twilight hysteri


jag fick mina Twilight böcker i torsdags, igår kväll läste jag ut den första, det är verkligen som det stod på bokens baksida, den är verkligen beroende framkallande! Den var så himla bra och jag kunde inte sluta läsa, det var svårt som tusan att slita sig loss från den och göra annat. Då kanske ni förstår att jag inte har varit så super social i helgen... Ha ha.. Den var i alla fall extremt bra.. Jag är glad att jag bestämde mig för att läsa dem, ska börja med den andra idag:)

För att föra in ämnet på  något annat, så fyller min Älskling år idag!<3 Det gör även min store bror. Men vi firade hans födelsedag igår då hela gänget och Victoria, (Johans syrra) var här och fikade tårta och annat smått och gott som vi ordnat.



Plötsligt så händer det...


Plötsligt så händer det.... Igår vann jag 25 kronor, och så skrapade jag den där lilla rutan i högra hörnet och där stod det X2, vilket betyder att jag vann 50 kronor! Hihi.. det var länge sen jag vann något..
Idag fick jag ett samtal, jag ska jobba i morgon, på en förskola!! Ska bli jätte kul, men jag vet knappt vart det ligger :) Men det går nog bra. Jag hoppas bara att de kommer att ringa fler gånger..

Jaja, det var typ allt jag hade att berätta idag, jag ska snart klä mig och gå till bussen, ska till Dalsjöfors och göra lite ärenden och sola lite, jag behöver få lite färg:)



Tjiiiing!

Best day of the Week!


Den bästa dan på veckan, FREEEEDAG! hihi.. så skönt, jag får ha johan heeeela helgen och behöver inte sitta här alldeles själv vilket är toppen toppen toppen!
Sitter här i valet och kvalet om jag ska fara på gymet med johan eller om jag inte ska göra det.. Känner mig jätte trött och sliten så kanske en vilodag? (igen) eller? Åhh, hatar att ha beslutsångest.. Hmm.. Förhoppningsvis ringer han snart och hjälper mig med det beslutet.. OM jag inte far och tränar kan jag lägga lite mer tid på att fixa till mig, vilket är väldigt roligt att göra.. eller OM jag far så blir det lite halvdant fixat.. Vi ska nämligen gå ut och äta! Mycket Mys pys:) Sen vet jag inte vad som händer, och det gör mig inget.. Jag är ett freak som vill planera saker framför, men i helgen vill jag bara vara.. Kom just att tänka på att det är idag en vecka sen jag kom hem, den här tiden förra fredagen satt jag på flygplatsen och väntade på bussen och tyckte att det var som att tiden stannat upp, jag ville bara hem, hem till Johan! Och nu sitter jag hära och vet inte vad jag ska ta mig till i frågan om ska eller inte ska gå och träna med Johan.. Vi kan ju göra det i morgon och på söndag också.. Påtal om träna, jag har bokat in mitt första pass, det är inte förrän på Onsdag men ändå.. Jag ska gå på den nya träningsformen som friskis har startat med, den heter indoor walking.. och verkar vara rätt kul faktiskt..

Jaja, nu ska jag... Jaa jag vet inte vad jag ska men sitta här ska jag i alla fall inte göra..

Byee byee

Tjiiiing!

Totally ME!


..Då har jag gjort typ hälften av allt jag ska göra idag.. Gymmet på en timme- Ångest eftersom man har träningsvärk i hela överkroppen...!! Huvva...

Jag vet inte vad som händer, men sen jag sett Twilight har jag blivit hel garn, såg den andra filmen först och den var väl ganska bra kvalitén var så dålig så det är svårt att ge den en bedömning.. Men sen har jag sett första filmen och sen var jag tvungen att se den igen.. Jag tror jag har blivit förtrollad! Nu vill jag se den igen och läsa alla böcker och allt!! Jag tror jag håller på att bli en knäppis.. Haha.. men det var något med den som jag inte kan sätta fingret på..

Jaja, nu måste jag kila, ha det gött!

