Lost Girls in the Big City??! :)


Jag uppdaterar alltför sällan, men ibland blir det så bara..

På ungefär en timme ska jag dra mig ner till Bussen och åka till landvetter och plocka upp Josefine, vi ska åka till Göteborg över helgen och bo på hotell, vi fick det i present när jag fyllde år och hon konfirmerade sig, så det ska bli skoj. Hoppas bara att de har sköna sängar på hotellet.. Men till att börja med så måste vi fokusera på att hitta dit också.. Hmm, det blir ett äventyr det, om ni ser ett par vilsna tjejer på gatan kring Göteborg, då är det vi :) hihi..


Förövrigt verkar vädret lovande, "men vi ska inte ropa hej innan vi kommit över bäcken"..

Nu ska jag gå och ta itu med resten av packningen..


Synes på söndag!:P
Tjiiiing!

Panic!


Nu är mitt schema för sommaren färdig! Jag pratade först med en från jobbet, och hon sa att det blir tungt, min första tanke Ohnej! Sen ringde jag i paniken till mamma, jag minns helt ärligt inte vad hon svarade men jag tror hon sa att det inte är så farligt, att det ser luftigt och bra ut.. Men det stillade mig inte riktigt.. Men så ringer världens bästa Vicky och berättar att våra scheman är väldigt lika, och att vi är lediga samtidigt och att vi kan nu göra en massa saker tillsammans! Vilket är det bästa med hela sommaren!! Eftersom jag inte kommer att tillbringa den så mycket med Johan så då kan jag ju passa på att vara med min bästa vän :) Och dem i min familj och mina andra vänner :)

Nu ska jag däremot återgå till att damma och städa :)


Tjiiiiiing!

Exquisitely Beautiful


Maria Montazami är ju urskön!
Hur man får sig ett gott skratt när man tittar på henne.
Hon är nog en av mina många idoler..!
:)

Och med detta sagt säger jag God Natt, nu väntar en bok innan det är dags att sussa kudden :)



Tjiiiing!

Carpe Diem


Igår fyllde jag 21, det är egentligen ingen ålder men jag känner mig gammal. Det känns som att jag inte gjort något i mitt liv än, jag tog studenten 2008, jobbade hela sommaren, började plugga på Behandlings assistent utbildningen i Kalix hösten 2008, träffade och blev tillsammans med Johan i Oktober 2008, jobbade hela sommaren 2009, åkte för första gången utomlands med Vicky till Kreta. Sen flyttade jag till Borås till Johan i September 2009 och blir nu färdig med skolan till sommaren 2010.. Sen ska jag åka upp till Överkalix och jobba hela sommaren... Det känns som att jag gått skola hela mitt liv, och när jag tänker efter så har jag tillbringat 14 år i skolbänken, plus ett år på lekis :P Så det är ju inte så konstigt att jag inte hunnit med något annat. Men ändå, det finns så mycket jag vill göra och prova på och så många platser jag vill besöka.. Livet är för kort för att stanna upp och fundera över vad som kommer här näst, det är meningen att man bara ska göra det man själv tycker om och sånt som man vill göra för andra, man vet aldrig när allt tar slut.
Fånga dagen och gör den till den bästa i ditt liv.

I told you so....






Friday


Freedag idag! Härligt roligt underbart med helg! Men, jag ska vara på praktiken hela helgen (!) inte lika kul, eftersom jag sett framemot att få vara med Johan om dagarna.. Men men, idag börjar jag 14:15 och slutar 19:30 så det är ju inte en så jätte lång tur.. Och i morgon har jag hel dag, dvs 9:30-19:30 sen på söndag har jag delad, 9-12 och 18-21..

Det är dags att äta frukost men jag är inte det minsta sugen på det vi har i kylen... Hmm vad göra då? hade varit gott med typ scones men, jag har nog inte allt som ska vara i dem :S


Tjiiiiing!

Tierd of people that thinks that they know everything.....


Jag är trött på att folk hela tiden ska hålla på och tjata! Tjata om allt möjligt, och tro att de vet allt..
Sköt er själv och skit i andra!

