Don't want to do that

Why is the time running out so fast?
 I just want to freeze the time and stay with this like forever.....


Maja & Molle


Mina små Älsklingar <3

You gave me some bad feelings you know....

Ojoj Vicky, du gav mig lite ångest igår, faaan vad jag är medveten om att vi inte har hunnit ses, ojoj..
Jag har haft så mycket annat att göra och nästan glömt bort att jag måste ju ta hand om dig med, lite grann..
Nee, det får ta och bli lite ändring på detta, nästa vecka sätter vi igång, för då har ni höstlov och då kan det inte gå fel, vi måste bara hitta på något, om det så ska vara att sitta i soffan och äta amigo choklad i kapp.. Låter inte det kul?Tihi..

I Did it!!

Nu har jag printat ut det jag ville ha printat ut!! :D Hahaha.. bråkade med skrivaren där hemma igår så nu sitter jag här på bibblo och har gjort det!! Yeeahs:P Wohoooo.. Kul kul kul..

Vet ni vad...!!?

Idag, eller rättare sagt på morgon har jag varit och hämta två kattungar som för övrigt är så söta så att jag inte vet vad..  :)
Så här gick det till:
Jag låg som vanligt och sov, men fem över halv åtta ringde telefonen och jag troddde att det var jobbet så jag skynda mig att svara..
Men det var bara Pappa, jag blev lite små irriterad och ganska förvirrad, han sa att jag skulle stiga upp och klä på och fara och hämta katterna, jag trodde jag hörde fel så jag sa att men ta det där igen..
Och så gjorde han det och då kom det som en blixt från en klar himmel, VI SKA SKAFFA KATT!
Och jag som har velat det så länge och nu så slår min önskning in, kan det bil något bättre:)
Sen när jag var på väg hem med de små liven, nerstoppade i en kartong i baksätet, så brakar det plötsligt till, och fram kommer en lurrvig llten katt och sätter sig i mitt knä och tittar på mig medans jag kör, den andra var också påväg att komma ut så jag skyndade mig att stanna och sätta dem på plats igen..
De är alldeles underbara, Vill bara gosa med dem hela tiden:)

Ojoj....

Varför ska allt vara så himla dyrt om jag får fråga??
Ojoj, jag som vill..... Hoho..
Jag blir ganska upprörd..
Finns det ingen som kan sponsra mig med lite pengar så att jag inte behöver ha så ångest för att det är så himla dyrt med flygbiljetter..??
Det är ju mycket billigare att åka tåg, men då tar det ju mycket längre tid också..
Hmm, vilket dilemma jag har..
Jag ska nog starta en organisation som heter HJÄLP VERONICA UR FATTIGDOMEN... Haha.. Skoja bara.
Men om det nu är någon som vill sponsra med någon hundralapp, eller varför inte en tusenlapp så är det bara att höra av sig :)

Detta är bara så sjukt...

Tttade på TV igår kväll och jag lovar jag höll på att tro att jag hört fel.. Det var reklam för ett läkemedelsföretag som sålde mediciner på internet, för vad jag kunde förstå för  väldigt låga priser. Det var inga recept och hon sa att man får ju pröva sig fram och att man inte ska förvänta sig så mycket när det är så låga priser.. Men det som gjorde mig mest förbannad var att dom faktiskt sålde droger också, amfetamin tror jag att det var. Men i all fall, hur kan man göra så..? och för reducerat pris och allt!! Det är ju helt sjukt, jag hoppas att det är någon som gör något åt det där..
  För de kan ju inte vara en laglig verksamhet, sälja olika läkemedel plus att de säljer droger... 

tråkiga norrbottninskt väder


Varför kan det inte bara vara fint och soligt på hösten här uppe? Men nej, här regnar det dagarna i enda, i alla fall nästan. och löven har fallit ner från träden och lämnat träden kalla och tråkiga. det är bara trist och kallt :S
Det värsta är ju också att det aldrig händer något här heller.. Jag har sån himla lust attt bara sätta mig i bilen och åka långt långt bort. bara köra..


Kan inte snön komma snart?? jag längtar som bara den. tänk när den har lagt sig som ett tunt täcke över gräset och när det knastrar under skona när man går..
Underbara vackra snö come too me!! 
Jag vill åka slalom och bara ligga i snön och titta upp på stjärnorna..


Nu är det dags för frukost och därefter ska vi dra igång med pluggandet..

Hur kan man sakna någon så mycket?

Det har hänt något tragiskt, vår hund Tikka har gått bort på morgon, men hon har varit sjuk en längre tid så detta var det bästa som kunde hända, hon har inte ont längre... Men även fast jag vet det så blir jag så himla ledsen, hon har ju funnits här så länge så man tar väl förgivet att hon stannar förevigt... Och fast hon hade ont och inte mådde bra var hon så glad hon viftade alltid glatt på svansen när man kom och hon blev ännu gladare när man stannade och pratade och kliade henne bakom öronen, det var det bäsa hon visste :)
Då kan ni säkert förstå varför jag är så ledsen, för tänk villket tomrum som lämnats när hon nu har flugit till hundhimlen.. Hon sitter nog där uppe och tittar ner.. Tikka kommer att alltid finnas här hos mig, förevigt..
Sen så kanske ni tycker att vad då, hon var ju bara en hund, men då ska jag säga er, att det var hon inte alls hon var en bästa vän som nu är borta och kommer aldrig hem igen....

RSS 2.0