celebrity


Igår såg jag två härliga killar, de leder ett TV progam på kanal 3.. Den ena pratar engelska och den andre är svensk.. Och jag pratar förstås om Simon och Tomas! De var på Maxi när Johan och jag kom dit, och det kändes lite overkligt, jag kunde som inte föreställa mig att de skulle kunna vara här, det fanns inte..




Simon och Tomas

crying to TV series





I allways cry to Ghost Whisper...




Over and over again...



Jag sitter och har igång Twilight samtidigt som jag pysslar med annat.. Jag kan bara inte förstå hur jag kan se den om och om igen, jag får alltid en känsla av lugn när jag ser den.. Jag reser till en annan värld och uppsluts av den så totalt så jag saknar den när den är slut...

Anyway så tycker jag att det är trist att var hemma själv, inte just för att det är tråkigt och så för det är det ju, men huset blir typ 2 grader kallare än när Johan är hemma, och lilla jag fryser ganska mycket så en filt tillhör min dagliga utstyrsel typ.. Den hänger med mig när jag går runt och plockar i lägenheten och hela dagen tills Johan kommer hem..




Jag och min filt :)

Talking about the rain




-So you are enjoying the rain?


-Haa, so you are asking me about the weather...?!

-I guess I am..

Edward Cullen and Bella Swan

Feeling really strong...


Igår körde jag ett Medel pass i Indoor Walking, och det gick förvånandsvärt bra! Jag kände mig riktigt stark, men lite orolig på slutet eftersom jag körde ganska hårt och ville ju inte att det sjulle hända samma sak som när jag körde spinning.. Jaja, men det har ju varit och farit.. Idag ska jag på afro-dans och det är super kul (!) och svetten den bara rinner..

Idag är det bara grått och trist väder och har ingen lust att gå ut så jag tror jag ska stanna inne tills det är dags att gå till gymmet.. Jag ska bara ta det lugnt, plocka till litegranna, kolla på TV..



Tjiiing!

before and after...





Efter blonderingen..



Taadaa, resultatet! :)

Vad tycks!? :)

Afraid of being seen outside


Sitter här med blonderingen i håret och väntar på att tiden ska vara slut snart. Av vad jag kan se så är bara min utväxt som är blond.. Ohhh, jag kommer inte tordas visa mig utomhus, och jag har bokat ett idoorwalking pass idag klockan tolv, så få se hur det går med det. Usch..
Jaja, det är ju inte hela världen, hoppas det bara är lite ljusare.. och så har jag ju en förpackning till som jag kan använda..

Nu ska jag strax tvätta ur färgen, wish me luck!




Tjiiiing!

Me Blonde?


Jaha, ska man bli blond då!?? för stunden alltså, innan jag fixar det som det ska vara...
Gruvar mig för det.. Hoho..
Johan tror att jag ska vara blond, men det kan han glömma.
Me blonde?
No I don't think so!

In a need of a change


Jag vill fixa mitt hår! Jag har ca 5 cm utväxt men jag har inte orkat bry mig så hårt när jag inte riktigt har vetat hur jag vill ha det.. Men nu känns det som att det är dags att ta tag i det! Jag är lite sugen på att ta tillbaka min gamla hårfärg, eller kanske inte riktigt men något åt det hållet i alla fall, men då måste jag börja bleka och blondera det och det är något som jag absolut inte vill göra! Så, hur bär jag mig åt? Hur ska jag göra om jag inte vill blondera det, men ändå kanske få det lite ljusare? Johan säger: Färga det svart bara.. Men det vill jag inte heller, för då blir det ännu svårare att ändra det om jag vill göra det någon gång senare (och som jag mest troligt kommer vilja göra). Jag är i stort behov av tips från mer erfarna, så det skulle vara väldigt snällt om någon kunde hjälpa mig lite :P

How do I do it!??


Nu orkar jag inte mer! Har varit vimsig och stressig idag som en tok! Och nu när vi var en sväng till MAXI så glömde jag såklart det viktigaste, det jag gick dit för att köpa! Nu måste jag gå dit i morgon bitti och höra om jag får tillbaka den...

Jaja, nu ska jag gå och sätta mig i soffan tillsammans med Johan och varva ner mig litegrann..


Tjiiiing!

High music and scrubbing..


Jag hade tänkt att städa nu när jag kom hem, men det kände jag att det orkar jag inte just nu, tar kanske toan lite senare men jag får ta hela lägenheten i morgon bitti när Johan har åkt till jobbet.
Detta var min sista dag på Ungdomsboendet idag, det känns lite trist och så, men det är ju så nära så ett besök någon gång ibland.. På måndag börjar den andra praktiken och det ska bli spännande.. Men nu är det "helg" och fokus på annat :)
Förövrigt sitter jag på www.HM.com/se och tittar på lite kläder som jag "behöver" (läs:måste ha!!)..

Jag har ett problem, jag har ett behov av att baka, och jag vet nog vad det beror på.. Hmm, ibland är det bara för jobbigt att vara tjej...


