-I'll never leave you...


The sound of her voice felt so close, even if she's 1000's of miles away...


Sitter nu på jobbet, sista natten på schemat, det känns både skönt och tråkigt på samma gång.. Ska bli skönt att få sova om nätterna, men vill ändå jobba natt ibland :)

Än så länge går natten riktigt bra, har gått några ronder och ska snart gå en.. Har haft Lina och Becca på snabb visit, och sagt hejdå, Lina åker till Turkiet i morgon och hinner inte träffa henne innan hon åker och ville så gärna säga hejdå så hon drog med sig Becca och kom hit :) mycket trevligt.. Sen så fick jag ett samtal från min allra finaste Vicky! Hur jag saknar henne! Jag blev så glad när jag såg att det var hon som ringde och sen när jag hörde hennes röst så blev jag ännu gladare, det var som att hon var här, fast ändå inte.. Vi pratade en bra stund, och kom fram till att jag skulle ha varit där! att jag skulle ha varit där med henne och visat Krille hur man partar som rockstjärnor och inte mår dåligt och är alltför risig dagen efter.. Det verkar vara paradiset på jorden nästan det där stället, så det verkar som att vi får ta och boka in en resa dit... till nästa år :P





XoXo
Veronica

This 'n that....


Har haft en alldeles underbar helg! Lilla mamma hade medans jag var och jobbade på lördag både fyllt upp mitt kylskåp och lånat mig några mattor till hallen, köket och sovrummet och köpt mig en blomma till köksbordet :) tack lilla mamma! Jag höll på att säga till henne att jag börjar känna mig bortskämd, och det har jag aldrig känt mig förr så det var något nytt... :) Så fast det var hennes födelsedag fick hon det att kännas som om det var min..
Så när jag slutade kom Ronny och plockade upp mig för att åka till Gyljen och äta lite middag och tårta. allt var himla gott! det kändes evigheter sen jag ätit prinsesstårta :)
Sen blev det promenad bakom lappberget, middag hemma hos mig och filmmys på det med en så underbart söt person! :)
Sen idag har det inte hänt så mycket alls, blev bjuden hem till Gyljen på Middag, friterad kyckling och ris stod på menyn, och det tackar man inte nej till i första taget :) Så då var mamma och hämtade mig och vi åkte upp.. Det var otroligt gott måste jag säga! Och eftersom jag skulle jobba så åkte jag hem till lägenheten igen vid 19 tiden..
Och nu sitter jag här på jobbet, ganska trött men mycket nöjd med helgen!
Roar mig denna natt med att titta på lite olika roliga party prylar till min kommande inflyttningsfest, inte duger det med vad som helst hos mig inte.. nej nej, här ska det vara fina prylar minsann :P
Har redan hittat jätte fina ballonger, så nu behövs det bara fina engångs tallrikar, muggar och bestick. :)




XoXo
Veronica

Ingen kan skratta som vi, ingen ingen är lika bra som vi!



Det finns så mycket vi delar,minnen, du och jag. och som du själv skrev tidigare i veckan så är vi mer än bara vänner, vi har vuxit och blivit systar.. ♥


Smile, smile like you never seen och felt anything else then happyness


Ibland blir allt bara så himla perfekt! Igår var en sån dag..

var ett nervvrak på jobbet och hela vägen hem till läggan, men där fick jag mig en äverraskning, ¨på mitt dörrhandtag till lägenheten hängde det en Nelly påse! Klänningen hann komma som genom ett mirakel..
Sen att jag hade en helt underbart rolig kväll med Vicky och brudarna är inte särskilt förvånande.. Filmen var så otroligt bra också! Jag hade tårar i ögonen och gåshud hela filmen igenom.. Den var så obeskrivligt bra! Det var så roligt att se så många platser som man faktiskt känner till, människor som man faktiskt vet vilka de är.. Jaa, den här filmen går till överkalix historia..

