Lätt som en plätt?!


 Jaha, så var det måndag igen och helgen är slut och en ny vecka tar sin början... Jag ville ta och lägga upp lite bilder som jag har fotat i helgen, och jag har för övrigt glömt min kabel till kameran hemma så jag tänkte att jag skulle plocka ur minneskortet och mata in det i datan, det låter ju lätt som en plätt men så enkelt var det inte, för det första så satt det ett minnes kort fast innuti minnenskort grejen, Hmmmm undra vem som har petat in det lite för långt, så där på fyllan... Hmmm :P haha... jaja, men jag började i alla fall att försöka pilla ut det, och till slut efter mycket om och men i ca 1 timme så fick jag ut det, och då glad som jag var tog jag och satte dit mitt eget, PÅ RÄTT SÄTT, alltså jag körde inte in den allt vad det gick så att det fastnade neej jag tryckte försiktigt in det....... Meeeeen, det hände ju inget!!!! Hur tuuusan är det man gör??! jag har suttit nu hur länge som helst och tjorvat fram och tillbaka och klicka här och klicka där men det händer lik förbannat ingenting... Är det någon som är mer teknisk och kunnigare på datorer som kan tala om för mig hur det funkar så vore jag enormt tacksam...!!! Men, eftersom inte Johan svarar i telefonen så ska ju nu ta och ringa en annan, för hon kan nog detta, hoppas jag.. Annars får vem som helst gärna hjälpa mig!!!

Nu måste jag gå, ha´re gött=)

Byeee

"Hej kom och hjälp mig"



Dagen efter... Haha, det var jätt kul igår, verkligen.. det var så där lagomt mycket folk och det var en skön stämning:) Men då lämnades det också en massa flaskor och burkar lite överallt, och det har sett ut lite som "hej kom och hjälp mig" här.. Men det gör inte så mycket.. Vi var också ut på krogen OCH jag tog mig in så jag kände mig mycket nöjd med det:D haha..

Men men, nu ska jag gå och krypa ner hos Johan i soffan och bara ta det lugnt=)

Byeee

Mjöl över hela köket:)


Nu har jag bakat Bullar, Jag är mjölig över hela mig, som jag alltid brukar vara när jag bakar, hur jag än anstränger mig så lortar jag ner mig, OCH hela köket till på köpet, det är mjöl och grejer överallt så när jag väl är f'ärdig med bakandet så återstår det att städa bort allt som man har tagit fram, men det är så svårt att veta vart man ska börja, så jag brukar plocka lite här, och lite där och tillslut så har man fått bort allt..

Få se då, vad ska man hitta på att göra nu då???? Hmmmm.. Johan pratade om att han skulle sluta tidigare, eller i alla fall försöka.. så vi får se om det blir nå tidigare, en kompis skulle komma med tåget vid fyra så vi ska gå och möta upp honom.. och före det skulle vi vara på stan tror jag:) Hihi...klockan är typ 13:05 och här sitter jag i mjölkläder och glor.. Haha.. jag borde gå och fixa till mig kanske:) Hihi..


Byeee

sov morgon=)


Ledsen, jag vet att det är länge sen jag skrev, eller det är snart en vecka sen, but anyway... Jag har haft fullt upp och inte orkat sitta vid datorn när man kommit hem från praktiken, jag har varit helt slut och bara velat sova och sova och mera sova... (fråga Johan :) ) Haha.. Men nu är det i alla fall helg, jag behöver inte vara där i morgon eftersom min handledare är ledig:):) Hihihi.. Sov morgon sov morgon!! Tjiihooo..
Men det finns mycket annat jag har tänkt att göra, jag har planer på att baka bullar i morgon, Johans kompis(ar?) kommer i morgon så jag tänkte ta och baka lite;) det låter väl trevligt, eller hur!? =) Hihihi.

Nee, nu ska jag gå och hitta på något vettigt:)
Men ha det gött!!!

Byeeee

Hittade ett slott...


