han ser ut som en prins


Idag är det valborgsmässoafton, min sista dag på praktiken är förbi, kan bara säga att jag kunde knappast ha haft det bättre, alla där är verkligen underbara.. Jag fick till och med en blomma utav alla i personalen, Åhh de är så söta!! De vill även att jag ska komma tillbaka på besök, och till nästa sommar kanske söka sommar jobb där, det vore ju inte illa.. Detta är ju ett tecken på att de verkligen gillat mig.. Trist att behöva lämna när man har kommit in så bra och jag har verkligen storm trivts!!!
Vi ska snart fara ner på stan och kolla in maj elden och lyssna till orkester ect. Johan har klippt sig idag, måste bara säga att han ser ut som en prins, vilket han alltid gör, men Åhhh vad han är fin, Jag önskar att jag ska vakna upp och upptäcka att jag har flera veckor kvar här nere, men så är det ju inte... Jag åker hem i morgon.. :(:)
Blandade känslor...




Byeee byeee

Ångest!!!!!


Ångest!!!!!!!!!! Åhh vad det känns jobbigt att jag bara har en dag efter idag kvar av min praktik, det lika med endast två dagar kvar här hos Johan, how am I goin to make it!!? Åhh, det känns bara så jobbigt.. Men men det får lov att gå, det bara måste det... Men tänk, när man vaknar mitt i natten och försöker att genom mörkret titta på honom där han ligger bredvid och sover tungt, tänk att vakna upp ensam! Åhh, vad jobbigt.. Och jag som trivs så bra med att det är som det är just nu, jag diggar min praktikplats super mycket, kunde knappast ha haft så tur som jag har haft med min handledare och alla som jobbar där, de är bara så goa' allihop. Man har ju ockås börjat komma närmare de boende också, men vi ska ju alla skiljas någon gång och det känns förmodligen lika jobbigt varje gång..
Nu ska jag gå och klä mig och fixa mig i ordning för jag ska på ett besök till en dagligverksamhet, som heter berggården... Det ska bli intressant och  roligt eftersom de har fixat dessa besök åt mig, för att jag ska få titta på lite olika verksamheter, nu när jag väl är här... Hur mega schysst som helst, hur många skulle anstränga sig så mycket för sin elev!?

Byee byee

Årets första mjukglass


Vilken fin dag det har varit idag, har stigit upp tidigt och suttit i soffan under en filt och läst i boken som jag började läsa när jag kom hit, den heter en sorts kärlek och är skriven av en man vid namn Ray Kluun, den handlar kortfattat om en kvinna som får cancer och det är hennes man som berättar historien och det är vänstrade hit och dit och när hon opererar bort bröstet så rasar i princip allt.. Men säger jag inte :) Hahaa.. Så där satt jag X antal timmar och bara Mööös.. Förresten så skickade jag ett mail till mor och far innan det.. Sen så ringde pappa och vi surrade ett bra tag i telefonen om ditt och datt.. efter det var det dags sen länge att äta frukost..
Sen har jag  varit nere på stan, köpt lite presenter till mina systrar och bara njutit av vädret.. När jag var på väg mot buss torget så stannade jag och köpte mig årets första mjukglass, jag satte mig på en bänk och njöt av glassen och kom då att tänka på att jag aldrig förr har ätit mjukglass när jag har varit ensam, inte för att det inte går, men det är just det att jag alltid har förknippat DEN glassen med att man äter den när man är tillsammans med vänner eller någon annan som betyder något för en man äter inte mjukglass med vem som helst, inte jag i alla fall, så det kändes lite sjukt att sitta där själv.. Men men, det var i alla fall gott och det är huvudsaken..

Nu ska jag gå och göra färdigt middagen, Linssoppa.. För när Johan kommer hem ska vi dra till Gymet and pump it up! :) haha.. Sen blir det hockey klockan 20:00..!!

Byee byee

Om det blir allt för tråkigt...