Och det jag mest av allt tänkte på under filmen var hur stolt jag är över Vicky, hon har varit med och fotat och skrivit om filmen och varit så himla duktig! Men det är inte bara det jag är så stolt och förvånad över, neej jag fråga mig själv hur hon har kunnat hålla sig från att berätta åt mig om filmen! Hon som brukar vilja berätta allt! Inte kan hålla något hemligt för mig, har lyckats vara helt tyst om vad Jägarna 2 kommer att handla om i ca 1 års tid! det är fasen en bedrift!!

Maten var så himla god också! eller fläsfilén var helt gudomligt god! jag hade nog kunnat äta hur mycket som helst, men jag höll mig och åt lagomt mycket.. :P
Jaa kvällen var verkligen toppen, och mer blir det, vi var ju nere i nattklubben efter middagen och lyssnade på musik och dansade... Sen kom den personen som jag väntat på hela kvällen.. Och vi hade så himla roligt!! har alltid super kul, men det var något särskilt med igår...




XoXo
Veronica♥

What if.. What if..


Har sovit som ett litet barn till 12:30, sen legat med datorn och tittat runt.. tänk om klänningen hinner komma innan onsdag!? tänk om! Men ska inte hoppas på för mycket, mina saker har en tendens att stanna till lite längre i Ånge än vad som är normalt känns det som....

Idag blir det lite tvättning, fick i två hela maskiner! inte illa.. Sen blir det nog något varv med dammtrasan och dammsugaren... Om jag inte struntar i det och sitter ute på balkongen resten av dagen, hör ju redan här vilket av alternativen som låter mest lockande....... :)

Ikväll blir det filmkväll för mig och en person som kommiit att ligga mig varmt om hjärtat. Ska bli riktigt trevligt!;)





XoXo
Veronica♥

What if I could catch the sun and put it in my pocket?


Snart ska jag bege mig mot jobbet, förhoppningsvis är det ingen som kör på mig, fast man vet ju aldrig.....

Har haft en toppen bra dag, efter att jag steg upp har jag suttit ute i solen och tecknat i någon timme, sen har jag legat här i soffan och tittat på tv, jag gillar verkligen min lilla lya! jag trivs sjukt bra! 
 
Jag blev tvungen att släppa ner persiennerna för kvällssolen skiner så starkt så jag ser inget här inne, men innan jag går ska jag vicka upp dem så blommorna får lite kvällssol, även de ska klara den långa vintern....
Hoppas verkligen inte att detta är det sista vi ser av sommaren, vill ha lite till, gå i shorts lite till bara njuta liiiite till... Älskar verkligen när den är här, och hatar när den går..







XoXo
Veronica♥

Couldn't feel better!


Om gårdagen var bara skit jaa då kan denna söndag inte bli annat än bättre!!
Vaknade för en timme sen med ett leende på läpparna och kände mig lite finurlig, älskar den känslan när man är lite busig för ingen speciell anledning.. eller anledningar finns det ju till allt men inget jag tänker berätta om i alla fall!

Nu ska jag ta och krypa upp ur mitt varma fort, dra på mig lite kläder och släpa med mig saker ut på balkongen där jag tänker njuta av frukosten i solen :)





XoXo
Veronica♥

For good and for worse



Det finns de som finns där när man har det bra och är glad, och så finns det de som alltid finns där, no matter what, I regn och rusk, kl 03:00 på morgonen, jaa alltid..
jag är lyckligt lottad med få men väldigt dyrbara vänner, Jag Älskar er! ♥

you can never be too sure about anything, next thing something or someone can drove you over


Vissa saker kan man aldrig vara beredd på så är det bara.. Som att bli påkörd av en cyklist när man är påväg till jobbet.. det kan man aldrig förutse, och när denna person dessutom kommer bakifrån är det ännu svårare att förutse något alls..
Jag trodde nog aldrig att en sån sak skulle hända här, men man ska ju aldrig säga aldrig så..
Jag hoppas han lärt sig en läxa och låter bli att köra omkull folk i fortsättningen i alla fall..

