I will miss you so much.. can't wait until April.....


April feels so far away..

Sista dagen hemma i flickrummet, tåget går 20:09 ikväll.. Känns overkligt att tiden har gått så här fort! Helt sjukt!
Jag både längtar hem och bävar för att åka, nu vet jag inte när jag nästa gång får se alla.. Min familj, min lilla mormor, och min fantastiska bästa vän som lyser upp min tillvaro när den är som mörkast.. Igår hade vi det riktigt mysigt tillsammans i det kalla Luleå, vi var ute på stan och tittade i affärer, hem en sväng och surrade och var på datorn precis som vi brukar. sen ut i kylan igen för att gå och äta.. Vi hade helt enkelt en toppen dag, som vi avslutade med att titta på en sjukt äcklig film som jag redan glömt namnet på, men jag kan inte rekommendera den till de som är lite som jag, extremt mörkrädda och svaga nerver.. fyy så hemsk den var.. men vi pratade bort det ganska fort.. Sen följde Vicky mig till bussen där vi kramade om varandra och sa hej då.. På bussen så fick jag hålla mig för att inte bli ledsen, det är så länge kvar tills i april!! Hur ska jag klara mig?



Red head

Är jätte sugen på att bli red head nu! Vicky och jag satt och tittade på en massa bilder från när jag var röd hårig och jag måste säga att jag var riktigt snygg då! gillade färgen väldigt mycket faktiskt.. Sitter och tittar på inpackningar på Lyko.se.. Vicky, vilken passar bäst? och ska jag göra det intensiv rött eller koppar rött? Hmm.. känns fint båda två faktiskt.. http://www.lyko.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi
Nu har jag packat det mesta, finns lite småplock att ta itu med, men det hinns i morgon, jag åker ju inte förrän klockan 19:56 enligt tid tabellen.. Förhoppnings vis så går min resa smärtfritt, men man ska ju inte hoppas på för mycket kan jag ju säga...

Working progress


Nu sitter jag hos Vicky, vi smider planer i vanlig ordning :) Vi hoppas verkligen att det blir av..!! Haft en riktigt mysig dag här i luleå med vickan, och än är den inte slut :) Nu ska vi iväg och äta något, trotsa kylan och ut till pastabacken..


No regrets just a lot of happy memories

Nu har jag varit här i en vecka utan att skriva något.. Men jag har helt enkelt haft fullt upp med att umgås med min familj.. Men nu skriver jag i alla fall i all hast.. Har fjärilar magen inför mitt Och min Älskade bästa vän Vickys äventyr i April! Nu är allt fixat och klart och jag kan knappt bärga mig!
Julen har varit toppen, mycket god mat och en massa skratt.. Det enda jag saknar är Johan, men snart får jag träffa honom!!! Juldagen jaa, hur var den egentligen? Rolig som tusan fram tills de som vanligt blir förstört av vissa som ser till så att hela stället stängs mycket tidigare än vad som var bestämt.. Saken är den att det hade kunnat skötts på ett snyggare och bättre sätt men men.. det är inte jag som är samhällets väktare och som ska hålla ordning.. Men bortsett från det hade vi en super kväll! Skratt och skratt och mera skratt.. Vi har alltid så roligt när vi är tillsammans! Jag ångrar inget jag gjort eller sagt, man får istället ångra det man inte gjort..

Let it snow let it snow let it snow

Det bara snöar och snöar, jag har nog sopat bron minst 4 gånger idag och det har ännu inte slutat snöa.. Dennis är inne på sitt andra varv att skotta gården, så ja det kommer en hel del snö idag.. Men hellre det än jätte kallt, de har visserligen lovat det tills i morgon men jag hoppas ju inte på det.. Det är så mysigt när det snöar så för mig gör det inget, det förhöjer julkänslan ytterligare.. :)
Nu har vi fått i oss lite mat, hemma gjord friskoburgare med friterad pommes.. Mums! Och nu väntar jag på att mina andra syskon ska börja droppa in här snart.. hade tänkt och lägga upp någon fin bild på det fina vinterlandskapet men har inte blivit att jag fotat något än så det får jag skjuta upp tills i morgon :)
Idag är det bara tre dagar kvar till julafton, alltså vart tar alla dagar vägen? jag hänger verkligen inte med i svängarna utan känner mig bara smått förvirrad och som att jag står vidsidan om och tittar på.. Men hur som helst så älskar jag julen och allt som hör till.. Men längtan till April är stor....

