köpomaner

Jag vet inte vad det är med mig och vicky, men vi är då tokiga som tusan när vi ränner omkring i affärer, vi bara handlar och handlar och nu har jag slösat pengar och det har hon med, men jag har ju självklart inte slösat lika mycket som henne.. Men vi är båda två köpomaner :):) Haha.. Och hon sa när vi båda gick ut från Seth med varsin Kasse i handen " Vi måste fara och Shoppa i Luleå nå, vi kommer att ha så himla roligt och Guuud vad vi kommer att handla". =) Haha..
V och V i stan, watch out=)

Mina små..

Mina små kissar var och kastrerades igår, och hur de vinglade omkring när de väl vaknade, jag tyckte så förfärligt synd om dem så jag ville hålla i dem båda två hela tiden...
De blev ju bättre senare på kvällen, men de har sovit med mig i min säng, vilket resulterade i att jag fick sova väldigt lite, jag var tvungen att vakta på Maja så att hon inte skulle klösa i styngen.. Hovva vad jag nu är trött och slut i huvudet..

Nu ska man försöka få något gjort med dessa hemuppgfter..

See yah!
Puss pusss*

Vart kan det vara?

.... Hmmm, vart kan min lilla röda skriv bok vara? Har vänt upp och ner på sov rummet men hittar den inte där. Jag vet att jag hade den i Fredags när jag for till bibblo, såå, den kan fortfarande vara kvar i bilen, men jag är ganska säker på att jag tog den med mig in när jag kom hem... Hmmm.. Varför ska jag börja tappa bort en massa saker, vad ska det vara bra för`??
Jag antar att jag måste gå ut i bilen och ta reda på om boken är där eller ej..


Sökandet fortsätter....

In riality....

.... You're far away, but in my mind and in my heart you are so close.. I think about you all the time and when I say or behave in a stupid way it is only becouse that I miss you so much, and I feel so powerless.

Ord

..... Ord kan såra så mycket..
De sliter hjärtat ur en och sedan kastar det på marken där de hoppar på det tills det är så trasigt att man inte längre kan urskilja vad det är för något.
 

Aaaargh fyyy

.....OCh Usch, asså jag har blivit förkyld...!! Sitter här med snoret i näsan och en halstablett som inte verkar hjälpa särskilt mycket mot halsont... OCh jag har inte sovit så himla mycket heller.. Men när jag väl sov så drömde jag verkligen fina drömmar... :) Haha..

Nee, nu nåste jag gå och få i mig någon frukost, bror min har kokat varm o'boy:)

Skriver kanske något senare..

Ciao

Jag visste det....

... Jag bara visste att det var något som jag glömt.. och jag visste att jag skulle glömma det.. Faaan, förlåt Gulli för att jag glömmde gratta dig på 19 årsdagen igår, men jag har haft alldeles fullt upp så det har bara försvunnit.. Jag kom på det när det var någon i min klass som frågade vad det var för dag idag, och jag bara utbrast..... Faaan också! Hon fyller ju år igår! Så det var därför jag ringde, för att gratta dig i efterskott och säga förlåt för att jag inte kom ihåg det igår.. (hoppas bara att du läser detta nu då också)...

Det är ju inte bara sant....

.... Att Jag är så sjukt trött, och vi börjar inte förrän tio men jag har lik varit tvungen att stiga upp typ 5...!! och har vait härt sen åtta..  Åhh, jag orkar inte.. Och så ska vi ha föreläsning i dag, IGEN vi hade det igår och så ska vi ha det idag också.. Huvva.. 

Men nu ska jag gå.. Ha det gött.. 


