Beat this!


Sliter som ett djur, jobbar som en hund, är vaken hela nätter, sover ingenting och festar som en KING!
-Veronica och Lina!





XoXo
Veronica<3


If it's ment to happend, it will


Det är helt underbart väder ute idag, och jag har sovit som en prinsessa.. Men en aningen trött var jag allt när klockan ringde kl 10 (och JA, jag ställer klockan på helgen också bara för att jag inte vill missa hela dagen), så jag låg kvar och njöt av värmen under täcket till 10.30.. Jag älskar helgerna, de är så fria och man kan göra precis vad man vill när man är ledig.. Idag blir det att gå till Ishallen och frysa ihjäl lite grann tillsammans med Jo.. A-laget spelar match så det blir nog skoj :)
Sen ikväll har Lina och jag lite planer, bara pappa kan pallra sig till bränna innan 13 så kommer de att genomföras :D hehe.
Annars idag? Well, det lämnar jag åt sitt öde.. Man ska inte ha alltför höga förhoppningar om saker och ting, så man inte blir så besviken om det inte blir som man tänkt...





XoXo
Veronica<3

Wish I could throw away the key.


Jag ska nog också börja hota att döda folk om de väcker mig före en viss tid, för alltid, på något vis när jag bestämt mig för sovmorgon blir jag väckt.. Det slår aldrig fel...

Jag har spenderat dagen med att tvätta ett berg med tvätt, ut och in, ut och in och fram och tillbaka har jag sprungit mellan tvättstugan och lägenheten.. Var måttligt leds men nu är jag äntligen färdig och nyduschad..

So now what? vad ska jag hitta på en fredagkväll som denna... Pratade med Vicky om en promenad, men vi får la se vad som händer och sker..








XoXo
Veronica<3

Let it snow, let it snow, let it snow!


Jag har haft en riktigt bra dag idag..
Gjort ett besök hos min älskade mormor som jag undvikit ett par veckor medans jag bantat. Jag har helt enkelt inte vågat gå dit, frestelsen hade varit för stor, och att se hennes min när man talar om att man bantar, jaa den blir så ledsen så jag hade helt enkelt gett efter totalt..
Sen har jag hämtat Lilla söta Mickis från Lekis/fritids och knallat sen till Mamma på Jobbet. Det har blivit lite av en tradition att gå och hälsa på mamma på jobbet..
eftermiddagen och halva kvällen har jag spenderat i soffan under min filt framför tvn, jag blev lite frusen bara så där mitt i allt.

Det föll snöflingor utanför mitt fönster och jag bara måste ut, så jag klädde snabbt på mig andra kläder och skyndade ut, det var nästan som att jag var rädd att den skulle försvinna på några sekunder.. Jag gick genom bränna och bara kände de små lätta snöflingorna när de nuddade mitt ansikte.. bilisterna var nog minst lika förtjusta som jag, ICA parkeringen blev snabbt ett perfekt ställe att sladda och drifta och allt vad det nu kallas.. Gud vad jag önskar att jag hade haft en bil.
Erika mötte jag upp på andra sidan Brännabron och vi gick tillbaka in mot bränna.. Jag helt lyrisk över snön och hon önskade den åthelvete.. i princip :)

När jag väl kom hem hann jag precis sätta mig ner så ringde finaste Lina, jag kommer och hämtar upp dig var nästan det enda hon sa.. fort var jag påklädd och ute, småspringandes fram till bilen. vi och våra små äventyr, även om vi bara skulle till OK för att köpa henne snus så var det roligt.
Sen har vi legat här i soffan och kollat film och skrattat och surrat om allt och inget, precis som vi brukar göra.
Och som vanligt ser jag till så att hon kommer hem ordentligt, jag brukar stå i köksfönstret och se till henne..

Nu är det dessvärre dags för mig att krypa ner under täcket och sova.. har en del planer för i morgon och helst vill jag få genomföra dem :D





XoXo
Veronica<3

Why sleep when there is thousands of other things that is much more fun to do?


I morgon, eller idag väntar det några timmars sömn, sen ska jag fixa mig lite snabbt och därefter drar jag med underbaraste Lina iväg till Luleå för Bio, tillsammans med Henne, Vicky och Malin.. Breaking Down har Premiär i morgon, och vi ska se den första föreställningen. Det ska bli riktigt roligt att se ännu en premiär, även om den inte är i närheten av den premiären vi var på när vi såg Jägarna 2..

Man hinner egentligen med hur mycket som helst, bara man orkar och vill.. På morgon när jag kom hem från jobbet bädda jag rent i sängen och duschade av mig lite snabbt.. Och hur jag sov gott sen! som en stock till klockan 14.. Därefter har jag hunnit plocka ytterligare (jag har en tendens att ta fram saker och sen lämna dem framme lite längre än nödvändigt) lite grann i lägenheten. Lagat mig själv lite middag, jag har nu gjort ett uppehåll med mina pulver påsar. Det kan vara bra för kroppen tänkte jag.. Sen har jag hunnit umgås med Lina, vi tog några varv runt bränna och sen kollade film, (en rolig komedi som jag inte minns namnet på just nu, får återkomma om det lite senare :P) tills jag blev tvungen att skynda iväg till jobbet.