I want a little dog..

Åhh vad jag vill ha en hund. Och inte vilken hund som helst, utan en söt liten Cavapoo. Det är en blandning mellan cavalier king charles spaniel och mini pudel (den med lockig päls).. Underbart söta är den och lagomt stor om man frågar mig :)

A christmas Carol

Är sjukt sugen på att se någon Julfilm, så när Mickis kommer hem ska vi mysa ner oss framför datan och kolla film resten av dagen.. Har hittat några fina filmer som vi ska titta på :)

Röd hårspray färg och flätor..

Mickis är verkligen söt, hon viskade åt mamma igår kväll när hon skulle sova: Mamma, Veronica kan väl få skjutsa mig till dagis i morgon? Och så blev det också... Vi tog på den nya fina klänningen som jag köpt, flätade håret och satte spray röd färg i en slinga i håret, hon ska ju ha som mamma har... Sen bar det av till dagis där hon skulle visa upp mig, att jag nu har kommit "hem".. Tidigare i bilen innan vi kommit fram frågade hon mig om jag inte kunde komma och jobba på hennes dagis någon gång.. Och jag svarade att vi får se, kanske jag kommer någon gång.. Hon är så söt!! Så nu är hon på dagis och har julfest, sen blir det jullov, det är ju bara tre dagar kvar till julafton som hon sa till sin fröken och visade upp tre fingrar..



I Love Christmas

Nu med lite mat i magen (och en hemsk huvudvärk) ska vi snart börja klä granen! Tjooo..:) Julen är det bästa jag vet!!
Är btw sjukt gotte sugen så få se om jag får med mig någon till Braenna och handla något gott sen :)



I'm back..

...till vart allt började..
sitter i mitt flickrum på Gyljen, vilka minnen man har av detta rum och nu känner jag mig nästan för stor för att säga att det är mitt rum.. hihi.. tänk vad allt kan ändras..
Det ska bli så himla roligt att fira jul tillsammans med min familj,saknar Johan såklart men vi ses ju snart :)
Men mest av allt vill jag hoppa i bilen och åka till luleå och träffa Vicky, min älskade bästa vän..! men det går inte, mammas bil tjorvade så den är i Kalix och då har hon Fredriks bil så vi är strandsatta här på Gyljen fram tills hon slutar klockan två..
Idag är det bara 4 dagar kvar till Julafton..



Little sisters dress..


När jag väl kom mig iväg ner på stan, jag velade och ville stanna inne egentligen för det var typ -9 grader och när jag är förkyld så vill man inte bli värre liksom.. Men jag tog mig iväg i alla fall.. och kom hem typ en halvtimme efteråt.. Och tomhänt var jag verkligen inte, jag hittade en söt liten klänning åt lilla syster, hoppas bara att hon tycker om den.. :)


H&M har verkligen allt, till bra priser, denna lilla klänning kostade bara 99 kr!

It have to be something really nice!


Ska iväg och titta på någon fin klänning åt Mickis, de ska ha julfest på dagis och det duger ju inte med vad som helst:) Plus att hon ska ha den på julafton, så det måste vara något super fint!


Changed plans


.... Jag flyger upp på söndag istället för att åka tåg! Hur underbart låter inte det? istället för att sitta 20 timmar på ett tag så är jag nu framme på 3 h och 15 minuter :) En extra dag med familj och vänner kan man få en bättre julklapp? :)




Am I just having bad luck or what?


Nu är det flera saker som inte gått min vilja fram denna vecka.. Börjar tro att det är någon som med flit i smyg sätter käppar i hjulen för mig.. Någon som vill jävlas riktigt mycket.. Finns det verkligen någon som är så taskig verkligen? jag har svårt att tro det..
Nu måste jag lik ut i snön och pulsa, hämta paket och posta julkort.. viktigt viktigt..



Things becomes just the way they used to be..


