Why do things that I should do, when I can do whatever I want to!?


Jag borde ligga och sova nu, men som vanligt så gör jag aldrig vad jag borde göra- utan precis som JAG vill! Oj, kom just på att jag sagt det många gånger idag, att man ska göra precis som man själv vill..

I morgon blir det jobb 7-12 sen blir det hämta söta Vicky från tandläkaren och därefter, blir det ett litet uppdrag :)
Sen måste jag hem och ladda batterierna, alltså vila och sova lite, för det blir intro på Älvgatan (där jag ska jobba natt i sommar) natten lång:) Ska bli spännande att se hur det går att hålla sig vaken, men jag tror nog att det ska gå bra..

Annars idag då? Tjaa, inte mycket alls. Har varit med min fina mamma och min söta lillasyster och hälsat på lilla mormor, hihi.. hon är så söt och tjorvig så man bara kan skratta åt henne.. Sen har jag hjälpt lilla sjuka Josefine med lite religions läxor, det var kul att finslipa lite på mina kunskaper på det området, saknar lite att få läsa de där ämnena, historia, religion, engelska jaa, och många fler.. :) Hur som helst så gjorde hon det jätte bra för att vara så sjuk, hon är riktigt risig, så jag hoppas att hon snart blir bättre och orkar med de sista dagarna på skolan som är kvar :)

Nu däremot, måste jag nog sova om jag ska orka vakna klockan 6... Uuuuuuusssch.. Jaja, det går bra... (det bara måste det)...




XoXo
Veronica♥

It's raining outside my window but In my heart the sun is shinin'


En sån här dag, när regnet trycker utanför fönstret och kylan kryper in under skinnet önskar man att man var någonstans lång bort härifrån, lång borta där det finns sol och värme.. Men det är ju bara drömmar såklart.. här är man fast i Sverige och så sjukt avis på alla som åker och ska iväg.. Huhu..

Jobbar extra i helgen så är bara hemma på rast nu, funderar på att ta en tupplur, känner mig sjukt trött (beror säkert på piss vädret) och det skulle vara skönt att få sova lite granna :)


Jaja, jag får se vad jag gör..



XoXo
Veronica

Kalix, lilla Kalix, men ändå större än ÖKX..


Har varit i Kalix för första gången på typ hundra år idag, så det var trevligt.. Vi var och handlade på Coop, samma vanliga inga större förändringar än kanske ommöblerat och så upptäckte jag, en lös golvplatta, haha.. to much info, right.. Men jag tyckte i alla fall att det var lite lustigt.. Sen så var det ganska mycket folk i farten och det gillar jag, gillar mycket bilar och mycket folk :)

Nu ska vi strax dra hem till Ökx, så då kan jag inte sitta här.. :)



XoXo
Veronica

En mycket bra dag idag med! :)


Den här dagen har också varit riktigt bra! Först så har jag varit tillsammans med mamma och lämnat av Lilla Mickis på dagis.. Sen var jag hos mormor och surrade med henne och min kusin Anna-Karin medans jag väntade på att Vicky skulle sluta jobba. Är så sjukt glad för hennes skull! När hon väl hade slutat så for vi och fikade årets/sommarens första fika på Brännvalls, Super god tårta och en festis :)
Efter brännvalls besöket gjorde vi en liten avstickare in på Seth, de hade fått in en hel del fina byxor och jag hittade mig faktiskt ett par Jeans som var jätte fina och sköna dessutom!
Därefter fick vi agera räddare i nöden åt Krille och skjutsa honom till Pox, som vanligt har han något fel i bilen, och denna gången hade han åkt på en liten stubbe så nu ville inte den fungera.. Haha.. Sötungar...
Äntligen efter det så fick vi gjort de vi skulle, köpa choklad inför filmmyset ikväll :)
Så nu har jag fixat filmer så vi har lite att välja mellan senare..

Nu verkar det som att Lilla Mickis vill ha datorn, och när hon vill ha den då är det verkligen NU med detsamma!:)



XoXo
Veronica

Gooooooooooood News!


Har fått en bra start på den här dagen, först ringer telefonen och det är en från en gruppbostad här i ÖKX som fått nys om att jag är på jakt efter jobb för andra perioden, så vips så har jag nu nattjobb för andra perioden i sommar! fint va!? Sen så fick jag ett litet sms alldeles för en stund sen att jag kan komma och hämta ut mitt H&M paket idag som jag väntat på nu ett par dagar :) Känns tipp topp! Och nu fick jag veta en annan bra sak, en jätte bra sak! Men får nog inte säga något så jag säger inget mer än att jag är jätte glad för den här personens skull!!!!

