We don't know when our days are over. Lets make the best of what we have today!


En midsommar där vi fick känna oss som små prinsessor i våra vita klänningar och blomsterkransar i håret. En kväll fylld av massa trevliga människors sällskap med mat och dryck i stora mängder. Skratt som ekada mellan väggarna när vi rymde in från mygginvationen där ute. Mitt och Vicky´s hemliga upptåg borta på ica parkeringen.. Jaa det var verkligen en kväll som jag alltid kommer att minnas..



Men inte bara av den anledningen, innan jag kröp ner under täcket för att sova, kollade jag facebook, där hade en person skrivit: "Inte kul att se blåljus när man ska dra ner rullgardinen, hoppas det inte har hänt nått allvarligt".. Med en gnagande känsla i kroppen somnade jag. Jag hade knappt hunnit slå upp ögonen när klockan ringde så gick jag in på Kurirens hemsida och läste om att det var en 25 årig kille som omkommit.. Väl på jobbet får jag veta att det var Jonas, den där killen som vi vuxit upp och umgåtts med när vi var yngre och bodde en massa ungar på Gyljen. Luften gick ur en, och man kände sig bara tom och visste inte om man skulle gråta eller skrika. Samtidigt var det som att man tappade luften, det enda jag sa var det är så sjukt, jag fattar inte.. varför!? Det som inte får hända hände..
Jag började med att säga till Jimmy att han inte får ta något motorcykel körkort. Såklart protesterade han Sen minns jag inte så mycket av det samtalet.
Jonas har blivit en ängel i himlen, även om vi inte vill förstå det så är han där uppe. och visar de andra änglarna hur en bruksare cyklar på bakhjulet, eller berättar om de älgar han skjutit.. Vila i frid Jonas, vi ses i nästa Liv, om det nu finns något efter detta! :)




XoXo
Veronica<3

Now it's our turn to get what we want


Jag är nog världs sämst på att uppdatera och skriva i bloggen.. men det är inget jag rår för.. Livet flyter på, och det händer roliga saker hela tiden!
I augusti ska jag få göra något som jag länge velat göra, men som i sverige kostar en halv förmögenhet.. Vicky och jag har sökt en makeup artist kurs som vi kommit in på! Lyckan är total! Tre hela veckor där vi kommer få lära oss att bli garn duktiga på att lägga makeup, och vad som passar varje individuell person osv.. Sjuuuuukt spännande!
Jag kan nog inte vara lyckligare, eller joo om jag och Jimmy fick träffa varandra varje dag skulle jag vara ännu lyckligare.. Men annars är jag så lycklig att jag måste nypa mig i armen för att fatta att det är på riktigt.. Jag har verkligen världens finaste pojkvän, han är helt underbar och kärleken jag känner går inte att beskriva med ord. Sen att jag ska få åka på den där kursen är ju bara ett stort PLUS!



(Hanna & Mattias Bröllop 9 Juni 2012)



XoXo
Veronica<3

RSS 2.0