I've been hit

... By  YOU... Amor skickade iväg en pil och den träffade mig, för när jag såg dig var jag helt såld.. Allt stannade upp och jag blev alldeles varm...





~I've been touched by an angel~

tråkigt..

Sitter på bibblan, skriver på några uppgifter.. Det var helt tyst till för ca 10 minuter sedan då det stormade in en hjord med små barn i blandade åldrar..
Jobbigt..
svårt att tänka..
Är det inte meningen att det ska vara tyst på ett bibliotek???
Det trodde jag i alla fall.... 
Så nu går det inte riktigt att koncentrera sig, så det är liiiiiite irriterade.. Men men, jag får väl stå ut ett tag till antar jag..


Byeeee


Det är helt fantastiskt

... När man börjar tro att man ska få gå i detta slask och regn föralltid så kommer det en ljuspunkt på onsdags kvällen, det drar in en kall front och sen börjar det snö..
var ute med hundarna igår kväll och jag som förövrigt inte tycker om att vara ute i mörkret ensam stortrivdes!
Jag älskar snön som knastrar under min skor och när den lägger sig som ett tunt täcke över gräset, det är alldeles fantastiskt...!!
Och nu ligger solen på och värmer lite men det är fortfarande minusgrader, och jag hoppas att det förblir så och att det fortsätter att komma massor med snö:)):)
LOVe it!! Tihi..



 


....................

Everything feels perfect<3


Rolig fredagkväll

Vad vi hade det roligt igår, Jennifer och jag! Och vi var  spik nyktra dessutom, vem har sagt att man inte kan ha kul utan alkohol?? Hmm, vi skrattade då som aldrig förr.. Men det är så synd att vi har träffats så sällan, men vi kom överens om att vi ska ändra på det :)  Goo' gumman min<3 Min allra bästa vän!! Tihi


Nu sitter jag i Huset på Djuptjärn, det är ju en lägenhet egentilgen men jag kallar det Huset.. Men i alla fall, Ronny är på träning ska hämta honom senare och skjutsa honom till galerian där de ska bowla, vad kul för dem då!! :D Själv springer jag mellan TV:n och datorn, det är gilmore girls på femman och det är ju väldigt uderhållande:) Tihi..

Ska gå nu, kan ju inte sitta här hela dan' ;)


I just miss you so much.... And your kisses! Mmmmmmmmm <3

Massor att göra..

Det känns som attt jag har hundra saker som jag måste göra innan jag far iväg till Kalix, Jag börjar typ tolv men ska fara redan halv elva för jag ska lämna bilen åt mamma.. Ojoj.. och katterna ska ha mat och allt.. jag ska dammsuga lite, städa toan och sen ska jag leta efter en grej, sen så har jag varken ätit frukost eller fixat till mig så det får gå på två röda typ..

Jaja, måste rusa innan tiden hinner före mig..


Bye bye

Vackert väder



Det var så himla fint väder igår när jag var och åkte skriskor på  bäcken


                                                                     



Har tyvärr inte hunnit vara och åka något mer idag, var till tandläkaren klockan elva och bedövningen har alldeles nyss gått ur så den har hållit i sig rätt länge.. Usch, jag gillar inte att gå till tandläkarn :( Sen så har jag varit väldigt flitig och pluggat rätt mycket.. Jag ska strax gå och fortsätta, känner mig rätt hurtig faktiskt.. Det skulle vara skönt med en prommis också, Hmm, ska pröva ringa Marie och fråga om vi ska ta en ikväll:) hihi

byee byee

Åka skritskor

Jag vill gå till Bäcken och åka skritskor, såg några barn som var där tidigare och blev själv så himla sugen att leta fram mina hockey rör och gå dit bort :) Gud så härligt, och det är ju så fint väder också soligt och fint.. Jag får nog göra det på något litet tag, men jag har ganska mycket läxor, men det fixar sig nog :):):) Hoho.. vill bara åka runt där ett tag och bli lite röd om näsen:) Gud så kul.
Nee, nu måste jag fortsätta jobba med etiken, lämnade psykologin nu ett tag för jag har kört fast.


Byee byee
Puss puss<3

Vad då full??!! :O)

Haha!

Kan ju säga att gårdagen var allt annat än tråkig, jaa, förrutom när jag ramlade i den där förbannade sprial trappan på hotellet!! Hatar den, tappade telefonen då också så att den for in under trappan med vakterna var så bussiga så de tog fram den åt mig. Jag var så föbannad på mig själv, tyckte att jag var så himla klantig och visst, jag har ont i dag men vad faaan, jag föll och det var fullt i folk som såg mig...!! Jaja, men let's talk about something more fun!! :O)

Jaa, till att börja med var vi hos Danne och Ewa, Ewa och jag höll på i typ flera timmar med att fixa oss: Smink, hår och allt! Hade då super kul under tiden så jag ska inte klaga..
Sen så drog vi över till Marcus (gallo) och Emma som har lägenhet i huset mitt emot Dannes så det blev inte en så lång promenad i kylan, men hemskt kallt var det!! Men i alla fall så kom det dit en massa brudar som jag känner så det var ju som kul!! :)
Sen for vi ju då på hotellet och jag fick dansa så kvällen var fulländad!! Pratade med en massa folk också, det var helt enkelt jävligt kul!


RSS 2.0