Sitter i soffan och kraxar under en filt, rösten är nästan lika bra som den brukar... Men jag som brukar gå omkring och sjunga när jag är själv märker att rösten varken håller och är sämre än vanligt.. Trist..
Nu ska jag bara orka släpa mig ner till brevlådan och titta om vi fått någon post.. Jag hoppas att min bok kommit i brevlådan så jag slipper gå iväg och hämta den.. Haha.. Jag låter en aningen lat men saken är den att vi haft ett hejdundrande snöoväder här och nu har vi massvis med snö som ligger på vägen där man ska gå och jag vill helst inte bli blöt om fötterna så att jag blir mer sjuk.. Haha..
Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker uppåt med tåget, jag hoppas på att det inte blir några förseningar eller att tåget åker av rälset eller något annat.. Så måndag den 20 december ska tåget enligt beräknad tid stanna i luleå 11:03.. Då kommer förhoppniingsvis Vicky stå där och vinka och se väldigt glad ut :) det ska bli så roligt att få träffa alla, jag har ju trots allt inte sett dem sen den 20:e augusti så det blir 4 månader exakt.. Då blir allt som det brukar vara, huset fullt med ungar och en massa hundar och en massa skratt.. Skillnaden är väl bara att vi nu är äldre och inte är ungar längre, eller jag kan bara prata för mig själv när det gäller det :) Och få träffa mamma och pappa som har saknat mig så mycket, vi pratas vid dagligen men det är ändå inte samma sak som att ses.. Så den här julresan upp till norrland kommer att bli riktigt rolig!



Seemed like an impossibility


Hockeyn gick bra, Borås Hockey vann med 4-2 som tur var annars hade jag blivit väldigt förbannad.. Men sen fick vi vänta i evigheter på bussen. Det är så jävla typiskt att de börjar gå mindre när man som mest behöver dem.. Så efter att ha varit ute och  frysit kom vi oss änligen hem och slog igång TVn där de sa att de skulle komma typ 20 cm snö och nästan regna på västkusten. Just då kändes det som en omöjlighet att det skulle komma något regn.. Men snön den vräker ner utanför och det är inte mer än -2 grader..
Min röst har fått sota för att jag var ute där i kylan och frös, har inte mycket kvar av den än en massa krax..
Nu måste jag gå och få något i magen sen så ska jag tvätta min kofta och sängkläderna i min säng.. :)


What do you do for love?!


-14 grader ute och jag har lovat Johan att följa med honom och titta på hockey eftersom hans sällskap blivit sjuk.. Och själv är jag också förkyld och dålig, men vad gör man inte för Kärleken?!


---...--..--......


Jag är lite arg på mig själv samtidigt som jag vet att det är rätt beslut att gå hem tidigare.. Jag skulle egentligen jobbat till 16:30 idag, men jag orkade helt enkelt inte, när man ständigt måste snyta näsan och spotta ut slem som klumpar upp sig i halsen så man mår illa.. det var nog jobbigt att ta sig upp i morse.. Men jag tackar så mycker för att jag fick sova hela natten, det behövdes. Nu ska jag bara kurera mig och äta massor med vitlök :)

One way or an other


Så.. Nu var tvätten avklarad.. eller? Nja, inte riktigt jag har fortfarande kvar att vika den och sen så hann jag inte tvätta det sista plus att jag hade tänkt byta sängkläder i sängen.. Så ny tvättid är bokad.. YEy.. Men det är skönt att veta att det mesta är avklarat..
Har jobbat idag också, till klockan två och det gick bra. var trött och snorig och hängig.. Men det ger pengar :) får tänka från den positiva sidan så går allt lite lättare. Fick jobb i morgon också, 8:30-16:30. en bra arbetsdag det med :)
Julklapparna jag beställde i söndagskväll har nu kommit! Snabb leverans måste  jag ju säga.. Vilket är mycket bra med tanke på att jag är lite väl sent ute.. Men böckerna som jag beställde, eller boken rättare sagt är jag lite orolig över, jag beställde den igår, så jag hoppas bara att den hinner komma till på fredag, hoppas hoppas!
Jag sitter och äter vitlöksklyftor, enligt Vicky ska det tydligen vara bra när man är förkyld.. Men jag visste inte vilken sort jag skulle köpa så jag tog dem som låg i chilimarinad.. De var faktiskt inte så dumma som jag trodde.. hade bunkrat upp med vatten i försäkerhetsskull..
Nu ska jag strax börja med middagen, vi bestämde att det skulle bli köttfärssås och spagetti, Nu kan Johan räkna med att den blir stark för ut ska basillerna på ett eller annat sätt.


I'm sick of it....!


nu börjar vara ganska leds på att vara förkyld! jag har varken tid eller ork eller vilja att vara snuvig och ha så det bränner i halsen.. Usch.. men sen när fick man välja?
jaja, nu ska jag gå och klä mig och dra iväg och jobba.. sen när jag kommer hem så väntar ett jätte berg av tvätt...

