I know, I haven't forgot..


Jag vet att jag lovat att lägga upp bilder sen vi var på djurparken för drygt två veckor sen, men jag kan inte hitta USB kabeln.. Så jag måste leta fram den först innan det blir bilder :)

Vi får väl se..


Klockan är typ sju och här sitter jag med en skål med youghurt och försöker äta lite frukost, men det är jobbigt när man lider av illamående av tidiga frukostar.. USCH.. Ska iväg och jobba snart, börjar klockan 8.00 så bussen går 7,25.. Den här dagen känns som att den kommer att bli väldigt lång, vi är bara vikarier på förmiddagen eftersom folk blivit sjuka eller är lediga.. Men i alla fall, så ska jag vara den mest rutinerade av oss tre, den ena har varit där en gång, och den andra har aldrig varit där.. Så jaa, min dag kommer att kännas låång.. eller vad vet jag, den kan gå fort som tusan. Jobbar i alla fall till 16.30..

Nu ska jag fortsätta med att äta och kolla lite Vakna! med the voice..

Tjiiiiiiing!

Money is coming in...


Lönen fick man idag, inte alltför mycket pix dock, så man får vara sparsam med det man fått..
Ska i alla fall iväg till affären och bunkra upp lite så vi har mat för ett tag framöver :)

When I look at you I see forgiveness, I see the truth. you love me for who I am, Like the strars hold the moon, Right there where they belong And I know I'm not Alone.


You appear just like a dream to me

Wana win on a lottery

Jag älskar att ha planer på stora grejer jag vill göra, och de flesta kostar en massa pengar.. Jag önskar att jag hade mer av den varan.. Men i alla fall, en sak har jag bestämt, att innan år 2011 är passerat så ska jag ha varit iväg på en resa! Den största drömmen är att åka och vara borta två månader.. Men det får vi se då vart de bär iväg och hur länge jag blir borta.. Jag vet ju vem jag mest av allt vill ha med mig, och det vet nog också HON :)

The time just disapear


Helgen bara susade iväg och det känns som att den knappt varit här.. och igår hade Johan och jag vår två års dag, så det firades med mys och god middag ute på kök'et.. Kan varmt rekomendera denna restaurang om man vill ha en god köttbit :)
Vädret var inget att hurra över heller när det regnat och blåsit och varit allmänt grått och kallt hela helgen.. Så när vi inte har varit tvugna att gå ut har vi legat i soffan och myst framför en film..
Nu ska jag avsluta min frukost och slå igång Gossip Gilr på tv5 play, jag missade gårdagens avsnitt...

Förresten! Nu är det bara två månader kvar till Julafton, Shit vad fort tiden går!! :)

small things makes can make a girl so happy


Man kan bli så sjukt glad av ett telefon samtal så att man går och är glad resten av dagen! Tack Gumman, det kändes som att vi satt bredvid varandra och pratade :)

Don't forget that you're not alone..


Sometimes we say stuff that we doesn't mean.. And I know that we all to seldom say I'm Sorry..
We do things to show our feelings, instead of talking about them. Nothing wrong about that but there is people who can't show their feelings or even talk about them, what if something happens, and someone close pass away, and then this person stands by and have all this regrets about the feelings that he or she have been hideing and haven't let them out and now it's to late..
And with all this I just want to say that we should take care of those we have in our life and tell them all the time that we love them..

Unik... like me...


Efter att ha tillbringat många av dagens timmar med att städa igår så är jag fortfarande inte riktigt färdig.. Har nämligen badrummet kvar, jag skulle kunna lämna det åt Johan men det är ju trots allt helg när han kommer hem och jag hatar att städa när han också är ledig och det finns tid att hitta på annat..
I morgon ska vi iväg till djurparken vilket kommer bli super kul! Så det blir säkert en massa bilder som jag senare kan lägga upp här :)

Nu har jag ett tag funderat på att tatuera mig, någon text som symboliserar mig själv, och som Vicky sa det: "Något unikt, som du".. Och jag har bestämt mig för spanska, dels för att det är såå vackert men också för att det är inte lika vanligt.. eftersom texten jag valt är i princip mitt eget påhitt så är den nästan helt unik.. Precis som jag :)

Lots of phone calls :)


Idag har jag hållit på och städat hela lägenheten.. Vilket inte är det roligaste jag vet men det blir så fint när det väl är färdigt :)
Sen har jag pratat med mamma och pappa idag och de har det bara bra och en massa snö vilket jag tycker är orättvist, jag vill också ha snö! Men sinnomtid så kommer den väl hit ner också, men sån som jag är så ska allt hända på en gång...!
Har pratat mycket med min Söta Vicky också, vi har mycket planer och funderingar som jag inte tänker delge med nu, det får bli senare.. Kanske..

Nyss har jag precis bakat Min Älskling favorit kakor, Chocolate chip cookies.. Men stackarn ligger i sängen och vilar just nu.. Och det kan ha få göra tycker jag:)

Life long friend...



Have anyone herd about life long friendship? Well, I have, I'm living in one right now and she is the BEST friend that I'll ever have...



Our distance is nothing, 'couse we know that we can count on eachother no matter what..

Med dig kan jag åka vart som helst, för jag vet att tråkigt är det sista vi kommer att ha!

LOVE YOU <3


I'm a junkieeee



Jag är verkligen en TV serie junkie! Jag blir utom mig av glädje när jag ser att vissa program ska ha säsongspremiär, eller visas som vanligt, serier jag knappt kan tillåta mig att missa när de sänds, även om de visas i repris.. Några exempel är, NCIS (en krimserie), såg första avsnittet av gossipgirls på jag vet inte hur många månader, och det sjuka är att jag sitter och ler och känner mig så nöjd när jag ser dessa TV serier! Johan tycker jag är helkoko (och garanterat många många fler) men jag tycker verkligen om dessa program. och snart börjar Vampire Diaries att visas igen så där har vi ännu en kväll uppbokad, låter sorgligt, men så är inte fallet.. Tisdag kl 21:00 NCIS, Fr.o.m i morgon (16/10) Torsdag kl 20:00 Vampire Diaries och söndag kl 19:00 GossipGirls, Plus att Bones börjar snart också.. får jag se dessa program så är jag hel nöjd, jag behöver få fjanta mig och åka bort på en hjärnsemester.. Si så där tre gånger i veckan :).. Det roliga med dessa serier är att de är helt olika, de har ingen likheter med varandra vilket är väldigt omväxlande..

RSS 2.0