Vilken underbar dag det har varit! Jag vaknade och var på super bra humör, vilket vissa uppskattade mycket, eftersom jag var så givmild och snäll.. Det var någon som fick både rygg och mage kliad, och det var inte en hund, nee det var........ Tihiii.. Johan såklart!! Hihi, han älskar nämligen att bli kliad på ryggen(!) Men så upptäckte jag att om jag fortsätter så skulle jag aldrig få upp honom ur sängen...
Vi käkade sedan frukost och gjorde oss klara för att fara.... Dododooooo, till Borås djurpark!! Åhh vad roligt det var, och alla djuren var så söta, björnar, elefanter, giraffer, zebror, afrikanska vild hundar och massa massa fler djur.. det  kommer att åka upp lite bilder från dagens besök på pixbox inom kort (ca 1 vecka eller så), så håll utkik om ni är nyfikna på vad för gulliga djur jag har fått se idag.. (www.verronica.pixbox.se..)
Det var helt enkelt verkligen sevärt, och jag hade vääääldigt tur för de hade säsongs premiär idag och allt:) Och vi ska inte klaga på vädret, nej nej, det var kanon fint idag varmt och gott!!

Jaja, Hmm, Hockey kväll, Sverige-Österrike... Hmm, är det värt att se det!? Tjaa, världens gulligaste sitter ju redan i soffan och tittar så nog är det värt det.. Om det blir allt för tråkigt kan jag ju alltid titta på honom:)

Byee byee

Hemska tanke...!


Åhhh, vad underbart det är!!! Jag kan inte fatta att man kan bli på så bra humör av att det är så himla bra väder ute!! Hiii...
Jag ser till och med fram emot att dra fram städgrejerna och röja genom lägenheten med musiken på högvolym och alla fönster på vid gavel.. haha, hoppas inte grannarna kommer och klagar bara.. Haha, hemska tanke..!

Det enda trista som jag kan säga är att Johan är nog inte hemma förrän vid halv sju ikväll, vilket betyder att jag får och har då varit ensam hela hela absolut hela dan... Bruuhh, han brukar kunna sluta tidigare på fredagar men han var på en mässa i Göteborg igår så han har fullt upp hela dan idag istället... Faaaan Också! Fredag och allt!! :( Jaja, det är inte mycket att göra åt, hålla käften och se glad ut... TYP...

Jaja, nu ska jag gå och bli lite wild and crazy så att det går fort att städa:):)

Byee byee

väldigt yr


Gårdagens Gym pass kunde ju ha gått bättre, när vi kom dit och började köra igång med benövningar kändes det  helt okej, eftersom jag är starkare i benen än vad jag är i armarna så tyckte jag att det var kul att kunna lasta på lite mer vikt, en si så där 35 kilo typ.. Vi gjorde i alla fall två ben övningar, en där man ska träna baksidan och den andra när man ska lyfta med benen, alltså vikternas tyngd läggs på axlarna.. Men i alla fall, det var efter den sista som det gick åt skogen, jag började känna mig väldigt yr och det svartnade för ögonen, och jag kände att jag höll på att svimma men som tur var så gjorde jag inte det, sen kom illa måendet också.. jag gick på toa och försökte svalka ner mig men det gick inge vidare, så där tog mitt träningspass slut.. Faan vad trist.. Men Johan tror att kroppen tog stryk när jag gjorde den där lyft övningen.. för tydligen så kan man börja må dåligt av ben övningar och jag har ju inte kört ben på ¨jätte länge så..
Med andra ord så mådde jag inte så bra igår kväll, men idag känns det bättre..

