on the road...

Vi sitter i bilen påväg till Billingsfors, vi har väl ca 25 mil kvar så är vi framme.. Jag är trött och lite leds.. Men det har gått riktigt bra så ska väl inte klaga:)
Dock så blev vår älskade lilla bebis kvar i Luleå:/ Det gjorde hemskt ont i matte och mamma hjärtat mitt att lämna henne, svamlig och tokig som man är.. Saknar henne redan och har svårt att räkna ut hur jag ska klara den här veckan utan att sakna ihjäl mig efter henne!? :-P




XoXo
Veronica<3

Be honest and true to your self and you will be honest to the world

Då var denna jobb helg avklarad ovh nu väntar det en vecka fylld med förberedelser inför resan på torsdag kväll, då bär det av till Billingsfors, och jag tror det kommer gå fin fin :)
Jag har ännu inte slagit in alla paket och några har ännu inte kommit så känner mig lite orolig och stressad. Men man får hoppas på det bästa:)


Jag grubblar på en grej som jag måste få ur mig, till en speciell person, inte här i bloggen förståss.. Det äter på mig, på mitt hjärta och mitt samvete..




XoXo
Veronica<3

They are just ment to be together, forever.


När någon bestämmer sig för att dela hela sitt liv med en annan människa så kan man inte annat än bli lycklig, särskilt när det är ens bästa vän. Idag är det den 12/12-2012, dagen vi alla kommer minnas med ett leende på läpparna och med lite förfäran, för trotsallt fint och bra som.har hänt så vaknade jag i natt av att Jimmy skrek, det visade sig att han hostat så han fått en spricka i ett av revbenen.. inte kul lill stackaren min..
Sååå jag hoppas jag snart ska få komma på deras vackra bröllop och se dem vigas i kyrkan ;) Åååh jag kan knappt bärga mig! <3





XoXo
Veronica<3

sleeping monkey

ska snart hoppa i one piecen och väcka upp Nalla för sista rundan innan vi ska krypa i säng, idag blir det en väldigt tidig kväll för våran del.. Önskar Jimmy var här hos oss, men han är i Luleå idag.. Ska försöka lura hit honom i veckan, får se hur det projektet går ;) Friskt vågat, hälften vunnet..



Förärar detta inlägg med en väldigt sömnig bild på mig ;)




XoXo
Veronica<3

Shine bright like a diamond


Sista gången jag kollade på klockan var den halv fyra, tror jag var så övertrött så det var ju inte konstigt att jag hade svårt att somna.. Låg därefter ett tag och vände och vred på mig i sängen medans Jimmy och Nalla sov så gott.. Det är inte lätt att vara tjej, särskilt inte de där speciella dagarna varje månad... Hooa säger jag bara..
Att det sen ringde strax före sju och väcker mig är en helt annan femma.. Kan ju inte säga att jag var pigg.. Hade ställt alarmet på halv nio så när det ringde masade jag mig upp och gav Nalla mat, kollade julkalendern och så gick vi ut i snön, har kommit ganska mycket så fick plumsa fram eftersom de inte varit och plogat än..



Anledninen till varför jag skulle skriva var att min fina älskade vän Viktoria har förlovat sig, eller de ska som ha datumet 12.12.12, men i parisehjulet i London frågade Johan henne om hon ville bli hans<3 Kan ju inte annat än att bli så rörd så tårarna vill komma.. Jag är så glad för deras skull! Grattis till er, må ni leva lyckliga i alla era dagar.. <3





XoXo
Veronica<3

My friends are those who I will keep close to my heart


Fredag kväll och jag myser i soffan och kollar X-factor medans hjärtat är i telefonen med en gammal vän som han inte pratat med på länge.. Han skrattar och det verkar som att de pratar om gamla minnen och massa svammel..
Ibland önskar jag att man inte tappat de flesta från gymnasiet utan att vi hade hållit kontakten, men det är väl så att man glider ifrån varandra och man har mycket annat runt omkring sig.. Man får lov att hålla fast vid dem man har och ta hand om och vårda relationen till dem. jag har inte särskilt många vänner men jag älskar dem så mycket, de är en stor del av mig, all kärlek till er <3<3<3







XoXo
Veronica<3

RSS 2.0