-


Upp över öronen saker att göra..


Jag är nästan klar med mina julklapps inköp, har bara typ två kvar.. Så det känns skönt.. det bästa är att jag suttit här framför datorn och klickat hem dem.. Ingen press bara klick klick klick.. haha.. Sen så hittade jag en klänning på Nelly som jag vill ha mer än allt annat just nu.. Men den har en väldigt djupurringning i ryggen och jag som har stora bröst måste ha bh under, och dessa som de förut har haft, med silikon i ryggen hittar jag ingenstans.. för en sån där freebra hjälper inte mig det minsta... Det känns som att det mesta går emot mig just nu, jag stressar för mycket så när jag är ledig och ska bra koppla av då får jag migrän och blir helt död och vill bara sova.. Och till råga på allt så ska jag hinna städa lägenheten idag för att vi ska ha lussefika ikväll.. Bra timing.. Sen så ska alla julkort skickas senast på onsdag och jag tänkte göra några kort.. Ohh, listan är lång och jag åker till Överkalix på söndag.. Yey..



Idol Finalen...


Idol finalen i fredags slutade som jag trodde men inte hoppades på. Jay kammade hem vinsten, men frågar man mig så tyckte jag att Minnah var bättre, vinnarlåter gjorde hon bättre och hennes eget låtval gjorde hon bättre.. men men vad hjälper det att jag klagar.. Nu har han vunnit, och jag har en känsla av att det kommer att gå som det gått för alla som vunnit idol (med undantag för Agnes), han kommer nog att försvinna imängden om han inte tar och gör något drastikskt..



Most of everything I wish..


Helst av allt vill jag gå och lägga mig tidigt och sova.. men så lär det ju inte bli.. Neej en annan ska ju och hämta Johan och compani, men när vet jag inte.. Så kvällens plan är att gosa ner mig i soffan slå igång en film och dricka cola light och äta smågodis! MUMS! Det är ju nästan lika gott som att sova :)

Förresten,jag har hittat en annan klänning som jag vill ha.. på www.Hm.se har de allt en flicka möjligtvis kan tänka sig!

Så snälla Tomten...


Confusing


Har lagat den godaste köttgrytan man kan tänka sig! Och Johan han tryckte tillsammans med sitt sällskap i sig hamburgare och missade min goda Köttgryta! Haha! Johan smakade lite grann och tyckte att den var så sjukt god och ångrade då sig dyrt för att han ätit den där hamburgaren.. :)
Snart ska jag iväg och skjutsa dem till Jobbfest.. JAG SKA FÅ KÖRA BIL!!! Tjooo.. :) Det är höjd punkten på denna dagen, veckan, året.. hihi..
Nu svamlas det så mycket i soffan så jag glömmer bort vad jag ska skriva så det är inte lönt sitta här..

Dear Santa


har hittat lite klännigar och toppar som jag mer än gärna skulle vilja ha....





Snälla Tomten..

I wonder how it gonna happened


Ännu en tur på stan som resulterat i att jag kommit hem tomhänt, förrutom det där mjölkpaketet som jag köpte... Jag vet inte varför jag inte hittar några julklappar? Omotiverad? Fantasilös? Hmm, det är nog lite av båda.. Jag måste helt enkelt hitta tillbaka till min julklapps köpar anda... Hur nu det ska gå.
Jag sitter och väntar på att Johan ska komma hem från frissan, känner mig lite stressad med tanke på att vi ska vara på "jul kör konsert" klockan 19.00! Oohh, blir väl att få stressa i sig maten som vanligt. Jaja, hoppas att den är bra så att det är värt stressen :)
Nu ska jag gå och bättra på mitt smink och göra mig helt färdig så jag behöver oroa mig över det senare..


Hon är full av disk...

.... Och jag vill inte diska.. Hur gör man då? Är verkligen inte sugen på det.. Och det har blivit ett litet berg.. Jag tror jag gör så att jag lämnar det ett litet tag till, åker ner på stan, glömmer bort det och kommer hem och tar tag i det.. Känns som det smartaste..



snow keep to fall outside my window


Det har snöat till och från i typ tre dagar nu? och när det väl kommer vräker det bara ner i kanske 20 minuter sen slutar det bara tvärt.. Inte för att jag hatar snön, jag älskar den, men kan det inte snöa mycket och sen vara bra? För jag vaknar om nätterna när de är här utanför och plogar...






