It's like open an old book from the past

 
Dags att damma av den här gamla bloggen så som man dammar av en gammal bok för att öppna på pärmarna och se vad som gömmer sig däri..
Månader har sprungit förbi och bloggen har varit lika torr som Saharas öken.. Sommaren är snart över, eller sommar vikariatet här i luleå är snart över, och funderingarna kring vad jag ska hitta på till hösten börjar göra sig påmind.. men jag är inte orolig, man har alltid en liten plan i bakhuvudet om vad man ska göra..
det har hänt så mycket, ja super mycket så jag vet knappt vart jag ska börja.
Jag är sambo! <3 Jimmy och jag bor äntligen i hus på landet så som vi längtat efter att få göra. och vi är lyckliga, barnsligt rosa moln lyckliga!
 
Men så kom jag på mig om att bli lite ledsen över en sak.. Och det är att min lilla syster ska flytta, missta mig inte jag har vetat det länge och vill inget annat än att hon ska vara lycklig för då blir jag lycklig. Nej jag känner bara att jag kommer att sakna den lilla flickan med det blonda håret så otroligt mycket, det är så synd att vi ska bli så goda vänner så sent, för det är så att vi är som katter som inte förstår sitt bästa, jävligt envisa har många och mycket egna åsikter, lika flabbiga och svamliga, men skulle en okänd människa gå förbi och se oss skulle de inte fatta att vi var systrar för varken hon eller jag ser att vi har någon som helst likhet i utseendet.. Så JO, ring ofta, sms ännu oftare och face chatta oftast! Big sis is gonna miss u alot! <3
 
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

RSS 2.0