba, jag får inte smaka maten, inte äta ett kex när jag känner för det, äta av det goda fikabrödet som de får under helgerna. Inte ens smaka den där smörgåstårtan som en anhörig lämnat åt personalen.. Jag har inte direkt varit hungrig, men sugen, sugen på att tugga på något.. Njuta av det jag stoppar i munnen.. Jag kanske är en alltför stor livsnjutare för den här bantningsmetoden? Well, nu har jag börjat, så nu tänker jag slutföra detta också! Som Lina och jag sa, man kan inte fuska första dagen, då är det kört! Och denna dagen var rätt avgörande för hur jag kommer kunna hålla mig resten av tiden, så förhoppningsvis kan jag nöja mig med att bara lukta på godsakerna som ligger och frestar mig, för, inte går man upp i vikt av att lukta!? :) haha..
Det är bra att jag har Lina som också gör detta! Vi har tur som har varandra, för det kan behövas när det blir jobbigt med alla frestelser, när det känns jobbigt och hopplöst.. och vi behöver peppas lite extra ;)

Just nu väntar jag på att tösen ska komma hem, vi har planer för kvällen.. som vanligt :P haha..







XoXo
Veronica♥

Don't you even try ruin my day!


Lyckan att vakna upp utan att man har en klocka som stör ens skönhetssömn är total!!!
Jag älskar lediga dagar och  helger, det är då jag försöker ta igen sömn som hamnat på väntelistan.. Nu kan jag beta av några timmar för har nog sovit klockan runt, och med det menar jag säkert och garanterat 10 timmar.. 
SÅ strax blir det att kasta i sig lite frukost, och kanske gå ut en sväng. Kylan har varit hos oss i natt så det ligger frost i gräset och överallt, solen skiner men med ett sånt där disigt sken som den bara brukar göra på hösten.. UNDERBART! Elller så blir det att ta fram dammsugaren och städa lite, vi får se, det känns som att vad som helst kan få hända idag.. :)
Känner mig på toppen humör, och något som gör mig ännu gladare är att mina bilder som jag skickade efter kom igår, så snart kan jag börja med min foto vägg!  








XoXo
Veronica♥

I take your hand and hold it closer to mine. Thought love was dead, but now you're changing my mind


Detta här känts som en riktigt tung vecka.. bara allmänt..
Det är tur att man har dem man verkligen vill ha runt omkring sig, hur skulle jag annars palla vara jag?
En underbar familj på alla sätt och vis, och de allra bästa vännerna man kan önska sig, kan man ha det bättre?

Sitter nu här hemma efter en 4 timmars tur som kändes som 9 timmar.. Så det går ju bara att gissa hur lättad och glad jag är över att få vara hemma nu :)

Ska nu fixa mig lite mat, sen blir det tror jag att baka en kladdkaka, inte för att jag är så jätte sugen men bara för att det är så roligt....





XoXo
Veronica♥

Where is the sun? or, the snow??


Vilken uselt dålig dag, vädret har varit trist och jag har bara fixat här hemma inomhus.. Höjdpunkten var kycklingen jag nyss åt.. Haha, trodde verkligen inte att mat skulle bli en höjdpunkterna.. haha.. jaja, whatever..

NU ska jag göra mig färdig för att fara på jobbet.. sen ska jag gå lite tidigare, ska överraska someone :) hoppas hon blir glad :)





XoXo
Veronica<3

Let's do this!


Fuck off förbannade förkylning! Sjuk eller inte, jag tänker ha en sjukt rolig kväll tillsammans med mina finaaaa bruuudar :) vi ska göra det vi gör allra bäst! Partyyy like a rockstar and look like a moviestar ;)


Påväg hem från PDOL, sommaren 2011! En kväll i världsklass! :)





XoXo
Veronica<3

I have a good feeling about this..


Har blivit kvitt med smärtan i bihålorna och huvudvärken. så det känns as bra!!! Är bara lite hostig och snorig och det kan man ju leva med ;)
Har en väldigt god känsla för denna dagen.. Ska snart knalla iväg till BG och se om de har nå jobb åt mig till veckan, och så surra med Viktoria just.
Funderar på om jag ska baka något gott, och städa läggan lite.. Men det får vi se :)

Taggar med lite goo musik, Älskar våran (Viktorias) höstlista på Spotify!!





XoXo
Veronica♥

Things as cold doesn't send mail before they arrives, they just POP up and ruin your day....


Sjukt dålig timing! Förkylningen från helvete har fångat mig i sitt grepp, men det är ju tur att jag inte ger upp i första taget.. lagade mig en riktigt god chili/vitlöks köttfärssås, dock är det nog bara jag som kan äta den, för det blev väldigt starkt och väldigt mycket mat.. får frysa in den och ha till senare tillfällen när jag inte orkar vara duktig och laga mat :P
Jag ska fan bli frisk! till i morgon helst!!!!!!!
Nu ska jag gå och slänga mig i säng en eller två timmar, fick inte sova särskilt mycket två/tre samtal inträffade medans jag låg och sov.. jäkla avbrott! INTE snällt..:P haha.. jaja, that's life, och klarade jag av att hålla mig vaken igår så nog fixar jag det idag med!!! :)




XoXo
Veronica♥

Friends are angels who lift us UP when we believe Our wings have forgotten how to fly


Man har haft vänner som kommit och gått...
Nya vänner
har man funnit, såna som funnits där men man inte vetat om..
Man har haft vänner som inte varit riktiga vänner..
Jag har vänner jag inte pratar så ofta med, men när vi ses är det som om tiden stått still..
Jag har en vän som jag haft så länge jag kan minnas, och jag har ett sjujäkla minne!