Christmas is about sharing it with everyone, people you love and care about..




Är det tydligt att jag längtar till Jul?

Life in a snow ball


Ibland så önskar jag att jag bodde i en snökula, en sån med en liten stad i och med en massa snälla människor som kommer med en korg muffins om man är sjuk....
:)





people never stop surpricing.....

  

A bit of a geek


Nu har Mai varit här på besök, alltid lika roligt att ses :) Vi bara satt vid köksbordet och pratade, drack tea och åt lussekatter.. MUMS. Väldigt trevligt..

Och snart ska jag gå ut till Bussen och åka ner till maxi och möta upp Johan, jag tänkte skicka tillbaka ett packet och så ville han köpa något till filmen vi ska se ikväll. Eftersom vi såg Harry Potter i fredags på Bio blev Johan lite sugen att se de andra (han har bara sett ettan, sexan och sjuan). Så igår kollade vi på den andra, Hemligheternas kammare och ikväll blir det Fången från Azkaban. Hihi.. jag är en liten Harry Potter nörd så för mig gör det inget att se filmerna än en gång :)



Hot chocolate





... På Leilas vis..




Cornelis..


Det blev mycket BIO i helgen, först i fredags såg vi Harry Potter och igår ville Johan gå och se Cornelis så vi gick och såg den.. Faktiskt så var den rätt bra, man fick se hur han farit fram, hur han var mot de kvinnor han var tillsammans med och all sprit och alla tabletter han tog.. Men det var först efter hans död som hans "karriär" tog fart.. Höjdpunkten i filmen var när de var på roskilde festivalen och spelade för flera tusen åskådare, jag blev alldeles knottrig på hela kroppen, jag kan nästan tänka mig hur han kände sig i det ögonblicket då alla stod och skrek hans namn och hans texter i kör till hans sång...

Harry Potter and the Deathly hallows


... Var nog lika bra som jag väntat mig, om inte bättre kanske :) Nu längtar jag bara tills den andra kommer ut.. Och det som var nästan mest positivt med filmen var att Johan inte somnade! Hihi..
Men den var riktigt lång också, men när filmen rullade så glömde jag både tid och rum.. Jag liksom levde mig in i den, kanske lite väl mycket, för Johan fick stå ut med att jag ryckte till och pressade mig närmare honom när det hettade till i vissa scener.. Stackaren..! :)


Not really into it tonight


Sitter med min mysiga morgonrock på mina vanliga kläder, jag fryser! Usch, vi har varit ute och sprungit på stan på jakt efter julklappar, men kom hem tomhänta och frusna..
Jaha, fest hos Camilla ikväll också, känner mig inte så sugen kan jag ju säga, men vi ska dit i alla fall och ta någon cider och bara vara social.. Johan har somnat i soffan så vi båda är långt ifrån färdiga.. Och festen börjar 18:30.. Haha.. vi är på G! Eller så inte :) hihi..

Lots of action and happenings


Efter att ha väntat i vad som känns som flera veckor på att det nyaste avsnittet av Vampire Diaries ska komma ut på Webben, så har det äntligen gjort det och jag har suttit och tittat med varje muskel i kroppen på helspän! -Älskar verkligen den serien! Ikväll blir det Bio, jag har lyckats övertla Johan att följa med mig På Harry Potter och dödsrelikerna del 1, vilket inte var det lättaste för han hade den förra filmupplevelsen färsk i minnet, han råkades nämligen somna under filmen.. Inte helt okej tycker jag som verkligen gillar de filmerna, men vad hjälper det om han tycker att de är så tråkiga att man kan somna..?! haha..



Jag tror att denna filmen kommer att vara extremt spännande, och om jag känner mig själv rätt kommer jag nog att krama Johans hand ganska hårt ikväll :)


Hotell Gyllene Knorren


Har nu sett det första avsnittet av årets Julkalender, Hotell Gyllene Knorren. Och jaa, jag vet att det är det 3:e avsnittet idag, men jag har råkat missa de två förra så jag håller på att ta igen dem.. Och jag måste säga, att den verkar ganska bra, de som har varit tidigare år har inte alls varit något att hurra över, inte sen de visade Mysteriet på Greveholm, och hur länge sen var inte det, typ 10 år eller?