Åhh, villken härligt dag! Hihi, den har varit super måste jag säga. Idag har vi varit iväg till Göteborg(!), och med vi så menar jag Johan, Camilla och jag;) Haha. I alla fall, och det har varit kanon fint väder, solen har skinit hela dan och det är verkligen så fint som alla säger att Götet är! Det var sjukt mysigt och fint! helt otroligt, jag vill dit igen! Och dessutom, så hittade jag mig ett slott det var en bit ifrån där vi parkerade, super fint (men inte så stort) och det hade ett torn också!! Hihi, jag blev kär i det på en gång!
Men gissa om jag hade ont i fötterna när vi skulle fara, det var jätte jobbigt att gå med så ont i fötterna, men måste man så måste man.. Haha, det är i alla fall skönt att vara tillbaka i Johans lilla "hus", och jag vet till nästa gång att det blir Gympa dojjorna som åker på om vi ska till Göteborg igen:)

Lilla söta mormor.


Mmmm, allt känns så sjukt overkligt, jag stressar och tvättar bråkar med mina läxor och försöker att tänka positivt.. Även små djuren ska ha sin bit av mig, när jag inte "ser" dem så sätter de sig i knät eller hoppar upp och sätter sig på mina papper.. De är för gulliga.. och så har man ju en hund som också kräver att man ska gosa med honom, annars har han legat så nära mina fötter som det går att ligga.. Jaaa, vad ska jag säga, JAG KOMMER SAKNA DEM!! Hoho.. Jaja.. Jag har nyss (läs för en stund sen) kommit hem från min söta lilla mormor, som bjöd mig på middag och sa att det är inget speciellt, bara potatis och lite fläskkorv (som förövrigt aldrig har smakat bättre, jag är nämligen inget fan av fläskkorv) och lite köttfärslimpa som hade lämnats från gårdagens middag.. det var jätte gott i alla fall, det behöver inte vara så avancerat:) Tihi.. Sen så satt vi och pratade ett bra tag, om en massa folk som jag tydligen är släkt med.. Men som jag är så vet jag ju typ vem ingen är.. Och jag bor ju ändå här, i överkalix där typ alla vet vem alla är.. Men inte Jag(!), jag håller inte koll på någon som jag inte känner, och knappt det. jag vet vem mina vänner är och min familj och lite strö folk så där och det är jag helt nöjd med..  Men i alla fall, och innan jag for så blev hon så där ängslig och sa: - Jag har så tänkt att du måste vara försiktig när du nu far, för man vet inte vad det är för människor som finns.. Och så får du inte vara ute ensammen om kvällarna, för jag vill inte att det händer något med dig.. Ojoj, lilla söta mormor, hon tänker då på alla det säger jag då bara..

Men men, nu ska jag snaska karra och mysa ner mig i soffan.. och jag ska nog gå och göra upp eld så att det blir varmt och skönt i natt i stor huset här som jag är alldeles ensam i... Vilken tur att jag har hunden och katterna som skyddar mig=) Tihi..



P.S I Love You

this time, this place....

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know


That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go

                       Nickelback-  Far away


HJÄLP!


Jisses vad jag har mycket att göra den här veckan, och ändå tyckte jag att jag kunde få sov morgon på morron, jag var med fredrik till bussen och sen gick jag upp och lade mig igen när jag kom hem. Gött var det, men borde jag ha gjort det?? Jaja, gjort är gjort, man kan inte göra så mycket åt det nu i alla fall. Jaa, som jag sa så har jag mycket att göra den här veckan, jag ska plugga som en TOK! måste bli färdig känner jag... Sen så måste jag få tag i en person från min andra praktik plats och stämma träff med henne i denna vecka, eftersom jag åker ner till Borås på fredag och börjar min praktik där nere på Måndag(!) Sen så vill jag hinna till kalix en sväng för att träffa alla där innan jag åker... Och på allt detta så måste jag Packa!! och Tvätta kläder.. Hoho, jag får magsår att tänka på allt det.. Plus att jag ska försöka klämma in och kanske hitta på något med Vicky.. Och Jennifer ville gå och ta en fika om jag kommer till kalix.. och Ewa vill jag också hinna träffa en sista gång innan jag åker... HJÄLP! vad ska jag göra, hur ska jag hinna med allt!!!?????

