Lack of time and angagement


sommaren är hä och det märks eftersom min tid på datorn är nästan lika med noll.. Så mina uppdateringar på bloggen blir allt glesare, tyvärr.. men det vfinns annat jag hellre pysslar med än att sita vid en stek varm dator och glor...

Ikväll ska jag i alla fall till Vicky och titta på film, Twilight, och även Ewa kommer.. Vi ska och se den tredje filmen på onsdag så vi ville se de två första innan.. Skall kanske nämna att Lilla syster Josefine också ska med :)

Jaha,det var allt för denna gång så det dröjer väl ett tag till nästa gång :)



Ha det gött tills dess,

Tjiiing!

They have bit me all over the place....


Det kliar överallt tack vare dessa satans mygg! Usch, jag visste väl att sommaren skulle bli förstörd av en massa myggbett!!
På morgon vaknade jag upp och kunde knappt öppna ena ögat, då hade en sån där liten jävel varit och bitit mig på ögonlocket så det såg ut som att jag varit med i värsta boxnings matchen och åkt på stryk.. Typ..
Sen har jag vart på skolan idag och jag tror tusan att jag har haft allergiskreaktion ¨från myggbetten för att jag har varit helt slut och trött och hängig och fryst hela dan.. Men jag måste säga att det har varit en bra dag, bra föreläsning och så var det ju kul att träffa alla igen, såklart :) Och det som var ännu roligare var att det är tre i min klass som ska ha barn, en av dem ska ha barn nu i veckan och den andra är beräknad till nästa vecka och den tredje ska ha i november.. Hihi, så det är lite kul kan jag tycka :)

Nu ska jag gå och hitta på något, ha det gott!!



Tjiiiing!

I wish I had a car


Jag har god lust att dra iväg och köpa frukost, alltså lite pålägg och så.. Är lite leds på att bara ta en talldrik med fil och russin och lite solroskärnor.. Så jag ska bara ta och dressa på mig och hoppa på cykeln och dra iväg, åhh vad jag önskar att jag hade haft bil! Tänkte steka lite plättar till Lunch sen, det blir nog gott tror jag men då behöver jag nog köpa ägg.. Jaja, ska knata mig iväg nu innan klockan har hunnit bli för mycket :)




Tjiiiing!*

Ha!


HA! Jag åker inte förrän i morgon! Jag drar ut på det lite grann :) hihi.. men jag hinner nog jobba lite i morgon ändå :) Och så kommer Vicky hem från Egyptlandet på söndag kväll, hur bra är inte det!? :)

Och snart drar sommarjobbet igång och vips så är det en dags att boka resan hem från Överkalix och åka hem till Borås..



Nu ska jag gå och packa och greja lite nu så att jag slipper göra det ikväll :)



Tjiiing!

Leaves in two days


Om två dagar åker jag upp till Överkalix och är där över hela sommaren, sammanlagt två månader! Det känns som en evighet men tiden kommer förmodligen att bara springa iväg.. Jag vill åka men samtidigt inte, jag vill träffa alla, umgås med Vicky, hitta på en massa bus, ragga runt med bilen kring lilla bränna och spela bra musik och skratta och ha roligt.. Bara vara liksom.. Medans jag samtidigt vill vara kvar här hemma och njuta av tystnaden och att bara få rå om mig själv, och Johan. Men som sagt, jag åker om två dagar.. och det känns jobbigt att packa min fina rosa stora resväska.. Men mitt mål är att inte packa för mycket som jag alltid annars gör.. :)

Nu ska jag gå och diska undan lite grann i köket, så slipper Johan göra det när han kommer.. :)



Tjiiiiing!

Universeum


Nu kanske det är dags att lägga upp någon bild sen vi var i Göteborg....






Detta är en del bilder från när vi var på Universeum..

everything is Grejt! ;)


Nu sitter jag här med min lunch i högsta hugg och ska snart gå till praktiken, nu är det inte många dagar kvar alltså :) Men bäst av allt är att det är sommar! det är varmt och soligt ute och jag kan gå i shorts och linne.. Allt är bara toppen! Jag måste ta och skriva och berätta om min och syrrans helg i göteborg, men det hinner jag inte med nu, det får bli i morgon eller någon annan dag..

Nu måste jag skynda i mig maten och sen fixa mig och dra iväg.. har ett kvälls pass idag, så jag är nog hemma efter kvällsrundan någongång..


Tjiiing!

RSS 2.0