Everything was perfect!


Vi var väldigt förväntas fulla inför kvällen och veronica Maggio som skulle spela, hon var bra, hon var bäst, hon var tusen gånger bättre än vad vi räknat med.. Jag hade gåshud på hela kroppen och det var inte långt till tårarna.. Kvällen var perfekt, och tillsammans med mina tjejer Vicky och Lina kunde det knappast bli bättre.. 

Så Efter en underbar helg med en massa skratt, mycket gott att dricka, massor att äta, och en massa bra musik så sitter jag ´nu här i soffan på jobbet och ska jobba natt. Sömn är något som är väldigt överrskattat nu i sommar, timmarna på dygnet räcker helt enkelt inte till, och jag vill inte skära ner på något av allt jag vill göra så det är min skönhetssömn som blir lidande..Men som jag nu sagt tusen miljarder gånger den här sommaren, man är bara ung en gång och då är det bara att passa på att njuta av varje ögonblick..







XoXo
Veronica♥


Fina små ögonblick att ta vara på....


Sitter på jobbet och har en lite halv tung natt efter att inte ha sovit många timmar alls.. Men med hjälp från annat håll ska jag nog klara av att hålla mig vaken, hoppas jag..

Viktoria håller mig alltid uppe på bra humör.. Hon har berättat om ännu en plan som skall genomföras innan detta året är slut, och jag är med på allt såklart! Älskar äventyr och saker som gör livet lite mer spännande och roligare, njuta av livet medans man kan, det kan man göra fast man är lite äldre.. Mina små päron har hakat på husvagnen bakom bilen och dragit iväg till någon kamping i Piteå, det är deras sätt att njuta och fly vardagen litegrann.. :)



XoXo
Veronica

Jag följer dig vart du än går, faller du så faller jag

     

Kom ta mig hela vägen hem
Kom hela mig med dina händer
För Faller du så faller jag


Jag följer dig vart du än går
För faller du så faller jag






"We took the wrong turn in the crossroad"


Som vanligt blir saker och ting aldrig som man tänkt sig..
Och oftast när jag är med blir det helt galet och tokigt!
Som igår, eller ska jag säga i natt, eller på morgon.. jaa ni hör ju redan vart detta är påväg.......
Vi skulle så stort ha spökjakt, jag, Josefine, Lina och Rebecca, vi hade bestämt vart vi skulle åka och vilken tid, och hur vi skulle ta oss tillväga..

Men när vi kommer dit så inser vi att det var inte så enkelt som vi hade föreställt oss, den forna bommen som var lätt att forsera hade bytts ut mot någon pansar rejäl bom.. så våra chanser att kunna ta bilen dit bort var som bortblåsta..

Så efter mycket funderande och diskuterande (och övertalande) så bestämde vi oss för att gå dit.. enligt Lina så skulle det inte vara mycket längre än 2 km, och 20 minuters promenad.. inte så farligt alls tyckte vi och började trava iväg... '

Men vi insåg ganska snabbt att de där 2 km var passerade sen länge och inget hus syntes till... Men vi var så naiva och knasiga så vi fortsatte och fortsatte, i ca 1,5 timme gick vi utan att hitta något hus, och irritationen över att vara halvvilse i en skog lång bort i ingenstans var inte alls särskilt tilltalande.. så när vi till slut råkade ta av åt fel håll vid ett vägskäl så tog jag initiativet och sa att nu får det vara bra, spökhus eller ej men vi måste hem.. kroppen började vara ganska trött och slut och skrek efter lite vila.. Så vi började gå tillbaka, promenad till bilen gick ändå lite snabbare än på vägen dit bort..

och lättnade vi kände när vi såg bilen var obeskrivlig, jag ville bara springa fram till bilen och hoppa in men det fanns ingen energi till att springa så jag gick i vanlig takt.. Det var så skönt att sätta sig i bilen i de sköna sätena och fly undan myggen för en stund..
Sen  bar det av hemåt, klockan var 5.30 när vi rullade ner på gården utanför vårt blåa fina hus :)


XoXo
Veronica♥

We are ready to partéeeeeey!


