Jag är på G!


Nu är klockan strax nio på morgon, ska dra igång med pluggandet strax och en frukost på det ska nog göra susen :) Idag, nu på morgon känner jag att jag är på G!

Idag ska vi, Älsklingen och jag och titta på den där jackan som jag har tjatat om hur mycket som helst, det kommer att svida ganska mycket även om jag får en del rabatt.. Men men, den är jätte fin och suuuper skön!

Jag bara måste tillägna en del av detta inlägg åt min bästa vän i Spanien.. Ni som inte känner henne fattar nog inte hur fin vän hon är, men ni som vet och känner henne ni kan nog bara hålla med mig, Det finns få som dig Vicky! LOVE!

skutta upp på cykeln


Måndag är den sämsta dagen på hela veckan, det borde vara vetenskapligt bevisat tycker jag.. Man går ju som i koma och får inte riktigt gjort så mycket, men i morgon är det tisdag och det känns betydligt mycket bättre..
Johan ringde för ett tag sen... "Hjärtat du ska få ett recept av mig.... (jag log för mig själv, han vill att jag bakar, vilket jag gör ganska ofta men det är för att det är så roligt.) Hallongrottor vill jag ha.... Har vi allt hemma? Men det hade vi inte så han bad snällt att jag skulle skutta upp på cykeln och fara till MAXI och köpa det vi saknade..."
Nu ska jag strax fara och möta honom på stan, han har fått nys om att fiske affären har rea så han måste bara dit och kolla!Haha.. I morgon ska jag nog köpa en vinter jacka, kommun anställda här i borås får 20% rabatt på intersport och älsklingen har sagt att han kan fixa mig den där jackan om jag vill ha den, jag är ju inte den rikaste så alla rabatter är välkomna! :):):) Hihi, garn fin är den.. Det enda som talar mot det är om den finns i rätt storlek och färg... Hoppas hoppas hoppas!
Nu måste jag gå, bussen går på ca 15 minuter...

Shopping i Göteborg och problem av det större slaget...


Gårdagens resa till Göteborg var jätte härlig.. Det enda minus jag kan ge är att det var ganska kallt och att vi åkte ganska tidigt.. Men annars var det super! Och sällskapet var super, det var Johan och jag och vi hade det myysigt heeela dagen:)
Och självklart hittade jag en heldel kläder, köpte en träningströja på Team Sportia, av märket Röhnisch rosa och svart och super skön till på köpet.. sen så var vi på rut mfl, JAG ÄLSKAR DEN AFFÄREN! Och där hittade jag ett par super fina jeans, och två på leggings, ett par svarta och ett par cerise rosa glittriga! De var jätte fina.. Älskar dem! Sen var vi in på Gina Tricot, och där hittar man alltid något, men jag köpte bara ett långt lila linne, super snyggt till de svarta leggingsen.. Kan kanske ha de på Freddes fest som är nästa helg..!? :)
Jag hittade även ett par  super fina skor, men jag höll mig från att köpa dem, de var ett par vita nike skor.. Men vi har ju faktiskt Euro sko här så kanske jag ändrar mig och går dit och köper dem.. Haha..

Nu ett problem, jag vill fäga håret, men har aldrig gjort det själv tidigare och det känns väldigt omständigt och svårt... Och jag vill verkligen göra det, har velat det hur länge som helst nu och jag vet inte hur jag ska bära mig åt...... Åhhh..

En påse karra


Har tillbringat den senaste timmen med att promenara hem från MAXI med en påse karra i min väska.. Sen har jag suttit här i soffan och smaskat på lite godis och surfat runt på datorn och snart kommer Johan hem och då ska vi kolla IDOL.. Jag börjar längta till Fredags finalerna, det betyder att man bara har en idol kväll i veckan, istället för som det är nu, fyra..Plus, för de som vill repriserna på söndagarna... Haha.. Det jag menar är att man får tid till annat på kvällarna kring åtta istället för att man ska känna sig tvungen (så där tvångsmässigt tvungen) att kolla på IDOL...
Lönen kommer i morgon, Jippi!! Kul kul.. Och det blir Göteborg på Lördag och det ska bli roligt, var där i våras och blev helt tagen av hur fint det var, så det kommer nog att vara minst lika fint nu på hösten :) Hihi.

Neej, nu ska jag kolla på 2½ men på 3:an tills IDOL börjar på 4:an:)

Tjingeling

Dance Movie..