Men jag ska nog gå och snöra mig på sängen en stund :)

Hare gött!
Byee byee

Gotti gott gott


Jag är då allt bra snygg (inte bokstavligen talat..) Här sitter jag och zappar runt på bloggar istället för att trycka upp word fönstret och fortsätta skriva.. Hmmmm.. Men en lite pause är jag väl värd kan jag ju tycka, eller??! Jaja, strunt samma..Nu är det frukost som gäller, idag blir det äpple jouise, youghurt med eget ihop plockad muslii och en grov fralla med kalkon på:) Gotti gott  gott!=)

Jaja, nu ska jag käka frukost och sedan återgå till word..

Byee byee

Jippi(!?)


Till alla er som längtar efter mig, som vill att jag ska komma hem, till er och alla andra kan jag nu meddela att biljetten hem är bokad och klar, 1:a maj klockan 19:05 går mitt flyg från Landvetter hemåt...
Så då kommer jag hem, Jippi(!?)... Eller!?
Njaa, så kul känns det ju inte direkt, men det ska bli trevligt att träffa alla igen efter en period nere i södra Sverige..
Men och andra sidan...
Jag kommer att sakna han jag lämnar kvar, enormt mycket, så mycket att det kommer att börja växa gråa hår på mig.. Haha...
Jaja, men det ska bli kul att träffa alla där hemma, de saknar ju mig och allt..

Johan har ju nu lärt mig ganska bra om vad som är bra för mig att träna så mina planer är ju att försöka på samma spår, att träna på gymet minst två gånger i veckan och sen vara ute och promenera....
Och kanske, men bara kanske såsmåningom börja springa, men det är bara kanske.. Jag hatar det nämligen..

Get Fit!


Now I'm back..


Now I'm Back.... Haha.. träningen gick faktiskt väldigt bra, min lärare(läs Johan) har verkligen varit duktig på att lära mig. Haha. Eller så är det att jag är för tjurig för att ge upp.
Jag känner mig helt slut,  mycket tröttare än de tidigare gångerna vi har varit och tränat.. Ska  verkligen försöka att fortsätta med träningen när jag kommer hem (Men att åka hem är det sista jag vill tänka på just nu..)

Jaja, men nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med Johan och äta någon smörgås:)

Ha det så gött!!


Byee byeee

Iväg


Nu ska vi alldeles strax iväg till gymmet... Känner mig jätte laddad inför det... NOT! Haha.. Sist vi var var det super mycket folk och antagligen kommer det att vara det ikväll med..

Update later:)

Lilla Sork..


Jag har verkligen världens gulligaste pojkvän, ha kom och satte sig på sängen nu på morgon innan han skulla fara till Jobbet, han strök mig över kinden och jag fångade hans arm och sa lite halvt i sömnen, kan du inte lägga dig här med mig en stund....Och han svarade neej, och jag sa då,men VARFÖR?? (Att han skulle och jobba kom jag inte ihåg just då) Och han svarade men jag ska ju och jobba, och med det böjde han sig ner och gav mig en puss och sen gick ha ut i hallen och klädde sig... Jag som aldrig får nog av pussar hoppade snabbt upp ur sängen och följde honom till dörren där jag fick en till.. När han kommit ut på gården så öppnade jag persiennerna och tittade på honom där han gick, det brukar jag göra och han säger samma sak varje gång... Du är ju lite knäpp du din lilla sork.. Ett smeknamn som jag inte är särskilt förtjust i men men.. Jag får väl leva med det..

Nu är ledigheten över, idag ska jag på min praktik och jag börjar 13:30... Och när jag kommer hem så ska vi och springa, eller jag ska ju cykla som vanligt och Johan ska springa.. Vi var på Gymmet igår, jag var rätt trött i kroppen sen söndagen men det gick ganska bra ändå..

Jaja, men nu ska jag gå och fixa frukost..
Ha det gött!

Byee byeee

Inte världens största säng precis...


Usch vad jag är trött, har sovit jätte dåligt i natt, verkligen jätte dåligt... Huvva.. Och sen så har vi ju inte världens största säng precis, neej, den är 1,05 m bred(!) Så det är rätt trångt.. Vi har ont i kroppen när vi vaknar plus att jag just nu har ganska mycket träningsvärk från Gym passet i Söndags.. Woh.. Det gör det ju inte direkt mycket lättare..