Work at daycare


Ska strax traska iväg till bussen för idag ska jag på dagis och jobba! Det blir lite pengar och nu börjar det vara ett tag sen jag var sist så det blir nog roligt :) Hoppas de ringer någon fler dag, så det blir lite mer pengar, för som alla vet så får studenter inga pengar i Juni och det är jag i stort behov av då..


NU ska jag gå och borsta tänderna och göra mig färdig..



Tjiiiing!

BIG TIME!


Jag säger så här, det går inge bra att städa! Usch, det är som att det sitter en magnet i mig som drar sig mot datorn, och det blir ju inte bättre av att jag inte alls har LUST att städa(!).. Jag tänkte ta itu med köket och damma lite och så men jag får inte till det.. Hmm, jaja..

Jag har kommit på en sak jag kan önska mig i födelsedagspresent eftersom jag inte kommer ha råd att köpa dem själv, i alla fall inte denna månad... Ett par Converse! Antingen vita eller beigea tror jag att jag vill ha, men är inte säker än.. Jag har typ 37,5/38 i skostorlek... Det skulle uppskattas BIG TIME om de damp ner i brevlådan en dag mitt i allt :) Bara så ni vet..
Inte för att jag tror att jag får Converse i födelsedagspresent, det är typ uteslutet.. Men, önska får man, det skadar inte :P





Tjiiing!

OKEY!


OKEY!

Nu har jag tvättat färdigt, nu återstår det bara att vika ihop allt, känns jäkligt jobbigt.. Men det slutar ju såklart inte vid vikningen, nej sen ska det städas på Toan och sättas rena sängkläder i sängen.. Huuu..

Det är ju skönt att vara ledig, jag har ingen praktik förrän på fredag, och det känns ju gott :)
Men, nu när jag Pratar om praktiken, så ska jag bara säga att det verkar vara riktigt intressant, och det blir det nog ännu mer när man lärt känna brukarna bättre och personalen.. Jag ska inte säga alltför mycket, men det är som det är i den personal gruppen och jag tycker synd om vissa där.. Mer säger jag inte..


Men för att prata om något mer roligt, så var jag på mitt H&M igår, och skulle köpa mig ett par nya svarta leggings, och det hittade jag såklart, och en massa annat också, men man får hejda sig..



Tjiiing!

Not such as good idea as I thought


Att boka tvättiden klockan 07:00 verkade som en bra idé när jag bokade den,
men nu när jag sitter här med sömnen i ögonen så inser jag att det var det inte alls :(
Jaja, inte mycket att göra åt det nu inte..
Har bara så J*vla mycket tvätt också så jag kommer verkligen att få hålla på till klockan 11!
Sen så har jag lovat att städa lite, plus att det ska sättas nya sängkläder i sängen....
Haha, nej då, jag har inte alls mycket att göra idag, nej nej :P

Jaja, nu ska jag släpa mig ner i tvättstugan och dra igång tvättningen..


ha det gott!



Tjiiiiing!

Majbrasa


Då var helgen över och veckan har satt igång med att Johans förbaskade klocka ringde klockan sex.. Jag som ville ligga kvar och mysa blev ganska upprörd när han började killa och peta på mig, så det resulterade i en ganska irriterad Veronica.. Jaja, men som tur är går det över ganska fort :)

Helgen har varit lugn och skön, på fredag var det valborgsmässoafton och blev bort bjudna på middag hos ett par som vi känner, jag ska kanske tillägga att de har världens sötaste lilla flicka :) Det bjöds på kyckling paj/låda som var mycket gott! Sen hade jag (såklart) bakat maräng tårtan som jag bakat en gång tidigare (receptet finns här på bloggen för dem som är intresserade), det var riktigt gott :) Sen så var vi också till Bollebygd och titta på Majbrasa(!), kanske inte den största utan den minsta jag sett men det var roligt ändå.. De hade tom kör som sjöng en massa vårsånger, i regnet.. Hur som helst så hade vi jätte trevligt :)

Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, på lördag var det tråkigt väder, det blåste och var grått hela dagen men vi kom oss ändå  ut på en långpromenad.. Även igår var vi ut och gick, fast vädret var mycket bättre då.. '

Nu ska jag återgå till frukosten, sen måste jag hitta på något :)


Tjiiing!

RSS 2.0