Nu ska jag äntligen få se en alldeles fantastisk Dance Movie.. Den heter Vita Nätter.. Den är gjord någon gång på 80talet.. Och det är en känd balett dansör med i filmen, Mikhail Baryshnikov.. Han ska tydligen vara super duktig..


Jaja, nu ska jag mysa ner mig i soffan, i två timmar med denna film!
Hare gött!

Brutet löfte


Igår bröt vi vårt löfte som vi kom överrens på söndag om.. Innan idol började så skyndade vi ner till Statoil och köpte godis, och det hade vi lovat varandra att inte göra förrän till helgen, och igår var det bara tisdag.. Så det gick gick det med det löftet.. Jag försökte att stå emot, men, det gick igen bra  alls..Johan var allt för övertygande.. Jaja, inte mycket att göra åt nu..
Igår hade vi dåligt väder, och det verkar bli likadant idag med... Åhh, det är så kallt och trist när det ska regna och blåsa hela tiden.. Jag hoppas på att få mig en promenad sen ikväll i alla fall, johan ska på gymmet och då kan jag promenera med honom dit...
Jag funderar om jag ska gå ner i tvättstugan och boka en tvätt tid, det börjar vara dags, idag är det exakt en vecka sen jag tvättade sist.

Jaja, på dagens agenda står det följande:
*Plugga!
*Fixa tilll här hemma.
*Laga mat


Besök....


Jag tycker att jag har hunnit med en heldel idag ändå.. Med tanke på att jag har sovit lite längre än vanligt... Hihi.. Har ätit frukost så där lagomt vid tio sen så tog det en liten stund att fixa till mig och få på lite kläder, för idag hade jag planerat in att jag skulle hinna förbi till Badhusgatan (min gamla praktikplats) för ett litet besök... Och till Stadsbiblioteket som jag TYP inte visste vart det låg, bara vid en skola det var det enda jag hade att gå efter men det var inte så svårt att hitta när man väl var där.. Besöket på badhusgatan var jätte roligt, de boende och de som jobbar där blev jätte glada och förvånade över att se mig, och det var super kul att se dem efter ett halv år.. Jag ska försöka få jobba lite, ska skicka in intresse anmälan till en personalpool så då får vi se hur det blir med det.. Hoppas på det bästa att jag kanske får jobba någon gång ibland :)
Sen på biblioteket var det lite trixit, sprang där mellan hyllorna innan jag hittade de böcker jag letade efter.. Och stackars kvinna som jag gick och frågade hela tiden, hon tyckte säkert att jag var bara jobbig.. Haha..
Nu är jag i alla fall hemma, sitter i soffan och funderar på att dra igång och röja upp här lite, inte för att det är stökigt eller så, men det kan vara skönt att få  undan lite.. Maten blir inte förrän senare, har för mig att Johan sa något om att jobba längre idag... Hmm, jaja jag ser ju när han kommer..


Måste gå nu..

Fiiiiisk!


Det blev som jag hoppades, jag fick en bamse fisk! Och vilken fight vi hade innan han bestämde sig för att låta mig vinna kampen :):) Haha.. Shit vad stolt jag var också, den var jätte stoooor och rätt tung, kanske 1,2 kg :D Hihi.. Mamma frågade vart jag hade köpt den och pappa trodde att det var Johan som hade dragit upp den, men icke sa nicke det var jag ;) Fast Johan hjälpte mig att få upp den på land, den var ju inte så villig att bli fångad så den sprattlade en hel del :P Hiihi.. Nu måste jag ju hänga med någon mer gång, jag kanske får någon mer fisk......

Over and Out..

Fisk eller inte fisk..


Sitter här och sjunger med till Europes nya låtar. haha.. Och väntar på att vi ska fara och fiska snart, i värmen hära kommer jag att avlida men men, när Johan har bestämt sig för något så är det bara att göra det...
Jag har sagt att om jag inte får någon fisk idag, så tänker jag inte följa med någon mer gång (fast, det kommer jag nog ändå att göra oavsett om jag får fisk eller inte..) JAja, ska logga in på face just.. så har inte tid att skriva något mer..

Neej, det gör jag inte...