Jaja, igår var vi och grillade invid en sjö som inte ligger så långt bort ifrån där Johan jobbar, och det var helt underbart, det var skog runt omkring och på andra sidan var det en lite by med sommarstugor.. Jaa, det var super mysigt där måste jag säga, det var NÄSTAN som att vara hemma i de norrlänska skogarna.. Haha, och gissa vem som blev attackerad av spindlar....(!) Nå det var ju självklart jag, jag fattar inte varför de går på mig, som är så otroligt rädd för dem.. Usch, det kryper under skinnet på mig när jag tänker på det...

Jaja, men nu ska jag plugga, ha det gött..

Byeee byee

...Som en varg...

 Det är en tröt Veronica som skriver idag, för det vart en del rödvin igår, och lilla jag blev rätt trött av det så då gick jag över till vitt vin i stället... wow måste jag säga, jag brukar inte gilla vin men det vita var suuuper enkelt att dricka och ganska gott också.. Det röda var ju också gott men som sagt, jag blev ganska trött..

Vi ska och gymma på en timme ungefär, shit säger jag bara, jag har för det första inte tränat på evigheter och för det andra så ska jag träna med "proffs", det vill säga såna som tränar flera dagar i veckan... Hmm, Jaja vi får se hur det går..

Men nu måste jag gå och käka lite, är hungrig som en varg..
Har förresten lagt upp lite bilder på pixbox från igår, kicka in vettja!=)
www.veronica.pixbox.se

Påskafton


Det är Påskafton idag, och jag tycker redan man har hunnit med mycket även fast klockan är tio i elva, cirkus.. Johan och jag har hunnit vara ut på en löpar runda, haha, självklart var det inte jag som sprang och svettades, nee det fick han göra, jag cyklade snällt bredvid, men nog kan jag jag säga att jag har ont i rumpan sen vår förra runda, för guuud vad svårt det var att sitta bekvämt!! Jaja, när vi kom hem var jag så hungrig så jag åt av allt som fanns att tillgå (nästan i alla fall), jag räknade det som frukost där  vid tio så jag plockade fram Youghurt, mysli, russin, grovt bröd, smör och ost. Plus att jag drack joice också.. Så det vart en dunder frukost.. Och snart ska jag dra igång och göra min påsk tårta, vi ska iväg på påsk middag och jag har bestämt att jag ville göra en tårta.. Så botten och själva dekorationen är färdig nu behöver jag bara fylla dem med massa namnam:) Hihi..

Jaja, men nu har jag inte tid att sitta här mera..


Byeee byeee

Äntligen!


Äntligen!! Vänta, jag måste säga det igen.... ÄNTLIGEN!! Woh, efter flera veckors väntan så har jag nu fått mitt efterlängtade H&M paket har anlänt, till det ställe dit det skulle från första början, till ICA supermarket på Hulta i Borås, men det var visst någon som var lite trög där på H&M.. Men men, jag ska inte klaga, nu har min mamma varit gullig och skicka det hit till mig så jag är glad att det nu har kommir fram efter mycket om och men efter vägen.... Jag har till och med fotat dem!! Tihi..


Här är skjortan som jag beställde, den är självklart mycket finare in real life, och dessutom är den super skön!!
Och om jag får säga det själv, så passade jag i den också:)
Men jag får ta och visa den för Johan senare ikväll och få ett utlåtande från hans sida:)



And The Best Part, The Shoes!
Hihi, detta är anledningen till varför jag har väntat så OOOtåligt,
 jag Beställde ett par skor från H&M's Rea sida och jag är så(!) nöjd!
Jag bara Älskar dem!


Nu är mina tankar på att ta bussen ner till stan och springa i affärer som bortblåst, jag är botad!