För övrigt så är jag väldigt lycklig.. Bara så ni vet:)

inprogramerad väckarklocka??


Träningsvärk i axlarna och super trött, hade det kunnat vara jobbigare att vakna på morgonen med det hängande över en??
Åhh, och jag har visst programerat in en väckarklocka i skallen för jag vaknar alltid en halvtimme före väckarklockan på telefonen ringer numera. Det är väldigt jobbigt..
Och nu håller jag på och bränner en bra skiva (hoppas jag i alla fall att det är) men det är inte så lätt att hitta låtar när man inte är sån som lägger låt titlarna på minnet, jag minns oftast en bit utav texten eller så vet jag precis vilken det är när jag hör den, lite baklänges kanske men sån är jag:D Haha..
Men men, klockan är mycket, det är dags att jag tar och gör något vettigt ett tag nu..

Idag: 2 dagar kvar!! Tihihihiihihi..

barnsligt kul


Vad vi har haft det roligt ikväll, barnsligt kul måste jag säga..
Vi, alltså, jag, Mikaela, Vicky, Saga och den Afrikanska tjejen har varit till Lappberget och åkt pulka, kälke och madrass, och haft hur kul som helst! Vi har rullat runt i snön, åkt in i skogen, Saga och tjejen från Afrika lyckades till och med träffa ett träd, hahaha vad kul :D Jag och vicky, gjorde upp eld i kåtan, och satt där länge och bara mös, vi hade det hur mysigt som helst, så korvarna och lite coca cola satte bara pricken på I:et (men vicky hade glömt sin nedra ketchup så hon var lite missnöjd där i början men det gick över när hon smakat på korvarna som jag grillat :) )..
Efter det satte vi oss i bilen och drog iväg hem, och jag sa åt Vicky när vi satte oss i Bilen "Gissa vem som kommer somna..!?" Haha.. och självklart var det Lilla Mikaela, åhh hon var så söt och så duktig hela kvällen.. Lilla gumman min:) tihi..
Men men, nu ska jag gå och sova..
Natti natti

Folié över hela skallen :D


jag har folié knutar över hela skallen, vicky håller på och slingar mitt hår igen, måste ju förstärka de som redan finns..
Men men, vicky har förövrigt besök från Afrika hos sig, en jätte trevlig tjej på 17.. som jag tyvärr inte kan stava namnet på men i alla fall...

Jaja, men nu måste jag försöka vara lite social:):):)



Heeeej då:)

hoppas det går bättre i morgon..


Jaha, jag tänkte vara duktig och stiga upp tidigt för att plugga, men HAHA där fick jag mig, jag har legat och dragit mig i sängen typ en timme och gud vad skönt det var.. Men, nu måste det bli skärpning hära, ska det bli som jag har tänkt så får jag lov att skynda på lite. Nu har jag i alla fall nästan blivit frisk, jag mår fortfarande lite dåligt men sånt får man ta.. Hoho..
Jaja, kanske man skulle ta och klä sig lite och sånt.. Hmmm...

Och, en annan sak, Skellefteå förlorade igår... Dåligt dåligt.. Jaja, jag får ju hoppas att det ska gå bättre i morgon, för nu har Linköping vunnit två raka segrar efter varandra..

Nu ska jag gå.. Ses senare..

svårt att förstå!?


Det värsta jag vet med att vara sjuk är denna orkeslöshet, jag blir så arg när jag inte orkar göra något.. Och, det passar aldrig att bli sjuk heller, jag har inte TID!! Är det svårt för vår modernatur att förstå att jag har  ingen tid över för sjukdomar!? Hmmmm!! Jag har så grymt mycket att göra, bara till på onsdag har jag bestämt att hela psykiatrin ska vara data skriven och inlämnad.. Woh, det ska gå, har jag bestämt mig för det så ska jag klara det.. Sen ska jag rejsa igenom alla frågorna i miljöterapin, och med den ska jag vara färdig till och med v 12 TORSDAG!! Påminn mig om det är ni snäll ni som är min goá vänner och vet att lilla jag har en förmåga att skjuta upp saker eftersom jag har mycket annat att tänka på förrutom skolan..
Men nu ska jag gå, jag och Mamma och lilla Mikaela ska åka till Morjärv och gå på GK's, det är typ år och dar sedan vi var dit senast, kanske man hittar sig något:):) Tihi..