Jag har varit jätte trött idag, jag vet som inte varför men har varit det i alla fall..
Har just tagit ut den sista plåten med Wienerbröd från ugnen, och jag kan bara säga att de var
SUPER GODA!!! Hoho.. Och johan ringde för en stund sen och sa: Jag vet att du bakar bullar (för jag sa igår att jag ska nog ta och göra det men...) och jag sa: neej, det gör jag inte... Så höll vi på en stund tills han sa, men jag hör ju att du bankar och låter där så något gör du ju... :) haha.. Gulle plutten min..

Nu måste jag skynda mig att göra färdigt, vi ska ses halv fyra utanför ICA maxi och jag ska gå dit så det är bara att rappa på :)


tidig morgon..


Började tidigt på morgon med att tvätta kläder.. Klockan sju, och det kändes väldigt tungt att gå upp då, för jag brukar sova ungefär en timme längre men men, vi var i krisläge kläderna började ta slut och man kan ju inte vandra omkring naken heller.. Haha.. Så jag har nu tvättat en massa, de sista hänger på tork i torkskåpet..
Idag ska jag dra iväg till Johans Jobb och sola lite, jag var där på besök igår och nu ska jag dit idag igen:) Hihi..
Och nu kanske jag kan få lite vänner, det är ju lite jobbigt att typ inte ha någon att prata med och så.. eller nog har jag de jag kan prata med, men de är ju inte här, Ewa är i Överkalix, och Vicky är i Spanien.. Så..
Jaja, nu ska jag gå, ska försöka ringa till Vicky om hon nu svarar..

I know...

I konw that I've got issues,
but you're pretty messed up too,
either way I found out I'm nothing without you...
Cause we belong together now,
forever united here somehow,
you got a piece of me, and honestly,
My Life Would Suck Without You!




Du vet att jag menar dig..
Ps. I love you

Spöktimmen


Det börjar vara dags att krypa i säng alldeles strax, men inte riktigt än...
Jag glömde berätta att jag har hittat en ny  vinter jacka i lördags, har inte köpt den men spanat in den, det är en brun eller röd parkas från Intersport, super snygg är den men tyvärr kan jag inte hitta någon bild, än.. Det är ju trots allt bara början på september än och det är bara i början på hösten.. Medans det har börjat bli kallt på nätterna uppe i norr hos mamma och pappa.. Pappa sa att det hade varit -2 grader i morse då han steg upp.. Bruuu låter ut riktigt kyligt det..
Jaja, nu ska jag gå och börja göra min klar för sängen, klockan är ju trots allt en halv timme till midnatt och jag vill ju vara uppe här ensammen i lägenheten när vi börjar närma oss spöktimmen:P Haha..!!!

Natti natti

Ensammen igen...


Pluggat väldigt flitigt idag.. Och lagat en mycket god köttfärslimpa till middag.. Hade sås och potatis till.. Jag sitter nu och funderar över vad jag ska göra, har inget att göra nu, för Johan drog till gymmet för ett litet tag sen och han kommer nog inte hem förrän vid åtta kanske.. Så nu är jag heeelt ensammen hemma..
Vickaaaaan!! Varför är du inte här och surrar med mig, vi hade kunnat slå på någon gooo musik och köpt massvis med godis och bara suttit och pratat ;) det hade jag tyckt om..

Nee, nu ska jag gå ut med soporna.. Bara för att ha något att göra...


Summering...


Lördagen (läs:Igår)
var väldigt trevlig.. Vi gick upp tidigt för att komma oss ut på stan till när affärerna öppnade, vi strosade runt och bara njöt av det fina vädret, vi handlade lite prylar och annat små jox.. Vi bokade platser för att gå och se bio klockan 14:30.. Harry Potter och halvblodsprinsen.. och den var ganska bra, med tanke på hur mycket grejer som händer i böckerna fick de med en hel del bra händelser, men det fanns självklart saker som fattades, om man frågar mig som läst böckerna och är tokig i dem.. Jag kan säga så här, sista boken ville jag inte ens att den skulle ta slut för jag visste att det kommer inga fler.. i alla fall, vi var och käkade lunch innan bion, på en sushi restaurange där de även serverade thaibuffé så jag behövde inte oroa mig för att behöva äta sushi.. Men, maten var lite av en besvikelse. Men men, man kan ju inte få allt här i världen.. Efter Bion skyndade vi oss hem för att fixa i ordning oss till Middagen som Eve skulle ha, hon bor i och försig bara en trappa upp men ändå! Haha.. Maten, som bestod av en grekisk pytt i panna, med kyckling och allt möjligt i vara super god.. Sen så kan ju inte ett gottetroll som jag klaga på efterrätten, hon hade egen plockade jordgubbar, hallon och hjortron och glass till.. sen så hade hon gjort en äpplepaj (som de kallar det här i borås) och den var ju så klart super god!! efter maten blev det spel och en massa skratt, och lite klumpeduns Veronica tag men det tänker jag inte tala om vad det handlade om.. HAHA..

