Walk the dogs

Har just insett att det är nästan helt omöjligt att rasta två hundar samtidigt.. De drar åt varsitt håll som om det vore möjligt att dela på mig.. :P haha..Sen känner jag att jag inte hinner hålla koll på vad de gör, alltså om de gör nr 1 eller 2 eller sätter i sig nå skräp.. Måste lösa detta på ett smidigt sätt, Någon som har några förslag? :)

Dreams DO cometrue!

 
En av mina högsta drömmar har äntligen besannats. Jag har alltid velat ha hund och sen att jag delar den med min underbara pojkvän gör det bara ännu bättre.
Förra söndagen hoppade vi i bilen och åkte ner till Umeå och hämtade henne, Redan när vi svängde upp på deras gård kändes det toppen bra. Och vi hade knappt sett henne på bild innan.. Hon var så himla fin våran lilla tjej och det var som att hon visste att hon var vår, hon satt ett bra tag i min famn och bara gosade och sen lade hon sig vid våra fötter.. Sen låg vår lilla Nalla i min famn hela vägen hem till Luleå..
-Det är lite lustigt hur saker och ting sker, eller hur...!? 
 
 
Jag är världens lyckligaste just nu.. Finns inget i hela världen som kan ersätta det jag har, jag är välsignad<3
 
 
 
XoXo
Veronica<3
 

One picture say more than a thousand words

 
Vi har varit med om mycket, men detta är verkligen något vi alltid kommer att minnas. Det är bland det roligaste jag någonsin gjort, och jag hade inte velat dela den upplevelsen med någon annan än dig <3
Allt vi fått lära oss, alla vi lärt känna, alla skratt vi haft. Jag har utvecklats så mycket som person under den här tiden. Och vi klarar faktiskt allt bara man har viljan!
 

Jag vet Gums att du inte gillar att vara med på bild, men du är så vacker så jag kan inte låta bil ;)
Dessutom så vill jag ju visa min lilla älva som jag förvandlade dig till... :)
 

Och Ja, vem annars om inte Vicky skulle sminka mig i rosa? Haha.. Fast hon har sminkat mig i många andra färger också, men som ni ser har vi fått gå utanför ramarna lite, dvs vi hade trend sminkning..
Jag älskade det, och behöll sminket på hela dan! Ska kanske nämna att vi åkte in till Poerto Banus på efter middan och gick omkring där.. Och folk tittade en extra gång, och jag bara log :)
 
Det finns så många bilder att visa, att skriva om. Små minnen fångade på bild. Som säger så mycket mycket mer än vad jag kan få ner i text.
 
 
XoXo
Veronica<3
 
 

Standing in the hall of fame. And the world's gonna know My name. Cause I burn with the brightest flame. And the world's gonna know My name. And I'll be on the walls of the hall of fame.

 
Jag gjorde det! Vi fixa det! Här med kan vi kalla oss INTERNATIONAL MAKEUP SPECIALIST BEAUTI!
Efter tre veckor i Spanien tillsammans med ett underbart gäng här jag fått utvecklas så mycket mer än av jag kunnat drömma om! Från att ha känt mig som en riktig nybörjare som knappt kan lägga mascara utan att kladda till att numera vara rätt skicklig vad gäller sminkning.
Man har skaffat sig massor med fina nya vänner som jag aldrig kommer att glömma. Inte konstigt att tre veckor gick så fort så man trodde att det bara gått 1 vecka.

 
XoXo
Veronica<3

RSS 2.0