We Create our own tomorrow, by what we dream today


trodde allt att jag skulle få sova riktigt gott i natt, men nej! har varit vaken nästan hela natten och kan inte alls förstå varför, jag var garn trött när jag lade mig.. jaja, jag har ju överlevt den här dagen också.. plus att jag dessutom har jobbat förmiddag (7-12)..

Tomorrow blir det Luleå (igen) med finaste Lina,


Hårfärg och skor står högst upp på listan och är prio ett! Förhoppningsvis kan jag hitta lite fina rosa prydnader och så:)

Längtar som tusan till helgen! Jag är så sjukt peppad!!

Nu ska jag se om det är något roligt på TV, annars blir det att slå igång någon mys film och dra på mig One Piecen..



XoXo
Veronica<3


I can't help my self....


Vilken underbar helg! Kan inte minnas när jag var ledig en hel helg senast.. Har haft sov mornar till 10 och det är en lyx!
Har hunnit med lite grejer under helgen, och det bästa med det är att jag inte behövt stressa med det, utan kunnat ta det i lugn och ro. Slipat en halv stol, lagat en sjuktgod köttfärslimpa som jag bjöd Lina på.. Sen har jag också hunnit baka bullar :)

Igår rullade vi till Luleå med några Ökx guttar i baksätet som hade allsång i princip hela vägen dit, så brist på musik hade vi då inte.. Ska kanske tillägga att jag också sjöng med lite grann.. I cant help my self.. :)
Som vanligt blev det en massa svammel och spårade ur lite grand, men vad gör det, vi hade kul!
Och som vanligt blev det himla sent, klev över tröskeln här hemma precis klockan 05:00.. Jag hade hoppats på att få sova bort hela dagen, men nej telefonen ringer 11:16 då ville pappa veta om det följde med några pluggar till tavellisten som han lovat hjälpa mig att hänga upp.. (det fanns inga pluggar svarade jag och lade på och somnade om)..
12:30 vaknar jag av att det ringer på dörren, första gången försökte jag ignorera det ringade ljudet, men andra gången de ringde på så blev jag tvungen att stiga upp (helt i sömnen) ropade att de skulle vänta och slet på mig morgonrocken och låste upp dörren.. Där stod mamma och pappa och såg så pigga och glada ut..
Innan jag vet ordet av så låter det ut som om taket ska rasa in, borren i betongväggen fick mig verkligen att vakna till.. Haha..
Resten av dagen har jag spenderat på soffan, med undantag vid då jag gick och sa hejdå åt Vicky som skulle åka till Luleå efter jobbet..

Snart blir det att krypa ner under täcket igen för min del, men först blir det en dusch, då lär jag sova som ett litet barn:)



XoXo
Veronica♥



♥ Friends are the Family we Choose for Ourselves ♥


A revelation


Jag har bestämt mig. Nu får det vara nog! nu ger jag mig själv ett löfte om att aldrig låta en Karl få mig att må dåligt! det lyckas jag så gott med själv så tänker inte låta det hända..
Så, då har jag gjort det..
Ibland känns det så bra att få uppenbarelser.. Att inse att Vicky och Lina och alla andra faktiskt har rätt, att jag ska sluta älta! Det är inte värt det!








XoXo
Veronica<3

Mormor, farmor och Laila.....


Jaa, alltså man kan väl inget annat än att skratta åt dessa kvinnor på Moss.. hur de har svamlat ikväll.. (de gjorde mig lite leds och förargad där ett tag, men det gick över ganska snabbt)..
Förrutom att de fixat riktigt god kyckling pita så har man fått se ett och annat roligt upptåg.. måste säga att de verkligen vet hur man roar sig:)

När det senare var över så drog Lina, Jag och Kia hem till mig för lite Tea och kanelbullar, gott och varmt efter flera timmar ute i kylan.. Så här har vi suttit till för drygt en halvtimme sen då Lina vaknade upp från vårt surr och skratt och kom på att det nog var dags att knalla hemåt..

Så nu blir det sängen för min del, i morgon är det lördag och jag är ledig för första gången en hel helg på väääääldigt länge, så det tackar vi för! ;)
Blir till att slipa stolarna och kanske, men bara kanske, börja måla.. men det får vi se.. Sen på kvällen har vi lovat bort oss att köra till Luleå..