Nu ska jag istället sätta mig och se ett avsnitt av Ugly Betty!

Byee Byeee

Inte inte inte köpa


Jag känner mig vääääldigt Shopping sugen idag! Och den enda som kan bota den är.....V....(!!) Så snälla, om du läser detta övertala mig, tjata på mig, gnäll på mig att jag INTE INTE INTE får köpa något....

Ska senare ta och göra ett nytt försök att hämta ut  mitt paket som mamma har skickat, det hade nämligen kommit "lite" fel, BARA till Malmö...! Helt sinnes sjukt vad jag blev irriterad på att det hade åkt fel.. Hmm... Men jag hoppas att det har kommit idag, i såna fall blir det tredje gången gillt.

Tio gånger värre....


Åhh, vilken tung dag detta kändes som, jag somnade med huvudvärk och vaknade upp med en tio gånger värre en... Och det vackra vädret som var här igår, vart tog det vägen?? Hmmm, jaa vi får se hur denna dagen slutar.. Johan är och jobbar idag han steg upp som vanligt kvart i sex (jag hörde klockan men inte mer än så) sen kom han halv sju och väckte mig och sa hej då, jag vill alltid ha en puss innan han far och han brukar böja sig ner och ge mig en men idåg drog han upp mig på knä så jag kastade mig in i hans famn och pussade honom hej då:) Åhh, han är så mysig.. Sen när han for så minns jag inte ens om jag hörde honom låsa dörren för jag hade redan somnat om! =) haha..

Sen vaknade jag vid nio igen och tänkte NEEEEJ detta kan inte vara sant, för det bultade och gjorde så ont i hela huvudet så jag visste inte vad jag ska ta mig till.. Jag var uppe en snabbis men insåg snabbt att det var bäst att ligga ner, så självklart somnade jag om:D Haha.. Men det känns inte bättre för det.. Men men, jag får väl leva med det för idag..

Men men, nu ska jag försöka plugga lite, jag börjar inte förrän halv fyra idag så det känns rätt bra:)

Ha det gött!

Byeeee

Frukost

Frukost i syd väst Sverige med Yougurt som jag brukar äta hemma:) Smaken är precis som den brukar, goooood!!!







4:45


Hmm, mina fina planer om biffar och hjulmakaroner gick inte precis som jag hade tänkt.... Spisen pajade nämligen ihop, eller proppen gick och Johan hade inga nya hemma heller så jag kunde helt enkelt inte slutföra middagen.. Så vi fick kalasa på det som fanns, men min matlust var lika med noll när jag inte fick laga färdigt..
Jaja, struntsamma, vi for till affären och köpte nya proppar och bestämde sen att jag ska göra färdigt biffarna i morgon istället..

Vi håller på med tvätten just nu också och tittar på en massa svammel på TV.. Och jag är så enormt trött, jag har nämligen stigit upp 4:45!!! Tungt...

Jaja, men nu ska jag gå..
Byeeeee

Hjulmakaroner=P


Med köttfärsen i micron på upptining så finns det inte så mycket att göra, så jag hänger här lite..
Min praktik dag har varit bra, mycket givande och en personal som är väldigt fin, enligt mitt tycke och de verkar gilla mig så det känns bara bättre.. Det är roligt att gå dit för alla där gillar en (eller i alla fall de flesta.)

Idag blir det köttfärsbiffar och hjul makaroner till middag, när jag var till affären skrattade jag och log när jag såg dem stå där på hyllan, alltså hjulmakaronerna för Johan och jag låg en kväll och tittade på Two and a half men och en av karlarna, (inte charlie utan den andre men jag har glömt bort vad han hette) fick önska vad han skulle få till middag och han önskade hjulmakaroner med smältost på.. Haha, antagligen är det bara jag som tyckte det var roligt.. Men i alla fall så köpte jag dem, så få se om han lägger märke till det:)

Have too gooooo

Byeeee:)

RSS 2.0