Alla har de betytt något,
Alla har de påverkat mitt liv på ett eller annat sätt..
Alla har de fått en bit av mitt hjärta..

Och vissa är närmnare än andra....
De jag har idag vill jag aldrig mista, de är guld värda! <3



Remember the years of early mornings and long busrides


Jag känner mig lite nostalgisk här på 12:40 bussen från Kalix, hur många gånger har man inte åkt här fram och tillbaka till och från Kalix? Måste vara hundratals, eller närmare tusentals gånger.. Tur att man trivdes så bra i skolan så man inte ångrar alla bussresor och alla tidiga mornar när man släpade sig upp ur sängen när klockan ringde 05:00..




XoXo
Veronica♥

Something is falling from heaven, it's isn't an angel, and it's deffenetly not rain.. No it's white beautiful snow


Sitter här uppkrupen under täcket och kollar lite tv och spelar musik..
Den där förkylningen som alla verkar ha, börjar smyga sig på mig... Bakifrån.. Men jag struntar i den! För jag är glad! Näst in till lycklig! Har fått träffa mina två bröder och sett deras lägga, den påminner hemskt mycket om hemma, och med hemma menar jag på Gyljen i mammas och pappas fina blåa hus..
Sen har jag lagat mat och skrattat tillsammans med min syster och bror och pappa..
En promenad med fina Marielle påminner mig om att jag faktiskt har en hel del vänner, det var så otroligt roligt att få träffa henne, äntligen! det var alldeles för länge sen sist!
Sen vart det häng framför tvn med Jo (Josefine) och Qubix (Rikard) och Daddy.. en alldeles fin dag!! -Kvalitétstid!! ;)
Och jag får inte glömma att nämna att när jag slog upp ögonen och tittade ut genom fönstret såg jag små snöflingor falla till marken, det är lite för varmt än för att de ska stanna kvar, men det är fin vacker snö och jag blir alldeles varm inombords på något vis..





XoXo
Veronica♥

I wish this day never had happened..

Den här dagen har väl varit sisådär... Gick av mitt skift klockan sju och promenerade hem.. väl hemma fick jag leka elektriker och bytte tre proppar när jag bara behövde byta en, men saken är den, hur ska jag veta vilken som är paj? så nu har jag två hela och en trasig propp.. well well, jag har i allafall lyse i hemmet och det är ju det viktigaste..
Men sen när jag vaknade en timme före jag tänkt så blev jag leds! då tänkte jag verkligen stanna i sängen resten av dagen, och kanske jag borde ha gjort det för när jag höll på att bädda sängen så råkar jag trampa in ett örhänge i min högra svullo fot (den är svullo sen jag stukade den för flera veckor sen).. YEY! inte min dag alltså..
Har fixat och plockat till här i läggan för det ryktas om att Henkiii ska komma förbi på¨kaffe, men man vet aldrig med den Karln så det återstår att se :P

Nu ska jag läsa skvallertidning och försöka glömma bort att den här dagen har hänt..




XoXo
Veronica

You can count on me like ONE TWO THREE I'll be there. 'Couse that's what friends are supposed to do


Har nog sovit alldeles på tok för lite idag.. Men det får gå ändå, för snart ska jag börja knalla till BG för lite nattjobb..
Dagen idag har ägnats åt att hjälpa Vicky i lägenheten med lite målning och att plocka och packa ur lådor..
Lilla Vicky, du måste snart inse att du närsom helst kan be om min hjälp, att du kan räkna med mig :)

Nu ska jag fixa mig lite innan det blir att gå iväg..





XoXo
Veronica<3

Isn't it meant to happen or WHAT!???!


Vem har vi gjort något ont mot för att bli straffade på detta viset, Gud? Va va va?
Hur som helst så är allt en enda stort jävla skämt! vem är det som jävlas med oss?
Vi skulle fint fått våran tatuering gjord idag, men den ena motgången efter den andra så sitter vi nu här i Vickys lägga i Luleå, har missat bussen och tar oss inte hem förrän med bussen som går 17:10.. YEy! OCH, otatuerade!
Livet suger just nu., Fyy fan..




A sholder to cry on


Med det goda kommer det alltid något ont och vice versa..
Så när det onda kommer är det ju tur att man har många fina vänner att luta sig mot. Som man vågar vara ledsen med. Som säger att det är okej.. Som ger en en stor kram och vet hur man känner fast man inte kan sätta ord på det..

Now ENOUGH!
Håller på och blåser ballonger till förbannelse här hemma (men måste just ta en pause så inte hjärnan ploppar ut). vill att det ska vara tipptopp när brudarna anländer senare för lite fest.
Som jag längtat och sett framemot den här kvällen! Och ännu gladare blir jag när jag ser och hör att de andra ser minst lika mycket framemot den :)
Så, allt måste vara perfekt!
Neej nu har jag vilat färdigt, nu måste jag göra färdigt :)



XoXo
Veronica<3

RSS 2.0