XoXo
Veronica<3





Dreams do come true if we want them to


Våra liv, eller åtminstone mitt är kantad av drömmar och tusentals små önskningar..
Drömmar om att hitta den stora kärleken som tar andan ur en, som skiner upp de mörkaste skrymslen och vrår. Önskningar om att få vara frisk, och att vara tillräcklig för en själv och alla andra runt omkring en. Drömmar om att få vara lycklig, känna riktig lycka..
Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, även om jag inte varit med om det. Men den finns, garanterat! Jag vet att det finns livslång vänskap. Jag vet att ens drömmar kan bli verklighet så länge man själv tror på att man kan få dem att ske. Det gäller bara att ge lite av sig själv, att kasta sig ut, ta en risk, chansa. Tro att man klarar det.

Igår när jag var hos min mormor pratade vi om självförtroende, jag berättade att jag kanske inte har så himla bra av den varan, men hon sa bara att jag har hur mycket som helst, jag är utåtriktad och framåt. Impulsiv och har så mycket livsglädje.. Hon fick mig att inse att jag har allt, jag måste bara tro på mig själv, för fan också, jag kan bara jag vill! Det måste vi alla någon gång få upp ögonen och se, att vi kan bara vi  vill.

Dreams do come true if we want them to!<3




XoXo
Veronica<3

A few extra hours at home


Efter en helg kantad av bara en massa arbete och en del sömn..
Så när Daniella ringde kring tio och berättade att jag inte behöver komma till jobbet förrän kl 14, så kände jag mig enormt lättad, ett par timmar hemma i lugna läggan känns underbart :) dessutom har jag möte på af kl 13 :-/ Så jag slipper gå ifrån jobbet..

Nu ska jag göra mig i ordning och snart gå till AF, inte sugen alls på det.. men men, måste väl få det överstökat..





XoXo
Veronica

I wish I could say that I'm perfectly fine all the time, but I'm not...


Har haft en bra dag, jobbat tills jag nästan stupat, och sen varit på promenad i skogen med Fina Kia..

Men med mörkret kom nedstämdheten..



Regnet det bara öste ner i backen och jag var blöt från topp till tå


En väldigt regning onsdag måste jag börja med att säga att detta varit.. mysigt, men regningt och ruskigt..
Hade en sjukt trevlig förmiddag med Söt Vicky med massa skratt och surr i soffan. Sen när hon drog iväg för att jobba dressade jag om och tvingade ut mig själv i regnet för en promenad med Kia.. Vi var ute lite drygt en timme, och fast jag var sjöblöt från topp till tå så var det underbart att få promenera med henne där i skogen och på vägen.. i morgon blir det samma runda tror jag, får hoppas på att det är lite bättre väder bara :) När vi kommer tillbaka till Brännaberget så sitter Selma (Linas mammas och pappas jämthund) och gnyr och önskar att hon också hade fått följa med.. Så mitt dåliga samvete gnagade lite i mig tills Eva hojtade till om att jag skulle sätta in Kia i hagen och komma in en stund.. Så där satt jag och surrade med Eva i säkert en timme, om inte mer.. jaja, roligt var det i alla fall :)
Blev en snabb dusch sen när jag kom hem.. Men så ringde mamma och förstörde min dag i morgon, hon smörade in sig hos mig och tillslut kom det fram det hon ville, att jag skulle jobba 7-12 i morgon, så det blev bye bye till min sov morgon och min heldags ledighet.. Jaja, jag överlever väl..
Men nu är middagen äten och magen stor som en fotboll och tvättstugan väntar så jag ska kila iväg och tvätta lite kläder eftersom jag så tvunget ska jobba i morgon.... IT SUCKS!





XoXo
Veronica

Surprice surprice! :)


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min och mina syskons pappas födelsedag! Grattis Daddy på din 46:e födelsedag :)
Har ägnat i princip hela dagen åt att baka tårta.. Vi ska nämligen åka och överraska honom när mamma slutat jobba :) Såååå Hyyyyyyssshhh! Det är en hemlis! Tur att han inte läser min blogg för då hade jag försagt mig bigtime!
Så när mamma slutar 16 blåser vi iväg till kalix och förhoppningsvis så ringer han inte under bilturen utan är helt ovetande tills vi är framme :) haha.. Vilka goda idéer jag kommer med! Dessutom älskar jag överraskningar, och att överraska andra..







XoXo
Veronica


It feels like I've been running a marathon..