Nu sitter jag här, ganska trött och längtar efter min säng  otroligt mycket, och dagens kommande aktiviteter :)


XoXo
Veronica<3

If you really Love Christmas, come on and let it snow


Jag längtar av hela mitt hjärta till Första advent.
Då jag får plocka fram julsaker och hänga upp stjärnor i fönsterna, och hänga upp mina fina gardiner..

Gardinerna till köket har jag gjort bort och köpt för länge sen, redan när Jultidningen från Jotex kom, det var nog redan i september tror jag nästan.. Hur som helst så föll jag pladask för dem, jag såg framför mig precis hur det skulle se ut. Hur vackert det skulle bli.
Vardagsrummet och sovrummet har dock varit lite svårare, eller ska jag vara ärlig har jag vetat med inte idas ta tag i det projektet eftersom det är mycket mycket mer jag gärna hade velat ha till det. Nu har jag i alla fall lagt en ny beställning på jotex.se.. Röda gardiner med hjärtan på till vardagsrummet, och några röda till sovrummet med, i något sånt där tunt skirt tyg med guld hjärtan och stjärnor på.. Det kommer bli så fint! det är jag helt övertygad om!! :D Har även beställt en ljusstake som är lite annorlunda i jämförelse till andra ljusbågar, denna har bara tre ljus och så är det som roskvistar och rosor. Riktigt snygg. Den kommer jag ha stående på mitt lilla vita lackbord.









XoXo
Veronica<3

She got all the best of me, and even more!


                                    -Gällivare Crusing 2011-

Vi har haft måååååånga fina studer sen dess, jag nykter och Linisen lite på Lyset.. Klockan blev sjukt mycket och jag hade jobbat.. solen som aldrig gick ner, och hur vi med list och mod tog oss in på området förbi vakterna :) När vi värmde oss i Fredriks BMW. När vi kissade bakom en buske.. Alla fina bilder vi tog vid raggarbilen (som står i bakgrunden), jaa.. Vilken kväll!
Och alla andra efter den sen då! haha.. tänker tillbaka till i början på sommaren och tackar högre makter för att jag fick Lina, för det är typ så.. jag fick henne, som en present, hon har allt det bästa av mig och mer där till.. Hon är åt helvete för snäll, sjukt smart, glad, himla rolig.. En stor skämtare och ett hjärta av guld!!! och dessutom är hon ju sinnessjukt vacker också! Varför hittade jag henne inte tidigare? jaa det kan man ju fråga sig tusen gånger om och något vettigt svar kommer man inte att få.. Men happy är jag i alla fall, väldigt happy!




XoXo
Veronica<3


Han har alltid humör som en åskkur. Blir han arg ser han rött som ett stoppljus. Matchokillar beter sig som flockdjur. Vissa säger 'pang' med ett blockljusljus. Denna gång är det du som har ljuset. Ingen mer chans, han ska ut ur huset!


En låt som jag och Lina nött riktigt ordentligt hela helgen, och sen vi hörde den första gången är Krossa alla fönster med Maskinen.. En sjukt bra låt, som får en på gott humör..

Något mindre roligt  var att Jo hade spelat den när Mickis var i närheten, och de använder ju inte så där jätte barnvänliga ord i den.. och hon hade gått och sjungit med, och sen gått och sagt K*k.. och Jo hade sagt att så får man inte säga, men så svarade Mickis, jaa men varför säger de så då i den där sången? Och Jo visste inte vad hon skulle svara då.. utan sa bara igen att man får inte säga så.. Hur det kan bli tokigt ibland.. De där små troll liven snappar upp mer än vad man tror :)







XoXo
Veronica<3



Could it be more fun then it allready is??


Vilken toppen helg detta varit!!
Får nästan nypa mig i armen för det händer alltför ofta så roliga saker :)
Rockabilly partyt i Kalix med mamma och pappa var sinnessjukt roligt!! Jag var super nöjd med min utstyrsel, men efter mycket tjat blev jag tvungen att ta på mig ett par strumpbyxor, enligt mamma och syrran kunde jag inte  vara barbent i den där mini klänningen.. hihi.. Önskar att jag hade fått någon fin bild på mig så jag kunnat lägga upp den :D
Sen var jag och syrran och gjorde Kalix en sväng igår, fick inte gjort så mycket, men det var trevligt att gå i affärer och titta lite :)
Senare på eftermiddan bar det av hemåt, borta bra men hemma bäst brukar det ju heta ;) HEHE..
När jag väl kom hem så lura jag med mig Lina för att köpa goooo flott mat! i form av skrovmål till mig och Khhhhebabpizza till henne! MUMS :)
Sen låg vi där i soffan och mådde gott ett bra tag.. Vi tog något varv på bränna lite senare när vi väl orkade upp från soffan och sen drog vi hem och gick och sov.. före elva har jag somnat och sovit till typ halv tolv idag.. hur skönt som helst var det!
Har hunnit med en sväng upp till GYljen för att fira pappa på farsdag, som vanligt blir det mycket senare än vad jag tänkt mig och klockan var typ 18 när jag väl var hemma.. typiskt :) men himla trevligt, som vanligt var det :)
Nu sitter jag här på jobbet.. som vanligt känns första natten lite motig men det brukar bli bättre..