Oj, jag höll på att glömma, jag har köpt världens goaste Mössa liksom, super snygg och helt och hållet JAG!



Tjiiing!

Timmarna räcker inte till..


Idag ska jag hinna med mycket, måste på en halvtimme ner på stan och fylla på mitt busskort, kolla in en present åt dear precius Vicky som fyllde år igår<3 Håll tummarna på att jag hittar något fint!! Sen ska jag hinna förbi på MAXI och handla lite, därefter blir det att skynda fort fort hem och plugga.. Ikväll ska vi även och träna, direkt efter Johan slutar så då blir det att promenera dit.. (och det ryktas om att det blir ben träning idag, villket jag inte ser så fram emot för jag brukar lyfta ganska tungt och sen håller jag på och svimma för att det blir för tung belasning) Sen är det bara fara hem och slänga ihop middagen.. Och någonstans emellan allt detta hade jag tänkt att städa lite.. Hur fanken jag nu ska hinna med det!

Måste rusa, ha det gött!



Tjiiing!

Glad, gladare, gladast!? :)


Jag skuttar omkring på rosa moln och kan inte sluta att le. Jag är så himla glad att jag inte vet vart jag ska göra av med all glädje, jag längtar bara efter att Johan ska komma hem och att jag kan dela den med Honom.
Solen skiner och himlen lyser klar blå och även molnen lyser, med sin frånvaro!
Pluggandet kan börjat gnata igång, och ibland funderar jag: varför läser vi detta? vad är detta bra för? men jag lugnar ner mig och tänker att detta måste vara bra att ha med sig senare, även om det inte kanske helt konkret behövs..
Positivt tänkade är vad 2010 ska gå ut på, att gå omkring och ha en negativ syn på saker och ting och en massa undanflykter blir bara så tråkigt, och förresten, om man går och är negativ och små sur hela tiden kommer det att synas på ens utseende, man får fler rynkor och DET vill man ju verkligen inte vara med om.. HAHA.
2010, blir ett bra år, det tror och känner jag. Eller så är det bara att jag är på så gott humör idag så jag tror att allt är super, och å andra sidan, det är väl inte så fel det heller....!?
Jag älskar mitt liv och alla som ingår i det, alla har vi det tungt och jobbigt ibland, men vad tusan vi har folk omkring oss som gärna ställer upp om man behöver dem, det gäller att kunna lita på andra och på sig själv.

Ensam är stark, men tillsammans är vi mycket starkare.

Metropolen


jag medger att jag inte är särskilt flitig på att skriva.. Men vad tusan, det finns väl annat att göra än att sitta här, eller hur!!? :)

Snart bär det av hemåt, hem till metropolen Borås.. Ska bli rikigt roligt att åka, har inte varit hemma på snart två månader så det ska bli rikigt kul! Jag hade egentligen velat åka idag, men det var tyvärr omöjligt så det bär av på fredag istället, om det inte hinner hända något.. Men det tror jag inte att det kommer göra.

Igår kväll var jag hos Vickan och vi såg New Moon, och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka, dels så har jag inte sett den första filmen, så Vicky som både har sett den första och läst alla böcker fick förklara en del, och dels så var det inte så där jätte bra kvalité så filmen gjorde den inte rättvisa.. Men den verkade rätt bra i alla fall, men jag måste läsa böckerna har jag kommit fram till, det är en trend för mig att läsa böckerna innan filmen, det har bara blivit något som jag måste göra.. så detta var ett undantag..
Vi hade i alla fall väldigt trevligt och satt där och svamlade och såg film, men vi kom fram till att vi måste hinna ses en gång till innan jag åker, så i morgon har vi planer på att gå på Bränvalls café och ta en fika...

Idag blir det mest att fixa och plocka till i rummet, jag gillar att ha mycket saker runt omkring och framme, men det tycker inte vissa om så jag har fått lite klagomål och därför har jag insett att kanske jag borde..... Städa till litegrann.. :)
Jaja, nu ska jag gå och fortsätta med min städning, (om man nu kan kalla det en riktig städning) :)



Tjiiiing!

RSS 2.0