En helt slutkörd och mörbultad Veronica har kastat sig i soffan och kommer inte att resa sig upp förrän det är dags att gå och sova... Vilket inte kommer dröja särskilt länge kan jag säga..
Har avslutat en lång jobbhelg klockan 16:00 idag.. Och känner mig helt slut! Sa när jag pratade med mamma att jag skulle nog kunna somna när som helst, och det är faktiskt sant.. men eftersom klockan bara är 19 så försöker jag hålla mig vaken..
Det bästa är att jag är nu ledig ett par dagar, så då ska jag passa på och sova ut, tvätta kläder och städa min lilla lägenhet.




XoXo
Veronica





Hur jag älskar att vara jag, att få vara mig själv till 1000.000.%! Ingen som talar om för mig att det där är inte bra, det duger inte.. gör si gör så. Är väl lite skadad och har lite dåligt självförtroende, men det har jag alltid haft så det är inte direkt några större bekymmer..

Måste bara säga att jag har de finaste vänner i världen, Vicky och Lina  vad skulle jag göra om ni inte var där? 
Vicky, du får mig att komma ihåg att jag faktiskt är värd det bästa, och inget annat. Att jag aldrig ska nöja mig med det nästbästa.. Du får mig alltid att le när jag känner mig som mest nere, fast jag sitter med tårar i ögonen och är körd i botten.. Livet tillsammans med dig är som solen, som en regnbåge.. Vi lyfter upp varandra och stöttar varandra genom allt, tar varandra för de vi är och inte vem vi är, och det är väl det viktigaste? Vi är så lika men ack så himla olika på samma gång!

Och lilla Lina, så klok och fin! Om du bara visste så fin du är! Skulle jag inte veta att du var 19, ska fylla 20 så hade jag trott du var äldre.. För allt du pratat om, jisses tjejen vilken underbar människa du är! allt du varit med om har gjort dig till den underbaraste man kan hitta här i ÖKX.. Men, alldeles för snäll, jag har sagt det förr och jag säger det igen, du törs säga att du inte har tid, eller att du inte orkar, till mig, till alla! Och är de någon som blir upprörd är det bara säga att du inte är mer än människa, vill de ha ett helgon kan de leta någon annanstans :) Även du får mig att minnas att inte ta någon skit, att inte låta mig bli behandlad som skit..

Vi är alla super fina och förtjänar inget annat än fina prinsar med skinande rustning och stort hjärta fyllt med kärlek för bara oss.. Ett liv fyllt med massor av lyckliga skratt, kärleksfulla bråk och små äventyr tillsammans med vänner och kärleken..







XoXo
Veronica♥


A wise person once told me....


" If it is meant to be, it will"...








No stress


En lördag i lugnets tecken måste jag kalla denna dag.. Har sovit länge, ingen stress alls.. Haft bror och hans flickvän på besök, så det blev lite fika och tjöt..:) Sen har jag kollat idol avsnitt, den där alexander baard är inte riktigt klok om man frågar mig, hemskt taskigt sätt har han ialla fall..
Sen har jag lagat middag, kycklinggryta a la Veronica, sjukt gott var det.. Efter det tog jag tag i berget med disk.. När jag väl var färdig med det har jag legat i soffan med min one piece på och halvsovit och tittat på Tv..
På ett par timmar ska jag bege mig till jobbet för en jobbar natt, money money ;)
Men nu ska jag återgå till att inte göra någonting! :P



XoXo
Veronica

Nooo time at all!!!!


när det egentligen inte finns tid till något mer, än äta, facebooka, läsa blogg och lyssna på musik så klämmer jag in ett litet blogginlägg också för att göra en viss person glad.. För det bästa jag vet är att se andra le, även om min värld håller på att rasa samman.. vilket den inte just nu kanske gör, men i alla fall.. :)

Hur kan man sakna sin bästa vän så otroligt mycket som jag gör idag? efter att hon sovit över här så gick vi tillsammans till BG på morgon, bussen hennes skulle gå 8:05 så vi satt som vanligt och surrade, men när hon väl skulle gå, åka så kändes det inte alls lika kul längre, hon kom ju nyss, ska hon verkligen redan åka? YES, det skulle hon.. Men så klart har vi som vanligt hunnit ha hur roligt som helst, skrattat tills vi nästan gråtit... och när jag skar mig igår.. haha, det var hysteriskt kul!