XoXo
Veronica<3

Work, family and a hockey match..


Jobbat hela dagen, 7-15.. Sen har jag hämtat Mikaela från dagis..
Och på en stund bär det av till Kalix för att titta på Hockey och umgås med Familhen..
Men just nu ligger vi i soffan, Mikaela och jag och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon är påväg hit :)





XoXo
Veronica<3

Det blir sällan som man tänkt sig, men många gånger blir det väldigt bra i alla fall!


Den här dagen som skulle varit en kort och fin dag, visade sig bli en av de längsta jobb dagarna på ett bra tag..
Började 9 med att ha utbildning till 12, därefter skulle jag jobba 12-16 på BG, trodde jag.. haha! Fick mig en liten tur från 16-21.10 som personligassistent också! Så har varit på språng sedan nio i morses, och ingen rast, om man inte räknar promenaderna mellan de olika ställena :)
Men det är bra, det blir mera pengar, men lite trött kommer jag nog att vara ikväll om jag inte gissar helt fel :P

Hur som helst, back to something fun! Mitt och Linas paket från Nelly.com har kommit! vi har unnat oss fin fina klänningar :D och jag ett par cerisea byxor, hoppas bara att jag kan ha dem! :D
Så när jag slutar ska jag prova kläderna i godanro och ta en snabbdusch, och lägga mig i sängen och se en film, Låter inte det helt underbart!??? :)







XoXo
Veronica<3

How hard can it be?


Natten än så länge rullar på rätt bra.. Inga spöken så långt ögat kan nå, tack och lov för det :P haha..
Fick sova ut rätt bra idag faktiskt, så känner mig ganska pigg och fräsch än så länge.. Men det kan ju också bero på den där varma långa duschen jag tog tidigare idag (igår)..

I natt är jag extra sugen på Rågi med mycket smöt och en stor ostskiva på, samt ett glas Òboy :P

Jag måste bara få ta detta tillfälle att få bli lite upprörd.....
Jag har inget emot denna person, men nu börjar de gå för långt! Snart så vet jag inte vad jag gör, för min vän ger du fan i! Hur svårt kan det vara att fatta vinken att hon inte på något vis är intresserad av något annat än en ytlig bekanskap, innefattande att man hälsar på varandra då och då? Jag förstår då inte alls.. Bara lämna henne ifred va? Så slipper hon vara rädd och orolig.. Det är min önskan!





XoXo
Veronica♥

I kept smiling like I use to, even if it felt like I wanted to screem out loud..


Jag hade inte förberett mig, eller ens föreställt mig hur det skulle kännas att träffa den här personen igen.. Det kastade om kull mig lite grann, eller rättare sagt, det kändes som ett slag i magen.
Jag blev bara så förvånad.. Men som vanligt så på något vis behåller jag fattningen och ler och hälsar som vanligt, som mitt vanliga jag..
Jag skyndar mig hem och den första jag ringer till är Vicky, hon förstod precis, och vet precis hur jag fungerar... Därefter pratar jag med Lina, mina fina tjejer som förstår mig så bra :) All kärlek till er!!♥






XoXo
Veronica♥

Luleå tur och retur..


Så var denna onsdag undanstökad.. typ.. Har tillbringat dagen i Luleå tillsammans med Mamma, Mikaela och Finaste Lina.. Det blev Bio för Lina, Mig och Mikaela.. Nalle Puh på nya äventyr i sjumildaskogen visades på duken och Mickis pratade om att se den igen, innan filmen ens hunnit ta slut.. :) Under tiden passade mamma på att gå i affärer och fyndade sig lite kläder till sig själv.. När filmen var slut mötte vi upp henne och de gick till max och åt medans Lina och jag gick en sväng på Bikbok och ginatricot.. Vi hittade en hel del fint på rean :P Och på ordinarie pris :P som vanligt! :D haha.. En massa skratt har vi också fått oss, så jag kan säga att dagen är fulländad! :)
Och måste erkänna att vi var väldigt nära på att ta oss ett maxmål tillsammans med mamma och mikaela, men på något mirakulöst sätt så lyckades vi hålla oss.. kläderna lockade kanske mer än maten.. eller? :P haha.
Sen åkte vi till elgiganten, för jag hade bestämt mig för att köpa en ny kamera, det har varit dags länge nu.. och efter många om och men, så åkte jag iväg hem med en kamera i min gröna påse med ett leende på läpparna :D haha..

Nu ligger jag hemma i soffan och ska snart, på något tag gå till ishallen och titta på hockey och frysa lite (läs:mycket..) grann :)






XoXo
Veronica

RSS 2.0