Och, idag är det bara 6 dagar kvar!! tihihihihihi..

Jaja, NU går jag hej då:)

snyggbulla=)


Detta har jag ju verkligen lyckats riktigt bra med alltså, har gått och skaffat min typ öroninflamation!(!!!) Hur i hela världen kunde det gå till.. Jaja, jag har då sovit väldigt dåligt i natt kan jag tala om, så jag ber så mycket om ursäkt om det är mycket stavfel och grejer för hjärnan hänger inte riktigt med liksom..

Nu är det BARA 7 dagar kvar tills min älskling är hemma :) Tihi..

Jag fick ett sms av vicky här tidigare och jag ville bara dö av skratt.. Haha.. så här stod det:
-"Jo från tisdag till fredag snyggbulla! Jag vill ha sex med dig"
Kul var det då..
Nee, nu ska jag gå och vila en stund tror jag, ska först ta ut sängkläderna från tvätt maskinen..

Hur ska jag klara mig??


Hur ska jag klara mig???? Johan har åkt till Jordanien idag, på morgon gick flyget från sthlm.. Ojoj.. Men men, det går nog bra, HOPPAS JAG!! Hoho..

Puss och Kraaam:)

Stoppa mig någon!?

                   Skor - Beige

Jag vart så förälskad när jag såg dessa, de var så söta att jag bara måste ha dem, och dessutom var de på rea, och för det andra var det inte så högklack så jag kan enkelt gå med dem utan att ramla och slå ihjäl mig...

Filmmys med lilla syster :)


Det var inte alls meningen att jag skulle hamna här, jag som satt och hade det så mysigt med Mikaela i soffan.. vi satt och titta på Rottatoi, eller hur det nu stavas:) Och råttan där är ju så himla gullig ju!!

Jaja, nu ska jag gå tillbaka, innan hon hinner sakna mig alltför mycket.

Och jag saknar min älskling så himla mycket.. Tur är ju att jag snart får åka ner till honom!!!! Längtar som tuuusan..!!

Puss och kram

vart tog vårsolen vägeN?


jag trodde stenhårt på att det nu snart skulle ta och bli vår för det har varit kätte härligt väder i flera dagar med massor av sol, men när jag slog upp ögonen på morgon så blåste det och snöade för fullt.. Hnnn.. Jag längtar så tills Vi åker till Kreta till värmen, för där är det varmt och härligt, och då kvittar det hur det kommer att vara under hela sommaren.. eller egentligen inte för fint väder det vill jag ha..

Men men. Jag har pratade med Vicky för något tag sen och vi ska väl fara ut och promenera i snöstormen=) Mysigt värre.. Haha.. sen så skulle vi se någon film eller något.. Alltså ha det allmänt trevligt=) Tihi..

Lite på lyset:)


Tusan vad kul vi hade det igår hos Mikaela, vi surrade och svammlade som faan:) Och så drack vi också en del, och det var väldigt trevligt.. Jag ska senare lägga upp någon bild och visa hur fina mina vänner var den kvällen, men jag har råkat glömma kameran hos Mikaela, men det löser sig nog. Haha..
vi vart ju som vanligt lite på lyset, vissa lite mer än andra men huvudsaken var ju att ha kul, och gissa om vi hade det då?! Joo, super!! Sen så var vi ju ut på Valhall och dansade och så, men det var typ sjukt mycket folk så det var lite svårt att dansa.. Men i alla fall, vi hade kul..

Nu ska jag följa Johans ordination och gå ut på verandan och ta mig lite frisk luft och bli lite piggare =)
Och sen ska jag slappa på soffan med min godis påse och försöka komma på vad jag ska äta till middag=)

Ps. I Love You<3

RSS 2.0