They really know how to put a smile on my face, and make me forget my problems for awhile♥


Ikväll har jag haft en av de mysigaste kvällarna på länge! Vi bestämde oss, Vicky och jag för att ha ett litet pyjamasparty med lite gott och en film.. Sen så kom Lina med där på en kant och det gjorde kvällen bara ännu bättre :) Jag har skrattat tills jag fått kramper i magen och legat dubbelvikt i soffan.. Dessa flickor vet verkligen hur man får mig på andra tankar.. Massor med kärlek till dem för att de står ut med mig och mitt svammel!♥

Nu ska jag bädda åt Vicky i soffan, trots en underbar kväll så måste vi verkligen sova nu! Har jobbet som väntar i morgon bitti..





XoXo
Veronica♥

waiting, keeping waiting... and some more waiting


............Det gnagar mig i bakhuvudet... frustrationen att inte ha en aning om någonting.. Jag väntar och väntar men förblir väntandes och besviken och ledsen..
Jag förväntar mig alltid det värsta, för sanningen är den att det kan inte bli sämre, utan bara bättre..
Men som den ständigt optimistiska så kan jag inte låta bli att hoppas, i hemlighet..
Och som vanligt så överanalycerar jag saker och blir galen på mig själv, och mår bara dåligt.. Varför kan man bara inte vänta och se, inga förväntningar utan bara vaaa??




XoXo
Veronica♥

Dark and Silence....


Det är väldigt lugnt just nu... Så i brist på annat så sitter jag nu här..
Är lite smått frusen, och längtar hem och att få ligga under täcket och värma mig.. De har förresten inte slagit igång värmen än.. När händer det måntro??? när snön kommer??

Snart så kommer de andra och då blir det att fika lite macka, börjar bli lite hungrig känner jag.. Sen får jag väl försöka sysselsätta mig med något, om jag ska ha någon chans att hålla mig vaken tills klockan 7 åtminstone ;)





XoXo
Veronica

Tänk positivt, det kan bara bli bättre nu..

 
Här sitter man på Gyljen med huvudvärk ifrån helvete, a.k.a Migrän....och som om det inte kunde bli värre så stukade jag foten här utanför tidigare i eftermiddag... Fyy fan för den, och vad som stinker ännu mer är att jag ska jobba natt och är inte särskilt väl förberedd på det när jag varit barnvakt hela dagen.. jaja. det går nog bra ändå :)


Gårdagen i Luleå med Bästaste Vicky var sjukt fin! först var jag på Attityd och klippte mig, blev sjukt nöjd och frisören var så trevlig så jag glömde bort att vara nervös över de få cm som skulle bort från mitt hår..
En tur på stan gjorde att vi konstaterade att vi ska nog inte riktigt gå tillsammans, för vi hittat alltid en MASSA som vi tycker är så fint och som vi vill ha, och så har vi en förmåga att tycka att vi kan unna oss lite för mycket..:P haha..
Men det bästa med hela dagen var att vi gick till en studio och bokade tid för att tatuera oss! Äntligen! I början på oktober så händer det.. Men vi blev sjukt sugna nu och då att göra det, men vi höll oss.. :)


Nu ska jag fixa mig färdig att åka till jobbet :)
Wish me good luck!



XoXo
Veronica


It's time to turn the heat on


Det börjar vara dags att slå igång värmen i mitt hem nu, TACK! Inte vill jag frysa fast jag är fullt klädd i PJ, under ett duntäcke! Hösten är ju faktiskt här!
Så få se då hur länge det dröjer innan de slår igång värmen... Fram tills dess så får jag väl fortsätta och frysa..

Nu ska jag byta ut min One Piece mot vanliga kläder, fast den är väldigt skön så skulle helst slippa byta men när man ska ut bland folk så måste man...





XoXo
Veronica

Welcome fall, September is here!


Har betraktat en sjukt fin solnedgång ikväll.. det var som att himlen hade tre lager, ett lite gråaktigt längst ner, sen ett orange/ rött som var så vackert höstigt så jag tappade andan... sen överst var det som ett grå/svart lager, precis som om det skulle äta upp det gråa och det oranga.. Vilket det såsmånginom också gjorde, tanken att ta ett foto på detta fina fenomen slog mig inte förrän efteråt.. Typiskt.. Hur som helst så var det en väldigt vacker syn!
Som ett tecken på att hösten är här, att september äntrat och att det nu är dags att inse att sommaren är över och den kommer inte tillbaka än på ett tag... SORG, jag älskar sommaren! Men så älskar jag ju alla årstider, var och en har sin tjusning:)







XoXo
Veronica

RSS 2.0