Hotellet bokat, biljetterna fixade och Outfitsen köpta! nu är det bara lite alkohol på detta som fattas, och fin tjejerna, Vicky och Lina förståss!♥






XoXo
Veronica♥

thriller


Efter en dag i klibbig värme så längtar jag nu efter lite svalka, spelar ingen roll om det så är ett isbad eller en kalldusch, eller varför inte ett dopp i det blå? bara jag får lite svalka! tror jag håller på att förgås i denna värme :P haha..

Taggar för ikväll dessutom, det ska bli sjukt roligt, brudarna och jag och en till :) hehe.
tror jag kommer få ett slaganfall eller något om det visar sig finnas något dära.... hoho..
haha, spänd av fasa och förväntan.....




XoXo
Veronica♥

Secret mission..... :)


Nu ligger jag här på sängen som en stupad soldat efter en dag på krigsfältet.. alldeles mör i hela kroppen.. efter alldeles för lite sömn och en hel dag i Luleå med fin fina tjejerna, Josefine, Lina, Rebecca och söt Vicky! Det har varit alldeles super! En massa skratt, och sjungande i bilen påväg till luleå, sen ännu mer skratt ute på stan i affärerna mellan hyllorna :) vi hittade oss en massa fina saker också! Jag hittade kläder inför lördagen! ett par sjukt fina svarta shorts med brunt skärp i midjan och ett neonrosa linne, låter det inte ut som en Veronica outfit kanske??! haha.. Sen var vi och åt på Pastabacken, har nog ätit den bästa pastan i hela mitt liv idag! sjukt gott var det, men alldeles för varmt inomhus! usch man kokade nästan..
Sen blev det bio för hela slanten. eller inte hela, Vicky gick hem för hon skulle inte se den med oss, men vi var i alla fall och såg den, och i 3D dessutom! sjukt bra var den!! Absolut sevärd måste jag säga! En av de bättre filmer jag sett på länge, men så kanske jag är lite väl partisk för jag gillar ju den där lilla trollkarlen med runda glasögon och ärret i pannan.... :P

Snart blir det att kasta in handduken efter en väldigt lång dag, behöver ta igen lite sömn, och ladda batterierna inför i morgon, för då.... då bär det av på ett annat mission.... :)






XoXo
Veronica♥

Morgondagens trevligheter väntar :)


Ska strax gå på kvällsrond men tänkte skriva ett par rader först....

Sov som ett litet barn till kl 14:50 då lilla Becca ringde från jobbet och väckte mig och frågade om jag kunde ta hennes kväll så att hon kunde åka på bingo, hade jag gärna gjort om jag inte hade haft natten själv :P
Kunde inte somna om så då var det bara att stiga upp och se vad de andra pysslade med..

I morgon blir det bio med brudarna och Josefine, harry potter och dödsrelikerna del II i 3D!.. blir även att gå på stan och titta och ut och äta, då skulle Vicky med så det blir super trevligt! Jag har lovat att köra, älskar ju att köra bil så för mig gör det ju inget.. Så om Linis och Becca vill ta sig ett glas vin eller öl så kan de göra det.. jag, jag taggar för helgen!! ;)



Sen så har jag blivit medbjuden på en helt otroligt makalös sak!! Ser så sjukt framemot detta! men har lite panik, vad ska jag ha på mig??? haha, det återkommande problemet verkar det som :) haha..




XoXo
Veronica♥

My own personal sun ♥


Ibland är det så märkligt hur väl vi känner varandra, hur lika vi tänker.. Hur vi tänker på samma saker och gör dem dessutom.. Det måste betyda något? det gör det i alla fall för mig, och det vet jag att det gör för henne med:)





XoXo
Veronica♥

-"The best summer ever?!":)


Jag är så sjukt glad och förväntansfull! Det händer så mycket roligt den här veckan så det pirrar i hela kroppen! Kommer dessutom att spendera dessa roliga saker tillsammans med mina underbara vänner!! Kan det bli nå mycket bättre!?! :)

Jag hade nog behövt ett par timmars sömn till.. Är redan jätte trött och bara längtar hem till min varma sköna säng.. Men snart, om drygt 3 timmar får jag åka hem, snart!

Har annars haft ganska mycket att göra enda sen jag kom kl 21, jag har inte satt mig ner i p-rummet förrän stax innan midnatt.. Men nu har det varit lugnt i flera timmar..