Love you my darling.. Many kisses too you!! (L) 

Åhhh trööööött

Årets första dag i skolan var allt annat än lugn, hade samling på morgon sen så väntade det fruktade Psykologi provet, det var ENORMT mycket att skriva, jag satt från tio till halv ett och hade ont i nacke, rygg och hela höger arm, för ajaj vilken skriv kramp man fick..
OCh inte nog med det så promenerade jag från Folketshus upp till Djuptjärn och det är nästan tre kilometer dit jag skulle inte klaga om det hade  varit lite varmare men det var faktiskt 20 grader kallt så jag frös ju måttligt mycket. Men sen var det lugnt,då åkte jag hem med bussen halv fyra och for och hämta Marie, för vi hade bestämt att vi skulle fara och träna...
Summa sumarius så var jag inte hemma förrän kvart i 7 tror jag, och då skulle jag äta middag och duscha.. Huvva vad trött jag var när jag väl satt mig i soffan och tagit min filt och gosat ner mig där.. Det var sjukt, jag hade kunnat somna redan klockan åtta men jag hade bestämt mig för att se grammis galan så då gjorde jag det, men stor ansträngning. Men sen när det slutade klockan tio var det jag som gick upp och lade mig och somnade direkt..

Har känt mig lagomt pigg idag (NOT!), och så hade vi föreläsning på morgon, och tur för henne att hon var duktig och intressant att lyssna på för annars hade jag legat platt över bänken och sovit=) Haha. Jag känner mig fortfarande trött och sliten men det kan inte hjälpas, nu ska jag plugga lite.. och sen ringa till min SÖtis nötis:)

Ha det gött

Seee Yaah

Wish me luck=)

Jaha, då börjar skolan igen då.. sitter här just klockan halvsex på morgon och funderar om jag är riktigt klok, har stigit upp kolckan fem redan för det är så mycket som ska bli ghort innan jag kliver ut genom dörren och överlämnar det åt min bror.

Jag har tenta i Psykologi idag, har plugga rät mycket om jag får säga det själv och jag hoppas på ett godkänt resultat.. Wish me luck:) Och vad då nervös, jag var lugn som en filbunke igår, fattar inte det jag brukar ju bli jätte nervös men lill hjärnan har väl fattat att det tjänar ingenting till att bli toknervös..

Sen när jag har varit på skolan och kommit hem till bränna ska jag och Marie fara och träna(!) det första tränings passet sedan nyårslöftet avlades.. Haha

Men nu måste jag gå och få i mig lite frukost och dricka lite magnezyl, för jag har ont i huvudet..

Wish me Luck=)

Förlorad identitet

Hur skönt vore det inte att bara krypa in under täcket och aldrig komma fram igen? Alla bekymmer skulle försvinna och man skulle bara ligga där och bli bortglömd.. Ingen skulle minnas vem man var och så, för det kommer ju lik att bli så, inte vet någon vem jag var om hundra år.....

Hakoona ma tata- Ingan bekymmer

Ut med det gamla och in med det nya...

Jaha, då var det alltså 2009, vad ska vi nu hitta på med detta år?? Hmm, förra året kan jag bara säga var ett minnesvärt år, det hände en massa saker, jag har varit till Ryssland, gått på student bal (vilket var helt fantastiskt!!) och tagit studenten.. sen har jag jobbat hela sommaren och började nu i höstas att plugga till behandlingsassistent.. Och sist men inte minst, jag har träffat världens underbaraste kille :) Så detta år har verkligen varit fin fint:) Sen så har jag också världens underbaraste vänner, Jennifer och Ewa :) Tihi.. och en hel massa andra vänner också, men de två är alldeles speciella..

Mitt nyårs löfte lyder:
Börja träna och äta lite nyttigare.. Alltså bli lite sundare.. och så ska jag försöka att dra ner på alkoholen, inte för att jag dricker ofta, men det är ju som inge bra, man mår ju bara dåligt och det är allmänt dåligt..
Hoppas bara att jag kan hålla mitt löfte, ska verkligen försöka.. Jag vet då en person som inte kommer låta mig slira med träningen =) Vet du!!? Hahaha,.

Nu ska jag gå, men ha det gött..

2009- here I come!

RSS 2.0