I wish I was a little more like her


Jag både älskar och är avundsjuk på min bästa vän, inte för något som hon har eller så, som man kunde vara när man var liten och bråkade om vem som hade finast barbie docka eller så.. Neej, hon har ett hjärta av guld och vill alla väl. Sån har hon varit så länge jag kan minnas, och vi har varit vänner sen vi var 5-6 år, så det blir ungefär 14 år.. När jag läste hennes inlägg igår om att skänka lite pengar till behövade familjer under jul som inte kan ge sina barn julklappar rann det bara tårar från mina ögon, jag grät floder av stolthet.. Hon har pratat om att göra något betydande för någon annan, som att vi skulle åka som volontärer någonstans eller något liknande. Så hennes lilla insats kommer att göra något barn här i Sverige mycket lyckligt, och dess föräldrar som kommer kunna ge denna gåva till sitt barn. Så ja, jag älskar henne men är samtidigt avundsjuk.. För jag känner mig inte så snäll som hon är, Inte på långa vägar.
Jag önskar att jag var lite mer som henne..



Christmas presents?


jag känner ingen hysteri än, men om jag känner mig rätt så kommer den snart.. Som ni kanske förstår så är det Julen och Julklappsinköpen som bekymrar mig, jag älskar julen men det är så otroligt svårt att veta vad man ska köpa till vem, Mickis och Viktorias julklappar är klara, behöver bara slå in dem i fina paket så är det helt klart. Men så har jag fortfarande Josefine, Rikard och min älskade pojkvän Johan kvar.. Vad köper man till sin pojkvän som inte önskar sig något annat än Kalsonger i julklapp? Känns inte så kul att ge något sånt.. Så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. De två först nämnda, Josefine och Rikard är enklare bara jag hittar de saker jag tänkt ut. Men Johan, jaaa han är lite svår. Får fundera lite till helt enkelt..

winter




Cold winter day in Borås


You have to make jump to find out if you really can fly


Shit så galet.. Vi bestämde oss till slut! Känns underbart nu när det verkligen är gjort..
Viktoria och jag åker bort ett par dagar i april!
Vilket äventyr det kommer att bli.. Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det.. Ojoj..

Last weekend


Förlåt att jag inte har skrivit något på hela vecka, jag har jobbat och stått i och inte orkat då.. Förlåt!

Helgen var super, kunde tusan inte ha varit bättre, eller jooo.. Om Vicky hade stannat en dag eller två till hade jag verkligen inte klagat.. Men vi har i alla fall haft super :)
På torsdag när jag var och mötte henne vid flyget skynda hon sig och ge mig min present som hon pratat om garn länge, jag kunde aldrig ana att den skulle vara så fin som den var, och hur dyr som helst.. Men jag älskar det, ett armband från Thomas Sabo med en jätte fin berlock av samma märke.. får lägga upp en bild senare så att alla kan förstå vad jag pratar om :)
Sen på när vi kom hem slängde vi ihop taccos och surrade hela kvällen och enda långt in på natten, halv tre på morgon sa vi att nu måste vi sova och sen somnade vi direkt typ.. Det för mig tillbaka till forna tider då sömn knappt existerade.. Sen fredag var det Shopping på schemat, i Göteborg till och med.. Så vi åkte buss dit och sprang runt i nordstan nästan hela dan.. När det började skymma ute så åkte vi till Lisebergs julmarknad, och det var så fint och så mysigt och så förskräckligt kallt så vi trodde vi skulle frysa ihjäl.. Roligt hade vi i alla fall! Bilder kommer senare :)
När vi väl kom hem från Göteborg hade vi "spa kväll" här hemma.. vi färgade mitt hår och ögonbryn, satte lösnaglar, läste tidningar och sen på lördag morgon tog vi ansiktsmask eftersom vi var rädda för att vi skulle somna med dem på på fredagkvällen..
Lördagen spenderade vi ute på knalleland, blev att gå i lite fler affärer och sen avslutade vi med att gå till Thai silk och äta en tidig middag.. Kvällen, jaa den kvällen kommer jag aldrig att glömma:) vi hade väldigt roligt, mycket musik och massor med skratt, jaa det är nog en bra beskrivning av den kvällen :)
Söndagen var ju lite jobbigare då, lite halv dåliga var vi hela bunten plus att Vicky skulle åka hem. det kändes ju inte så himla kul.. men helgen hade varit underbar så det kändes helt okej att hon åkte, det är ju nu i dag bara 17 dagar tills vi ses typ:)

RSS 2.0