Jag hoppas att klockan går fort så jag får fara hem och sova bort dagen :D







XoXo
Veronica♥



I own the world... if only just for a second it's mine..


Så där jag, då var vi igång igen.. sa jag inte att det väntar alltid något runt hörnet? alltiid någon ny lite plan, som växer sig i hennes huvud och exploderar när hon berättar den för mig.. jag är alltid på, vill allt! ger allt :)
livet är för kort för att kastas bort, ta vara på varje minut och njut av det, man vet aldrig när det är över :)

Annars har jag inte fått gjort något vettigt alls överhuvudtaget idag, eller joo det har jag ju men inte vettigt för någon annan än mig själv kanske..

jag känner att jag börjat ifrågasätta rätt mycket på sistone, livet hur vi lever det,- lever vi som vi vill det eller är det någon som väljer åt oss? graden av vettigthet- det jag tycker är vettigt behöver inte betyda att andra tycker det samma, och vice versa..
Det är väl mycket därför jag mår så toppen bra nu, för att jag inte bryr mig om vad andra tycker är vettigt, så länge jag är nöjd, och så länge jag tycker att jag mår bra och lever mitt liv som jag vill det så spelar det väl ingen roll för någon annan? det ska det inte göra, för jag kräver inte att andra ska leva som jag..
Älskar mina vänner och min familj, Vicky du är min färgklick i livet, bland alla gråa och tråkiga så skiner du som min egna sol, vad skulle jag göra utan dig!? :)






XoXo
Veronica♥


Why should I be someone else, when I can be me??


Jag är så lycklig.
Så nöjd med mig själv.. Har äntligen börjat inse mitt eget värde och att det är faktiskt jag själv till störst del har ansvaret att ta hand om mig själv, och att älska mig själv, som den jag är.

Det finns alltid saker man kan göra bättre eller önskar såg annorlunda. men man är skapt som man är och det kan man inte komma ifrån.

Men det jag menade är att jag är glad för den jag är, jag ångrar inga val jag gjort, varför ska man göra det? Livet är för kort för att man ska gå omkring och ha ångest för det man gjort, man ska istället ångra det man inte gjort..

Så varför ska man vara någon annan än sig själv? Jag är en ung, klok och vacker kvinna på mitt eget sätt.. Och all skönhet kommer faktiskt inte utifrån, utan det kommer från insidan, utsidan är bara en spegel av hur man ser ut från insidan.. tror jag.. :)





XoXo
Veronica♥

Vad gör man inte för laget? :)


Lika dumt känns det varje gång när man vaknar på morgonen och inser att man tagit på sig lite mer än vad man egentligen kanske orkar med.. Än en gång har jag ställt upp för laget och tagit en extra tur, man vill ju vara hjälpsam och underlätta för andra.. Men så skulle jag ju jobba i natt idag också! Crazzzy Veronica! Jaja, sov typ 3 timmar till när jag kom hem från jobbet och tog mig en dusch på¨det, så gott som ny, men inte riktigt.. Det är tur att man är ledig i morgon, då ska jag sova och tvätta lite kläder tänkte jag..och inte göra något särskilt alls, bara vara och måååå :)
Så nu hoppas jag att den här natten går fort och att innan jag vet ordet av så är klockan sju och jag får fara hem :)







XoXo
Veronica♥

Feel like a zombie


Har bara sovit 4 timmar... Det känns kan jag tala om. Är helt trött och seg i kroppen, känner jag mig själv så kommer jag slå igång en film och somna tidigt ikväll.. Ser jag mycket framemot, hade inte haft något emot att göra det precis nu, eller nyss :)
Har nyss kommit från badstranden med Mickis, hon ville så gärna bada så jag fick offra mig och bli lite ihjäl biten till på¨köpet.. Inte kul när vi skulle gå hem (eller köra moppe hem), för då ville inte lilla pyret komma upp ur vattnet.. Så där stod jag och tjatade ett tag tills hon gav sig..
Nu ska jag återgå till att vara zombie och trött och kanske få i mig lite föda iform av grillade hamburgare med bröd och pommes :)






XoXo
Veronica♥

How some things can make you go banana crazzzzzzy..