Idag har det varit bra också, vi har varit på knalleland och letat gardiner, vilket vi också hittade till slut så det kändes som en stor lättnad.. :) en sak avklarad i alla fall:D
På vägen hem stannade vi till på ICA Maxi och handlade.. Och där, där hittade vi de tea muggarna som jag ville ha! Vi har i princip gått och letat hela dan efter dem och så hittade vi dem i mat affären som bara ligger ca en kilometer från där vi bor, helt super!! Haha..

Neee, nu ska jag gå och goa om min prins som står i köket och lagar middag:)

Ha det bra!

Byee byee

Är du dum??


jag pratade för en liten stund sen med min Mikaela för första gången sen jag åkte, och hon frågade: -Veronica, var är du? Och jag svarade: jag är hos Johan, i Borås.. Hon blev just tyst och sen sa hon: Veronica, är du dum? är du dum? Du måste komma hem! Och jag svarade att det kan jag inte att jag är ju här hos Johan. Men hon tyckte minsann att jag skulle vara hos henne. Hon är så söt min lilla syster, Mikaela:)

Besvärligt


Nu har vi så gott som kommit i ordning i det nya "huset", med tanke på att vi inte får omtapetserat förän på ungfär 4 veckor så går det inte att göra så mycket så mycket mer.. Och nu har vi äntligen fått internet, men det var hemskt besvärligt.. Men men, nu har vi fått det i alla fall:D

Jaja, nu ska jag gå och söka  mig lite frukost:)

Svininfluensa..


Igår hörde jag på radion (läs:p3) när de pratade om svininfluensan.. Och vilka symtom man ska uppfylla för att ha den, jag började skruva lite på mig där jag satt i bilen bakom ratten, men jag fortsatte att lyssna.. En expert på någon sjukvårdsrådgivning började räkna upp de olika symtomen: Hosta... Snuva... (Nu började jag verkligen att svettas..)... Halsont.. (Åhhnej!).. ont i kroppen... och Feber.. (Woh, nu kan jag andas ut) Men det kändes ändå läskigt, för om jag hade haft feber hade det funnits en stor risk för att jag skulle ha haft Svininfluensan.. Hjälp!

Förberedelser..


Nu är det bara en dag kvar, sen åker jag till min älskling.. den här tiden i morgon är jag i luften typ halvvägs till honom...
Jag borde packa färdigt och sätta de kläder som jag vill ha skickat i en kartong, men som ni ser så sitter jag här.. Och jag borde städa rummet så jag inte skrämmer ihjäl folk när de kommer, Ewa ska nog komma hit och fixa sig till när vi ska och på BG partyt med god mat och Bra musik (eller!?).. Trevligt ska det bli, ett fint sätt att avsluta detta..

Meeeen, kanske man skulle ta sig i kragen och få något gjort!??

Usch usch...


Som om jag inte hade nog med att packa och städa och gå i skolan så har jag nu blivit förkyld! Blä! Har ont i halsen och snorar som fan.. Usch usch.. Ska kurera mig så att jag är frisk när jag åker..

Nu är jag i alla fall på besök i kalix men ska snart dra iväg hem..

Jag får ta och skriva senare något:)

Byee byee

Stressar...


Att man kan ha det så mycket att göra, jag förstår inte.. Haha, eller joo, det kan jag visst, jag går skola hela dagarna sen så ska jag hinna med en miljon saker mellan fem och den tid då jag går och sover. Så idag hade jag tänkt att jag skulle fara till mormor (jag är påväg just nu, står typ med ena foten utanför ytterdörren) sen så håller jag på att tvätta, sen så tänkte jag fixa till i rummet.. Plus plus en massa mer:)
Nu, måste jag verkligen fara, min bror sitter och stressar mig och frågar om jag inte kan skriva fortare:):):)

Haha..

Byee byee

RSS 2.0