It's friday and I'm in love


Fredag, veckans bästa dag är äntligen här, efter en vecka som nästan känts som två..
steg upp före tusan på morgon för att ta i tu med berget av disk som stod på diskbänken innan mamma skulle komma och släppa av Mickis medans hon själv skulle iväg till tandläkaren.. Medans lill barnet och Selma var här bakade jag även frallor, som för övrigt blev sjukt goda!

Planen är att städa läggan innan Jimmy kommer. och innan mamma återigen kommer förbi med Mickis innan hon drar iväg till jobbet.. Men det går lite segt med städningen.. vad jag kan behöva är en liten socker kick och en massa bra musik, så nu ska jag uppdatera min spotifylista med lite ny musik och dra på volymen på MAX!!




Jag längtar till han kliver in genom dörren och jag får krama honom hårt och länge<3






XoXo
Veronica<3


There is a lot of things that I want to say, to shout out, but instead I keep them in my heart and keep smiling, 'couse I am happy, really happy.



Jag ville skriva något djupt och fint men det får vänta till ett senare tillfälle helt enkelt.. Vissa saker kan man inte dela med hela världen fast man vill.. Ibland vill jag bara skrika rakt ut av lycka, eller om jag är förbannad.. Men inte idag, idag håller jag min enorma lycka inombords för mig själv..





XoXo
Veronica<3

Valentine's day


Det var alla hjärtans dag igår.. en hetisk dag må jag säga, jobbade till tolv sen hem och städade, tvättade, plockade till och lagade mat och efterrätt...

Jimmy kom kring sex och då åt vi och hade en väldigt mysig kväll.. Och token hade köpt mig en super fin alla hjärtans dag present, ett present kort hos en frissa i Luleå.. Så den får jag utnyttja här något och gå och klippa mig, Tack Hjärtat!<3
Själv hade jag köpt honom en parfym som han blev jätte glad för.. och så en liten rosa nallebjörn som jag sprutat min parfym på.. Och på morgon när han skulle till och fara så hängde han upp den lilla björnen i bilen vid backspegeln..
Gårdagen var som sagt helt super! God mat, och efterrätten blev sjukt bra, mycket bättre än väntat.. Det var helt enkelt Den bästa alla hjärtansdag någonsin! :)








XoXo
Veronica<3

Go for it, take a risk and jump


Efter en helt underbar och kylig helg i luleå med Jimmy med en massa mys, en sväng upp till Jokkmokks marknad där det var -35 grader och vi höll på att dö.. Mysigt var det hur som helst. En helt underbar helg har det varit i alla fall..!

Måndagen spenderades på BG från 12:00-22:00, jobb till 21 och sen tränade Lina och jag en timme..
Och idag har jag jobb 7-16 och sen intro mellan 16-20.. och därefter blir det nog träning.. jag har också börjat med cambridge, lite jobbigt var det så jag har ätit ett mål mat, men ett litet mål var det bara..
Det är mycket nu, planen är att komma i fin form för Turkiet och Beachen 2012.. och det ska Jag också!!!







XoXo
Veronica<3

Even in the darkest place there is light


Som om dagen inte kunde bli värre än den förbaskade kylan så har jag legat inne hela dagen med migrän.. men jag klagar inte.. eller joo kanske lite.. för nog hade jag hellre velat gå omkring i solen (och iskalla kylan) och jobbat istället för att ligga i sängen med täcket över huvudet för att slippa få ljus i ögonen då den tar kol på mig.. Men men, i morgon är en ny dag och förhoppningsvis har den massor att erbjuda!

Nu väntar en snabb dusch och eventuellt kanske lite filmmys i soffan innan sängdags, inte så illa om man frågar mig!!!? :)





XoXo
Veronica<3

Freeeezziiing cold against some sun, who wins?


Om möjligt så var det ännu kallare idag än det var igår... Fast å andra sidan så skiner solen..
Men med -27 grader så vet jag inte om solen har så stor chans mot kylan.. Tyvärr..
Fast jag blir lite varmare, eller ganska mycket varmare på insidan när jag tänker på vår trip till Tuuuuuuuuuuuuuurkeey den 26:e maj!!










XoXo
Veronica<3

1 Februari 2012


Första dagen på februari inleder med strålande sol.. tänkte hinna med en liten promenad i solen och kylan innan jag hämtar Mikaela från lekis kl 14.. Men sitter här inlindad i en handduk och myser.. men ska snabbt hoppa i kläderna.. Det är ju trots allt en underbar dag, och de ska man ta vara på...!







XoXo
Veronica<3

RSS 2.0