Så bra, så lycklig!

 
Jag vet, jag är bland de sämsta på att uppdatera omvärlden med inlägg på den här bloggen.. men det har hunnit hända så mycket på senaste tiden så jag har helt enkelt inte haft tid med att skriva..
Men ikväll när Hjärtat har däckat för typ en timme sedan passar jag på att skriva lite..
Sedan senast jag skrev har vi bla hunnit vara på hundutställning med Nalla, den hölls i Ökx och jag kan inte vara stoltare än vad jag var då över våran lilla tjej, hon var så duktig i ringen och visade upp sig så fint! Även om hon kanske inte fick världens bästa omdöme så gav det en morot att vilja testa igen, och se om vi kanske kan bli bättre och hon är ju dessutom inte färdig växt ännu så det finns absolut chans till att få bättre kritik..
 
Sen så har jag försökt att jobba så mycket som möjligt när jag fått, men det är mycket vikarier och inte så hemskt mycket jobb men man får vara glad för det lilla man får..
Jag ska snart (10:e april) på en time care pool utbildning och därefter kan jag börja jobba inom barnomsorgen här i Luleå! Och som grädde på moset så har jag i princip ett sommar jobb spikat också! Det går fint nu, känns riktigt bra :) Sen så har vi ytterligare planer på att vi ska få bo och leva tillsammans som ett par, Jimmy och Jag. mer än så säger jag inte förrän allt är spikat och klart, men jag är exhalterad och lycklig tjej ! <3
 
  Mina fina Älsklingar <3 De finaste i världen<3
Vad skulle jag ta mig till utan er!?
 
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

Welcome March!

Igår tjuv startade vi helgen lite tidigare med en härlig promenad i solen tillsammans med Jimmys kompis Marcus och hans vovve Corona.. Det var härligt med en promenad och därefter for vi och åt.. När vi sen kom hem unnade vi oss en två timmar lång power nap, enligt mig blev det lite för lång vila men för JImmy som inte kan få nog av att sova kändes det toppen..;)
Jag lagade en riktigt fin fredagsmiddag bestående av älgfilé,pommes och hemmagjord peppar sås och lite grönsaker, slå det ni.. Till detta drack jag rödvin och Jimmy tog sig en öl.. När jag var på affären tidigare på dagen så sålde de Jordgubbar så jag köpte en låda och tänkte att jordgubbar doppade i choklad skulle passa perfekt som dessert, vilket det också gjorde! Det smakade himelskt!
Resten av kvällen spenderade vi i soffan, kollade på farmen, såg någon film och hade riktigt mysigt.. Jag kan inte önska mig något bättre just nu, och det var en riktigt bra start på Mars, kom för en sekund inte ihåg att februari är så kort, men så slog det mig att det faktiskt var den 1:a Mars.. Helt otroligt vad tiden går fort..
Denna lördag inleder vi med en rejäl sovmorgon, eller det är Jimmy som har sov morgon, jag är som vanligt vaken före fan och kan inte somna.. Men ska ge det ett försök nu, har varit vaken sen sju på morgon så en halvtimmes extra sömn skadar ju inte ;)..




XoXo
Veronica<3

Yesterday Was a great Day

igår var det en helt vanlig torsdag.. Men allt som hände fick mig nästan att tro åt det var typ lördag.. Vaknade halv åtta och gav Nalla frukost, sen gick vi ut och promenade en sväng.. När vi började närma oss hem så fick jag snille idén att jag skulle städa ur Mercan, kan ju erkänna att det inte var speciellt lite grejer, detta dunkar, flaskor, små tjaffs och skräp lite överallt.. Hade väl egentligen behövt dammsuga ur den Men det får bli ett senare projekt:)
Sen bakade jag vaniljbullar och medans de jäste packade jag ihop grejer för att åka till Luleå:) fort var de bullarna gjorda och medans de gräddades så ringde Bästa Lina, så det var bara att göra sig i ordning för att fara på brännvalls och äta! Det blev en massa surr och skratt.. och en massa svammel såklart;) Precis en sån där Lina och Veronica dag;)
När Lina för hem hoppade jag i bilen och körde till Luleå, det var inte kul att köra mellan Töre och Luleå, folk kör som idioter och så var det riktigt blött och slaskigt på vägen.. men vi kom fram till sist i alla fall;) Där väntade Jimmy på oss och jag kunde inte sluta pussa på honom!! :) det blev en riktig mysigt kväll med middag på waldorf så jag bokstavligen trodde att jag skulle spricka och sen var vi och körde omkring tills klockan var ganska sent och då.var det bara fara hem och sova!! :) En väldigt fart fylld dag har jag med andra ord haft.. Idag blir det nog lite lugnare, ska bada,klippa klor och kamma Nalla inför utställningen på söndag :)





XoXo
Veronica<3

RSS 2.0