Nu efter dessa lyckorus ska jag gå ner till Mickis och mysa med henne i soffan för ute blåser det och då är det enda rätta stället att vara på under en filt i soffan ;)




XoXo
Veronica♥

Everyone can't be best at everyting, but she can :)


Har sovit jätte dåligt i natt så känner mig sjukt trött och ur form.. sitter med mössan på huvudet och har ett konstant tjutande i mitt högra öra, ska inte trumhinnan gå sönder snart så det blir tyst och lugn och ro någon gång?

Har precis bevittnat när min Älskade lilla syster Mickis har cyklat runt gården på sin nya cykel, UTAN stödhjul! Jag visste att hon skulle klara det, hon är så duktig så! Tur som bara den att jag hade mobilen nära till hands så att jag kunde föreviga det ögonblicket med en video (eller tre) :)

Annars är jag jätte avis på Josefine som hade varit och sprungit i morses, hela 8 km! Önskar att jag också hade kunnat följa med, men när jag är förkyld är det ingen idé för jag lär ändå stå vid dikeskanten och spy efter bara 1 km.. Men när jag blir bättre, då minsann ska jag ut och springa :)




XoXo
Veronica♥

"Did you hear me when I said I Love you? (Messer)


Ibland blir inte saker och ting som vi tänkt oss, och går käpprätt åt skogen. Som för lilla Söta Vicky idag, hennes fina glassko åkte i golvet och gick i tusen små bitar, omöjlig att laga, sen när vi pratade på telefon då åkte ett glas i golvet.. Det är inte hennes dag idag helt enkelt.. Men jag mådde så dåligt för hennes skull, för man vill  ju hjälpa så långt det bara går, men det är svårt i detta fallet, jag kan ju tex inte ha varit där och tagit emot glasskon innan den föll i golvet, men hade jag kunnat hade jag gjort det..

Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig, hade helst velat sätta mig på bussen och åkt till luleå och legat i soffan med Vicky och sett film och skrattat, det vi gör bäst, och då menar jag inte att se film......
Istället blev det filmkväll i sängen med en massa gott och en super bra film som jag bara måste rekomendera vidare till er som är romantisk komedi Suckers like me, "Life as we Know it" med vackra Katherine Heigl och den snygga hunken Josh Duhamel.. Underbart rolig film! :)

Nu känns det nästan som att det är dags för att sussa kudden, är ganska trött och lillasyster i sängen bredvid sover redan så sött..
See you tomorrow!



XoXo
Veronica♥

All the people tonight put your hands in the sky. Come on boy,come and get in the rhythm, music will take you high. One more feeling about you, I love you don't know why. Everybody come and get in the rhythm, music will take you high


Som jag ser det har jag två alternativ ikväll, det ena är att fara och surra och Umgås med Ewa som är och dricker, och vara nykter såklart.. eller såklart är det väl inte men skönt och ha en vit helg i alla fall på några veckor :)
Och det andra alternativet är att jag far till Bränna, hyr mig en bra film köper mig en mega stor gottepåse, eller chips och har mys kväll.. Vet än inte vilket det blir, och vad jag helst vill... jaja, det löser sig!



XoXo
Veronica♥

Dreaming back to when we were having the best time of our lives











Underbara minnen sparade på minneskort och i våra hjärtan, om inte detta är paradiset så vet jag inte vad...♥


XoXo
Veronica♥

It hurts, badly...:(


Ligger i sängen med datorn på¨magen och med mössan på huvudet... Jag har fått ont i örat :( Det har bestämt sig för att blåsa jätte mycket idag, och jag som är jätte känslig råkade ut för det så klart.. så här ligger jag nu och våndas över det onda örat.. jaja, de blir inte bättre för att jag klagar:P

Roar mig med att titta på H&M's hemsida, har hittat lite kläder som jag är såååå sugen på att beställa hem.. Men försöker hålla mig.. Duktiga jag..

Haha, Det var Vicky som ville att jag skulle skriva blogg, och jag vet inte vad hon menar att jag ska ha att skriva om!? Att jag haft intro på Moss (BG) där jag ska jobba i sommar.. Det har gått super bra, som vanligt.. Inga konstigheter alls..

JAja, nu ska jag vila en stund tror jag och hoppas att värken gått över när jag vaknar.. annars vet jag inte vad jag gör..



XoXo
Veronica♥

NO PLANS, NOTHING!


Hade varit bra att ha en plan B nu känner jag.. Vet tusan inte vad jag ska göra av mitt liv, och vad jag ska göra till hösten. Här tänker jag inte stanna för evigt, och framför allt inte mer än nödvändigt..
Så jag vet inte alls vad jag ska hitta på? Söka jobb inom något som jag inte alls är så sugen att jobba inom.. Eller gå arbetslös? Plugga något? tjaa listan kan göras lång.. Vet tusan inte!!! USCH..