Tänk vad lite kan få en att gå igång på alla cylindrar.. vad lite som kan få en att bli så arg så man skulle kunna riva ett hus, ha söder en bil eller jag vet inte vad.. Jag blir så arg och besviken på hur illa man kan bete sig mot någon annan för sin egen vinningsskull..

No big deal..


Snart får jag fara hem och sova.. Snart..

Har haft en väldigt lugn och stilla natt, förrutom alla ljud som varit, men det är inte så farligt.. Blev bara lite vettskrämd där ibland, ingen stor sak alls.. (försöker jag intala mig i alla fall)..




XoXo
Veronica♥

Just for you...


Det är en liten söt tjej i Luleå som bett mig skriva ikväll, så vad gör man inte för världens bästa vän?
Medans hon ligger där under täcket och snozzar sött så sitter/ halvligger jag här i soffan på jobbet med datorn i famnen och TVn på med något värdelöst program igång.. Håller även på att ta ner The tourist, det lär ju ta ett tag, men vad fan, jag har hela natten på mig:)
Annars är det en riktigt lugn natt so far, men då är det ju fortfarande nästan 7 timmar kvar.. ångest! haha.. neejdå, det går fint :)

Ska snart i min ensamhet ta mig någon knäckemacka, men först ska jag gå en sväng och kolla till de sovande..
Funderar på att fortsätta rita på min tattoo, har lite kvar att justera.. Mamma har typ godkänt den, hon tyckte den var fin, även om den inte är klar:)







XoXo
Veronica♥

Gadda?


kanske jag gaddar mig snart.. håller på att skissa på tatueringen jag nu länge haft i mitt huvud men inte på papper, självklart ska tatueraren rita den åt mig, men ville ha en bild av hur den kommer se ut, på ett ungefär i alla fall :) hoppas bara jag törs göra den! :)





XoXo
Veronica♥

ångra aldrig det du gjort, utan det du inte gjorde


Efter en helt oförglömlig helg med massor av alkohol och en massa massa skratt så ser jag framemot att vara nykter... tills lördag den 30:e, för då ska jag och några till till Pdol och se Veronica Maggio (måste ju säga att hennes förnamn är otroligt vackert.. haha).. Kommer bli sjukt kul det med!! Sen helgen därpå så är det luleå kalaset.. tänk vad sommaren här har gått fort.
Jag tycker det var nyss jag började första veckan på BG och kände mig helt förvirrad och borta, men tänk nu har jag hunnit vara där i 5 veckor och nu är jag här på älvgatan och jobbar natt! Tiden bara rinner iväg..
Satan i gatan..



XoXo
Veronica♥


-



I wasn't born royalty, But in my heart I am a true princess



Watch out, here we come!


jag försöker att någonstans inom mig hitta mitt party humör... går ganska bra men jag är ändå trött..
peppar mig med musik så jag hoppas att det snart ska kännas bättre :)

Tonight is the night, don't let it slip away, catch it and embrace it..

Vilken rolig kväll det här kommer att bli! Ser så sjukt framemot den!

Neej nu måste jag hoppa i duschen och börja fixa mig fin :)







XoXo
Veronica♥

-



If you love two people on the same time
choose the second one, because if you
really love the first one you wouldn't have
fallen for the second


Så det ringer i telefonen....


Börjar min lediga dag med att få ett samtal från jobbet om jag vill komma idag och jobba... tycker synd om dem, men jag varken orkar eller vill jobba idag.. Detta är min enda lediga dag så den vill jag nu njuta av :) och dessutom behöver kroppen få vila lite..

Har dock en massa som jag måste ordna och fixa med här idag, Städa lite, päronen kommer hem idag, tvätta lite kläder så man klarar helgen, fixa i ordning mig själv, och komma på vad jag ska matcha mitt linne med.. Jätte viktiga saker hära.. :) haha. Sen måste alkoholen kylas OSV.. Som ni hör, en massa att komma ihåg! :)

JAg har på känn att denna helg och kväll kommer bli kalas kul! Men, måste hålla mig ganska så nykter för i morgon blir det jobb, delad tur..
Jaja nu måste jag gå och börja om vi ska hinna bli färdiga idag :P haha..