Neeej, men kanske jag skulle gå och ta i tu med toan nu då så att det blir gjort någon gång idag.. Johan kommer hem på två timmar så jag borde vara färdig tills dess.. Nu slår jag igång musik och skrubbar på..

Cake recipe :)


Jag bakade ju tårta igår som jag sedan lade upp bilder på, och idag kan jag meddela att den var super god så jag rekomenderar den verkligen! Så här kommer receptet:

Krispig Marängtårta med citronkräm
Marängen:
4 äggvitor
2 dl strösocker
3 dl puffat ris

Fyllning:
4 äggulor
1 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 dl vispgrädde
1 citron, pressad saft
75 gram smör

Garnering:
3 dl vispgrädde
Jordgubbar eller andra bär

- Ställ in ugnen på 125 grader.
Maräng-vispa äggvitorna till halvhårt skum, tillsätt socker och vispa till ett hårtskum. Vänd sedan ner det puffade riset. Bred ut smeten på ett smort bakplåtspapper och sedan in i mitten av ugnen och grädda ca 1 h 20 minuter. Låt den svalna något innan du vänder den och tar bort pappret.
Fyllning- Lägg allt förutom smöret i en kastrull. Vispa och sjud tills krämen tjocknar, det är viktigt att den INTE kokar! Ta bort kastrullen från plattan och rör i smöret. Låt sedan krämen kallna.
Garnering- Dela tårtan på mitten och lägg på krämen på den ena halvan och lägg på den andra därefter. vispa grädden och bred ovanpå, dekorera med Jordgubbar eller andra bär (jag använde hallon som gav tårtan en lite mer syrlig smak).

Lycka Till! :)

Cake:)





Tadaaaa!
Så här blev tårtan, ganska fin va!?
Tänkte lägga in receptet på den senare, när jag smakat den så att jag vet vad jag rekomenderar. För utseendet kan ju luras ganska rejält :)

Nu ska jag göra mig färdig för att gå och hälsa på min nya praktikplats, och sen så börjar jag 12:45..


Ha det gott!

Tjiiing!

Who says that new shoes doesn't make you Happy!?


Nu har de äntligen kommit, mina vänner, mina Jesus sandaler.. De är super fina och jätte sköna, synd bara att det är så kallt ute så att jag inte kan ha dem på mig..





Nu ska jag gå och göra färdigt marängtårtan jag håller på att göra, kan lägga upp någon bild på den med när den är klar :)



Tjiiing!




My friends has arrived...


De har kommit!


Världens finaste skor!

Bilder inom kort, typ i morgon :)




Nilsons Shoes


Hade hoppats på en toppenhelg med massor av sol och värme men icket, det har varit det absolut motsatta! Det har blåst, varit mulet och grått och kallt.. Usch, nej jag ville bara dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen.. Men på något konstigt sätt kravlade jag mig upp ur sängen och vi har till och med varit ut På Knalleland, men det var mest för att Johan inte har satt sin fot utanför dörren sen i torsdags, eftersom han blivit förkyld.. Stackaren..

Tänkte berätta för dem som är intresserade att jag har nu hittat mina gladiator sandaler, efter en massa sökande på flera flera olika internet sidor så hittade jag dem äntligen, faktiskt på ett ställe där jag aldrig tidigare har hittat något som jag vill ha så smått förvånad är jag.. -Nilsons shoes!!
Så till veckan dimper de ner i brevlådan, så jag väntar spänt och hoppas att de är lika fina som jag föreställt mig, och att det passar! hoppas! Jag lägger upp bilder senare när jag fått dem..

Ikväll blir det att Kolla Millenium på ettan, det är så gott när de visar såna bra filmer på kanaler som inte har reklamavbrott under tiden som filmer och TV program visas.. det gillas mycket! Hur som helst så visas det första avsnittet av tredje och sista filmen ikväll.. Blir mycket spännande att se om denna håller måttet med de två tidigare :)

Måste gå nu, ha det gott!




Tjiiing!

Today


Dagens planering:
*Få på mig nå kläder inom en snar framtid..
*Ringa samtal tills det svarar....
*En promenad till stan..
*På stan: köpa busskort, på apoteket och köpa nå grejs som ska vara bra när man är förkyld.
*Köpa mjukglass! det tycker jag att jag är värd idag, i alla fall om man tittar ut genom fönstret och ser solen! :) hihi.
*Sen blir det väl att åka hem och fixa middag, och sen så kommer Johan hem tidigare idag, så jag ska släpa ut     honom på en promenad :)


Choklad suuuuug


Jag är super sugen på Choklad (!), verkligen jätte sugen! Jag vet knappt vad jag ska ta mig till.. Men, jag bestämde mig alldeles nu att jag inte ska ha någon choklad, jag hade hunnit byta brallor och allt och var nästan påväg.. Men ingen choklad idag, det finns viktigare saker att tänka på än att gå och tråna efter en choklad bit som är slut på en kvart, typ..