XoXo
Veronica♥

Playing with the food instead of eating it.. Is more fun!


Goda Nyheter, Vicky kommer till ÖKX och har KANSKE tid att träffa mig! bättre än ingenting ;) tihi..
Sen så är jag redan leds på den här Kommunen, så undrar hur läge jag kommer att palla innan jag blir helt gaaalen!? haha.. Mamma jobbar till 16 idag så blir att vara med Mickis fram tills dess, sen vet jag inte vad jag ska hitta på, Ewa kanske ville göra något? Så vi får se :P

Är sjukt dålig på att blogga just nu, för det jag mest av allt vill skriva om är hur mycket jag saknar Kreta och längtar tillbaka.. Och det kan jag ju inte skriva i alla mina inlägg för det blir lite väl tråkigt och enformigt.:) Hur fint det än låter i mina öron:) Hihi..

Nu ska jag gå och se vad busfröt håller på med, hon har tagit sig tårta och när hon är mätt och inte vill ha något mer så har hon en tendens att sitta och leka med det som är kvar... (like her sister) haha..


XoXo
Veronica♥


We drank lots of wine, told secrets and laugh all night long


Idag blir jag 22 år! Varför jag säger blir är för att om man ska vara exakt, vilket jag gärna vill vara ibland så fyller jag egentligen inte år förrän 19:40 ikväll.. Men det är om man ska vara exakt :) hihi.. firade redan igår med hela familjen, eller nästan hela, två fattades.. Fick en super fin och god tårta som man knappt kunde sluta äta ifrån, sen så fick jag av fina mamma ett jätte vackert halsband från VÅGA, får ta och slänga upp någon bild lite senare. Sen så fick jag också ett litet resebidrag, vilket jag önskat mig, så jag är super nöjd!

Lördags kvällen hos Vicky var sjukt kul! det var verkligen en lyckad kväll, med massor av gott att både dricka och äta och så en massa skratt, som vanligt.. Sen när vi begav oss ut var klockan en aningen för mycket för att få komma in någonstans så vi gick till max och käkade pommes och dippade i dipp.. Helt underbar kväll var det i alla fall..

Idag är det lika mulet och regnigt som det var soligt för ett par dagar sen.. Super trist väder.. Men det kan man inte göra så mycket åt, Mickis har precis vaknat efter sin lilla vilostund, stackaren är fortfarande förkyld och hostig så det går inte att vara ute.. ¨Vi får försöka hitta på något roligt inomhus istället :)

A great year!?


Och förresten, kom på för några dagar sen att jag fyller ju år snart! På måndag närmare bestämt! Det är sjukt vad tiden går fort, jag tyckte det var nyss jag fyllde 21! jaja. äldre blir man ju oavsett hur man än gör. En som jag känner sa att hennes år då hon fyllde 22 var en toppen år, så varför inte hoppas på att mitt också blir det? Och med det kan vi väl börja med ett litet resebidrag i present till mig...? Skulle sitta fint, för vill just nu bara lägga pengarna på det, så please, min önskan är att få lite pengar i födelsedags present, många bäckar små gör en stor å....




XoXo
Veronica♥

dreaming away


Är helt ofattbart att det nästan gått en vecka sedan vi kom hem från Kreta! På ett sätt känns det som att det är super länge sen, typ flera månader sen.. och på ett sätt känns det som att vi satt där på balkongen igår och drack cider och spelade musik och skrattade ut i mörkret.. Måste erkänna att jag (VI) längtar tillbaka till de soliga dagarna vid poolen och maten och folket.. men men, istället sitter man här i flickrummet uppe i de norrlänska skogarna och drömmer.. Jaja, jag är inte bitter..




XoXo
Veronica♥

Difference


Nu har man varit hemma lite drygt ett dygn, och det känns... väldigt svenskt, fryser när jag går i shorts och linne fast solen skiner, så vädret är verkligen inte det samma här som där borta, i mitt varma kreta ;)

Tanken är att vi ska åka iväg till almernäs och sola lite, men jag lär ju få sitta med koftan på.. haha..

Nu måste jag gå och hjälpa Johan att leta hans shorts, som vanligt är det jag som har störst koll här...



XoXo
Veronica

Bye bye Almirida


Nu med lite Maki pizza i magen så hoppas jag att jag ska klara mig ett tag utan Grekisk mat, men vi får se lär ju sakna den väldigt mycket tror jag.. Nu med den i magen så sitter jag här i soffan bara en halv timme innan bussen mot flygplaten går och har ett väldigt pirr i magen! Usch, jag älskar den här lilla byn! den är så fantastiskt vacker och mysig så man måste verkligen se det med egna ögon för att förstå det.. Vill verkligen inte åka hem än!!! Men tillsslut så måste man, så är det bara..
Jag kommer nu inte att skriva något förrän jag är hemma i Sverige, Så bye bye Grekland och Almirida I gonna Miss you!


