Want to lay in your arms talking and laughing


När jag väcktes av ett irriterande borrande ljud strax efter sju på morgon så tänkte jag att detta kan ju inte vara möjligt, ska de borra hela morgonen så jag inte får sova? Jag släpade min trötta kropp upp från sängen ut i badrummet och letade fram mina öronproppar (som jag brukar använda då jag jobbat natt och ska sova) pluggade in dem i öronen och knallade tillbaka till sängen och somnade ganska omgående.. Vaknade sen igen ganska precis kl 10 och det kändes mycket bättre..
Men har ändå haft en lite halvjobbig dag, har fått ringa en massa samtal och fått vara ganska irriterad på att en del inte vet bete sig som vuxna.. Well well, har väl löst det där nu hoppas jag..
Fast vissa saker varit jobbiga så finns det vissa saker och människor som kan få mig på mycket bättre tankar.. Som Viktoria, vi har surrat en massa idag, om saker vi ska göra, om fredag, om Thaimat, om valborgs... Jaa massor, se jag har redan glömt bort vad som tyngde ner mig för bara ett litet tag sen..
Men just nu vill jag bara lägga mig i soffan med Jimmy och bara prata, om allt mellan himmel och jord.. Få ligga där i hans famn och prata strunt och skratta.. Så typiskt bara att han är i Luleå och jag är här hemma i ÖKX.. 








XoXo
Veronica<3

Shoot for the stars


Vi satt där i soffan, precis som vi brukade göra på sängen i mitt gamla flickrum, och bara pratade, skrattade och var så som vi alltid brukar vara.. Det är som att resa i tiden när jag är med Vicky, vi är nästan som systrar vi kan och vet så gott som allt om varandra. Såklart kom vi fram till en massa saker vi vill göra, en sak som kommer ske om bara en vecka lite drygt, surprice surprice ;) 
Sen så har vi alltid små drömmar och planer som vi gärna vill genomföra, vissa galnare än andra.. Vissa mer dröm än verklighet.. -De säger ju att man ska sikta mot stjärnorna..
Där satt vi med fotoboken som hon gjorde åt mig förra året strax innan hon åkte till kreta med krille och sofia.. Jag minns att jag hade tårtar i ögonen genom hela boken... Hur som helst där satt vi och bläddrade och pratade om varje bild, vilka minnen.. när vi bara hade någon sida kvar, då vi kom fram till bilderna från förra midsommar, jag får alltid tårar och gåshud när jag ser de här bilderna berättade jag åt henne.. vi ser så glada, nej Lyckliga ser vi ut att vara, sånt där riktigt genuint skratt i hela ansiktet. Det var en underbar kväll och vi hade så himla roligt..
När hon väl efter mer än 3 timmar skulle fara, så ville jag inte det.. Men, vi pratas ju alltid och hela tiden så det ska ju inte göra någon skillnad, men det blir så tyst när skratten klingar ut...










XoXo
Veronica<3

I've found the perfect dress, but....


Sitter här i soffan och kollar spårlöst, äter godis och har hittat den perfekta klänningen att ha på bröllopet, men den finns bara i small.. Får hoppas att den kommer in i min storlek, för den vill jag ha! Den skulle vara så perfekt..
Jimmy min älskade har åkt hem, och det är väldigt ledsamt och tyst här i huset.. Jag tycker det är så jobbigt när han åker jag vill som bara följa med, eller bara hålla honom kvar:)
Snart blir det sängen, lite tråkigt men ska upp i morgon bitti och jobba, och så tänkte jag mig på en promenad innan jobbet om jag inte är alltför trött, så ska försöka stiga upp halv sex (hur jag nu ska lyckas med det konststycket, men det är värt ett försök).








XoXo
Veronica<3

Mitt Hjärta blöder, men det blöder för någon annan än mig själv.


Långfredag är en väldigt speciell dag på många vis, framför allt är den väldigt lång och det har jag tyckt enda sen jag var liten, det var som att minutrarna var dubblet så långa än vad de vanligtvis är..
Men denna långfredag är mer speciell än många andra, för någon kommer den alltid att vara en av de värsta dagarna på året. Lina miste sin mormor, Eva sin mor och Poffen sin älskade fru.. Det som skulle bli en så fin överraskning slutade i tragedi.. Jag är så himla ledsen för deras skull, och jag sänder dem en massa massa styrketankar och kramar<3
Vid såna här tillfällen känner man sig så hjälplös och vill så gärna hjälpa men eftersom jag känner Lina så vill hon gärna vara för sig själv.. -Men vännen, du vet vart jag är när du är redo för att prata eller bara vara<3






XoXo
Veronica<3

Dresses and dresses and lots of lots of colours


En dröm har besannats, jag ska få  gå på ett sommar bröllop! Ha på mig en underbar klänning och få se ett par säga ja till varandra i kyrkan.. Det ska bli så himla roligt, och jag längtar i massor!
Har legat här i soffan i flera timmar snart och kollat runt på klänningar och olika färger så jag har blivit lite snurrig i huvudet av alltihop.. vad jag nu behöver är ett mål mat och vila ögonen lite :)







XoXo
Veronica<3

When a weird thing suddenly becomes one of the best things that ever happened.


Efter jag varit och tränat med Lina på gymet for jag hem och fixade riktigt mys för mig och Jimmy (han hade varit hos Johan under tiden jag tränat). Tände ljus i hela vardagsrummet, plockade fram chips och dipp, och lite ost och kex, och inte att glömma, lite godis också! Han blev så glad när han fick se vad jag gjort.. Hoppade snabbt i duschen, sen satt vi där i soffan och tittade på tv, smaskade och pratade och skrattade..
När vi sen skulle gå och sova och jag låg redan i sängen utan linserna i ögonen så sa jag hur dåligt jag ser utan dem.. Och då säger Jimmy det mest konstiga och sötaste någon någonsin sagt åt mig, -när vi blir jätte gamla och du är blind är det jag som ska fixa ost och kex och steka korv och makaroner och ta hand om dig..
LYCKA, det var så konstigt och så himla fint sagt av honom så jag fick hålla mig från att bli tårögd:P haha.. Nog är man lite väl blödig ibland måste jag ju erkänna..






XoXo
Veronica<3

RSS 2.0