Money they coming and they goes..

pengarna rullar in men rullar ut lika fort.. Fyyyy fasen för alla räkningar säger jag bara.. Tänk skulle man slippa dem, hur skönt och befriande skulle inte det vara!? Men så är det ju inte i der verkliga livet.. Idag är det inte alls lika fint väder som igår, men det är inte kallt i alla fall.. Så när jag vaknat till ordentligt blir det en promenad och träna inför utställningen med Nalla. Det är ju massor man måste tänka på, mer än vad jag kom ihåg.. tror jag ska låta mamma få visa lite hur jag ska gå med henne så jag slipper skämmas i ringen :-P haha..



XoXo
Veronica<3

The alarm Is ringing

Skulle jobba idag så var riktigt duktig och ställde klockan på halv sex och studsade nästan som en en Liten kanin upp ut sängen när den ringde.. Nalla åt sin frukost medans jag gjorde mina morgon bestyr och sen gick vi ut på en tidig morgon promenad i blåsten, trodde där ett tag att vi skulle blåsa iväg:) haha... Sen har jag jobbat 7-13 och bara längtat efter att få komma ut och fara hem. tyvärr så var solen i moln när jag klev ut genom dörren på jobbet.. typiskt säger jag bara! Men men jag begav mig hemåt för att ta i tu med städningen som jag skjutit på i flera dagar. Men nu är det gjort och det känns sjukt bra och luktar fräscht! Så vad mer kan man begära?
Sitter nu och glor på tv och med datorn i knät och bloggar från telefonen, vart har tekniken tagit vägen? ;) Men måste snart börja med middagen så jag hinner äta innan jag ska iväg och träna på gymet med Lina..



XoXo
Veronica<3

I would love to stay in bed all Day

jaha då var det lördag och monster passen på jobbet väntar både idag och i morgon.. Kan ju lugnt säga att det Hade varit skönt t att få ligga kvar och sova istället..:-P Men man får inte alltid som man vill.. tyvärr.. Nu ska jag stiga upp och ta Lill tjorven med mig och ge henne lite mat och sen ska vi gå ut på en Lill prommis tänkte jag stiga:-)

Hoppas ni får en toppen fin dag, det ska då jag ha fast jag är på jobbet och sliter.. :-P





XoXo
Veronica<3

pump it up!

Stigit upp före tuppen själv (känns det som) och börjat tvätta en massa kläder och handdukar och sängkläder.. inte direkt någon super kul syssla men när sockar och underkläder börjar sina i garderoben är det dags igen..
På ett litet tag ska jag leta fram mina träningskläder och masa mig till Gymet med världens bästa Lina! fick ett sms igår där hon fråga om vi inte på seriöst ska börja träna igen, och att inga ursäkter godtas om vi nu inte är sjuka, men är vi sjuk mer än ett Pär dagar så krävs der läkarintyg! haha.. tycker det lät ut som en bra deal! So here vi go again, lets get this workout started!!


XoXo
Veronica<3

Sunny Day!

Den här dagen har varit helt underbar! Solen har stått högt på himlen så Nalla och jag passade på att ta en promenad och njuta av solen. Dock så blev inte min hosta bättre av att andas in kall luft, snarare sämre.. Så jag har hostat hela eftermiddagen men det var de värt, för lite vitamin D behöver man alltid:)
Nalla är lite dålig på att äta så här mitt i höglöpet, så har försökt med lite allt möjligt, men det enda jag får henne att äta är majsvälling och vatten.. Det är ju bättre än ingenting i alla fall.. Och strax ska jag gå ut med henne en sväng..

Det var allt just nu, ingen kul update kanske men det kan ju inte vara kul jämt;)


XoXo
Veronica<3

I love you endlessly

Varför går timmarna så fort när man bara vill frysa tiden!? Så har den här helgen varit, den kändes alldeles för kort, kortare än vanligt. Vi kände båda två när han skulle åka idag att vi fått alldeles för lite tid, vi ville ha minst en kväll till.. Men ibland så går det inte helt enkelt och då får man göra det bästa av situationen. Vi är tacksamma, JAG är tacksam för all tid vi får tillsammans.. Det finns de som har ännu längre distansförhållande än mina ynka 10 mil, jag får ju faktiskt träffa Jimmy varje vecka, ibland två dagar och ibland en hel vecka i sträck. Så jag ska ju absolut inte klaga, för jag har det lättare än många andra. :)
Men jag kan såklart inte låta bli att sakna honom när vi skiljts åt.. Jag älskar honom så himla mycket <3






XoXo
Veronica<3

You bring a Big smile to my lips everytime you look at Me

Att bli väckt av att Nalla står två centimeter från mitt ansikte med svansen på turbo vift är helt okej, att se i hennes glada ansikte att hon är så glad att se mig vaken får mig att inse varför man alltid ska vakna med ett leende på läpparna.. Våran lilla bebis<3


tears and grays


Jag gråter nästan alltid när jag ser grays, även till avsnitt som jag sett 5 gånger innan.. Det är något särskilt med den där serien. Jag blir så glad och ibland helt förstörd av allt som händer och sker.. haha.. jag är som ett vrak nu förtiden, gråter åt lite allt möjligt.. Men så är jag ju en liten softis! ;)




XoXo
Veronica<3

Sick day nr 2.. status: same as yesterday..

 
Skriver inte så himla postiva inlägg förtillf'ället, bara om sjukdommar och elände.. Men en liten update om hur vi har det här i bunkern måste jag lämna.. Jimmy är väl ungefär som igår. Jag har vaknat ett par gånger under natten av att han skakar och fryser så har krypit närmare honom, delat med mig av mitt täcke och legat kloss mot honom så att han ska bli varm och slippa frysa.. Jag kan ju erkänna att det straffar sig för nu är jag snuvig, och lite hostig, något jag inte var igår.. Men men huvudvärken är för min del nästan helt borta, känner att den gnager mig lite i bakhuvudet men det är lång ifrån lika mycket som det var igår.. DET är positivt! Har bokat tvättid så att han får sig lite rena kläder, och så tänkte jag passa på att kasta med någon av mina tröjor och lite sånt.. Man får passa på medans man är relativit pigg och orkar göra något överhuvudtaget..
 
 
Magen kurrar så ska gå och se om jag kan hitta något att äta, sen blir det att kolla lite serier på datorn som jag nyss laddat ner, Weeeeehii..
 
 
 
 
XoXo
Veronica<3

Sick day

Det man helst inte vill ska hända är att ens käraste pojkvän ska få skyhög feber och ligga i fosterställning och skaka som ett asplöv. Igår började det, och har fortsatt hela dagen. Vi bestämde oss för att ringa till VC och höra efter vad de tyckte att vi skulle göra, det slutade med att vi åkte dit och han tog några prover vilket visade att han har lunginflamation och ska äta medicin en vecka framöver.. Men det jobbiga med kråksången är att jag själv inte känner mig helt hundra, har haft huvudvärk och yrsel och mått lite illa av och till hela dan så är rätt trött i huvudet.. Så att ta hand om Nalla, Jimmy och mig själv när jag inte är på topp är inget jag föredrar..
Hoppas bara att jag blir frisk tills i morgon så går allt så mycket lättare..





XoXo
Veronica<3

RSS 2.0