XoXo
Veronica♥

Fint, blankt och nytt


Varför blir man så glad, eller jag så glad av att ha klickat och fått en orderbekräftelse? Och tanken på att ett par vackra skor är påväg hem till mig gör mig alldeles varm och glad? haha.. Är det den lilla shopaholicen i mig som pratar eller är det bara att jag helt enkelt tycker mycket om att köpa fina saker (ehm, samma sak eller?) haha..

Snart ska jag ta fram dammsugaren och fixa och göra fint här lite överallt :)
Ser sjukt mycket framemot helgen, och det är bara tisdag idag! haha.
Det blir ett litet besök på systembolaget senare, så man klarar helgen :P




XoXo
Veronica♥

Varmt och jätte varmt, och suuuuuuper mycket varmt!


Och jag har dessutom JOBBAT!
Då  var båda jobbdag fredag och lördag avklarade! Nu är det bara söndag, 7-16 kvar och det känns jätte skönt... Men så väntar måndag och en 7-12.. plus några fler dagar, men orkar inte tänka på dem, utan tar det som är här och nu :)

Det har varit en mycket varm och tröttsam dag.. Och åskan gjorde det inte direkt lättare för den förde med sig en jäkla huvudvärk.. Jaja, man ska väl inte klaga antar jag :P Det kunde ju ha varit värre..

Och värre blir det, hade bestämt med lillebror Ronny att han skulle ta med sig tjejen och komma upp till ÖKX och grilla hamburgare med mig efter jag slutat jobba.. Det blev tyvärr inte av, för hon blev dålig och behövde ta det lugnt..
Så nu sitter jag här en lördag kväll och ska se någon fin liten film för mig själv..



XoXo
Veronica<3

"Var nyfiken på människorna i din närhet. En viss person har mycket att erbjuda."


Jaha, då har hela stora familjen (mamma, pappa, josefine, rikard och Mickis) åkt iväg på husvagnssemester till Göteborg och Liseberg. Förövrigt det enda som Mickis har pratat om i tre veckors tid nu.. haha.
Men ni ska inte tro att jag är helt ensam för det, är kanske enda människan i huset här men jag har en hel hjord på 5 hundar att se till och två små katter.. Annars hade det nog varit tråkigt att vara här helt själv..

Så, vad ska jag hitta på idag? jag kan komma på tusen saker, en av dem är att gå och dra täcket över huvudet och sova ett par timmar till, men så roligt ska vi inte ha det..:) Tänkte ta och åka in till bränna en sväng, har lite ärenden att göra, och sen tänkte jag faktiskt ta och plocka och städa till lite, och på det laga någon god mat.. vad nu det ska vara? Och, den stora frågan är ids jag laga mat åt bara mig själv eller ska jag bara äta en knäckemacka? Haha, dagens I-lands problem...




XoXo
Veronica♥

Stupid decisions makes you regret it afterwords....


Är något så otroligt trött idag! Har till och med skadat mig när jag jobbade.. hoppas det går över så fort som möjligt, för jag har inte tid att vara skadad..
Annars vet jag inte om förkylningen blivit så mycket bättre, men lite i alla fall :)

Kanske jag får mig en lägenhet trots allt? jaa, det återstår att se :)



XoXo
Veronica♥

Those Crazy Swedes!


Jag inser att det blir lite glesa uppdateringar här, men jag jobbar tok mycket och gör annat när jag är ledig så har helt enkelt inte hunnit..
VILKEN HELG! Herre Gud, vi hade så sjukt kul i fredags när vi satt i bäcken och poppade musik och drack vin och  grillade korv! Sjukt roligt, precis som förr, om inte ännu bättre! Var däremot inte lika kul på lördag morgon när jag skulle upp och jobba tidigt, men det gick det också.. tog mig i tid till jobbet dessutom! det ni slå det :) var sjukt trött hela dagen, och dessutom så hade min förkylning utökats med att jag inte har någon röst, bara lite pip och rasp.. hehe..
Sen när jag slutade på kvällen var jag och letade reda på vart de var med flotten och stod där och vinkade och önskade att jag också hade kunnat vara med! Hur roligt som helst hade de det!!!!! Har också hunnit med ett besök hos Henke, sjukt längesen vi sågs och bara surrade och skrattade :)
Gårdagen var mer lugn, jobbade hela dagen och sen hem och tog det lugnt framför en film :)




XoXo
Veronica

RSS 2.0