XoXo
Veronica♥

My dream is to fly over the rainbow so high


Efter att ha smaskat i oss en farligt god grekisk bakelse, en hel del svenskgodis så halvsomnade vi i soffan i receptionen tills då jag vaknade och sa att vi nog måste gå och ta en dusch.. så sakta men säkert har vi nu förflyttat oss till ett av hotellets "duschrum",Det märks att det är som gammalt och inte används till annat än duschining för det ligger grejer lite överallt och luktar lite gammalt, men det duger gott och väl för den lilla studen vi ska ha det till att duscha i. Nu har vicky kommit ut från duschen så då är det dags för mig att hoppa i duschen, och sen ta itu med det ständiga klädproblemet som jag har....



XoXo
Veronica♥

Time is runnig out and we don't want this to end, not yet, not ever..


Är det så här det känns att lämna sitt hem och slitas bort från det man mest av allt gillar? Trodde inte att jag skulle ha sån ångest men det har jag.. och då får jag ångest för att jag har ångest..
Gårdagskvällen blev kanske inte vad vi förväntat oss,men vad gör det, vi var finast i byn och det kan vi vara sjukt stolta över..

Hur man än försöker vrida och vända på det så är det här faktiskt slutet på resan, våra väskor är packade, nyckeln är inlämnad och nu väntar vi bara att bussen ska rulla in och plocka upp oss och ta oss till flygplatsen, men det är inte förrän 19.30, så vi har många timmar till att njuta (läs:ha ångest över) av :)

Så här sitter vi nu i receptionen på soffan och är lite trötta, Vicky är mer trött än mig så hon har bäddat in sig i sin kofta och sitter och halvsover här bredvid, tänk om vi hade kunnat ligga ute i solen och sovit, då hade timmarna gått fort.. Men vill vi verkligen att det ska gå fort eller? Ingen aning faktiskt, det känns bara så fel... Det suger helt enkelt!







XoXo
Veronica♥

Welcome to Chania


Nu har vi kommit tillbaka från en sväng inne i Chania.. Det var mycket folk som vanligt och en massa saker att se, hittade en super fin gul klänning som jag hoppas få använda på det planerade Beach partyt på torsdagkväll, så vi hoppas att det blir av.. :) Man får ju inte missa mig i den liksom! haha..
Annars har vädret varit extremt varmt och gott, särskilt nu när vi var iväg, det var nästan jobbigt att gå omkring i den pressande värmen..
Vi har än inga planer inför kvällen, och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig... Hatar det problemet! Men men vi löser det också :)


XoXo
Veronica♥

Tuesday, no plaaaaans


Det blev en hel del färgglada goda drinkar, och någon som jag knappt kunde dricka men vad gjorde det, roligt hade vi!
Idag funderar vi på att åka in till Chania, men vi får se. Vi orkar inte planera något direkt så..
Annars så är det lite sämre väder idag, i alla fall just nu men man vet aldrig det kan hinna växla ganska fort..
Vicky ligger på rummet och halv sover medans jag sitter här och kollar runt.. Jag ska snart gå upp och väcka henne och kanske skrämma slag på hon, men hon är inte så lättskrämd så få se hur det går:)


XoXo
Veronica♥

One more drink


Efter en fin och lugn kväll igår så taggar vi nu för en kväll med start av Coctails med B på Siroco och sen möjligtvis en midddag hos en annan friend! Sen kan kvällen bara bli bättre.. Lär bli en hel del drinkar ikväll om jag känner oss rätt...
Ha det bra sverige, hörde förresten att det snöat.... Sååå synd.. Haha..
Här skiner solen och har varit gööör varmt hela dagen :)



XoXo
Veronica

Vad ska man ha på sig!?


Gårdags kvällen var som vanligt väldigt lyckad, vi hade super skoj, men idag har det inte varit lika roligt.. Haha.. man mår väl som man förtjänar antar jag.. Men har känt mig typ sjuk, ont i magen..
Vi har varit på en lång skön promenad ner mot hamnen när det nu har varit lite sämre väder, har blåst som tusan men ändå varit super varmt! Så det blev lite att fota. och nu har man fixat lite mer ny musik så vi inte ska hinna bli så trötta på den gamla, så allt är tipp topp..
Vad ska man ha på sig!? Den ständiga frågan och alla dagars I-lands problem. Och fråga nummer två, ska jag vara nykter? funderar starkt på det..! Men vi får se, man kan alltid hinna ändra sig:)


XoXo
Veronica♥

RSS 2.0