If I can put a smile on someone elves face I would be the happiest person


Har hunnit med massor av saker idag, har till och med hunnit ta hand om en extra hund förutom våran! Det enda jag har kvar på listan att göra är att bada Nalla, vilket jag ska ta tag i på ett litet tag när vi varit ut på sista kvällsrundan;)
Flickorna blev annars super nöjda med sminkningen jag gjorde på dem idag så nästa fredag blir det nog kanske ännu bättre och eventuellt lösögonfransar och så fixar vi håret och sånt också:-)

Nu ska jag gå ut med Nalla och Raija och sen blir det operation bada valpen! :-D



XoXo
Veronica<3

Todays To do..

 
Idag har jag massor att göra, Ska hinna städa, vika tvätt och fixa här hemma innan basketflickorna kommer förbi för att bli sminkade (kan ju inte ha grejer liggandes huller om buller då), och före det ska jag hinna på gymet och träna lite med Lina, så innan två ska städningen vara gjord, och det ska jag nog klara av, hoppas jag.. :) Sen har jag tänkt bada Nalla ikväll, Jimmy var ju i Jockmock i helgen och hade henne med sig, så man vet inte vart hon har varit och rotat där ikring..
Så så ser min dag ut, men innan alla måsten ska jag ta och äta lite frukost och mysa med Nalla :)
Kanske jag slänger upp någon bild på sminkningarna senare :)
 
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

My sisters is smaller better versions of me.

 
Jag har så fina systrar, Tok Jossa och Bus Mickis.. Stora personligheter som inte är rädda för att säga vad de tycker.. fastän de bara är 7 och 17 så är de så himla kloka, som om det satt en god fe på deras axlar och guidade dem genom allt de tar sig för. Jag hoppas att för allt i världen att de ska få bli lyckliga, självständiga tjejer när de blir stora. Jag vet att vad de än tar sig för kommer de att fixa det, de är tuffa tjejer.
De heter ju inte Karlström för inget ;)
 
 
                                        Mina fina Tjejer! :)
                   




XoXo
Veronica<3


nightjob


Det där misslyckade blogginlägget jag försökte mig på tidigare idag orkar jag inte skriva om, det får helt enkelt inte samma känsla som då jag skrev det första gången.. Sitter på jobbet och har min första jobb natt på evigheter, dessutom är det sovande natt så det är inte riktigt samma sak det heller. Men det ska nog gå fint det också.. :) Skall snart krypa i säng så man orkar vakna och kolla läget i natt..

Kom att tänka på att ifall det är någon som vill ställa upp som försöks kaniner när jag sminkar är det bara höra av sig.. :) Övning ger färdighet! :)




XoXo
Veronica<3

Gaaaaah!

Blir irriterad när jag inser att hela mitt långa inlägg blev endast en mening... och nej jag tänker inte skriva om det.. inte just nu i alla fall..
Over and out


XoXo
Veronica<3

Girls don't dress for boys, they dress for them self

Jag har inte fått gjort något vettigt alls idag! Har legat alldeles för länge och dragit migi sängen

Happy memories

 
Höll i godan ro på med middagen och mitt i allt så börjar Jimmy nynna,,, Det for som en varm känsla genom kroppen och jag var inte långt ifrån tårar.. Jag vet exakt vart och när jag hört den låten, och jag har letat efter den på hans spotify men (ni som känner mig vet att jag är sämst på att lägga låt namn på minnet) utan framgång.. Så jag bad han slå igång den så drömde jag mig för en stund tillbaka....
Jag är så otroligt Lycklig..
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

....

 
Tankarna som snurrade runt igår har inte övergett mig än, de har blivit större.. Behöver få ventilera detta åt någon innan jag kan få lite sinnesfrid..
 
Annars regnar det som vanligt, Nalla och jag tog oss en lång promenad och sen när vi kom hem har vi legat och myst med tända ljus och varm choklad och kollat efter en jacka, men jag kan inte bestämma mig, höstjacka? höst/vinter jacka eller en helt vanlig vinterjacka? VAd ska den vara för färg? är sugen på en sån där med typ vit luddigt i luvan och innerfodret i jackan.. Hmm.. Detta är svårt..
 
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

If things where as easy as we want them to be we wouldn't have anything to think about

Hade en rolig eftermiddag tillsammans med Miriam.. Vi var ute med hundarna och lät dem springa av sig allt bus, och Nalla var så trött så hon orkade inte ens protestera när Jimmy kom och hämtade oss och hon skulle in i skuffen, hon bara hoppade upp.. Sen bar det av till Rutvik för att äta Pizza, jag måste faktiskt erkänna att man är inte så kaxig när Gren smäller i sig sin pizza på ett naffs och Jimmy sitter bredvid och äter ett (STORT) kebabmål.... Men men det var ju gott i alla fall:) Sen åkte vi en snabbis hem för att ge Nalla mat och lite sånt.. När hon sen var rastad drog vi och hälsade på Jimmys pappa och Stina.. där surrade vi över en kopp tea om allt möjligt, speciellt mycket om jakt, undrar varför.. Hmmmm.. Haha..

Just idag känns det som att jag har mycket i mitt huvud, jag funderar på massor och vet varken ut eller in.. Jag önskar att saker kunde vara lättare än vad de är i det verkliga livet.. Att någon kunde fatta de svåra besluten åt en.. Att man hade ett klart mål med vad man vill göra istället för att vara så osäker och vilja tusen miljarder saker på en och samma gång..
Men det är väl inte meningen att det ska vara lätt antar jag..


XoXo
Veronica<3

When the fall comes in...

Det märks att hösten är här, det är lite för kallt att gå utan jackan på sig och löven har ändrat färg och faller nu till marken och regnet öser ner var och varannan dag. Men det gör inte så mycket för det är mysigt med regn och med nog mycket kläder på så kan man ta långa mysiga promenader utan att frysa ihjäl..

Nalla nosade upp sin första döda älg i söndags så vi var riktigt stolta Jimmy och jag:) och igår fick lill bebisen bada för första gången, kan ju inte påstå att hon var glad på mig men fin och luktade gott gjorde hon efteråt och det där dåliga humöret var som bortblåst:)..

Det var ingen helt vanliga dag igår egentligen, det var 1:a oktobe

r och det betyder att vi, jimmy och jag varit tillsammans i 9 månader nu, helt otroligt att tiden gått så fort så sjukt underbart att han är min. Jag är så glad och tacksam att vi fick träffas.. Och det finns de som kan ta åt sig lite av äran att ha sammanfört oss.. TACK! <3







XoXo
Veronica<3

RSS 2.0