Här på jobbet är det väldigt lugnt i alla fall, längtar hem till sängen och sova men är ändå inte så farligt trött (gjorde precis en stor gäsp.. men det blir nog psykiskt tror jag haha..) så den här natten ska nog gå bra tror jag :)





XoXo
Veronica♥

sleeping like a baby


Har haft en fullspäckad vecka med flyttlass och IKEA besök.. Igår bestämde jag mig dessutom för att sova i lägenheten, så nu kan man väl säga att jag numera huserar på Lostigen 1 :) Jag sov som ett litet barn i nästan 12 timmar.. Jag fick höra av en kollega att hur man sover första natten på ett nytt ställe man flyttar in i är avgörande för hur man kommer trivas och sova i fortsättningen.. Så antagligen kommer jag trivas bra och fortsätta sova som ett litet barn! Det gillas!!

Lilla pappa och Ronny anlände med min fina soffa igår, vilket var en överraskning eftersom det var tänkt att de skulle kommit med den idag först, men för mig gjorde det inget.. Är verkligen jätte nöjd med allt jag köpt! det är verkligen så som jag vill ha det, så här långt i alla fall :P har än ganska mycket kvar, i köket ska det upp garndiner, en klocka, några tavlor, en matta, jaa lite sånt smått och gott.. :) Sen i "sovrummet" ska det upp en lampa i taket (mest troligt), någon tavla, min sänglampa och ben och gavel på sängen, det är tur att man har en handyman till far! Sen i vardagsrummet ska jag ha en lampa i taket och lite tavlor på väggarna :) badrummet är helt klart, förrutom att jag gärna hade velat ha en annan färg på duschdraperiet, men men.. det får duga så länge :)

Blev inte mycket vila idag heller på eftermiddagen, telefonen ringde och jag fick fint besök, sen kom Pappa och Mickis och hjälpte mig med lampan i köket och hallen, pluss hatthyllan och spegeln, så nu har jag en spegel också! Och de for i alla fall inte förrän klockan var 20 och då var det bara hoppa i duschen och göra sig färdig.. och vilken dusch sen! Gud så skönt det var, har inte duschat så där varmt på hela sommaren tror jag, helt underbart! :D
Här på jobbet är det nu väldigt lugnt efter ett par timmar med mycket spring fram och tillbaka..

Nu ska jag återgå till att försöka hålla mig vaken och zappa mellan kanalerna på TVn och gå någon rond här på en stund..





XoXo
Veronica


don't look back, look forward and enjoy the ride...


Jag har varit sämst på uppdatering den senaste veckan... men det har hänt alldeles för mycket roligt så har varken hunnit eller orkat skriva.. 
Har fått umgås med mina underbara vänner flera gånger om! Det var bilbingo förra tisdagen, allmänt häng, sen piteå dansar och ler med allt vad det innebar.. sen var det luleå kalaset nu i torsdags! och vilken kväll det var sen! helt galet roligt! vi var hos vicky en sväng i fin läggan sen bar det av till Waldorf där det åts god mat och efter det så fick vi för oss att vi skulle sjunga karaoke, vilket vi också gjorde! heeelt galet :)
Sen så har lilla Verran fått sig en lägga så flyttstädning har stått högst upp på listan de senaste dagarna, har hunnit vara tre svängar förbi och lämnat saker, och än är det inte riktigt färdigt.. Plus att vi ska åka på IKEA och en massa andra affärer i Happis på tisdag.. ska bli mycket trevligt :) sen så har jag gjort en liten beställning på jotex hemsida, plus köpt en soffa från en annons på blocket :) hihi.. jag har hunnit med en del ändå :)

Nu blir det i alla fall att sova lite, har jobb som väntar i morgon och hade tänkt försöka stiga upp ganska tidigt..




XoXo
Veronica

RSS 2.0