So far away but still so close




With you I  would travel to the horizon and back a thousand times.

I try to reach out but it still to far away from me to catch up.


Ice-Cream


Vilken lugn och skön helg det har varit, bara jag och Johan.. Det har nästan känts som att tiden stått stilla, men det har den ju inte.. Vädret har varit jätte bra, särskilt idag då det nästan har varit 25 grader varmt i solen, men man får passa sig så att man inte klär sig för lite..
Mina halsmandlar bestämde sig på fredag kväll för att växa och bli stora som valnötter typ och göra väldigt ont.. Det har inte blivit mycket sömn eftersom det samlas så mycket släm som jag knappt får svalt, och det är lite panikartat känner jag.. Har nu planer på att boka en tid hos läkaren och kolla upp om jag kanske skulle få operera bort dem, men jag är inte så pigg på sjukhus direkt så jag får väl se hur det blir med den saken.. Jag vet ju att det skulle behövas..


Nu till något mycket roligare
, jag har testat två av årets nya glassar, Magnum Temptation fruit och Magnum gold?!

"Magnum Temptation Fruit" med tranbär och skogsbärssås
tillsammans med vaniljglass och chokladöverdrag
.

Väldigt god glass om man frågar mig, och den kändes inte så där sliskig som glass ibland kan kännas..


"Magnum Gold" med kolasås och vaniljglass, ett guldöverdrag med underton av vanlig choklad och en aning smak av medelhavssalt..

Neej, denna glass var däremot inte god. Den var nästan äcklig, men då är jag ju också ganska kräsen. Den glassen kommer jag inte att köpa igen, det lovar jag..
Johan gillade den i alla fall, så smaken den är verkligen som baken, delad.

Finally!


Idag har min Älskling äntligen kommit hem! Jag fick smita iväg från praktiken en stund på morgon för att överraska honom, och gissa om han blev det!? Väldigt glad och överraskad, så det var väldigt lyckat :)
Nu sitter jag här hemma och väntar på att han ska komma från jobbet, fast det lär han ju inte göra på ett bra tag.. Men jag är så trött sen jag inte fått sova ordentligt så jag tar nog och vilar en stund tror jag:)




Tjiiing!

Vänta bara!!!


Trött.NU! Fyy tusan säger jag bara.. Dra åt skogen med den idiot som spelade hög musik halvtre i natt.. Vänta bara tills jag får fatt i den personen, då ska han/hon allt få veta vad den heter!


Nu ska jag snabba mig iväg till praktiken, ska bara dra på lite mascara så jag inte ser lite trött ut som jag känner mig så är jag klar.


Tjiiiing!

Goodie goodie!


Denna dagen har varit bra den med.. Är verkligen glad över att personalen på Ungdomsboendet är som de är.. Super snälla och trevliga! Därför ska jag gå på en tillställning med dem på fredag nästa vecka.. Men för min del blir det nyktert :) haha..

Jaja, nu blir det alldeles strax sängen, ska upp tidigt i morgon och fortsätta mitt pass..

Ha det gott..


Tjiiiiing!

The worlds cutest?


Nyvaken och nyuppstigen.. Ställde klockan på ringning klockan 08:00, men kände mig alldeles för död för att orka upp då, så jag somnade om.. Men det kanske jag inte skulle ha gjort, vaknade nu med huvudvärk och det är ju inte så skönt.. Men men.. Jag har legat och gosat in mig i Johans täcke och kudde hela natten så alla sängkläder ligger på¨ena sängen:).. Haha..


Neeej, Nu behöver jag lite mat i magen känner jag, och sen har jag ju praktik idag, klockan 12:45 börjar jag så jag tänkte kanske hinna med att handla lite innan.. Hur jag nu ska hinna med det är ju en annan fråga... Hmm..

Jag har ju världens sötaste lilla syster, eller hur!!?


Honey, I'm Home!!


But where are you?? Nuu är jag äntligen hemma! Hemma i Borås!
Men det var en tom lägenhet jag kom hem till, för Johan är fortfarande i Marocko och glassar på :) Hoppas han har det bra, har inte hört från honom på en vecka nu...
efter flera timmars resande idag så är jag äntligen hemma, vi började med att åka från Överkalix strax före halvtio på morgon, till kalix där jag senare åkte ifrån till luleå... Sen har jag hunnit vara på två olika flygplan, och väntat och väntat på flygbussen som skulle ta mig till stan.. Och nu är jag här.. Göttan liksom! :) hihi..

Men jag saknar de små liven på Gyljen också.. speciellt en som börjar på M och slutar på A :) Och så alla andra så klart.. Och Vicky, henne får vi inte glömma!! :)

Kvällen tänker jag spendera framför TVn och mest troligt ska jag nog se mitt älskade Twilight, New Moon :) hihi..

Ha det gott!!





Tjiiiiing!

RSS 2.0