the days were so crazy... That people think we're high...

Här sitter jag i soffan efter lång dusch och bara njuter av att inte behöva stressa. jag stressar alltid annars innan jag ska iväg.. Maten är i ugnen, får bli en billys idag för enkelhetensskull och sen ut på prommis med Nalla :) Det är lördag och humöret är på topp! :) Vi ska blanda drinkar och bara skratta och ha kul :)





XoXo
Veronica<3

It's the smal things that counts

 
Dagen har varit minst sagt helt toppen, vi hade lite sov morgon Nallisen och jag sen hoppade jag i kläderna, gav henne mat och så begav oss ut till skogen. Hon älskar verkligen att vara där, medans jag plockade grenar så sprang hon omkring och var så glad.. Så där var vi nog i en timme innan vi snabbt knallade hem och bytte till ett vanlig koppel och for på en promenad med Vicky och Tyson.. Det var super mysigt och hundarna sprang lös och Nalla ville så leka och Det ville Tyson också men han var lite "blyg" idag, och klättrade mest på Vicky och viftade med sina små tassar.. Vi surrade ju såklart om allt mellan himmel och jord.. Så när Nalla och jag klev in genom dörren var klockan 12, vilket betydde att vi varit ute i nästan tre timmar.. Inte illa alls.. Nalla somnade nästan direkt och jag blev ganska trött jag med så satt ett bra tag med datorn och kollade på alltmöjligt, julklappar, serier, kläder... jaa massa svammel..
Drog mig tillsist upp ur soffan och for och gick en sväng till BG för att surra med de som jobbade.. Påvägen hem stannade jag och handlade mys på Ica och lite annat smått och gott.. är väldigt sugen på att baka så får se om jag kastar ihop något gott :) Annars ska jag spendera kvällen med att kolla film och mysa med Nalla.:)
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

All waiting is like it dissapeard in just a second

 
 
När han kliver in genom dörren och hans ansikte lyser upp när han ser oss båda komma skyndandes mot honom för att kramas och pussas så känns det så värt all väntan och längtan man haft hela dagen. Och ja, när man inte bor på samma ort och inte ses varje dag så betyder varje lite minut man får med varandra mer än allt guld i världen, och det är sant!
 
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

There is one thing that I hate more then anything elves in this world

Att hata att ett väldigt hårt och starkt ord. Men nu menar jag det verkligen när jag säger det, jag HATAR telefon försäljare! De fortsätter att ringa, flera gånger om dagen nästan varje dag i veckan, till och med under helgen kan telefonen ringa och det är sjukt störande. Fast åandra sidan så är de ju synd om de där stackarna som sitter och ringer och jag aldrig svarar.. Det är ju faktiskt ett jobb de med och det ger jobbtillfällen. Men vi kan inte komma ifrån att det nog är ett av de mest hatade arbeten, i alla fall bland dem som blir utsatta och uppringda gång på gång.. Jag tänker bland annat på alla gamlingar som blir (inte alltid) på lurade olika saker och missar de olika villkoren eftersom försäljarna pratar i turbo fart och sällan accepterar ett nej....
Nu spårade mitt inlägg lite iväg.. Men jag har gått och ruvat länge på detta så jag kände att det kunde vara ett tillfälle att äntligen låta det komma ut.. haha.. vad dramatiskt det lät men det är så det är! :)





XoXo
Veronica<3

I wish I could turn back and freeze the time


När måndagen är här och man inser att helgen är över så önskar man bara att klockan gick att vrida tillbaka.. Så bra har min helg varit, lördagen tillbringade vi med Jimmys pappa och hans kunno Stina, först var vi på Harrys där de tog sig en öl, sedan gick vi till goodwill och käkade en toppen god middag.. Kvällen fortsatte vi på hertsön hemma hos dem där det bjöds på vin och massa skratt.. När kvällen är över knallar vi hem och somnar gott.. :) Söndagen kunde ju inte bli sämre, vi tog en promenad och handlade och gick sen och hämtade bilen.. Vad vore inte en söndags lunch utan lite max mat? blev lite max mat och sen for vi hem.. Jimmy lagade god middag och hade fixat mys så kvällen med änglagård på tv var helt sjukt mysig! Så när hans klocka ringde på morgon fick jag lite ångest över att den redan var över, och att jag var tvungen att åka hem för att vara barnvakt.. Annars hade jag stannat till ikväll i alla fall.. :)


XoXo
Veronica<3

Släkten är värst... ;)

Det behövs inte mycket för att göra mig glad.. Lina, Tack för att du påminner mig om alla våra samtalsämnen och våra drömmar!:) Bara för ett år sen gick vi båda och suktade efter kärlek, livslång, äkta kärlek.. Och vi nötte låtar och en av dem är vår speciella låt.. Minns du att jag lånade den åt dig och Adam?
Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive
It's the way I'm feeling I just can't deny
But I've gotta let it go
We found love in a hopeless place
Shine a light through an open door
Love and life I will divide
Turn away cause I need you more
Feel the heartbeat in my mind
It's the way I'm feeling I just can't deny
But I've gotta let it go
We found love in a hopeless place
Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine
We found love in a hopeless place
-Rihanna (we found love)
Släkten är värst! Speciellt vi kvinnor;)
XoXo Veronica<3

Stay focused

Ska inte ta ut något i förskott än, men det känns som att vi (jag och Lina) kanske har kommit igång med träningen, det känns sjukt skönt när man gjort det, och jag ser framemot det varje gång.. Det borde ju betyda något? Eller? Haha, hur som helst, så skulle det vara skönt att komma lite i form, för ryggens och hälsans skull, det skadar ju inte att få bättre kondition och kanske tappa något kilo är bara en bonus ;)
 
Så idag har jag inte bara tränat på gymet med Lina, jag har även tagit en promenad med Nalla. Ska försöka när jag väl är ledig ägna så mycket som möjligt av min tid åt att träna och motionera henne, såsmåningom får jag nog börja springa med henne, men inte riktigt än, hon är ju bara drygt 6 månader än så länge och det känns lite för tidigt faktiskt.. Men träna gå fint i koppel, inkallning och lyssna till komandon ska vi träna på i alla fall..
 
Så där ja, nu har jag på order av några skrivit mitt första inlägg på typ 2 veckor (?), hoppas de är nöjda, även om det nu var ett tråkigt inlägg.. :)
 
                                             Gällivare Crusing -12
 
 
 
XoXo
Veronica<3

RSS 2.0